www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Surströmming.

14-08-24,

Idag har Robert, Jennifer och Lucas varit här på förmiddagen. Robert har hjälpt oss med att kapa vårt databord så vi kunde ha det i ett mindre rum, eftersom vi ska byta plats på vårt sovrum snart. Det blev superbra! Ett litet krypin där vi har våra datorer och som kommer höra ihop med vårt sovrum. Snart kommer äntligen Thea att få sitt rum! Jag längtar som en tooooook på att fixa där!! :) Det är så sjukt kul att inreda barnrum.

Så sakta med säkert kommer hon få sitt rum, lilla tösen.

Man kan nog säga att hon GÅR nu!! :) Våran stora tjej. Hon har gått omkring själv typ 30 steg (sist vi räknade) och hon ställer sig upp var som helst utan att hålla i sig och promenerar omkring, sakta med säkert framåt. Hon e så duktig!! Superkul och se och hon blir så glad när hon får gå :) Hon skrattar för fullt.

Senare idag for vi till heden på middag. Surströmming! Har börjat gilla de på äldre dar :) så de var mums! Men magen blir ju mindre bra av det haha. Sprang min löprunda idag på 6 km och det bubblade på bra där, rapade till och med när jag sprang, trodde jag skulle kräkas :P blä! Så de var ingen hit direkt. men skönt o få springa!

Så denna vecka har jag alltså sprungit tre gånger och 6 km varje gång. Riktigt härligt o komma igång ordentligt och gå ner lite.

Hejs.
Kommentarer
Postat av: Magdalena

Vad duktig du är som springer :) men med surströmming i magen kan inte vara nån jätte bra ide ;) hahah

2014-08-25 @ 09:31:43
URL: http://magdalenaledin.blogg.se
Postat av: Marielle Klagmann

Hejsan hoppsan!

2014-09-08 @ 20:44:43
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Marre

Hejsan hoppsan! Nu var det alldeles for lange sen jag besokte! Kom i alla fall ihag anvandarnamnet & losenordet!! Hihi, nu har jag mycket att uppdatera mig! :)Kul att lillstumpan kan ga! Usch va fort dom vaxer!

2014-09-08 @ 20:46:04
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!