www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Måndag igen.

 
 
14-03-31,

Då vare Måndag igen och vardagsrutinerna rullar igång! I helgen har vi myst på och igår var vi i Pagla med Robert o Jennifer o Lucas och mina föräldrar. Loke fick åka madrass och bob med oss och Thea satt i vagnen och kikade :) Vi grillade korv och pinnbröd och drack kaffe och varm choklad :) De var riktigt mysigt faktiskt! De gjorde mig gott! Sen kunde vi ta de lugnt resten av dagen och bara vara :)

Idag måste jag kolla upp lite fix att göra, ta en bild till mitt nya körkort (tänk att man haft körkort i 10 år nu), ringa nå samtal osv.

Men mest mysa med Thea tills Loke kommer från förskolan. De är så kul och se att hon bara vill ställa sig nu, hon sätter sig på rumpan och sen vill hon ställa sig igen. Så håller vi på hela dagarna :)
Lucas och Thea i babypulkan :)
 
 
 
 
 
:)

Vill ha.

14-03-26,

Vill äga mer pengar helt enkelt. Det finns ju så sjukt mycket söta kläder till Thea så jag blir galen haha. Vill ha typ allting! Men i lördags när jag gick på stan i Luleå så roffade jag på mig massa grejer till henne men sen tänkte jag faktiskt efter och köpte inget av det ändå. Jag var skit duktig tyckte jag! Haha. Normalt brukar jag bara ta det och köpa och inte ens tänka. Men ekonomin är ju inte den bästa då man e mammaledig så lite får jag tänka efter faktiskt. Men ibland kan man ju inte hålla sig :)
 
Inte köpt men vill ha.
Tunika - 97% EKOLOGISK BOMULL,3% VISKOS
Body - 95% Ekologisk bomull,5% Elastan
Body - 95% Ekologisk bomull,5% Elastan
 
 
Byxdress - 100% Bomull
Offwhite Klänning, Blommig söt ärmlös klänning från...Grå Tröja, Svettiströja med spetsapplikation...
Blir kul och köpa lite nya sommarkläder till Loke också, nån vårjacka  och kepa och sånt där, han är så stilig i de :)

Idag har jag o Thea gått på stan, hon satt o kikade i vagnen och hade mycket att titta på. Jag beställde tårta till imorgon men ska inte hämta den förrän efter lunch nångång. Väl hemma idag har jag gjort en smörgåstårta, jag hoppas den blev god. Med skagenröra och räkor och gravad lax :)

Imorgon äre ju kalas! Jag fyller visst 25 år IGEN :) hihi!

Det blir min första födelsedag som tvåbarnsmamma!! :)

Nu mysa i soffan lite. Hejs!

Ladda energi.

14-03-25,

Ja idag har jag laddat lite energi genom att vara på Öppna förskolan med Jennifer och kusin Lucas! Himla kul och träffas och se andra bebisar och sjunga lite! Sen blev de våfflor till fika idag :) Våffeldagen idag. Efter det vid tolv tog vi oss en prommis i det soliga härliga vädret, vi gick en timme och surra :) Riktigt härligt och solen värmde. Behövdes en dusch när jag kom hem kan ja säga! Så de var skönt och få lite sol på sig också! Thea sov i vagnen, berättade för Jennifer att hon brukar bara sova en halvtimme i vagnen sen är hon vaken, och när hon somnade klockade jag henne för skojs skull och se hur länge hon skulle sova och det blev 28 minuter :) haha! Hon är som en klocka :) Sen satt hon upp i vagnen och kikade :) Lucas sov hela svängen!

Väl hemma hämtade Adam Loke och dem for och handlade. Jag och Thea busade vidare på golvet, åh det är så kul och se när hon utvecklas. Idag drog hon sig upp vid spisen och stod där på sina små fötter, asså hon e för gullig och så liten men ändå blivit så stor :)
 
Bild från igår när hon ställde sig första gången vid gåstolen :)


Idag fick jag en trevlig överaskning i brevlådan också! Från H&M :) Det tackar jag för.

Nice!

Oj long time no see.

14-03-24,

Hoppsan, var ett tag sen. Har varit rätt fullt upp för mig senaste tiden så varken haft ork eller lust att skriva. Men får göra ett försök nu då.

Idag har Thea gjort ännu ett framsteg i sin utveckling. Hon har tidigare kunnat krypa på knäna kanske 2-3 steg men inte riktigt kommit på hur man tar sig mer än så, men då vi hade barnvakt i lördags så började hon krypa och kom på hur man gjorde. Jag och Adam var på dejt :) Middag och bio i Luleå, mkt nice! och en välbehövlig sovmorgon på de :) tror jag sov 9-10 timmar, riktigt skönt. De är sällan de händer nuförtiden!

I alla fall så när vi ska hämta båda barnen på söndagen så får vi ju höra att hon kryper nu för fullt, jasså?! haha, de går undan, så nu kan hon det. och idag innan vi skulle lägga barnen så tog hon tag i gåstolen då hon stod på knäna och drog sig upp och ställde sig på fötterna! trodde jag inte hon skulle kunna men de fixade hon två gånger :) Stor tjejen våran. 7 månader och 13 dagar är hon idag :)

Det är kul och följa utvecklingen framåt. Loke är också väldigt framåt nu, han är intresserad av klockan vad den är och sifforna. Han är även intresserad av vad de står lite här och var, han har mkt frågor och det är så kul och surra med han :) Man får ju ofta höra nått kul.

Idag var jag o han på biblioteket och lånade nya böcker, var riktigt skönt att bara vara med honom, det är ju som en semester typ. haha näe men man är ju så van och ha två nu och att vara tillgänglig för båda och ge båda uppmärksamhet blir lite tuffare. så de är skönt att bara vara med Loke också :) Vi satt där och läste och sen gick vi o handla och kikade på grävmaskinerna utanför Coop. Det tyckte han var fränt.

Näe nu blire en dusch och sen sängen! Thea sover lite oroligt nu så det är lite jobbiga nätter men hoppas de vänder snart.


Hejs.

Bra dag.

14-03-11,

Har varit en bra dag idag, kul med öppna förskolan. De var en del föräldrar och bebisar där, bland annat Linnea och hennes Daniel och träffade Pernilla med hennes Vilgot :) Så de sjöng sånger och sen fick man fika lite och sen lekte vi lite mer.

Hämtade Loke från förskolan och sen har vi bara myst tillsammans. Älskade barn. Ni är mitt allt, min drivkraft, min kärlek, mitt liv, jag gör och kommer göra allt jag kan för er!


:)

Öppna förskolan.

14-03-11,

Idag blir det att följa Jennifer och Lucas på Öppna förskolan i Heden! Kul och komma ut och träffa lite andra folk också :) Behöver egentligen städa hela huset, de är grejer överallt men roligare att fara dit :) får städa sen.

Trevlig Tisdag.

Leos.

14-03-09,

Idag har Loke gått och väntat på att vi ska fara till Leos. Vi for dit kring två och möttes med mina föräldrar och med Robert, Jennifer och Lucas. Dem hade aldrig varit där så de var kul. Loke for runt och busade och vi åkte och åkte :) De är ju riktigt kul! Sen åt vi middag där och drack kaffe. Thea och Lucas satt i det lilla bollhavet som är på avdelningen för bebisar :) Adam och Loke byggde en koja också och Loke var så glad, han älskar verkligen kojjor och att gömma sig och krypa in under saker :) hihi.

Nu ska vi se lite tv och slappna av, jag e sjukt trött känner jag. Hur ska jag orka se film sen?!

Hejs.

Att tänka på sig själv.

14-03-08,

Japp nu äre bara att tänka på sig själv lite också. För att detta ska gå ihop! Full rulle är det och det är stundvis jobbigt, men även roligt såklart. Både och men det är svårt och hitta en bra balans just nu. Nu ska jag börja tänka på mig själv också så man mår bra och kan må bra med barnen! Man tar ju alltid sig själv i sista hand, jag gör det i alla fall men mår inte jag bra så mår ju inte barnen heller bra så nu är det ändring på det.

Idag har vi varit och handlat och hälsat på i Heden, sen varit hemma och busat, lagat go mat och badat med båda barnen i källaren. Loke var så söt och ville bada med Thea i den lilla baljan så där satt dem båda två och plaskade så hela golvet blev blött. Om Thea var rädd för vattnet? Hehe nä hon plaskade mest!! :) Gullrumporna!

Nu sover de fina små och vi ska mysa i soffan hela kvällen!

Håller på framkalla bilder nu, har ju inte framkallat en enda bild sen Thea kom! Bara satt de i mappar hela tiden men så kraschade ju min dator och jag fick lite lätt panik, men Adams kära kusin kunde fixa den åt mig, tack och lov. Han räddade 52 gigabite med grejer åt mig!!! :)

Så nu äre bara och framkalla så man har det iaf :) Inte och lita på datorer.
Lilla gumman alldeles färsk :) Jag har dig i mitt grepp! :)
 
Fina killen! En bild från i höstas.

Hejs svejs.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0