www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Shit.

08-12-16,

Jadu, usch... är så grymt seg så det finns inte..
Mår inge bra i kroppen, jag tror jag har nått virus men jag vet inte vad...

I söndags iaf, så kom Jannice och hämtade mig för vi skulle handla lite till julmyset :) Vi handlade så vi skulle baka lussekatter, ischoklad och pepparkakor. Och glögg såklart :) JO... och apelsiner som vi skulle sätta nejlikor i.
Så vi hämtade upp terese också, så for vi till Jannice..
Sen bakade vi och drack glögg och surrade, var mycket trevligt och Jannice gjorde julfint hemma :) Sen gjorde apelsinerna med nejlikor i, dem luktar jättegott så dem har jag hängt i fönstret hemma! Så det var mysigt.
Här e nåra bilder..

                                              Jannices fönster :)  Adamiiis fönster :)
Hehe Jannice och Terese var bakis också på söndagen efter en danskväll på ICE :)

Sen när vi hade bakat allt utom pepparkakor för det hann inte jag vara med på, jag skulle och jobba klockan 18.00 på ICA och Jannice skjutsade hem mig till fem.. Och precis då kom Adam hem från Jenkisjärvi också och vi hade tajmat in så att chili chili skulle köra ut goo mat till oss till 17.15 :) hehe så vi åt precis maten färdigt så var jag tvungen att gå, kändes lite jobbigt när vi inte hade setts på flera dar , att bara gå sen.... Men men de 3 timmarna gick ju fort så :)

Igår måndag så hade vi skola hela dagen, och jag hade gett mig fan på att börja Atkins dieten nu igen, hehe får ju för mig sånt ibland.... för nu har jag känt mig så svullen om magen och kläderna sitter inte på samma sätt som förut. Då vill man verkligen gö nått åt det... så jag tänkte att jag skulle börja med atkins en vecka eller till på fredag och se vad man rasar då, för de blir ju att när man inte äter kolhydrater så tar kroppen och bränner fettet man har :) är som sagt bara ett tag jag ska göra det, inget långvarigt.... för då när man gått ner så ska jag sakta börja med kolhydraterna igen och simma och träna massor.. så kommer man igång!!

Idag tisdag så har ja fått sova ut litegrann iaf, men just nu är jag så hungrig så jag håller på dö...
Ätit frukost, 2 ägg och bacon :) Sen så har jag pluggat hela dagen med Helen, men skönt att vi hann klart det vi skulle. Så nu väntar jag på darligen att komma hem och äta middag med mig... Karée med sallad och ägg :) mums! Det godaste är ju att man får äta vår kalla bea sås :) fy fasen så gott...

Så nu äre matdags..

Iaf glad att darling e hemma igen!! puss!!
Kommentarer
Postat av: Marielle Klagmann

ah vad mysigt ni verkat haft det.. jattefint ni gjort hamma i fonstret :) Bokade ni ingen resa i sondags???

2008-12-17 @ 00:58:33
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!