www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Gott Nytt År.

08-12-31,

Jaha, då var de antagligen sista inlägget på detta år... Ja detta år har gått superfort! Det gör verkligen det nu, man känner av det mer när man nu är äldre, att tiden går så mycket fortare, ja vet inte varför men... känns som det iaf.

Glad att fått fira 2 jular med min älskling nu, och snart firar vi 2 år också :) om några dagar.. Mysigt. Och nu sitter jag med svart färg i håret och ska snart duscha ut det, hoppas det blir bra, gillar inte blek brun hårutväxt. Och darling rakar skallen nu , så nu ska jag hjälpa han lite. kommer snart.. sådär hehe..

Nu blir duscha ut färgen! Och längtar tills vi ska äta vår fondue. vi har lagt in fläskfilé i vår egna marinad vi gjorde igår, sen har vi även utskuren biff vi har lagt i orginal caj ps, grillolja :) Mums fillibums, och massa halloumi ska vi doppa! Sen sallad och bakpotatis med persiljesmör till det, kan de bli godare? njaaaaaa.. :))

Gott Nytt År alla!! :) Hoppas nästa år blir lika grymt som detta, om inte bättre, vilket jag tror med allt som kommer hända...

Hihi SPÄNNANDE!!

Jobbelijobb.

08-12-29,

Yes box, idag har man jobbat 9-17,30. Bra pass ändå, tjäna massa pengar :) Men min dag började ju inte som jag hade velat att den skulle göra. Jag skulle vakna halv åtta och då ringde klockan så jag tröck att jag skulle snooza en gång och att den skulle ringa sen igen, vilket den INTE gjorde... oopps... Jag vaknade istället halv nio i panik.. jag skulle nämligen vara på jobbet klockan nio!!!! Aaaah... gillar inte att stressa, fick så ont i magen, men jag var grymt snabb, var fasen klar på en kvart! ye.... Men har varit seg hela dagen så de var ingen bra början...

Sen kom sötisen förbi och handlade toapapper till Boden mail :) hehe. Men de gick rätt snabbt att jobba ändå, var mycket folk. och imorron ska jag också jobba 9-18, fast då är jag i spelet med Anton! blir nog bra de :)

Vi gjorde en ny rätt jag o Adam, tog och stekte köttfärs och kokade makaroner, och sen snörde vi ihop allt i en ugnsform och så massa sås på som bestod av creme bonjour vitlök, provencale kryddor, och massa andra kryddor!! var mycket mums sen :) kul o testa nå nytt med enkla ingredienser! Mätt som en plätt.

Nä nu ska jag snart ta tag i plugget lite och läsa lite iaf. Adam var söt och påminde mig igår att jag skulle läsa lite, man känner som att man vill njuta av julledigheterna, men man måste ju ändå komma igång med pluggeriet i rätt tid. så nu ska jag vara duktig! Bra att ha honom som påminner och stöttar.

Ciao så länge.

Söndag.

08-12-28,

Idag äre söndag. Jag och darling började vår dag med en promenad, gud vad skönt det var.. trots att magen e lite mysko, men får hoppas det går över snart. Sen så duschade vi och gjorde go fruktost :)

Nu blire att bara ta de lugnt fram tills klockan fem då man ska jobba 4 timmar, känns lite segt när darlingen är ledig själv, då vill man ju som vara med honom så mycket som möjligt... Men men, tjänar ju bra så det är det värt. Kommer nog få en mycket bra lön i januari med allt man jobbat kring jul och de. Så det blir nog bra, de behövs! Hehe och darlingen som fick en grym jul bonus av sitt företag, snacka om en hel del extra pengar. Ja fick ju iofs 500 kr från ica, vilket är bra det med, kan vi handla massa mat på, eller vänta till sommaren så vi kan handla en grill därifrån :) Perres.

Annars så tycker jag jul helgen har gått så fort, snart äre nyår för tusan. ÅÅÅÅH, då ska jag och darling använda våran nya Fondue set som vi fick av mamma, ska bli så gott så gott...

Nu ska jag lägga mig i soffan med älsklingen! Se lite tv. ciao.

Snart jobba, vill inte... men men...
ser chelsea, de måste vinna, åh... får se, då går mina odds i bättre riktning iaf :)
å nu gjorde dem mål, yeeey, då är jag i rätt riktning :) woooohoooooo.

Marre: Jo vi fick 500 kr av Håkke.. :) men inget paket... var väl därför vi fick 250 kr sist och ett paket.
Kram!

Sådär nu har man jobbat, och sett en film. Shark in Venice, hehe... den var inte bra :) Hajjar som attakerade folk i venedig :) men men, nu har vi sett den iaf.. Har bara nåra hundra till o se så man måste ju även kunna se nån halvbra film också! eller rent utav dåliga också :)

Hehe Jossan och Elin var så söta idag på jobbet, dem var helt nervösa nu inför deras resa till Thailand bland annat, de var ju tydligen bara 21 dagar kvar nu o de kom på det först idag :) Och så räknade jossan på hur många dagar hon var ledig fram till dess och de var bara 5!! så hon fick lite panik där :) Så nu har dem en nedräkningsgrej Elin har gjort och satt på skåpet som de ska kryssa i för varje dag som går! hehe söta dem är. men förstår att dem längtar men samtidigt känner lite panik... så var ju ja och Erica också när vi skulle fara 3 månader... men de var ju bara grymmes, så fort man kom iväg, fast det är klart... vi hade ju inte pojkvänner som väntade på oss hemma heller som man skulle sakna... de kommer nog dem göra ganska rejällt på 2 månader, men tror dem kommer ha superkul iaf !! :)

nu ska vi sova!! night.

Surt i magen.

08-12-27,

usch, man e typ bakis ännu... näe men min mage är ju speciell som den är, så jag har massa halsbränna och halv ont i huvudet idag :( Och har sovit halv kasst... och så upp och jobba på det. fast bara till halv två, skönt de :)
Kom hem till darlingen och så gjorde vi goda kyckling mackor :) Snart ska vi ta och vila lite, till nån film. Sedan ikväll blire middag hos Adams föräldrar, ska bli trevligt :)

Föresten så såg jag att resan till Usa har gått ner en hundring! yey. så snart måste vi fasen boka hurrni? :)

Ciao.

Juldagen.

08-12-26,

På juldagen så fick vi sova ut lite, skönt det! Sen städade vi iordning lägenheten och mötte upp Palo och Erica på kvantum för att handla lite mat till senare! Var superkul att se Erica igen! :) Så vi handlade för att göra en pastarätt som är supergod. Sen spelade vi kortspel, singstar och allt möjligt på kvällen, vi hade jättekul! Sen blev det då utgång på farmen, och de var sålt 1800 biljetter så vi tänkte ju att de skulle bli en hel del. Vi fick skjuts med Adams snälla pappa till farmen, de var ju perfekt det.. och när vi kom dit så var det inte ens nå kö in till farmen, skit bra! Men däremot var det kaos i garderoberna, de hade inte nog med galgar för så mycket folk, hehe bra planerat njaaaa... men men vi lyckades sätta nåra på samma så! det löste sig :) Men de var skoj ute också, tiden gick fort och det var superstort dem hade byggt ut, verkligen!! så de vart inte alltför trångt som de brukar vara! perfekt :)

    

Så nu e man seg som tusan, legat i soffan och sett Chelsea som vann med 2-0 mot West Bromwich albions. Men skönt o bara slappa på hela dagen. Vi ska se Barnhemmet sen, spännande.. Och nu kom chili chili maten, yey!!! Mums. nu mat.

Julen.

08-12-26,

Jag håller med Maria och Marre med att julen var mer spännande och längre när man var liten, nu går det så himla fort. Men det har varit supermysigt iaf, tycker om julen! Alltid lika kul och se Kalle och mysa på med familj och farmor och mormor. Sen äta julmaten, de var mycket mumsigt i år igen! Jag testade till och med 2 nya grejor jag inte brukade äta, jansons och rödkål som de stekt.. Men tycker inte om jansons så rödkålen var bättre iaf.

   
Och elvis fick 2 julklappar också :) hehe, en som han kunde äta och en leksak.
   Hehe Hälge :)

Men de var trevligt under julen! Fick pengar och en massa andra bra saker! Bland annat så fick jag och Adam ett fondueset som vi ska använda på nyårs! Det är så himla gott, och de var en elektrisk sådan så vi slipper ha t-röd och elda, mindre risk för brand hehe :) Sen fick vi även massa bio biljetter, perfekt! Det var mysigt sen på kvällen också när jag och sötisen for till lgh för att öppna varandras julklappar :) Jag fick Beyonces nya skiva som jag hade pratat om till honom, sen fick jag 2 filmer, en skräckis som jag velat se länge "Barnhemmet" och så fick jag Moraträsk, hehe det e bra grejer. Intern skämt :) Sedan fick jag även present kort på Seeme av honom :) superbra, vi sa också att vi skulle hålla oss till en viss summa så det var perres.. Så slipper man spåra iväg och köpa hur mycket som helst bara för att det är jul. Kan ju vara kul att få nå mer bara sådär också. Jag hade beställt en chelsea tröja och armband och en kalender till darlingen från england och det tog bara 2 dagar för paketet att komma, så de var grymt snabbt gjort :) Skulle egentligen varit med ett ölglas också men dem hade inte packat de nå bra så det var såklart i krasch när jag fick det.. synd... Sen fick han fick även Adamkalsonger :)

Och just de, den 23:e fyllde ju darling år också så då fick han lite mer stuff :) orkar inte dra upp allt. men han blev glad iaf, och skickade ett blombud till honom med sju röda rosor :)
Då vart han rörd sötnosen.

Men julen har iaf varit bra! Mysigt..

GOD JUL.

08-12-24,

God jul alla! Hoppas alla får en mysig och trevlig jul.

Jag vaknade med darling imorse och vi sa god jul samtidigt :) hihi..Mysigt, då tog vi oss lite te och satt och slog in sista julklapparna som jag hade glömt slå in.Sen så kom brorsan och hämta mig kring elva, och nu är man i heden :)
Elvis (mamma o pappas hund) är så julfin med ett julband runt halsen :) ska fota han sen! hihi...

Mysigt med jul, synd bara att storebrorsan blev kvar i Uppsala men förstår att han inte ville lämna Johanna själv där eftersom hon jobbade över jul. Men de kommer ju efter nyår så då får vi träffas :)

Ha det bra!! :)

Julstressen.

08-12-19,

Ja, jag känner av den som fasen... mest för att jag själv inte lyckats köpa mina julklappar i tid.. Typiskt, men jag har som inte vetat vad jag ska köpa till folk heller så, svårt när dem inte önskar sig något. Hehe sa jag de att darlingen sa i september att vi skulle börja köpa julkappar då? hehe.. för tiiiidigt sa jag... men nu säger jag istället, för seeent..  så imorron ska jag och brorsan fara till luleå och försöka hitta allt jag ska ha! Hoppas verkligen jag hittar allt till alla.... Adam ska ha träning på lördag på dagen så han slipper jul ruschen i luleå. Men jag måste... tyvärr... varit i stan här men hitta knappt nått!

Idag har jag jobbat 9-13, inte så långt men alltid nått.. de här passen är ju ändå extra så det är ju bra! Behöver alla pengar jag kan få, vi får nog bara ett halvt lån denna månad...

Annars så har de varit rätt lugnt, jag har mått sådär dagarna innan idag... Har varit så konstig i magen och astrött för att man sovit dåligt och varit på skolan o jobbat hela dagarna.. Så nu känns det grymt skönt med en ledig fredagkväll med darlingen, bara mysa på! Sen julshopping imorron då... söndag jobbar jag i spelet ett tag.. dubbel lön iaf :)

Marre:
Ne vi bokade aldrig resan i söndags, vi kollade men sen började vi kika på resebyrån också, vad dem tog, men dem tog dyrare.. men hon tyckte de var konstigt att de kunde kosta 5500 från luleå på den där sidan. Har du beställt från luftgrop tidigare själv? Så vi ska kolla om de stämmer och vad man kanske missar om man bokar med dem, om det inte är nån försäkring då eller? Ska kika lite nu....
Vill boka innan jul men vet inte om vi hinner samlas alla och boka samtidigt, de är så fullt upp nu.
Kanske blir efter jul då?! Hoppas priserna håller i sig...

Ciao.

Shit.

08-12-16,

Jadu, usch... är så grymt seg så det finns inte..
Mår inge bra i kroppen, jag tror jag har nått virus men jag vet inte vad...

I söndags iaf, så kom Jannice och hämtade mig för vi skulle handla lite till julmyset :) Vi handlade så vi skulle baka lussekatter, ischoklad och pepparkakor. Och glögg såklart :) JO... och apelsiner som vi skulle sätta nejlikor i.
Så vi hämtade upp terese också, så for vi till Jannice..
Sen bakade vi och drack glögg och surrade, var mycket trevligt och Jannice gjorde julfint hemma :) Sen gjorde apelsinerna med nejlikor i, dem luktar jättegott så dem har jag hängt i fönstret hemma! Så det var mysigt.
Här e nåra bilder..

                                              Jannices fönster :)  Adamiiis fönster :)
Hehe Jannice och Terese var bakis också på söndagen efter en danskväll på ICE :)

Sen när vi hade bakat allt utom pepparkakor för det hann inte jag vara med på, jag skulle och jobba klockan 18.00 på ICA och Jannice skjutsade hem mig till fem.. Och precis då kom Adam hem från Jenkisjärvi också och vi hade tajmat in så att chili chili skulle köra ut goo mat till oss till 17.15 :) hehe så vi åt precis maten färdigt så var jag tvungen att gå, kändes lite jobbigt när vi inte hade setts på flera dar , att bara gå sen.... Men men de 3 timmarna gick ju fort så :)

Igår måndag så hade vi skola hela dagen, och jag hade gett mig fan på att börja Atkins dieten nu igen, hehe får ju för mig sånt ibland.... för nu har jag känt mig så svullen om magen och kläderna sitter inte på samma sätt som förut. Då vill man verkligen gö nått åt det... så jag tänkte att jag skulle börja med atkins en vecka eller till på fredag och se vad man rasar då, för de blir ju att när man inte äter kolhydrater så tar kroppen och bränner fettet man har :) är som sagt bara ett tag jag ska göra det, inget långvarigt.... för då när man gått ner så ska jag sakta börja med kolhydraterna igen och simma och träna massor.. så kommer man igång!!

Idag tisdag så har ja fått sova ut litegrann iaf, men just nu är jag så hungrig så jag håller på dö...
Ätit frukost, 2 ägg och bacon :) Sen så har jag pluggat hela dagen med Helen, men skönt att vi hann klart det vi skulle. Så nu väntar jag på darligen att komma hem och äta middag med mig... Karée med sallad och ägg :) mums! Det godaste är ju att man får äta vår kalla bea sås :) fy fasen så gott...

Så nu äre matdags..

Iaf glad att darling e hemma igen!! puss!!

Då vare lördag.

08-12-13,

Lördag och klockan ringer kvart över sju, ne då snoozar jag till halv åtta iaf.. skönt det! Skulle nämligen och jobba klockan halv nio i kassan! Jag kolla på termometern innan jag gick och de var noll gradigt, skönt tänkte jag! Sen kika jag ut igen för att se om det snöade nått, men såg aldrig nått så sprang ut, gick rätt fort till jobbet men med snö i ögonen hela tiden! Hehe jag såg ju ut som en blöt hund när ja kom fram! Håret med ett lager snö, tog ju aldrig mössa, ha ha..

Var kul o jobba idag :) Jobba med Elin, Berit, Eija, Frida och Jossan :) Vi kom på där vid lunchtid att vi ville julpynta lite också som de brukar vara i kassorna kring jul.. nån måste ju ta tag i det där! Så vi sprang omkring och letade i alla vrån vi kunde hitta, i källaren (där var de mörkt o läskigt), på frukten på ett tak där uppe.... var grymt läskigt och gå där och vingla på nån stege, Elin klättra upp vid mejerikylen där de fanns ett tak också, men inga stora röda julklockor som vi brukade ha i kassorna.. Och ingen julgran! Typiskt.. aja vi fick ta det vi hade då, lite grönt och nåra kulor :)Maria kanske hittar de sen när hon kommer till jobbet , jag har säkert missat dem nånstans känns de som.

Jobbat inte så länge idag, till halv två.. så nu e man hemma igen! Och lika tomt idag som igår...Men idag ska jag nog göra lite nytta också, tror jag ska försöka städa lite snart, lyssna på musik.. Sen ikväll ska jag nog se film :) De blir nog bra... men jag kan säga att de var himla tomt i sängen i natt...Konstigt att inte ha dig där älskling... men jag la dit Teddy och Delfinen min så jag fick lite sällskap :) (hehe mörkrädd som fasen)... och så hörde ja såklart konstiga ljud men var bara en gång så försökte glömma bort det!

Nu ska jag göra nytta :) tjingeling.

Ledig fredag!

08-12-12,

Idag trodde vi att vi skulle ha lektion klockan ett till fyra i skolan, Musik lektion... men när jag hade ryckt in och jobbat igår klockan 17-20 på Ica så har jag fått typ 4 sms från klasskamraterna som skriver att vi INTE har nån lektion imorron för att den är inställd :) På ett sätt lite tråkigt att missa musik lektionen men den får vi säkert ta igen senare ändå, för läraren var ju ändå sjuk.. Och mestadels så vare ju grymt skönt att vara ledig heeeeelt.
Då visste jag ju att jag skulle få hinna träffa älsklingen innan han åkte iväg, han kom hem kring tolv, då hann vi pussas och kramas lite innan han for! Han och Palo skulle åka upp till Jenkisjärvi för att spela FM och playstation fotbolls spel hela helgen! Kul för dem att göra nått sånt ändå..  glad för hans skull!

Så jag ska slappa hela dagen idag :) Bara ta det lugnt och gå och handla nå go mat. Så nu håller jag på laga mumsmat och svampsåsen som jag verkligen älskar.. lite kul att skämma bort sig själv när man e själv :P
Men saknar honom redan... men det är bara bra att sakna varandra till o från också! Jag tänkte vara lite gullig med honom så jag skickade med en hälsning till honom i hans väska utan att han visste om det, ett litet brev och sen ett rött hjärta som man ska ha till paket eller i julgranen, där skrev ja lite och satte en fin bild på oss... hihi kul o pyssla sådär, och överaska :) så jag tror inte han har sett det än, dem har nog inte ens kommit fram till Jenkis ännu, för han skulle sms då han var framme... man blir ju orolig när de är på vägarna med massa snöande..hoppas han inte tycker jag e efterhängsen för att jag gjorde det där, jag ville bara få fram hur mycket jag älskar honom och glad för hans skull att de hittar på nå kul :)

Nu ska jag äta, återkommer senare maybe :)

Nu har jag sett idol, och Kevin vann... har var grymt duktig, tyckte faktiskt han skulle vinna! Och så är han så glad, och idag var ju precis ett år sen han kom till sverige, grymt o vinna idol på årsdagen :)
Sen har jag hört av darlingen och han vart grymt glad över min lilla hälsning i hans väska :) så det var ju lyckat!

Ska nog kika lite sex and the city avsnitt nu, sen ska jag nog krypa ner, ska ju ändå upp halv åtta och sen jobba på Ica! Så sov gott alla..

Ciao.

Segare när man sover längre?

08-12-10,

Mysko det där... när man väl får sova längre och snooza och ta det lugnt så blir man som sirap.. seg och trött.. Men imorron får jag inte sova ut, eller tjänar ju iaf 45 minuter med att vi tar bil... Men ska väl upp iaf halv sju.. En timme efter min darling kliver upp typ..

Idag har vi haft självstudier hos Helen, har gått bra, fått bort gjort en del iaf, nå kompletteringar och projekshandledning m.m Så jag hoppas dagen på skolan imorron inte blir alltför lång.. skönt o sluta tidigt!
Måste fasen börja träna på tentan också, skriva ner lite av de viktigaste så man inte är helt borta sen och måste läsa typ 400 sidor...

Har varit i Heden nyss och ätit taco med familjen :) Brorsan bjöd nu när han var uppe, han gjorde en tatuering igår, här e den.... Grymt snygg tiger tycker jag! Mycket detaljer som Poppen e mycket skicklig på!!



Så då blir man som sugen på att göra en tatuering ändå, men jag e bara så rädd för att det ska göra ont och det gör det nog garanterat! Men ändå... hehe den där tatueringen tog 5 timmar att göra, och när det var typ 1,5 timmar kvar så höll han på avlida brorsan.. näemen då var det jobbigt.. man kan ju göra tatueringar i olika omgångar men det gjorde han inte.... aooooutchh... satan vad jag skulle ha svimmat :P

Nåja var trevligt o va hemma en sväng och träffa Elvis också, vår sötvovve :)
Här e vovven och andra brorsan Robert! och ett ljus :)
 

Nä nu ska jag kila, ha de fint alla!

Billigare me bil!

08-12-09,

Idag har det inte riktigt varit lika kallt men ändå ruggigt.. Tur att Helen hade bil idag. Och vi kom fram till att det nog till o med är billigare om vi kommer åka bil framöver till skolan! För hon har diesel på deras ena bil så den blir det grymt billigt och köra med.. Om jag o Helen skulle åka fram o tillbaka till luleå skulle de kosta 30 kronor var.... Bussen kostar 34 (och då rabatterat för att man e student)... och om Lisa nu också vill börja åka med oss så kostar det ju bara 20 kronor var, de är ju ingenting! O så tjänar vi in en hel timme på morgonen också, så man får sova längre o sen ta sig hem precis hur och när man känner för det!! :) ALLT e perfekt!
Så vi ska köra på det, och sen efter jul köpa ett busskort så man har ett iaf, OM det blir så att Helen har sjuka barn eller något annat som dyker upp...

Idag hade vi iaf bild lektion i fyra timmar.. det var superkul :) Man fick rita ett streck snabbt på ett papper och sen skifta papper med den till höger så sa läraren något man skulle utforma av den lilla strecket man hade fått, kanske nånting som finns i havet exempelvis... så ritade man på där :) sen när man hade gjort så tills pappret var fullt så fick man ta alla figurer och sätta sig i våra grupper och göra en bild serie av det :) och göra i lera gubbar och figurer...
Svinkul var det :) hihi!! grymmt bra med sånna lektioner också som varierar!! yeey..

Nu ska vi snart till Adams mormor Gerd som fyller *pip* år äldre... hehe, Adam hade inte koll :)
Men vi ska fara förbi kvantum o köpa med oss en blomma o nå lotter iaf, visar man ju att man bryr sig iaf !

O så har min brorsa Richard kommit hit idag och imorron från Uppsala!! Överaskat pappa i morse hemma i heden, han hade inte sagt att han skulle komma! Så han bara klev in genom dörren, antar att pappa blev överaskad.
Men Richard kom upp för att han skulle göra en ny tatoo... han ville inte berätta vad... men vi får se imorron!! :)
Spännande!!

Nu ska vi dra.... ciao

Kallt som satan.

08-12-08,

Idag vakna darling och så hörde jag han sucka från köket.. minus 22 grader..
Tycker så synd om han som ska köra post i sånt väder, men samtidigt har han fått de grymt bra nu, så det kanske han får stå ut med, men ändå... de är synd om honom,.. Jag frös nästan häcken av mig när jag skulle gå till bussen i morse, och stå där och vänta... segt.

Glömde ju skriva att mitt o Adams första julbord var i fredags med Boden Mail :) Julbord på norrigården!

Var mysigt och gott! Man åt sit proppmätt kan jag säga..


Ah iaf.. på skolan idag så hade vi drama lektion :)

Superkul, då fick vi spela lite teater och använda våra sinnen, typ hörsel. Våran grupp skulle förklara en solig vårdag i skogen med bara ljud, så alla andra fick sitta med ryggen mot och så skulle man framkalla ljud bara :) hehe och så skulle alla gissa var man befann sig... Nä men de var skoj :) Plus nå andra teater grejor!
Kul med lite annorlunda lektioner, mycket sånt nu, imorron skulle vi ha Bild, lär ju också bli kul :) Och sen musik. blir spännande..

Nu tänkte jag försöka plugga lite. Ciao.

Julbord o party.

08-12-07,

Söndag idag...Trött o bakis har man varit..

Igår vare Ica Kvantum julfest! Jag jobbade hela lördagen från halv nio till halv fem.. Det var superkul och jobba med dem man inte brukar jobba med också, surra med Jannice, Maria o Terese o Magda :)
Så tiden gick superfort och man funderade hela tiden om man hade med sig alla kläder till jobbet inför festen för vi tänkte byta om i omklädningsrummet så det går fortare :) Så när vi väl slutade så skyndade vi oss in i omklädningsrummet och Jannice hade bett Jimmy ta med cdspelare från frukten så vi kunde digga där inne medans :) hehe.. så det blev nice! Vi bytte om och sen var hela lunchrummet fullt med folk när vi kom in :) hihi roligt och träffa alla! och kul att se alla festklädda när man e van och se alla med blå/svart kläderna hehe..

Så hoppade alla in i bussen för avfärd.. Ingen visste vart vi skulle men vi hade våra aningar.. Så under färden sjöng vi och hade oss, himla roligt! Anton gick längst fram i bussen och sjöng snapsvisor i micken :) yey, hehe.. Och Lotta kom med sin Goldstrike och bjöd alla som en tradition :) hihi!!
Vi åkte mot heden, sen mot älvsbyn och sedan kom vi fram, och då var vi i PITEÅ!
Under resan hade man ju hunnit dricka typ 3 cider minst och pissat i bussen (som hade toa längst bak=grymmes)
så kom vi fram och skulle äta julbord, man var ju inte direkt hungrig utan nästan småfull istället hehe... precis lagomt! Men det var ändå gott med julbord, det var det.... hehe "ta lax, det är dyrt"... som från Sunes jul, hehe.
Och efterrätt med marängsvisch och hela kittet blev det, Maria gillar då verkligen marängsvisch märkte ju jag :) hon tog ett helt berg och sen åt hon upp min i slutändan också, o Jannices :) hehe söt hon är!

Men sen gick vi o dansa lite o köpte oss lite cider med biljetterna vi hade fått :)
När vi var på dansgolvet så spelade dem BARA dansbands musik, hade man tur kunde man känna igen nån trudelutt.. och då röjde vi och dansade ,men mestadels av låtarna var typ omöjligt att känna igen eftersom man inte lyssnar på dansband :) Så då började vi bli lite uttråkade, de hände som inte så mycket... Var inte heller någon show på scenen som det brukar vara när vi är på julgala... så de var mycket synd... Det började rycka i benen och man ville ju dansa loss, shake:a sitt as :)
Så jag, Terese, Jannice, Maria, och Malin började fundera på om vi skulle fara till boden och gå ut där och dansa loss istället... Fast Anton ville få oss att stanna kvar.. Jag gjorde ett försök med honom och gick och dansa med dansbandsmusiken :) Hehe var kul ett tag...men njaeee....
Hehe så vi fixade oss en taxi men den rymde bara 4 så Malin sa att det var okej att hon kunde stanna så hon gjorde det med Anton och vi andra fyra åkte med taxin hem till Boden vid tolv, halv ett.. haha, kändes lite dumt faktiskt, med tanke på att Håkan ändå ordnat denna fest, men det hände ju inget där... så vi for...
Väl framme i Boden sprang vi in på ICE :) Där dansade vi hela natten lång! Var roligt :) Sen var man hyffsat slut.. så då traskade ja hem! i lååågskor i snön...skönt o komma hem till en varm säng!!

Idag har jag o Adam mest tagit de lugnt , tog en promenad till hans föräldrar och skulle få en biobiljett av hans mamma, supersnällt... så vi for hem och gjorde en kycklingburgare och sen for vi på bio och såg filmen " Vi hade iaf tur med vädret 2" :) Helen var där med sin kille och mamma o pappa var där också!Den var rolig den filmen :)

Nu sova allihop! Ciao.

Lugn dag.

08-12-04,

Idag har jag fått sova ut, sov rätt länge :) skönt, men ändå är man förbaskat trött.. konstigt det där.. vad ska man sova för att det ska bli perfekt? det är ju frågan... kanske ha en jämn sömn på ett visst antal timmar som rutin?
aja..

Jag o Helen skulle o träna men hennes minsting Sofie hade feber så jag fick fara själv..Först tänkte jag vara lat och inte orka men då puschade darling mig per sms att jag skulle ändå :)Det fick mig att gå dit o träna :) thanks darling... en lite knuff i rätt riktning är allt man behöver ibland..

Efter de hade vi lektion 14.45-16.10... hehe extremt tung dag alltså.. nej.
Men den var givande tycker ja ändå, man fick skriva ner en händelse från skoltiden och sen assosiera till vad man använda och kände för sinnen under den upplevelsen, vad som var bra o dåligt.
Sen utifrån det ta reda på vad man vill arbeta med i denna kurs som har med det att göra, äh kanske låter krångligt nu när ja inte förklarar helt fullt ut. men iaf.. Det vi kom fram till i gruppen iaf, att vi vill arbeta med "Lusten och vilja att lära sig", att barnen ska kunna känna det för att lära sig bättre... o så ska vi göra en uppgift på det, och vi har en superbra idé!
Tar de sen när vi kommit igång..

När jag kom hem från skolan hade sötisen min lagat mat, så himla gullig.. Hihi jag fick inte titta in i köket när ja kom hem så det skulle avslöja honom, gullig... Han hade gjort kycklingwook, mums.. en av mina favoriträtter :) Så söt!Sen har vi surrat ikväll jag o darling om allt möjligt, skönt att prata :)

Sen såg en film som hette Tortured, den var riktigt bra faktiskt :) spännande hela vägen o oväntade saker.

Nu sova!! ciao.

Hihi darling älskar verkligen skumtomtar :)

Full rulle.

08-12-02,

Igen är det full rulle i skolan, jag trodde förut att denna kurs vi ska ha,skulle börja efter jul men den börjar ju faktiskt imorron den 3:e december.. och den ska vi läsa ända till slutet av januari, och där i mellan den 13 januari ska vi ha tenta på den kurs vi haft nu innan, om psykologin och praktiken och de..
så det gäller att hålla allt i skick nu och läsa allt eftersom, varje kväll nånting, känns de som.
Men får hoppas vi kan göra bort så mycket som möjligt med vår grupparbete i nya kursen så man sedan kring jul och de kan plugga själv på tentan... pust..
aah men det ska nog gå, hoppas jag!!
Ska bara lösa en grej nu med en lärare också, en komplettering jag ska göra... morr gillar inte denna lärare som knappt vet hur uppgifterna ska se ut och sen kommer och kräver små grejer man ska ändra.... aja, bara göra det.

Jo, fotade ju Palos syster Tereses barn Klara som skulle döpas i söndags :)
Här e nåra bilder på dem! Tog typ 50 stycken :)
    

Sen när vi skulle gå ut ur kyrkan efter dopet såg jag en sagolik bakgrund för att ta ett kort på Adam.
Helt sjukt vackert tycker jag det är ute nu, när det är fullt med snö på alla träden!
Det ser nästan ut som att jag lagt till bakgrunden i photoshop eller nått :) eller?

 Hihi så stilig :)

Nä nu ska jag dyka ner i sängen, vi har haft skola hela dagen idag!
Haft redovisningar om vår praktik, var grymt skönt att vi fick sitta i våra vanliga basgrupper och diskutera!
Då känner man sig lugn och trygg :) Sen så skrev vi ut massa material till nya kursen.

Sen har jag o Adam köpt våran första julskinka i år :) Mums fillibums!
Glömde rödbetssalladen, men ska inhandla det nån dag!!

Tjingeling.

Vissa saker e ju så luddigt.

08-12-01,

December idag.... shises vad tiden går fort!
Det gör den verkligen..

I morse for jag o Helen och tränade, kändes grymt skönt men det var mycket tungt kan jag säga, hehe benen och allt var så segt.. märktes att ja inte tränat på nåra veckor nu eftersom man haft praktik och fullt upp..
Men nu ska jag ta tag i det där igen! igen igen :)

Vi har suttit sen hos Helen och försökt göra en sammanställning av praktiken och för att kunna redovisa det imorron, men så svårt o veta vad man ska ta med och inte..
Det står så luddigt i vad uppgiften ska ha med o så, man kan ju pladdra hur mycket som helst om praktiken annars men man ska väl få med massa teorier också.. Aja nu har jag skrivit en del iaf, det får fasen räcka..
Plus att det inte verkade som vi skulle ha någon lärare med i varje grupp som redovisar så vi får se..
Kanske e lugnt.... hoppas jag!!!

Darling e fortfarande på jobbet :( han hade extra mycket idag och imorron...
Men så äre ibland, är ju bara bra egentligen att företaget går så pass bra som det gör :)
Bra deal det där han har gjort!! :)

Nu ska jag städa lite! ciao
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0