www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vabb i vinterland.

15-02-03,

Idag har jag varit hemma med barnen igen och vi har sett film, myst, spelat spel, gjort pärlarmband, ritat, dammsugit, städat barnrummen, plockat diskmaskin, lagat mat, spelat ipad osv.

Loke är lite hostig men verkar ha krafter annars så han får fara på förskolan imorgon iaf. Dem skulle gå på teater med förskolan så det vore ju kul om han fick vara med på. Thea vabbar jag imorgon också eftersom hon är desto hostigare. När försvinner denna eländiga hosta egentligen? Tycker jag gett dem Bisolvon hur länge som helst. Kanske man skulle prova de gamla husmors tricket med lök vid sängen? Aldrig provat det men kanske värt ett försök. Lär ju stinka dock!! :)

Annars så fick jag blommor igår av min underbara sambo :) Alltid trevligt med överaskning då man minst anar det. Värmde gott!

Jahapp och snörekordet är slaget. 1966 var det så här mycket snö sist, 111 cm och nu är det 114 cm snö. Rekordet är slaget och de förstår jag, de är sjukligt med snö. Imorgon måste vi nog skotta taket vårat, för till helgen ska det bli plusgrader och då blir snön ganska TUNG!
 bild från i julas.

Nu chilla och kanske göra mig lite popcorn. Ha det gött.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!