www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Skotta taket.

15-02-04,

Idag fick Loke åka till förskolan och jag var hemma med Thea. Natten var helt sjukt dålig, hon hostade med kanske 10 min mellanrum eller mindre. Tyckte så synd om henne och jag gjorde allt jag kunde för henne. Hade gett hostmedicin (men de verkar ju inte hjälpa nått) och gjorde en huskur och satte vid sängen. Man delar en gul lök i några delar och sätter i en skål med vatten och placerar den vid sängkanten under natten. Så de hade jag gjort. Luktade ju urk på morgon kan jag säga hahaha. Gav henne varm mjölk med smör i... ja de låter inte gott men de skulle tydligen smörja halsen lite från att reta hela tiden. Men hon sov orolig så hon hade inte orkat vara på förskolan , men samtidigt under dagen har hon inte hostat så mkt och varit igång.

Nåja imorgon ska jag jobba iaf, och fredag. Då får båda prova vara igen på förskolan. Tydligen var de hur många som helst som hosta där. Hoppas hon får sova ikväll. Hon har inte hostat en enda gång ännu!!! En ny lök är placerad vid sängen också, plus att jag hämtat ut annan hostmedicin som ska verka bättre. Kom igen nu basilusker, ge upp!!! :)

Taket ja, de har jag och Adam varit upp på och skottat idag. Min mamma och pappa var med barnen under tiden och vi härjade på där uppe. Var rätt mysigt på kvällen och man såg rätt långt :) Men shit så snö! Galet. och tungt, men de ser jag som ett träningspass :)

Nä nu slappa i soffan med lite choklad. Kan fasen inte sluta äta choklad.. damn you chocolate!

Ciao.
Kommentarer
Postat av: Magdalena Ledin

Leo har hostat sen julveckan o de verkar inte ge sig o en annan som vi brukar vara med hennes son hostar också ännu. Jävla hosta. Åh vad roligt för dig att få jobba. Längtar tillbaka lite mest efter arbetskompisar inte själva jobbet 😜

2015-02-05 @ 13:00:00
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!