www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Trött tvåbarns mamma.

 
14-01-14,

Ja när Adam har beab är det tråkigt för hela familjen att han inte är hemma med oss. Inte ens äter middag med oss. Så när det börjar bli mot slutet av hans beab vecka då är jag helt slut. Han hinner oftast inte ens hem tills jag lägger Loke vid sju. Det är så långa dagar för honom så det är helt sjukt, tycker synd om min darling juh. Kan ju inte va kul för honom heller att inte hinna se sina barn på dagarna och komma hem när dem sover. :/ Men men, så är det. Och här hemma blir det tufft för mig att försöka göra båda barnen nöjda hela tiden. Loke har ju alltid varit duktig på att kunna leka själv vissa stunder men ibland är han ju inte det utan vill att man ska vara med hela tiden och det är rätt svårt när Thea behöver sitt också. Byta blöja, vaggas, matas osv. Ibland krockar det och Loke är den som får vänta hela tiden. Känns ju i mammahjärtat det också att behöva skjuta bort honom om än det är för en liten liten stund. Man splittras itu. Det är ingen skön känsla. Men jag måste finna mig i att det är så och Loke också, men det är inte så lätt för Loke ju. Det är jag som måste träna på det. Men det är tufft för jag vill ju göra mina barn nöjda och glada och kunna leka med Loke eftersom han blir så glad :)
 
Sen är det ju jätteviktigt att han kan leka själv också. Barn som inte kan leka själva är jobbiga haha! Nä inte jobbiga men mer krävande! Att hela tiden behöva en vuxen att hålla i handen när dem leker, neej det har vi försökt träna Loke från första början att han kan leka själv också, man kan ju faktiskt inte vara där 100 % av tiden så är det ju bara. Nån gång måste du ju gå på toa?! Nån gång måste du ju laga mat?! Nångång måste du kanske ta ett glas vatten?! Pust. Det måste man få kunna göra! Som Adam brukar säga: "stör aldrig ett barn som leker själv" haha :) Men de stämmer, för leker Loke själv och man går in och frågar nånting så avbryts han i leken och blir distraherad och slutar leka. Så det är faktiskt en bra tanke, låta han leka själv när han väl gör det :) och leken är viktig för barnen!

Ja det var mycket surr nu haha men fick ventilera mig lite iaf :) Det går ju av bara farten när man sätter sig och skriver lite tankar :)

Hoppas ni har en bra dag. Min dag har varit lååååång, men det gick bra hos tandläkaren iaf som vi var till. Loke och jag satt i stolen och tandläkaren räknade tänderna och så fick han en liten groda som leksak. Den tappade han tyvärr bort så när vi kom till bilen var den borta, åh vad han stortjöt.. Kändes inge roligt såklart! Vi ska fixa en ny groda gubben :) Men när vi var hemma igen så var den som glömd!

Näpp, nu invänta darling och sen sitta still i soffan hela kvällen!
 
Nu sover faktiskt båda barnen och klockan är åtta!

 
Våra fina! och Adam i bakgrunden, alltså inte taget denna vecka ;)
 
Hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!