www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag som känns som lördag.

09-07-31,

Det har känts som lördag hela dan idag, iofs alla dagar är ju som lördag när man e ledig :)
men snart är ja inte de längre, huuuuuuuuuua... *gråta lite* får njuta av de sista dagarna nu för på måndag börjar jag igen, känns iofs som evigheter sen men :) kan va bra o få in lite pengar.
hade skyyyyhöga räkningar denna månad, helt insane.... särskilt den från USA, då jag hade ringt o tagit emot samtal... fy fan, bara 1800 kr.... ojoj, skulle ha ringt varannan dag istället :) tsss... men men... sen vare bilförsäkring, skattemärke, beab, hyra m.m.... så de blev en hel del..

Nåja, så ere :)

Idag har vi sovit ut, gått på stan, kikat på ringar och testat.... hihi så mysigt att sitta där och testa ringar tillsammans, och försöka komma överens om någon fin en... men vi har nog en på g som vi gillar mest... och de var ju bra att man kan prova ut giftemåls ringen samtidigt så man ser att de passar och till denna förlovningsring passade en ring väldigt bra, blev perfekt, så det blir nog möjligtvis den. ni får se senare :)

sen cyklade vi ut till Helens hus i Björns och hälsade på, fick oss en kaffe... :) och då kom även Annika och hennes sötis till nyfödd tjej :) sen blev de hem, och åka till heden en sväng. och nu håller vi på laga mat, blir en lite senare middag, vi ska grilla och jag har en gratäng i ugnen, fasen vad gott det ska bli :) MUMS.

blir nog filmkväll ikväll också....

Joo Therese, de kan jag hålla med om, att man borde skriva djerba där nånstans, du kanske kan gö de? ;) ha ha, du skrev så snyggt. kram!

Ciao.

Solande idag.

09-07-30,

Idag har solet skinit hela dagen, hur skönt som helst så jag och darling bestämde oss för att åka till ute badet och bada lite coh sola på brännan lite, inte för att man e så brun men man kan ju alltid få lite till :)
men gud vad kallt det var i vattnet! helt sjukt.... ska de va så? hehe vi är väl van poolen i Djerba med 28 gradigt vatten men här var det fasen minus grader kändes de som, typ alder vatten... brrrr..... :)

sen så åkte vi hem, bytte om och for och kikade på ett hus, i hampis... det var jättefint och bra läge men för lite rum tyckte vi nog iallafall, sen vare inte källare heller och bara ett rum på övervåning som dem gjort själva från att va en vind, så egentligen var det ett en plans hus... men fint annars.. och dock lite dyrt, så vi kikar vidare.... vi ska hitta vårt hus nångång :)

Sen måste jag tacka er alla söta vänner som skrivit Grattis till mig o Adam!! blir superglada av era inlägg :) Massa kramar till er! Det värmde massor.... :)

Sen på kvällen så åkte Adam och tränade och Therese kom över till mig så vi scrappade lite. Var trevligt, man blir ju helt inne i det så nu vill man ju fortsätta... och Therese e grym på göra bokstäver btw :) så de var toppen!
lite bilder... :)

Therese gjorde ett grattis kort :) superfint.

Hihi söt!

Så fin den blev :)

O den gjorde jag :) synd att blixten vart ljus där vid blommorna men man ser ju ungefär :)

Så det får vi göra om gumman!! kram

Nu blir det film med darling. Ciao!

Vår semester på ön Djerba.

09-07-29,

Japp, tänkte skriva lite kort om vår semester :)

min kamera gick tyvärr sönder den dagen då vi hade ost o vinkväll då ja råkade tappa den i asfalten så man ser inget på skärmen men man kunde ta kort iaf om man kollade i det där lilla hålet och de fick vi göra på semester vilket var lite svårt men de var spännande när vi kom hem o se bilderna. huvudsaken vi fick nåra bilder iaf :)

Den har varit underbar, vi åkte en buss från flygplatsen till stället där vi skulle bo. På vägen dit såg man mest öken, sen något hotell, sen öken, sen några invånare som bodde i sina hus, sen öken, sen hotell, sen öken, sen så såg jag ett fint hotell och de var ganska kul, för jag sa till Adam, "åh där skulle man bott, va fint det var".... så svänger bussen in där och säger, SUN CLUB. yey det var ju vårat hotell :) lyckat!!








det var ett stort område med hotellrum, de var omkring 700 rum så de var som ett litet samhälle där inne :) ett område med en superstoort poolområde och ett litet mindre där vi bodde men de var nog  stort ändå :) superfint.
vi fick ett rum med balkong ut mot poolen,  jättefint. helt perfekt, mysigt rum fast ena kudden var lite hård och duschen sprutade åt lite olika håll när vi skulle duscha men annars superfint!

Vi hade ju all inclusive så vi hade frukost lunch och middag, sen hur mycket dricka vi ville vid poolen när vi låg där :) hur bekvämt som helst. så vi utnyttjade det till fullo. De hade grekisk, tunisisk och tysk mat de 3 första dagarna så vi testade en hel del, sen blev lite dåliga i magen, hehe.... inte konstigt iofs, 3 länders mat... hehe men de var sådär! Kul o testa men inget man vill äta hela tiden... sen de andra dagarna åt vi de som vi fastna för, typ en makaronrätt, potatis, och kalops :) hehe




jag var glad över efterrätterna, massa bakelser, och chokladmousse :)

Vi njöt mest av solen och tog det lugnt, såg en och annan kamel :)



Receptionen :)


Stranden, en lång en :) var fint!




Så varmt och skönt det var, och även i vattnet :)

Iallafall... nu till det som jag vart helt förvånad över på resan!  :)

En kväll som alla andra satt vi ute på balkongen tillsammans och avnjöt en drink, tittade på en stjärna som alltid lyste så starkt och var på samma ställe och vi surrade på. Var jättevarmt ute fortfarande. Vi började diskutera nånting och tyvärr började vi småbråka, åh nej tänkte jag... han gick in på rummet o la sig i sängen och jag satt kvar ute på balkongen, ville inte att det skulle vara så på semestern juh.. *inge allvarligt dock :)* men ändå.... så efter ett tag kommer han och ber mig komma in på rummet, tjurig som man är ibland så frågar jag varför det? Men jag vill det, säger han, ska säga en grej... okej rå, så går jag in och sätter mig på sängen. Jag har noterat att han hade tagit på sig det finaste han hade med sig på resan, sin skjorta och ett par snygga shorts. undra varför tänkte jag... nåja tänkte inte mer på det utan han satte sig bredvid mig på sängen och bara satt där..... okej? äh jag tänkte att han skulle väl få tid på sig och säga nått om han nu ville... så gick han och drack vatten och andades ut, liksom pustade.. hmm what? tänkte ja... han verkar nervös... då äre nått allvarligt? ååh.... visste inte vad jag skulle tänka.

Tillslut så börjar han prata och berättar hur mycket han älskar mig och vad han ville med den här resan och vad han hade planerat men som inte hade passat sig nå bra hittills och att det inte var rätt tillfälle just nu kanske men han kände att det var ju ändå känslorna som betyder nått i det här sammanhanget men påpekade ändå flera gånger att han hade tänkt det på ett annat vis (som han sen förklarade).... så ställde han sig ner framför mig på ena knät med gråten i ögonen.... jag hade ju gråtit innan också så jag bara fortsatte gråta.... åh shit han ska fria tänkte jag...
"Marie, vill du nångång i framtiden gifta dig med mig?" man ser hur nervös och hur han verkligen menade det han sa. Jag storlipar och slänger mina armar runt honom och jag svarar: Ja, Adam det vill jag.... mitt svar är JA!! :)
Efter det, ojoj lyckan är total..... har nog aldrig sett honom så glad och lycklig, "du anar inte hur lycklig du gör mig nu" säger han med gråten i halsen.. :) OJ. HELT PLÖTSLIGT VAR VI FÖRLOVADE! jag var helt paff..... men oj vad bra det kändes!! kändes så stort, men samtidigt kändes det som att ja, det är ju så det ska vara, vi älskar ju varandra.
men än en gång nu så känner jag att det är en stor grej, iallafall för mig... och verkligen för Adam också....

hihihihihi, jag e överlycklig :) tänkte ni skulle få veta också!!
men det han egentligen hade tänkte var att.... eftersom vi alltid brukar gå ner på stranden och forma ett hjärta tillsammans så skulle han göra det en sån kväll, men de kvällarna som gått hade det inte passat sig för att de kommit folk eller varit kameler ivägen eller inte känts rätt helt enkelt. så skulle han ha gjort iallafall och han ville verkligen göra så också, så detta var på natten mot söndagen så vi gjorde som han ville på söndagskvällen den  26/7, hade vi ätit en god middag på en annan restaurang.....




och efter den middagen så gick vi ner på stranden och han pratade om de han kände och nu fick han göra det på riktigt, som han ville och som han hade planerat långt långt innan vi for på resan.... *så söt han är*

våra hjärtan :)

och så for vi på marknad efter middagen där och inhandlade provisoriska ringar som vi kunde ha nu fram tills när vi kommer hem och hittar några vi verkligen vill ha. så då gav han mig en sån :) hihi.


Så det känns underbart bra iallafall, den lurifaxen som hade planerat detta och verkligen ville visa hur mycket jag betyder för honom i Djerba, så sen när vi skaffar nya förlovningsringar här i sverige så ska vi lägga dem i denna souvenir ask :)


Det var våran resa det :) UNDERBAR och verkligen ett stort stort MINNE FÖR LIVET :)

Älskar dig så Adam.... vi blir bara starkare och starkare tillsammans.... :)

ADAMIII is LOVE forever.

Hemma igen.

09-07-29,

Idag är det onsdag och vi har fått sova i våran egna säng igen, det kändes faktiskt grymt skönt!

Igår var en lång dag, vi reste från Djerba 02.30 på natten så vi hade inte sovit någonting utan varit på kasinot som var bredvid hotellet istället, hihi superkul men farligt.... sen så reste vi iaf 05.00 på natten från Djerba till Stockholm och vi var framme i stockholm kring 10 på morgon, sen hade vi ett glapp där på 5 timmar för planet till Luleå gick 15.20 men det gick bra, vi åt lunch och tog det lugnt, köpte nå böcker..  har föresten läst ut 2 böcker under resan! helt inne i dem :)

väl hemma i luleå kom mamma o pappa och hämtade oss, dem tyckte allt ví hade fått lite färg :) jag brukar ju inte bli så brun alls men litegrann har man fått.. det var ju så grymt varmt  i Djerba hela tiden så man kunde knappt vara i solen, det var typ 35 grader i skuggan och ja 45 i solen hehe.... :) LÄTT DET VARMASTE STÄLLET JAG VARIT PÅ. men det var ju cokså för att vi reste i JULI och inte i november eller februari som jag annars har rest.

men så skönt det har varit med värme och sol och bad och njuta tillsammans på en underbar semester!! jag är överlycklig att vi har haft en semester resa tillsammans med oförglömliga ögonblick :)

men jag skriver ett inlägg senare idag med lite minnen och bilder från resan, det måste ni kolla :)

Marre: slår nog dig en pling ikväll så du vet :) PÖSS PÖSS.

Halva resan.

09-07-24,

Nu har halva resan gatt och vi svettas som tusan.... Jag vill da inte fara hem kan jag ju saga...
Vi har det toppen bra, solen ar super varm, tror aldrig jag varit med om denna heta bastu forut hehe...
Vi ater allt fran olika lander for de har bufe med allt mojligt, men tyvarr efter tredje dagen sa fick vi lite daligt i magen men de hade jag nastan raknat med, hoppas den ordnar sig bara, vi har ju tabletter iaf.
Vi ligger o slappar vid poolen, dricker massor och utnyttjar all inclusive allt vi kan :)

Vi bor superfint med balkong mot ena poolen och bara nara meter till den andra stora poolen.. poolen ar apvarm :) sa nar man sen kommer upp pa rummet sa kanns de 22 graderna vi har med air con riktigt kallt :)

jag vill inte hem..... njuter som fasen..

en rolig grej, vi e nastan de enda svenskarna har... vi och typ 3 till.... :)

nu ska vi kila vidare, ville bara halsa att vi har de mysigt som tusan :)
tjingeling :)

SNART!!

09-07-20,

idag fyller min bror 30 år, vi firade ju han för nån dag sen men idag e hans riktiga dag! Grattis på han :)

Jaaaaa snart drar vi :) jag längtar massor medans min darling mest har ångest just för flygresan, men annars så längtar han med också såklart! Det ska bli så himla skönt :)
Vi har packat idag och promenerat, och nu gör ja en kladdkaka som vi ska avnjuta till en skräckis, Stephen King film, hoppas den e bra...

och nu har vi sett den, joo den var bra :)

Annars idag har vi varit på stan o inhandlat lite nödvändigheter såsom kylbalsam, solkräm osv.. sen har jag även gjort en synkoll på Specsavers optik.. för förra veckan hade jag ju så ont i huvut i typ 5 dagar i rad utan att de gick över så har ja velat kolla en synkoll länge så nu bokade jag.... och vips... ja då får man veta att man inte har fullt bra syn utan att ja borde ha glasögon... men jag hade inte så mycket synfel utan typ -0,6 på ögonen.. Man ska ju ha 1,0 så när jag missa typ 4 radar med bokstäver så började jag flina, ops... Optikern ba, jaaa om du hade sett dessa 4 rader till med bokstäver så hade du haft nog bra syn, hehe ojdå.... jag ser nog lite suddigt.  Så man kan välja 2 par glasögon för priset av en, så det ska ja kanske göra när vi kommer hem från utlandet....  Men jag kommer nog bara behöva dem när jag läser, ser tv och sånt...inte dagligen.

Mia, när vare du fick glasögon? Var inte de ganska nyss de också?

Aja, så kan det gå.... men bra att jag kollade upp iallafall! :)

Nu har vi packat allt klart, och ska sova!! Imorron far viiiii, tidigt som tusan :) pappa ska skjutsa oss klockan 05.15 till Kallax... hua, men jag längtar tills vi stiger ut i värmen, till vårt sol semester område :) *wiiiiii*

Det ni!! :)

Bye bye, nu drar vi :) SOLEN och PARADISET, HERE WE COME! :)




Hejdå :) KRAM!

Söndag.

09-07-19,

Idag har vi sovit ut en del, eller iallafall tills vår hyresvärd ovanför oss började banka och smickra, hehe han höll på med nå lister eller nått och fixa, men iofs var klockan nästan halv elva så vi gick upp då istället... he var okej ändå :)
Vi tog en snabb sväng till luleå för o kika på nå kamera och mobil o sådär, handla lite sol skydds kräm... för de måste vi ju ha nu när snart ska fara! :) Och jag köpte mig en ny mobil :) wiiiiiiiiiiii..... superfin!! Akå hade faktiskt en sån igår när vi träffades :) en lila sony ericsson! Min hade börjat bli knasig så det var bra, sen varen inte så dyr heller så.... typ en tusing!! :)

Mycket nöjd med den!!

Sen har vi varit ute i heden och ätit middag och solat :) Och lekt med Elvis som för övrigt var nyklippt!! superfin blev han!Som en riktig schnauzer :)

nu har vi packat iordning lite och tvättar.... ska strax se en Stephen King film, får se om den är nå läskig..

Ha de bra alla!! :) KRAM!

Miss i nassen.

09-07-18,

Japp, det är mitt i natten.... och ja har precis kommit hem från tjejkvällen, jag tyckte den var super trevlig!!
Vi var 7 stycken, jag Esa Jenny Akå Emma Mattsson och en annan Emma och Ida-Linn. De två sista känner Esa och Jenny så dem hängde på men det var supertrevligt :) Vi satte oss på MS Bränna och käkade middag, det blev Black and White, mums fillibums :) sen så drack vi lite cider o surra på... himla kul med massa gamla minnen samt nya skvaller om stan och vilka som fått barn med vilka osv, ni vet :)

Vi blev där tills nu, ja typ tolv... tänkte först gå på tc men njaaa det blev inte, vi var trötta och alla ville nog inte dit... men hur som helst, en supertrevlig tjejkväll!! Det behövde jag verkligen *glaaaa*

Puss och hej.

Lördag.

09-07-18,

Idag är det lördag och jag och darling tog oss upp på en promenad, vi var och promenerade igår kväll i Björns också för att spana in ett hus men nja det var kanske inte så bra. men kul och kika iallafall... men idag gick vi vår vanliga runda kring stan, och så vart vi så törstiga så vi sprang in till lillebrorsan och tiggde lite vatten.

nu har darling åkt till Palo för och spela lite :) jag ska iväg på 3 timmar till stan och träffa Esa, Jenny, Akå, kanske Emma Mattson? vare nån mer? ja vi är några som brukar träffas varje sommar för lite updates :)så det blir en middag ute någonstans, kanske Kina.... sen kanske hem till någon vi får se :)  så det ska bli väldigt trevligt!! :) så nu ska jag bara ta det lugnt fram tills dess!!

tjingeling.

Firade brorsan.

09-07-18,

I torsdags så var vi till heden för att fira storebrorsan som fyller 30 år på måndag den 20 juli men han och Johanna åker ju tillbaka till Uppsala idag lördag, så vi firade honom då med goo grill middag och presenter. Han hade verkligen inte önskat sig något och om vi skulle få ge något så skulle vi kunna ge pengar till en framtida resa för han o johanna. Så jag pysslade ihop ett scrapbooking kort till honom med en insida av en strand med fotsteg i, sen ett "hemligt" fack där jag hade satt in ett mindre kort som han fick dra ut genom de stora och där i hade vi satt pengar allihopa :) och så hade vi skrivit, ett steg närmare en utlandsresa :)
så det var lite fiffigt men nu glömde jag fota det så tyvärr kan ja inte visa...  han vart gla iaf :) han vill ju inte göra nån stor grej av födelsedagar så de passade bra.

sen tog jag nå kort på han och Johannas rygg, dem har ju båda nu en liknande tatoo. Brorsan har ett lejon och Johanna en tiger. check it out :)
 
Japp himla fina!! :) Man blir ju som sugen på och göra en tatoo, men måste bara bestämma sig för vad och vart och om man pallar smärtan :P hehe....

Ciao.

Ost o vinkvällen.

09-07-17,

Idag är det fredag, man är helt dagvild när man e ledig, man vet knappt vad det är för dag.. hehe för alla dagar är ju som helg annars :)

nåja... ja ost o vin kvällen i onsdags :)
Det var supertrevligt, Magda och Tessie var först hit, hade med sig massa go saker som jag hade glömt köpa, så dem kompletterade mitt väldigt bra. Med vindruvor, pepparsalami och nån till ost :) och vin då! hehe..
nog för att jag hade köpt en hel del vin också! så vi hade 6 liter totalt, det skulle väl ändå räcka haha :)
sen kom Maria o Jannice, men jannice stanna bara en stund men det var trevligt att hon kom förbi iaf :) vi surrade på där och åt och drack! haha såg en filmsnutt nyss där tessie och magda ligger och garvar i soffan och när jag säger: men tessie du skrattar ju som mig, hehe (då det låter som man inte får luft och piper lite samtidigt) ha ha :) supersött..Vi körde lite singstar och dansade massa till olika låtar :) det var helt enkelt supertrevligt!! som tessie skrev på sin blogg, njaaa förstår inte heller hur vi kunde dricka så mycket eftersom vi surrade konstant :) men vi lyckades dricka tessis 3 liters dunk och nästan 2 av mina viner, så kanske 4,5 liter vin :) på 4 pers typ.. inte illa..

sen så skulle vi pallra oss ut för att se om de var nått öppet så vi kunde gå och dansa lite, men det var det ju inte.... hehe så vi började flumma där vid tc och försökte lifta med någon som kunde ta oss till luleå för där kanske man kunde gå ut, men det gick inte så bra de heller :) hehe, sen blev det som sagt att vi stannade i stan ett tag och surrade ut om allt möjligt, himla glad att de blev så gummor!! Ni var bäst, love yoooooooou... :) PÖSS!!
Det var helt otroligt uppskattat från mig iallafall, kändes hur bra som helst, ni är verkligen så fina vänner!! tack!!PÖSS.

Lite bilder på det då :)

Magda, så söt bakom de "lilla" vinglaset :)


Snygg Mia me hennes egengjorde jeans shorts, supersnygga :)


Jannice, fiiin :)


Tessie och Magda :)


Soff häääng :)


Girls just wanna have fun :)


Puss puss :)


Singstar :)


Söt Magda och jaaaa :)

Japp det var några det, vi tog en del mer men det blir så många o lägga ut :)

Hur som helst, en rolig kväll med tjejerna, hoppas vi gör om det snart igen!! Pöss på er.

Sool!

09-07-14,

Jaaaaa solen skiner :) Gud så härligt..... Idag jobbar darling igen, sin andra dag men det blir den sista också, sen behöver han inte avbryta semestern nå mer, då har han gjort det 2 dagar nu för Beabs räkningar. så efter de har vi semester igen :) Idag så har jag sovit ut , skönt det... men fortfarande lite ont i halsen, ska nog ta mig lite the innan jag hoppar in i duschen... Sen ska jag möta upp min söta Frida och luncha med henne, var aslängesen vi träffades så det var på tiden kan man säga :) Vi ska äta på THAI restaurangen, mums!!  :) kanske sitta ute då i solen?!

Efter det vet jag inte om hon vill hitta pånått eller så, men jag hade gärna velat sola. För snart är det vi drar utomlands och det kan ju vara skönt att ha fått lite färg innan man beger sig dit och blir röd som en kräfta. så jag hade vela slänga mig ner på en filt och sooooooola. gud så skönt :)

och sen kommer nog darling hem kring middag eller innan, så då kan han sola också :)

Hehe kom o tänka på igår, vi spelade massa nintendo 8 bitars, hehe Megaman spelade vi.... fasen så kul det var, men samtidigt supersvårt, så jag förstår inte hur man kunde klara det där när man var liten men man nötte väl det mer då.. hehe, men kul vare, o så lite Offroad också!! :) man blir lite fast när man väl börjar spela!!

-.-.-.--.-.--.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Annars så försöker jag dra ihop en tjejkväll med ost och vin på onsdagkväll hos mig... vore mysigt, var längesen vi hade en ost och vin kväll och bara surra :) så hur såg det ut för er tjejer som ja messa? :) eller vi blir väl dem vi blir :)
Ska bli trevligt iallafall! :)

KRAM på er alla. SOLEN E HÄR :)

Bröllop.

09-07-12,

Japp då har jag varit på Bröllop igen, hehe.... var ju nyss jag var :) fast då var ja ju brudtärna och allt, men nu så hade jag inget att vara nervös för, nu var det bara att sitta ner i kyrkan och se brudparet komma gående där :) fota lite och sen bar det ut till Hedgården i Heden för middag och party :) Det var himla trevligt, men jag o Adam har blivit förkylda och ont i halsen och jag kände mig lite krasslig med huvudvärk och sånt, så där på slutet var man himla trött... Här kommer lite pix!

     
Adam, eller agent?      Jaaaag....        Familjen Rutström..         Maria och Tomas
       
Paret Loo... :)              Hihi.........         Pöss....            Adams mormor/morfar/morbror m.m
   
Amanda och Adam             Jag och Andreas             Hihi rolig skylt...
                             
Skära tårtan!        Maria o Tomas söta barn :)            Adams föräldrar tog sin en svängom :)

Men det var ett trevligt bröllop! Tack o hej!

Idag har vi slappat och gått på marknaden en sväng, handlade sockar. 14 par för 100 kr, de var fasen billigt :) sen handlade vi en film och lite Souvas också , mums :) Nu soffan, sen grillaaaa.... trallalalaaaaaaaaaa..... we love grilla! :)

tjong i medaljongen.

Var e solen?

09-07-10,

Jadu var e solen?? Man har ju semester nu och vill ha sol såklart men den har gömt sig hyffsat bra nu, det är bara grått ute men det är ändå rätt varmt. Igår när jag o darling tog en lång prommis så var det 18 grader ändå, dock ingen sol.. Vi tog en prommis mot Björns, för o kika på några hus... gick förbi där Helen och Mattias har flyttat och han var ju på gården med små barnen Sofie och Moa, så vi stannade till och surrade med dem :) Sen gick vi vidare, det blev en bra runda på 2 timmar.. :)

     
 

Efter det gjorde vi iordning det vi skulle ha och for till Adams föräldrars stuga i Alträsk och grillade med dem :) det var mycket trevligt!! Vi spelade även plump och American! :) jag var dock inte så bra men det e en annan femma, hehe... kul vare iallafall! Så vi kom hem mitt i natten sen och kröp ner.
 
Idag så var darling tvungen att fina lite på jobbet, han hade lovat att avbryta semestern för att jobba 2 dagar, eftersom det kommer BEAB då.. så det får han göra men det gör ju inget, solen är ju ändå inte här ännu men.... så jag tänkte att jag skulle pyssla med nått scrappbooking, var ett tag sen :)

sen blire och laga middag, vad vet jag inte ännu.... och efter det blir det Bonfire ikväll hos Mia o Magnus!! det ska bli himla trevligt, så det ser jag framemot, bara de inte regnar som sagt. ses sen!!

Ciao.

Tisdag.

09-07-07,

Idag har vi varit på banken och pratat lite om hur vår budget ser ut och vad det skulle kosta med ett hus på diverse kostnader.. så nu vet vi lite mer, känns tryggare än att sitta och spekulera hemma iaf :)
och där på banken träffa jag din pappa Marre, och han hade skivorna med sig så jag kunde få dem!så nu har jag alla skivor, var en med alla bilder från fotografen och en med ett bildspel med musik till. Kul och se allting! :) Massa fina kort på Marre och Ryan som dem kan förstora, superfint. och de hade dem redan fått av fotografen så de var ju klockers!! :) så vill ja också ha nångång om jag o Adam gifter oss, det vet man ju aldrig men vi får se :)

sen har vi hört mer om huset men han begär för mycket pengar så vi kommer stå kvar på budet men vi kommer nog loosa på det tyvärr, det var ett jättefint hus som vi gärna hade bott i...,men vi ska kolla vidare på fler hus.. det kommer mer hela tiden... så det gäller att kolla och så hela tiden..

vi har tagit oss en promenix nu på kvällskvisten, vilket var väldigt skönt, det ska vi försöka fortsätta med resten av semestern.. :)

Lisa E: joo vi ska ju till Djerba, en ö utanför Tunisien, så det ska bli supernice :) joooo jag tycker verkligen vi kan träffas vi USA gänget nån dag och surra o så!! :) Och ha bonfire kväll eller nått... Vad kul det du berätta om C... :)

Lisa G: jaha det var du :) vad kul... jag var inte helt säker hehe :) Jaha så du har johans mobil då äre ju svårt med alla nummer, ska du köpa ny mobil snart då eller? :) Vi borde ta nån fika nån dag!! kram

Marre: tack för korten *du e guld värd-puss*

Maria: Blire nån bonfire på fredag? :) PUSS!

Therese:  Åh vi får promma nån dag :)

Nä nu ska jag och darling se en film, så då får vi se om den e bra :)
ciao!

Söndag.

09-07-05,

Idag började vi med en promenix, grymt skönt... efter att ha sovit 10 timmar, hehe... ja nu ska darling och jag få ta igen oss och sova ut, så himla nice.... snart ska vi äta frulle och igår köpte vi Kellogs Frosties "smakar gott, och väcker tigern i dig, åh DIG" :) och ägg mackor!

senare idag tänkte jag åka förbi Marres pappa och hämta korten från Bröllopet, så jag tar alla skivor då så får jag ge er andra sen, eller hur? ska försöka fixa det där med videon snart också Lisa. E...
jo apropå Lisa, är det Lisa G eller Lisa E som skrivit kommentar :) haha, funderat på det ett tag nu...

nåja, sen ska vi till Heden på middag, blir trevligt.... och SEN.... ska vi se hur det blir lite mer med huset. ÅH!


ciao.

update.
Dem var aldrig hemma idag så jag ska höra imorron om dem är hemma så man kan hämta korten :) nyfiken juh.
ja klurigt blev det med huset, men vi ska se hur det blir....

SEMESTER!

09-07-03,

Yepp nu har jag o Adam SEMESTER i 4 veckor!!! :) det ska bli så otroligt skönt. åh vad vi ska rå om varandra och bara vara!! yey.... så mitt sista pass fick bli i spelet idag.

Adam e på träning ikväll, så nu ska jag nog ta o göra mig lite jordgubbar med grädde :) det är jag värd tycker jag, men sen ska vi försöka starta med det jag och Adam gjorde förut, Paolo. hehe Paolo robertos bok som vi har, där man tränar hemma 20 minuter med massa övningar som e grymt jobbiga.... så det kan vara bra! komma igång lite.

annars så ska vi njuta av semestern och längta till vår utomlandsresa den 21 juli :)

blandade känslor i kroppen men just nu känner jag mest spänning och tankarna flyger omkring.... hur kommer det bli med huset??? åååh.......

we'll see...... ciao!

Första juli.

09-07-01,

Idag är det onsdag den första juli..

Tack alla som skickat stöttande sms, betyder mycket ska ni veta! Men jag o Adam kommer klara detta, vi e starka tillsammans! Har varit skönt att kunna vara hemma nu tillsammans o prata o kramas!

Skönt att solen skiner iallafall... får hoppas den gör det på vår semester också om en vecka! Ska bli så himla härligt med semester, bara rå om varandra och ha mysigt. och så våran utomlands resa, ska bli underbart avkopplande.

som Marre skrev, den finns ljus i tunneln... jo och det gör det......vi har samtidigt en väldigt stor grej på gång och det är ju hus, och nu ska vi se hur det går med detta...det är budgivning som pågår just nu, vi är väldigt spända på hur det ska gå, men på nått sätt känns det så bra o jag hoppas såklart.

Mmmm, ajja imorron och på fredag ska jag jobba iallafall, jag hoppas det kommer gå bra! det är nog inte bra samtidigt att sitta hemma... men dem här dagarna har det behövts kan jag säga.

puss på er alla söta vänner.



Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0