www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bra och dåligt?!

14-02-27,

Igår fick jag hem ett brev från min läkare där det stod att alla värden nu var bra angående min sköldskörtel. Ja men va bra! Eller?! Det känns ju jättebra att alla värden är okej i kroppen och att jag äter rätt mängd tabletter för det men vad är det då som spökar i min kropp?! Har länge misstänkt nått annat men vi får se. Väntar på samtal från Bvc iaf så får vi se hur allting blir.

Nu till nått roligare. Har länge tänkt och velat hitta på nåt alldeles eget med Loke, bara jag och Loke men det har som aldrig blivit av. Visst har vi lekt själva i hans rum och varit ute och sådär men ville göra nått riktigt kul med honom så han får ha bara mig och få all uppmärksamhet själv utan att lilla Thea tar all uppmärksamhet ifrån honom. Så idag när vi hämtar han från förskolan ska bara jag och han fara till Leos själva och leka gärnet! Ska bli riktigt kul :) Kanske köpa nått kul och verkligen lyxa till det för bara honom och mig! Tänk att den känslan gör mig så glad :)

Så får Adam och Thea lite egen kvalitets tid också, kan vara nyttigt det med!

Längtar efter min son nu :)

Gillar inte.

14-02-25,

Gillar inte att humöret kan svänga som det gör, så fort. Kan känna mig jätteglad och tänker att det ska bli en jättebra dag och så helt plötsligt känns allt skit. What?! Har tagit fler prover för mitt sköldskörtelproblem efter att Thea kom och mina värden var låga så jag fick en högre dos och blev lite bättre men nu känns det samma sak igen, gjort fler prover för att se..

Detta är inte kul. Känns skit. Får försöka ta mig ut på en promenad sen, de är ju ändå sol och plus 8 grader idag också, nått positivt!
 
Kul inlägg, men allting är verkligen inte en dans på rosor alltid.

Less.

Härligt väder!

14-02-24,

Idag har de ju varit underbart härligt väder! På morgonen när jag lämnade Loke på förskolan så var de 2 plusgrader. Sen kring tio när jag surrade med Adam var det 7,5 plus!! :) Snön som har kommit smälter som tusan. Himla skönt! Våran snögubbe ser dock lite rolig ut nu, Loke brukar gå och skratta åt den :) Sen sa han: vi måste bygga upp den igen mamma!
Hihi.

Jag och Magda strosade runt på stan och sen åt vi Sushi, sjukt gott! Thea sov i vagnen under tiden, skönt :) Sen satt hon upp och kikade på allt på stan, var spännande för henne. Så de var skönt, gav mkt energi.

Thea är så duktig nu också, vilken vilja hon har den lilla tjejen. Hon vill ju försöka ta sig framåt på golvet när hon ligger på mage och försöker men blir så sur och skriker haha. Men i helgen så har hon försökt ta sig fram bit efter bit och idag har hon säkert hasat/ålat sig fram en halvmeter och vrider sig och har sig. Ser hon nått så SKA hon bara dit! :) gullungen min. Så här händer det grejer! Snart kommer Lokes grejer inte få vara ifred alls :P

Hennes första tand har ju kommit också, Adam fick borsta den för första gången idag :) Lillgumman!

Så idag har varit en toppendag. Mycket bus på kvällen med hela familjen, Loke är en riktig buse! :) och så gjorde jag illa fingret på en bil, då gick han till toan och hämtade "sjukhuslådan" som han sa och så fick jag välja ett plåster därifrån. Blev ett lilleskutt plåster :) Han e så omtänksam.

Har också hunnit springa på bandet idag, grymt skönt. Måste göra de snart igen!

Nu ska vi se film. Tjohej.

Saknar.

14-02-22,

Nog är de skönt med helg men saknar Adam väldigt mycket. Han är i Jenkis i helgen med Palo och Henke. Skönt för dem, men inte skönt för oss :P Loke sa igår när vi skulle till Heden, kanske pappa är där också?! Nej vet du gubben, han är i en stuga men sina kompisar, han kommer hem om några dagar. Då titta han ner lite dystert så sa jag: Saknar du honom?! Då säger han, ja, jag vill ge honom en kram! Nå gullet.

Nu vilar mina små hjärtan och jag passar på att ta de lugnt, har skottat fram bilden också. Har kommit typ 2 dm snö minst. Hoppas man tar sig ut med bilen sen. Hade nog tänkt köpa sushi idag till middag, det är jag värd.

Näe nu ska jag ta tag i dagen.

Hejs.

Söndagsmys.

14-02-16,

Det är så härligt att vara hela familjen tillsammans, i love it! De är ju superbra då man kan ta varsitt barn och göra saker med också. Idag har vi myst inne och sett skidor och fixat lite i Lokes rum, han har fått en bokhylla och en klocka uppsatt. En liten spegel och nå krokar. De behöver fixas ännu mer i hans rum men lite mer ordning blev det. Så kul när han blir nöjd också :) Så nu ska vi bara få ordning på hans leksaker i lådor också, har fotat grejerna och ska göra som vi ibland gör på förskolan, sätta en bild och skriva vad det är på lådan som man har grejerna i, så är det lättare för honom att plocka undan och städa efter sig. Blir ett projekt framöver :) Alltid kul.

Sen for vi till Loppishuset och kikade där, har aldrig varit där. Var inte så stort som jag trodde men vi hitta lite små krafs iaf. Lite böcker till Loke, två ljusstakar, en film (Ps. I love you) den är ju så bra! Adam hitta ett par skor faktiskt haha :)

Sen har vi lekt ute i snön och gjort en snögubbe som står på altanen nu och kikar in på oss i köket haha, den har mössa och halsduk och är skitglad :) haha!
 
 
 
 

Sen har jag och Loke duschat och badat. Han badade i badkaret och lekte med leksakerna och de var så kul och höra honom leka. Typ rollekar. Han fick en båt på dollarstore idag som han hade i badet. Sen var han noga med att den skulle sättas i hans bokhylla. Han är nog rädd om den :P

Näe en mysig och bra dag! Nu e man trött och vi ska se film. Som vanligt. :)

Hejs.

Alla hjärtans dag.

14-02-14,

Vi började dagen med att stressa iväg till tandläkaren kl 8. Att få med sig båda barnen, påklädda, nyätna och färdigbytta osv, tar sin lilla tid och jag hatar att stressa, vi vaknade 7! Så de var ett evigt springande och fixade och sen for vi, kom perfekt i tid :) Vi skulle kolla till Lokes tand som han slog ut en flisa av för typ 1 år sen på förra förskolan. Jag tyckte de ändrat färg litegrann mot de andra, och om den började göra de skulle vi höra av oss. (eventuellt skulle den behövas dras då, och de vill ja fasen inte att Loke ska behöva vara med om nu). Så var ganska orolig men vi kom in och han tittade på tanden och efter 10 sekunder var besöket över, nepp ingen fara, han tyckte man såg en ytterst ytterst liten skillnad så de var no problems alls! :) Gud så skönt!

Sen hem och mysa med mina hjärtan fram till lunch. Då vilade Loke en stund och Thea var supertrött så la henne också, rätt vad de var låg vi alla tre och sov :) perfekt! Sen efter de tog vi oss en tripp till Jennifer, Robert och Lucas. Var mkt trevligt :) vi hade ett litet alla hjärtans dag kort till dem och vi hade även gjort ett till richard och johanna och hugo så vi svängde förbi där när vi åkte hem och gav dem de :) Loke fick leka lite med Hugo sen for vi hem! Loke önskade sig plättar så de fick de bli, plättar sylt och grädde. Mums tycker mamma med :) Thea smakade lite grädde :)

Efter de var Thea så trött så gav henne gröt och ersättning och sen somnade hon kring halv sju redan. Då kom Adam hem. Efter en lååååååång dag. Vi hade pysslat ihop ett kort till honom också och till mormor och farmor. Kul när man kan pyssla lite med Loke nu :) Tror de kommer bli ännu mer när Thea blir större (lycka!!) :)

Näe fasen de var min dag det. Toppen mysig och bra!

Nu njuta av att Adam är hemma och se film! Mot soffan, nu e popcornen klara :)

Tjao. Ta hand om varandra. Jag e så tacksam över det jag har, två underbara barn och en så fin sambo. Ni är mitt allt.

 

Torsdag redan.

14-02-13,

Redan torsdag, denna vecka har gått så fort. Barnen har varit sjuka, de börja med att Loke hade feber på natten mot tisdag och på tisdagen var han hängig och vi såg film hela dagen i princip, rätt mysigt, och vi åt glass och drack massa vätska! :) Mys! Sen på tisdagkväll fick Thea feber, första gången hon blir sjuk faktiskt. Hon var röd i ansiktet och kokhet fast hon hade bara 38,5 så de var ju inte så farligt. Hon hade då en hemsk natt iaf, var vaken flera timmar och kunde inte somna för att de var så jobbigt, stackarn!

Så vi var hemma onsdag också eftersom Thea inte var riktigt kry ännu, men idag är båda friska och krya! :) Loke är på förskolan och jag har varit med Thea på Bvc. Vanlig rutinkoll och läkarkontroll, hon fick en godkänd stämpel i rumpan :) Hon väger nu 6300 gram och är 63,5 cm lång! :) Våra lilla tjej.

Nä snart dags o hämta Loke. Sen ska vi nog städa, huset ser ut som ett bombnedslag vart man än går.

Hejs.

Söndagsfilm.

14-02-09,

Snart ska vi se en film. The prisoners, hoppas den e bra! Idag har vi varit ute i snö ovädret och åkt bob! Thea tyckte de var lite konstigt när det kom in nån snöflinga på henne, hon pustade och frustade haha! Sötnosen. Sen vandrade vi en sväng förbi farmor och fick lite fika. Sen hem igen och göra mat. Jag och Loke har busat massa innan middagen och lekt i hans rum. Man märker verkligen hur mkt han uppskattar att han får ha mig bara för sig själv och inte att Thea är "i vägen" som man märker ofta att han tycker. Stackarn. Inte så lätt att de kommit ett litet syskon och eftersom Thea är 1000 gånger mer "krävande" än vad Loke var så måste man roa henne hela tiden och försökte ha en stund med Loke också. Då är det skönt att vara hela familjen och kunna dela upp oss. Ska ta nån dag då man bara far och gör något jag och Loke, då han får hela min uppmärksamhet och vara bara med mig! Min fina stor pojke!

Nu film! Tjohej,

FREDAG!

14-02-07,

Så skönt med fredag! Har busat inne med barnen idag och Adam slutade vid 12 så det gjorde ju absolut ingenting :) perfekt! då kunde vi ta ett bad hela familjen nere i källaren och sen kunde jag vila lite och Adam vila lite, sen for vi iväg på kalas. Adams mamma fyllde år så Loke hade ritat en teckning och ville ge henne en ballong :) Så det gjorde vi, sen hem och laga mat. Och nu är det strax dags för soffan, så skönt! Jag e verkligen helt slut. Hujja. Men riktigt skönt med helg :)

Idag innan vi skulle lägga barnen ikväll så la sig Loke bredvid Thea på filten på golvet och höll armen runt hennes rygg och sa "du är bäst" till henne. Så gulligt :) Sen strök han henne på huvudet. Gullungen! Glad att han är så snäll med henne.

Näe fredagsmys var de nu!! trevlig helg :)

Ge mig krafter.

14-02-04,

Pjuuuu... lugnet i huset har lagt sig, dvs båda barnen sover. Hujja idag har inte varit en bra dag. Tjafs med Loke och Thea som har skrikit mest hela dagen och aldrig varit nöjd. Jo då vi var ut en sväng och åkte bob med Loke så somnade hon faktiskt i vagnen, så jag passade på att gå en prommis och Loke och Adam gick hem och duschade! Himla skönt! Det är ju skönt när man väl tar sig ut och gå med vagnen och oftast somnar hon ju, men man orkar inte alltid ta sig ut, man vill som ta vara på lugnet en stund under dagen och bara ligga på golvet med Thea och mysa och busa.

Ibland behöver man ladda batterierna, känner att mina är på existens minimum just nu. Men tror dem kommer laddas upp imorgon då jag ska träffa Magda och Jennifer o lilla kusin Lucas och vi ska äta sushi :) wiiiii.

och dem fick laddas lite när jag for och handlade själv på ica och gick på apoteket, var väl en halvtimme de tog men ändå hinner man få ett litet andrum.

Ja nu har jag fått de ur mig haha! :) Borde göra massa saker ikväll men orkar nog inte göra nått. vill bara sitta på röven med en bra tidning eller se nått på tv, vad som helst och bara njuta av tystnaden och lugnet en stund. Det kan vara otroligt skönt ibland!

Näpp, jag laddar inför imorgon så blir man säkert på bättre humör! :)

Hejs,

Tjejkväll.

14-02-02,

Igår träffades vi hos Frida innan vi begav oss till Allstar för middag och lite dricka! De var jag, Frida, Magda, Emma, Mia och Sara. Mkt trevligt och de måste vi göra fler gånger! Det var dock lite konstigt att inte ha med sig nått av barnen vid sidan om en :P Man e ju så van att ha typ Thea på höften! Men rätt skönt :)
Tråkigt nog hade nog Thea känt på sig att jag var borta för när Adam, Loke och Thea hade skjutsat mig till Frida och dem kom hem, så hade hon varit grinig lääänge. Tills hon skulle sova stackarn.. Jobbigt för Adam men de hade gått bra! Kan va bra att han får ha båda själv också och prova på hur man har de :)

Men sen sov dem gott och när jag kom hem så 5 min efter det, vaknar Thea. Som att hon märkte jag var hemma.

Näe men det var en trevlig kväll, åt gott och surrade! De var konstigt att få dricka lite cider och när jag skulle smaka en drink Mia hade så när jag frågade, ååh får jag smaka.. så kändes de som dumt, ba neej jag får ju inte smaka, jag e ju gravid eller ammar eller nått haha! Men icket :) Så nu fick jag allt smaka. Har ju slutat amma helt nu så det är rätt skönt faktiskt. Nu kan jag både äta och dricka preciiiiis vad jag vill! :)

Som sagt tjejer, de får vi göra snart igen!

Idag e man dock seeeg. Adam och Loke är och ser fotboll och jag och Thea myser på, vi har sovit lite och nu ska jag göra kaffe! Sen när dem kommer hem ska vi ut och Loke ska få prova nå skidor vi har fått av Adams polare. Får vi se hur de går :)

Älskar min familj och de är så skönt att kunna fara iväg och träffa tjejerna ibland utan barnen men nog saknar man dem och inser att man har så fin familj då man väl är hemma igen :)

Borta bra men hemma bäst ;) Är de inte så.

Hejs,
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0