www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Torsdag.

13-09-05,

Igår var Mia och Magda förbi en sväng för och kika på Thea! Både fick mysa med henne i famnen en stund. Fick söta pyjamaser och en sån där fin ram där man kan ha ett kort och sen göra hand eller fotavtryck och sätta i bredvid! Tusen tack :)

Idag har jag varit med Loke på förskolan och sett när dem har haft Rackarsprånget! :) 5 åringarna på förskolan har gjort iordning banor och olika stationer där 3 åringarna och 4 åringarna får gå runt i sen. Dem var små grupper på 4 barn som gick runt tillsammans och fick prova stationerna, Loke tyckte de var jättekul, och att det var kul att mamma och Thea var med och kika :) Lillgumman sov i vagnen hela tiden!

sen har vi myst på hemma till efter middagen, då for vi en sväng till Robert och Jennifer. Oj vilken mage hon har nu! Nu är det bara 9 dagar kvar till BF för dem :) Åh längtar med dem så mycket :) ska bli så kul att våra små bebisar är så nära varandra i ålder! Så glad för de :)

Nu måste jag fortsätta med mina bilder, håller på rädda undan bilder till datorn som jag trodde hade försvunnit från mobilen, men som tur var kom dem tillbaka. haha min mobil lever ett eget liv tydligen. Måste bränna ut skivor med bilder också så man har kvar!

Både mina älsklingar sover. Känns lite tomt hihi, men snart måste säkert Thea äta så då får vi ju mysa tillsammans! :) Det är verkligen de finaste jag har, mina guldklimpar!

Trevlig kväll.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!