www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ledig.

09-06-23,

Yepp ledig idag tisdag onsdag och torsdag :) Sen jobbar jag helg... Det är iofs Boden Alive i helgen som kan vara kul att gå på, så kommer nog gå dit fredag med Adam och Palo o kika, sen på lördagen slutar jag nio på kvällen så då kanske det blir en kort sväng, Adam ska festa med sina polare då!

jag skulle ju vilja ha våran klassträff i år igen som vi brukar ha, jag, maria, linnea, jenny, gustav o Marre, men Marre var inte med förra året då vi var på dagoberts o åt lite o surra... men alltid trevligt så ska höra med dem :) Lite svårt för Marre nu för tiden så... men hon är ju med sin hubby now :) hihihihi....

har bränt ut videon från bröllops vigseln nu också, jag trodde videon var på allting när vi gjorde ordning oss och allt sånt men de var bara vigseln, ifos den var jättefin så de var superkul och se igen :) Jag visade Adam den igår och han vart också rörd på avstånd :) så nu har han också varit med på bröllopet hehe.... usch vad jag lipade :)
helt känsligt att se Ryan i close up när han ser dig Marre, hur rörd han blir :) ååååh.....så himla fint!!

idag har jag sovit ut iaf men nu känner jag att jag e trött iallafall... darling kom hem precis så får väl vila med han litegranna :)

sen vette tusan! nått ska vi väl hitta på :)

Åh Marre, hörde att du fått korten nu från fotografen :) skicka dem bums!! :) vill så gärna se dem och visa mina föräldrar :) dem är säkert superfina!!!! PUSS.

Kommentarer
Postat av: Marre

heej gumman! Det blir express leverans med bodensarna.. tankte att det blir billigast att skicka med dom.. sa om ni klarar att vanta 1 vecka till sa tar pappa med sig alla branda cd skivor.... blir sa manga att skicka annars! :) Hoppas det ar okej! Dom kommer hem nasta onsdag sa da kan ni fara forbi honom. Kul att ni sag cermonin igen! Haha, vi sag den ocksa och grat nastan nar jag sag Ryan.. sa soooot!!!! Kram

2009-06-24 @ 06:21:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!