www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tar och ger energi.

14-04-10,

Japp det är mina barn det! Dem tar mycket av min energi men ger desto mer :) Det är ännu mer krävande nu att ha två barn än när hon var nyfödd då man kunde lägga ifrån sig henne en stund och leka själv med Loke, nu vill Thea upp och stå överallt och jag måste finnas där så hon inte ramlar, dvs Loke får inte alls så mkt uppmärksamhet och det behöver ju han också få. Just där känner man sig lite splittrad och man tycker synd om Loke, men i detta läge finns det ju inte så mkt att göra, jag måste ju passa Theas utveckling nu och det är nu hon behöver min hjälp framåt :) Det är verkligen kul och se att hon är så framåt, inte ens 8 månader och ställer sig och kan gå stapplandes om jag håller hennes händer. Shit det går för fort!! Loke brukar också vilja hjälpa henne men han är inte lika försiktig, där får man verkligen vara med. Han kan dra undan saker hon försöker stå och balansera mot osv, hyffsad snabba reflexer har man fått använda sig av!

Vi brukar ju leka alla tre tillsammans men det är inte lätt då Thea tar alla Lokes grejer och han blir så sur. Jag försöker övertala Loke att han får välja nått som Thea får ha och då ger han så snällt henne nånting, men de vill hon ju bara ha i typ 5 sek! :)

Så de känns lite jobbigt just nu då man e själv med båda, jag vill ju verkligen ge allt jag kan till båda men det är ju bara inse att det inte går, men det gör ont i mammahjärtat. Mkt skönare då vi e alla så kan vi ta varsin och leka :) Hur gör man om man har tre?! Haha näe inte ens tänka tanken , för det blir inget tre! :)

Men sen den kärlek dem ger, obeskrivligt! Det är det bästa som finns. Idag på morgonen är nog den mysigaste morgonen med Thea i alla fall. Man hinner inte alltid ligga kvar i sängen och mysa utan båda brukar vakna rätt samtidigt men nu var Thea vaken före Loke. Hon vaknade halv sju och ställer sig i spjälsängen och tittar på mig, när jag kikar in till henne ler hon med hela ansiktet :) Hon vill komma upp. Tar upp henne till mig i sängen och lägger henne på mitt bröst, tänker att vi kan ju mysa lite och stryker henne på ryggen. (förstår att hon kommer vända sig ner och börja krypa runt i sängen på en gång) men nej! Hon ligger kvar på mitt bröst och försöker hitta en bra plats med huvudet genom att böja upp huvudet och dunka ner det i mitt bröst, flera gånger :) haha. sen ligger hon där läääänge och väl och jag stryker hennes rygg, hon måste ha myst ordentligt hon med.
 
Sen börjar hon vrida sig lite, då tänkte jag att det var kört, de var den stunden :) Men så la jag henne bredvid mig i sängen på rygg och strök hennes mage och pussa henne på kinden. Myste ner mig i hennes lilla ansikte och hade pusskalas. Sen låg hon kvar så länge också, inte började fladdra upp utan jag kunde ligga och stryka hennes små fötter och kittla henne lite, kunde hålla om henne och bara vara. Det är INTE likt henne, det ska alltid vara full fart från första sekund! Jag var chockad :) Efter ett bra tag skulle hon börja krypa lite men vände på en gång tillbak till mig och la huvudet på min mage och vilade! SÅ SÖTT! Kan säga att jag njöt och blev så lycklig i hjärtat! :) Sen en halv timme senare kommer min stora älskling intrippandes och säger, mamma titta det är morgon nu. Han hoppar upp i sängen bredvid oss och jag sträcker ut armarna och vill såklart ha en stoooor gomorgon kram! Så han lägger sig på mig som Thea gjorde och jag fick snosa lite på honom också :) Thea blir så glad när hon ser Loke, hon lyser upp och blir helt sprallig, det lyser BUS i ögonen :)

Loke var så söt då vi klädde på oss på morgonen, när han tagit på overallen får jag en jättestor spontankram av honom och han säger, mamma du är min bästa vän! och det är pappa också, och Thea! Ni är mina bästa vänner! :) Gullungen! Han är så fin och han har blivit så stor.

Värsta berättelsen och kärlekstankar blev det här då.

Nåja det är tufft och ha barn men all den kärlek dem ger och man får är långt så mycket mer än det jobbiga. Att va mamma är fantastiskt och jag försöker njuta så mkt det bara går, trots denna tuffa period för mig. Adam stöttar och vi hjälps åt för att det ska gå så bra som möjligt detta. Utan honom vet jag inte vad jag hade gjort! Finns ingen bättre!

Nä nu räcker det. haha ni har väl somnat vid det här laget, det håller då jag på göra :)
Näpp, nån bild kan jag väl dela.
 
 
Gjorde en koja under köksbordet idag :)
 
Loke ville ha "igelkott-frisyr" :)
 
Blev lite trångt sen, Thea satt intryckt med Lokes orm i knät :)

Hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!