www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lyssnar på låtar.

14-01-05,

Lyssnar på lite låtar som man kan ha på ett dop. Vi ska ju ha dop för vår lilla Thea den 18 Januari men denna gång blir det i Mikaelkyrkan i Hampis. Det blir jättebra för då kan vi fika sen efteråt i samma lokal och så har dem även ett lekrum som alla barnen kan leka i och det blir ju bra för Loke också :) Så de blir bäst för vår familj. Jag längtar och lyssnar på fina låtar. Hade så gärna önskat att man kunde sjunga, då hade jag sjunigt nån fin låt men har frågat en om hon skulle vilja sjunga, vi får se om hon vill. Annars så får vi skippa det. Jag är inte så mycket för det här med kyrkan och Gud och hela faderullan men jag tycker som att man ska döpas ändå, det är som fint ändå och man får tillägna den dagen till att ens barn fötts! :)

Blir inte så avancerat annars utan någon smörgåstårta och tårta med en bild på Thea tror jag vi kör på denna gång. Lite småfika till också.

Hon kommer va 5 månader då, som Loke var då vi döpte honom. Och hon kommer att ha samma dopklänning som Loke hade fast istället för blått band runt midjan så kommer det vara ett rosa! :)

Här är någon bild från Lokes dop.

 
 
 
Blir kul och se Thea i klänningen sen! :)
 
Tjao.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!