www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Äntligen.

14-07-30,

Äntligen har Adam semester med oss! Igår fick han det och han var så nöjd :) Känns som han är sista människan att få semester haha. Men så skönt för oss alla, och mer hjälp med avlastning till mig, ja tack! :)

Igår fick vi upp en grind som står mellan buskarna vid ingången till huset, så man kan känna sig lite tryggare med barnen springandes på gården. Thea kommer ju ha full fart snart då hon lär sig gå :) Hon har hittils tagit 2 små steg men inget mer än så, de är på gång iaf.

Sen började jag måla staketräckena som är på altanen, måla dem vita på nytt. Vilken skillnad och mycket fräschare! Ska även fixa till bron när de är klart, fast där måste ja skrapa färg först, mindre kul men det blir ju fint sen :) Bara ligga i!

Har även ett projekt jag ska göra på bakgården, det får ni se senare! :) När det är klart.

Idag har vi härjat på Leos med alla kusinerna, oj så svettiga Loke och Hugo var efter en stund, dem sprang som galningar haha :) Man hann ju inte med. Thea och Lucas kröp omkring och kastade bollar runt sig :) Thea är så kramig av sig så hon ville mest krama Lucas hela tiden och vara go :) Lillsnuttan.

Nu är Adam iväg och fiskar med mina bröder faktiskt! Dem skulle ta sig en grabbkväll och fiska lite i stugan :) Härligt och skönt för dem. Kul att dem gör nått ihop också :) Jag, Jennifer och Johanna var ju iväg på hotellet i Piteå för ett tag sen, en sån sväng borde vi ta snart igen hehe! :) Rå om sig själv lite.

Nä nu ska jag mysa ner mig i soffan efter en springtur ikväll med Lisa! :)

Hejs. Hoppas värmen kommer tillbaka!!

Klibbigt.

14-07-25,

Fortfarande strålande sol och varmt, alltså. Kring åtta nio på morgonen är det 22 grader varmt!! Sen stiger det snabbt och mitt på dagen är det 28. Loke och Thea badade i poolen som vi har på gården redan vid 10 på morgonen. Skönt för dem och svalka sig. Sen behövde även jag och Adam svalka oss så vi for till alder och doppade oss med Loke. Thea fick stanna hos farmor en stund, det är verkligen varmt för de allra minsta nu. Hon är lite snorig också Thea, lill pluttan.

Nu ska vi se en film vi har hyrt, och klibba fast i soffan :)

På söndag ska det regna och det behövs kan jag säga. Gräsmattan är torr som hö typ. Dem har gått ut med meddelande till alla i Boden att spara på vattnet. För alla fyller ju upp sina pooler, vattnar gräsmattorna, och sånt nu när de är så varmt, men om alla gör det i typ 3 veckors tid så kan jag förstå att vattnet håller på ta slut! så nu ikväll tog vi badvattnet från poolen och vattnade gräsmattan med, inte nått nytt, bra va?! haha. Undra hur många som tänker på att spara in?! Hoppas nån iaf :)

Nä nu film. Hejs.

Sjukt varma dagar.

14-07-22,

Alltså det är nog varmaste sommaren på hundra år känns det som. Man ska inte klaga men det är sjukligt varmt! Som utlandet och inte värre haha. Just nu klockan halv nio på kvällen har vi 30 grader inomhus och 29 ute!! I skuggan!! Det är ju rätt skönt att endast ha problemet varje dag att klura ut vart man ska bada! :) För bada måste man dessa dagar, svalka sig så inte hjärnan börjar koka. Och speciellt för barnen! Theas hår i nacken är typ konstant blött tycker jag, speciellt när vi åker bil. Vill inte ha för mycket AC heller så man blir sjuk.

Vi har varit och badat på Alder idag och i stugan! Adam har snart semester och då kan vi typ bo där :)
Härligt! i love it.

Är gode trött så det blir nog en tidig kväll här.

Så vi njuter och badar och är konstant svettiga här haha!
 
 

Tivoli :)

14-07-17,

Idag var det tivoli i stan och jag och Loke for dit för att träffa Magda och hennes lilla Leo och Mia och hennes Emil :) Vi kom dock 2 timmar för tidigt innan det öppnade så det blev en sväng på stan före det. Loke hoppade i hoppborg som fanns på stan tills han var svettig :) Sen åt vi en macka på Subway! Gott gott. Sen gick vi ner till tivolit och de var kul att Loke vågade åka litegrann denna sommar. Förra sommaren var han fegare och vågade inte. Nu åkte han några bilar som åkte runt tillsammans med Emil. Sen åkte jag och Loke en liten berg och dal bana för mindre barn, men den var nog läskig haha. Han tyckte de var superkul :) Gulleungen. Glad att bara jag och han fick lite "egentid" tillsammans. Mina föräldrar var med Thea tills Adam slutade jobba.

I helgen blir det att åka hela familjen dit igen! :)

Man blir verkligen sugen.

14-07-13,

Åh jag blir så sugen när vi varit på bröllop två helger i rad, att gifta mig! Åh det ska vi ju göra framöver, men ett tag kvar. Men det är kul och se hur andra gjort och kanske få nån idé! Sitter nu och googlar på lite bröllops tårtor :) oj så mkt de finns bara där! Det är ju en hel del att planera, men man måste ju börja kika nånstans! :) Var ett fint bröllop i helgen också, och de var så himla vackert när dem stod i kyrkan och utanför kyrkan tillsammans med deras barn som alla hade rosa klänningar. Måste visa en bild. Det var alltså Adams jobbarkompis som gifte sig.

Hela familjen.
Vackert!

Sen fick vi sovmorgon på söndag, var ju rätt skönt :) Sen hämtade vi barnen hos mina föräldrar, dem hade haft det bra och busat i värmen :) När vi kom hem därifrån hade vi vattenkrig hela familjen, alla utom Thea. Hon fick vara på gräset under tiden och i gåstolen :) Loke tyckte de var sååå kul, han skrattade hela tiden :) Älskade barn! Lyckan när barnen är glada, går inte att beskriva :)

Först hade vi vatten pistoler, men sen fick Loke använda vattenslangen, de var ju ännu roligare :)
Lovley med sommar kan man lugnt säga!!
 
:)
 
 

Härlig dag.

14-07-08,

Riktigt varmt idag också, sådär 30 grader :) Som utlandet, det tackar vi för. Det innebär ju att man bara MÅSTE bada för att svalka sig. Först på morgonen var vi på Öppna förskolan på Torpgärdan som hade sommaröppet. Var rätt många där ändå :) Loke hängde ju med och han tyckte de var jättekul med nya leksaker och han byggde tågbana och lekte med en annan kille där, så de var kul och se. Han roade sig snabbt. Thea kröp omkring på golvet och kröp fram till andra bebisar och mammor och försökte vara gooo och krama dem. Min fina sötgumma. Hon är så go! Hon ska så ofta krypa upp i famnen och bara lägga huvudet på axeln och mysa en stund, de är helt underbart!

Sen for vi till utebadet då Adam slutat jobba. Vi satte oss med Jennifer och Robert och Lucas :) Härligt med bad! Nöjda barn och nöjda föräldrar :) Sen hem och äta middag, men de var så varmt så vi åt middagen i källaren istället. Gud så skönt de var. Var som att gå upp i en bastu när vi hade varit där nere. Shit vilken skillnad.

Så en grym dag! Imorgon blire mys med barnen på morgonen, kanske bada på gården om de är fint igen. Sen på eftermiddagen ska vi på Leos har vi planerat. Blir säkert en kanon dag de också.

Jo Thea invigde sin baddräkt jag köpt på Kappahl. OJ SÅ SÖT MAN KAN VARA!!
 
Min dotter.. ofattbart!
 
 

Underbart väder!

14-07-07,

Nu kommer sommar värmen sägs det och jag hoppas verkligen det, gud så skönt! Idag har de varit iofs 28,29 grader i skuggan!! Kanon varmt på en gång! Vi var ute jag och barnen hela dagen på baksidan och myste i solen, i skuggan, i sandlådan och i lillbaljan! Vi ska köpa en uppblåsbar mjuk rund bassäng snart, men tills dess får denna duga. Förra året hade vi en så stor, men de var ingen vits! Den blev bara jobbig att förvara. Så nu ska vi köra på en mindre variant. Men dem hade kul mina små sötnosar. :)
Plaskade som bara den! Det är så kul och se när dem busar med varandra :) Lycka!
 
 
Thea med en sommarsöt hårnål :) Hon börjar få lite längre hår nu! wiii :)

I helgen så var vi på Bröllop för Lisa och Johan! Gud så fina dem var! Och Lisa, shit vad snygg hon var! ÄR iofs :) Men där, frisyren, klänningen, sminket, ja hela hon! De lyste om henne och jag blev så glad för deras skull :) Tårarna höll på forsa flera gånger. Festen efteråt var också jättekul, supergod egengjord mat och efterrrätt, lekar, sånger, tal, och sen trubadur och disco :) Riktigt nice! De var jättekul att få vara med på deras bröllop, dem är som gjorda för varandra! Man blev ju som ännu mer sugen på att gifta sig när man såg dem !! :) Ååååh.
 
Adam o Jag påväg till bröllopsfesten som var en stund efter ceremonin i kyrkan.
 
Selfie!

Nä annars så försöker jag kurera mig, har knappt någon röst kvar, har haft ont i halsen länge och efter bröllopet blev de knappast bättre :P Så jag är hes och hostig. Ögat är iaf bättre, men smörjer lite i förebyggande syfte nån dag.

Längtar nu tills Adam har semester, typ 3 veckor kvar. sen ska vi mysa, sola, bada, åka på bilsemester m.m. WONDERFUL! Men tills dess myser jag med mina små troll :)

Puss o hej.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0