www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Haft det mycket bra :)

14-08-10,

Vi hade det riktigt bra i Lycksele, men vi bodde i Kattisavan, en liten bit utanför Lycksele. Där bodde vi i en liten stuga allihopa :) Resan dit gick väldigt bra, ofattbart bra, man hade ju räknat med en hel del skrik, mestadels från Thea men de gick smärtfritt :) I stugan så myste vi på och var på ett lekland första kvällen. Det fanns ankor just utanför stugan vid vattnet som Loke gav bröd till varje morgon och varje kväll :) Tyckte han var jättekul. Thea kollade mest med stooora ögon på vad det var :)
 
Att lägga sen båda barnen första gången i samma rum var lite svårare men det gick det också. Thea var mest nyfiken på Loke som låg där i sin säng så duktig och skulle sova, så sa han: Mamma, Thea står ju bara upp, hon sover inte". Fick söva dem lite omvartannat :) Men när dem väl sov så sov dem som stockar! Det är skönt, att båda är van ljud och sånt, så när dem sover är det lugnt och de vaknar inte så lätt.

Djurparken var superkul att vara i nu när Loke var större, han ropade och pekade på alla djuren och lekte för fullt på leklandet som fanns där också. Sälarna tyckte han var kul och se, när dem fick mat och gjorde lite konster :) Thea hängde mest med i vagnen och pekade ibland hon med och sa: "dä".

Sista dagen var vi på utebadet dem hade. Mycket skönt att svalka sig i värmen som var. Sen bar det hemåt igen. Bilresan hem var inte lika bra som på ditvägen. Då var Thea mindre nöjd, men men det gick ändå :) Fick mata henne med olika saker så blev hon mer nöjd :) Lilla matvraket vårat!

Ja och lilla matvraket fyller ju år imorgon. Ett helt år! Vår lilla tös.
Gud. Känns som att detta år har gått så sjukt fort. Alldeles för fort. Min dotter är alltså 1 år imorgon. Ååååh. Fina lilla Thea.

idag har jag och Loke bakat till kalaset imorgon, och han är så duktig på hjälpa till :) Storkillen. Han är taggad på att sjunga "ja må du leva " imorgon. De var de sista han sa ikväll innan han somnade. Imorgon ska vi sjunga :)

En stor dag imorgon. Min lilla tjej.

Gonatt.

Bilder kommer sen!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!