www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Stand-up :)

 
 
14-04-26,

Vi har varit ut till Heden idag och druckit lite kaffe i solen, det är så skönt väder nu med 12-15 grader varmt!! :) Ibland kan det vara kyligt i luften men det närmar sig sommar iaf. Riktigt skönt, måste införskaffa "springskor" som Loke säger, han vill ha röda springskor säger han :) Så det måste vi köpa. Och Thea ska få sina första skor hon kan ha ute också. Ska bli riktigt kul denna sommar, Theas första sommar med allt vad det innebär! :) Hon kommer krypa runt och ha sig överallt, spännande! Och kul och se Loke cykla och dona på. Upptäcka världen! :)

Sen lämnade vi barnen hos mina föräldrar och strax ska vi iväg till Piteå för lite stand-up. Vi har kikat på en del klipp med Kristoffer Appelqvist och han är ju skitrolig och när han var här uppe sist så var Thea en liten nyfödd bebis så då kunde vi inte fara men nu när han kom igen så tänkte vi, japp vi ska fara och kika! Så snart bär det av :) Riktigt kul. Det ska vara 4 komiker till också som uppträder :)
 
"Oslipat på turné"


Sen blire lite sovmorgon för oss också, riktigt lyxigt att få sova ut! Det uppskattar man otrooooooligt mycket efter att man fått barn :) och dessutom efter man fått två små! hihi

Ha en bra lördag alla :) Det ska vi ha!

Hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!