www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Underbart väder!

14-07-07,

Nu kommer sommar värmen sägs det och jag hoppas verkligen det, gud så skönt! Idag har de varit iofs 28,29 grader i skuggan!! Kanon varmt på en gång! Vi var ute jag och barnen hela dagen på baksidan och myste i solen, i skuggan, i sandlådan och i lillbaljan! Vi ska köpa en uppblåsbar mjuk rund bassäng snart, men tills dess får denna duga. Förra året hade vi en så stor, men de var ingen vits! Den blev bara jobbig att förvara. Så nu ska vi köra på en mindre variant. Men dem hade kul mina små sötnosar. :)
Plaskade som bara den! Det är så kul och se när dem busar med varandra :) Lycka!
 
 
Thea med en sommarsöt hårnål :) Hon börjar få lite längre hår nu! wiii :)

I helgen så var vi på Bröllop för Lisa och Johan! Gud så fina dem var! Och Lisa, shit vad snygg hon var! ÄR iofs :) Men där, frisyren, klänningen, sminket, ja hela hon! De lyste om henne och jag blev så glad för deras skull :) Tårarna höll på forsa flera gånger. Festen efteråt var också jättekul, supergod egengjord mat och efterrrätt, lekar, sånger, tal, och sen trubadur och disco :) Riktigt nice! De var jättekul att få vara med på deras bröllop, dem är som gjorda för varandra! Man blev ju som ännu mer sugen på att gifta sig när man såg dem !! :) Ååååh.
 
Adam o Jag påväg till bröllopsfesten som var en stund efter ceremonin i kyrkan.
 
Selfie!

Nä annars så försöker jag kurera mig, har knappt någon röst kvar, har haft ont i halsen länge och efter bröllopet blev de knappast bättre :P Så jag är hes och hostig. Ögat är iaf bättre, men smörjer lite i förebyggande syfte nån dag.

Längtar nu tills Adam har semester, typ 3 veckor kvar. sen ska vi mysa, sola, bada, åka på bilsemester m.m. WONDERFUL! Men tills dess myser jag med mina små troll :)

Puss o hej.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!