www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vad får jag äta?

13-09-22,

Ja det undrar jag egentligen nu.. Thea har ju haft det väldigt jobbigt med magen på kvällarna då det varit skrik i flera timmar i rad... frustrerande och jobbigt och det skär ju i hjärtat då man inte kan göra nånting åt det.. har till och med blivit så att jag gråtit tillslut, man känner sån hopplöshet och blir ledsen själv och så har vi ju börjat fundera på om hon har kolik och då ger det ju inte sig förrän 3 månader!! Inget man vill uppleva direkt...
 
Men det har börjat med att jag slutat äta ägg för jag trodde hon fick ont i magen utav de, då blev de lite bättre.. sen kom de tillbaka, jag slutade med att äta kaviar, det blev lite bättre... Jag började ju äta massa frukt eftersom jag slutat äta godis.. Jag åt ju mängder av äpple och vindruvor, hon skrek och skrek.... tänkte att det kanske var frukten, fick höra att äpple kan påverka så att bebisarna får mer luft i magen (vilket gör ont för dem), så jag har nu slutat med frukten... Men vad ska jag då äta när jag är sugen på nått? Åh! Hehe... det får bli popcorn, så nu har jag ätit popcorn på kvällarna då jag e sugen på nått och de verkar Thea tycka är okej! Hon har inte skrikit av smärta på 3 kvällar nu!! Håll tummarna för att detta håller i sig, det är så otroligt skönt att hon inte har så ont. Igår satt vi och såg film tillsammans och hon ligger bredvid lugn och stillsam, så himla skönt, sa till Adam: hör du hur tyst det är? helt otroligt :)

Så nu skippar jag:
vitlök (hört att dem får ont i magen av det men har inte provat och just Thea får ont i magen av det men vill inte heller prova, vill ha lugn och ro nu), lök ska man ju inte äta, vitkål, broccoli, ägg, kaviar, äpplen och vindruvor. Säkert nå mer, men nu verkar hon ju lugn så hoppas på de bästa :) Allt för dig min älskade.
 
 

Idag har jag, Loke, Thea, min mamma och min pappa varit ut till Brännberg för att se Adams sista fotbollsmatch! Han ska nu lägga ner fotbollen eftesom Brännberg inte håller längre ekonomiskt osv, sen vill han spendera mer tid med familjen också, och det har jag ingenting emot :) Men ändå trist förstår jag för honom. Var lite sorgligt :) Loke sprang in efter matchen rakt i famnen på Adam och gav honom en stoooor kram! :) Dem förlora dock matchen men Adam fick göra ett mål iaf. Hejja pappa! 
 
 
 
 
 
Trevlig kväll.
 
 
Kommentarer
Postat av: Mia

Men gud så skönt att det verkar vara bättre med lillmagen! Håller alla tummar och tår för att det fortsätter så :)

2013-09-22 @ 22:44:40
URL: http://bymia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!