www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tiden bara flyger iväg när man har kul.

15-03-23,
 
Jag glömmer typ bort att skriva nå här. Ska bli bättre. Men tiden går så fort när man jobbar, kommer hem och försöker mysa så mkt som möjligt med sina egna små troll innan dem ska sova, och när dem väl somnat så är man typ död och vill bara ligga i soffan o tat lugnt. Men det är så kul att jobba igen! Jag e så glad och nöjd och mina kollegor jag jobbar med nu i min barngrupp gör att man längtar till jobbet och allt kul vi kan hitta på med barnen!! :) Lovely! Vi har påskpysslat med barnen på jobbet och det är så kul!
 
Annars så är inte riktigt Thea kry än från influense skitet vi hade , eller idag har Adam vabbat med henne pga feber som kom tillbaka, men idag har hon inte haft nå feber så vi hoppas dem håller sig friska nu. Det var dock en hel bunt från Lokes grupp idag som gick hem pga magsjuka så neeeeeej, jag vill inte att Loke ska kräkas inatt, men det kommer han säkert göra :( vi ska ladda upp med nya lakan och hinkar och allt sånt ifall att. Men jag håller tummarna!! Nu vill vi vara friska!! Kan det bli sommar snart också :)
 
Längtar till Torsdag iaf, jag jobbar och slutar tidigt, sen blire middag på The Bull med Magda, ska äta en grillad steeeek! Sen ska vi gå på kvällsöppet på stan, alltid mysigt! Skönt med lite egentid också och bara koppla av och surra av sig! :)
 
Sen i helgen är det fullt upp, lördag dop för lilla Albin och på söndag kalasfirande för mig som fyller på fredag.
 
Nu ska jag nog ta mig lite choklad, damn it för att det finns hemma. då gåre ju inte o hålla sig.
 
Tjohej.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!