www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Äntligen.

14-07-30,

Äntligen har Adam semester med oss! Igår fick han det och han var så nöjd :) Känns som han är sista människan att få semester haha. Men så skönt för oss alla, och mer hjälp med avlastning till mig, ja tack! :)

Igår fick vi upp en grind som står mellan buskarna vid ingången till huset, så man kan känna sig lite tryggare med barnen springandes på gården. Thea kommer ju ha full fart snart då hon lär sig gå :) Hon har hittils tagit 2 små steg men inget mer än så, de är på gång iaf.

Sen började jag måla staketräckena som är på altanen, måla dem vita på nytt. Vilken skillnad och mycket fräschare! Ska även fixa till bron när de är klart, fast där måste ja skrapa färg först, mindre kul men det blir ju fint sen :) Bara ligga i!

Har även ett projekt jag ska göra på bakgården, det får ni se senare! :) När det är klart.

Idag har vi härjat på Leos med alla kusinerna, oj så svettiga Loke och Hugo var efter en stund, dem sprang som galningar haha :) Man hann ju inte med. Thea och Lucas kröp omkring och kastade bollar runt sig :) Thea är så kramig av sig så hon ville mest krama Lucas hela tiden och vara go :) Lillsnuttan.

Nu är Adam iväg och fiskar med mina bröder faktiskt! Dem skulle ta sig en grabbkväll och fiska lite i stugan :) Härligt och skönt för dem. Kul att dem gör nått ihop också :) Jag, Jennifer och Johanna var ju iväg på hotellet i Piteå för ett tag sen, en sån sväng borde vi ta snart igen hehe! :) Rå om sig själv lite.

Nä nu ska jag mysa ner mig i soffan efter en springtur ikväll med Lisa! :)

Hejs. Hoppas värmen kommer tillbaka!!
Kommentarer
Postat av: Magda

Vad skönt att han har semester nu :) Mats får semester idag :) vi måste träffas snart :) har skrivit upp i almanackan att vi ska på stan sista torsdagen i augusti :) haha

2014-07-31 @ 08:14:26
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!