www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Theas dop.

14-01-20,

Vi har nu haft dop för vår lilla tjej! I lördags blev hon döpt i Mikaelskyrkan tillsammans med nära och kära.

Vi for dit lite innan och ställde iordning det sista, vi hade även varit kvällen innan och dukat och så. Loke lekte i lekrummet och vi sprang runt :) Han är så duktig! Sen började folket strömma in och vi skulle starta dopet. Thea började dock bli trött precis när vi skulle börja så hon var lite kinkig :) Men det gick bra allting, vi sjöng några psalmer och sen blev det fika. Det som var synd var att hon som ville sjunga såg att hon hade jobbhelg så det gick tyvärr inte. Men vi klarade oss :) Jag och Loke hällde upp dopvattnet och Thea sa inte ett knyst när hon fick vatten på huvudet :) Fina lilla gumman vår. Nu heter du Thea Elisabeth Rutström Berg.
 
Vi åt smörgåstårta och sen tårta med småfika till. Under fikat fick vi försöka vagga Thea men hon ville som inte slappna av förrän efter nån timme då jag vaggade henne och hon fann tummen sin! Så fick hon sova en stund i vagnen. Lillsessan.
 
 
 
 
En litet textstycke som jag läste till Thea.
 
 
 
Nu var Thea less :)
 
 Söt tårtan! :)
 
Lite minicupcakes med Ahlgrens bilar fluff :)
 
 
 
 

De blev den blå klänningen! :)
 
Hade en liten gästbok! :)
 
 
 
Sen fick hon massa fina dop presenter, här e några av dem.
Mamma köpte ett smyckeskrin som jag hade när jag var liten med en ballerina som dansar när man öppnar den och ett tillhörande halsband med ett hjärta på som jag också hade när jag var liten. Så fint!
 
 
 
 
 
 
Tavlor som Roberts tjej Jennifer pysslat ihop, såååå fina! Dem ska upp på hennes vägg när hon får sitt rum :)

Var en jättetrevlig dag och Loke var så himla duktig. Är glad att han kan leka och roa sig själv, gud vi märkte knappt av honom. Jo när han kom och fikade med mig smörgåstårta, men annars lekte han och hade roligt så de var tur lekrummet fanns :) Fina storebror!

Kan inte va mer stolt över mina barn! Kärleken är enorm.

Kommentarer
Postat av: Marre

Ah sa fiiint, har inte varit in har pa ar och dar, jag glomde bort ditt login igen Hehe sa nu har jag en massa att lasa upp mig pa!!! Ni ser ut att ha full rulle - kuuul! Vi maste surra snart.. PUSS

2014-02-17 @ 03:05:05
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!