www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Onsdag

14-01-29,

Har just träffat Linnea och hennes pojk Daniel som är 1 vecka äldre än Thea, hihi ganska kul :) Jossan skulle ha kommit också men hon försov sig och missade bussen så de var lite otur. Men vi får ju ses snart igen, bara boka in en ny dag! Vi har ju all tid i världen när man e mamma ledig, så skönt det är. Skulle kunna vara hemma såhär i flera år :) haha, synd bara att man inte blir så rik på det! Men min plan är iaf att vara hemma 1 år till :) Vore nice. Till Januari 2015, då är Thea 1 år och 5 månader! Men vi får se om min plan går igenom. I hope so.

Idag har jag fått sålt min tvillingvagn/syskonvagn! Yes. Så skönt och bli av med den och bli lite rikare! Ska sälja mer grejer som vi har i källaren, bara dona lite där nere och ta kort så.

Näe nu ska vi mysa lite och sen blir det att hämta brorsan på förskolan. Lovely life :) Idag e jag glad. Kanske för att jag fått sova inatt också! Är en tuffare period nu för Theas sömn är inte som den brukade. Vi har varit lite bortskämda kanske med sömnen, för nu tjorvar hon lite och då blir man genast så trött, men inatt sov hon som en stock! och även Loke, han vaknade först 7.30!

Härliga dag. Tjohej.
Kommentarer
Postat av: Magda

Vad härligt att ni fått sova :) och skönt att få sälja iväg lite grejer också :) skulle kunna sälja hela övervåningen ;) hahhaha

2014-01-29 @ 20:33:08
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!