www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Thea 9 månader.


 
14-05-11,

Idag är det 9 månader sen vår lilla tjej kom till oss och förgyllde vår familj, då Loke fick ett syskon. Det är så himla underbart att se dem tillsammans, eller ja i alla fall oftast då Loke är snäll med henne, ibland busar han lite väl häftigt haha. Men när dem skrattar med varandra och myser. Ikväll badade dem tillsammans, Loke ville så gärna det. Han tog en lite svamp och skrubbade hennes rygg och rumpa haha :) Thea flinade och plaskade i vattnet. Kärleken till dessa två barn är obeskrivlig. Man blir helt varm i hjärtat.

Haft en skön helg. Vi har fått gjort lite på gården, dock lite svårt ibland med två små som härjar på, Loke kan ju leka rätt bra och hittar saker att pyssla med men Thea vill inte alltid sitta i vagnen och kika, vilket är förståeligt. Så idag fick Thea vara med farmor och farfar en timme så kunde vi kratta och Adam klippte häcken på framsidan och Loke lekte med stenar och traktorer och löv :)

Har en del löv kvar men snart så :) I sommar kommer vi göra en sandlåda på baksidan som Loke kan leka med och även Thea sen såklart när hon blir lite större. Vi kanske kommer köpa grannes träbåt som dem har på sin tomt. Deras barn har blivit stora och leker inte med den längre men för Loke kan de ju va riktigt kul :) Jag måste göra iordning landet och dona! Vi skulle behöva skrapa trapp räcket och måla ny färg. Ja de finns tusen saker och göra ute.

Nåja lite i sänder så blire nog bra, man ska hinna njuta av dagarna också! Fast med barnen så går tiden så sjukt fort. Alltid nått att göra och dona med :)
 
Thea har börjat sitta och gunga med till musik som kommer från leksakerna vi har :) Ser så himla gulligt ut. Gungar fram och tillbaka och slutar när musiken slutar hihi. Sen har vi börjat fråga "vart är lampan, vart är klockan, vart är Loke" :) Så nu kan hon faktiskt vart lampan är och försöker peka! :) Sötnosen. Tänk vad dem förstår snabbt. Hon ställer sig upp mot allting och sen har hon blivit himla bra på att ta sig ner, hon hasar sig ner och duns på blöjan. Man får ju vara med ändå nära för hon kan ju helt plötsligt falla åt sidan och snurra runt. Man får akta lillhuvudet. Hon kryper rätt fort nu också och när man kryper efter henne och säger "nu kommer jag och tar dig" så flinar hon och kryper snabbare iväg :) och skrattar oftast då man hinner ifatt henne! Hon har blivit så himla go och glad. Hon gillar att hålla om en runt halsen och borra in sig vid håret.

Hon är en riktig mysflicka! :) och hon fyller snart 1 år. Kan inte fatta det. Min tjej!
 
 Näe nu ska jag dona på med lite pyssel. Hejs.

Kommentarer
Postat av: Magdalena Ledin

Snart kan vi ta en promenad med vagn o en mjukglass :) dem är så himla fin o söt :)

2014-05-13 @ 21:16:33
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!