www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Riktigt skönt..

14-04-14,

Ja det var riktigt skönt med en mamma helg! Vår spa-avdelning på hotellet trodde jag att vi bara skulle ha tillgång till en liten stund, under massagen och lite efter men vi fick ju fri tillgång till den :) Helt perfekt! Vi bodde ju typ i relaxen! :) Vi var endast på rummet när vi skulle sova, annars höll vi till i relaxen och satt där i morgonrockar och åt godsaker mest hela tiden. Bastade och bastade lite till, skrubbade oss med massa peeling, ansiktsmasker och hela faderullan :) En härlig ångbastu hade dem också, riktigt varmt och dimmigt! En jaccuzi (stavas de så?) hade dem också, och bord stolar och kaffe, frukt, the och sånt! Mysigt och skönt.

I priset ingick taxi till en restaurang där vi åt tre rätters middag :) Riktigt gott, vitlöksbröd till förrätt, renfilé som huvudrätt och tryffel till efterrätt.

Alla stunder vi hade spenderade vi som sagt i relaxen, vi var som russin allihop efter och trötta :) Under massagen jag hade fick jag höra av massören att det spökade på hotellet i ett visst hotellrum, tror ni jag höll på skita på mig och tänkte jahapp säkert vårat rum... Men snabbt som tusan googlade jag om det och de var inte vårat rum tack o lov, men ändå, att det spökar på hotellet kändes ju lagomt kul. Jag o Jennifer eggade upp varandra och vi var livrädda mest hela tiden, Johanna garvade mest åt oss. Men hujja nog var man lite skraj allt.

Nåja var jätteskönt att komma iväg och bara vara, kunna sitta ner och andas och ta det lugnt. Kunna surra i lugn och ro om allt möjligt, utan att bli störd.. Ja helt klart värt det, och man borde göra sånna här saker oftare!!

Men nog saknade jag mina guldklimpar allt, helt klart. Var konstigt utan dem. Men skönt när jag kom hem och fick ha puss o kram kalas med dem igen :) hihi. Mina fina barn!

Det var så skönt o höra att det gått bra för Adam och barnen. Han fixa allt galant :) Bra, då vet man ju att man kan fara oftare iväg haha?! Nä klart jag inte tvivlade på att han skulle fixa det, är ju mest mina egna problem att jag hönsar runt. Han är ju ändå pappan i familjen haha :)
 
Får slänga in nån bild senare.


Nu ska jag sova. Gonatt.

Kommentarer
Postat av: Mia

Hihi.. ja det spökar tydligen ordentligt på gamla pite55 :)
Det har ju varit en psykanstalt.. med lobotomi och allt möjligt hemskt!
Vågade inte säga det innan ni for.. haha :)

2014-04-15 @ 17:46:30
URL: http://bymia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!