www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nystart!

15-02-02,

Nu tänkte jag försöka komma igång med bloggen igen, kan vara skönt att ventilera sig lite och samtidigt uppdatera er mina vänner :)

Nytt år, ny månad. Februari är här, även kallad Vabruari, den månad då man "vabbar" mest, dvs är hemma med sjuka barn. Idag har jag varit hemma med Thea och Loke, var iofs bara Thea som kräktes igårkväll men jag kör då inte iväg Loke på förskolan om Thea kräkts. Han kan ju börja kräkas han med och det är inte schysst och smitta andra barn på förskolan. Så de var bara att räkna med att vara hemma idag och imorgon eftersom det är minst 48 timmar efter symptomen visat sig.

Nu verkar hon må bra men igårkväll hade hon också 40 graders feber stackarn. Alldeles varm och slut. Hon hade en jobbig natt också, hon andades häftigt och hennes lilla hjärta slog så snabbt. Usch jag låg i hennes rum med ögonen halvt öppna ifall hon skulle kräkas mer eller må ännu sämre.

Nåja nu hoppas vi de vänder och att jag kan jobba igen på onsdag. Har ju hunnit jobba 2 veckor igen på mitt kära jobb. Det har kännts otroligt bra att komma tillbaka, träffa alla härliga kollegor och få lite social stimulans igen av vuxna och inte bara av barn :) Visst har det varit skönt och vara hemma med Thea och Loke tills nu men det är även skönt att börja jobba igen! Mer pengar också framför allt, längtar till min första lön i februari :) Kommer bli nice.

Nä nu ska jag kika hur de ser ut med denna bloggdesign. Har ju dock inga bilder på barnen där men de kanske man kan fixa sen.

Tjao.
Kommentarer
Postat av: Mia

Törs knappt skriva det men vi har klarat vabruari!!! :) fast då åker vi väl dit nu då.. haha. Hoppas ni får hålla er friska sen iaf. Kram

2015-02-20 @ 20:13:05
URL: http://bymia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!