www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredagsmyyys.

09-10-30,

Gud så skönt med lite sovmorgon...

igår hade vi skola hela dagen, bildlektion, det var iofs himla kul :) men då kom vi hem kring fyra så då sprang jag och Lisa nån timme i gallerian och kikade hur det såg ut. tyckte det blev jättefint, var som att man var i en annan stads galleria :) i like it a lot. plus att dem hade fått in en skoaffär,hehe Eurosko. perres :)
så de var riktigt kul, skönt att de kommer grejer till boden hela tiden. sen har det kommit ett till SUSHI ställe också :) så vi for dit och köpte hem mat därifrån för vi skulle plugga hos Helen på kvällen, så vi testade köpa därifrån.. och de var jättegott, det var större bitar än på sushibiten och så var de lite annat i... makirullar med röktlax, brieost och purjolök... gooo blandning faktiskt:) så man blev himla mätt när dem var så stora. Alaska hette dem makirullarna :)

så pluggade vi på hela kvällen, skrattade och gormade.. gu så trött man var sen :) men de var trevligt ändå! och vi fick vår uppgift gjort framför allt :)

idag ska jag bara ta det lugnt och greja på hemma, pyssla lite och städa kanske..

jo jag köpte ju ett par skor i luleå också. såhär ser dem ut :) sköna mysvinter skor..


nä nu ska jag greja på.. vi höres.

Ciao.










Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej gullunge! :) Jeeee vikka snygga boots du skaffat dig! Jag maste skarpa till mig och ta kort pa mina 2 nya boots fran Praag, ska stada lite nu och sen ska jag se om jag hinner ikvall.. mycket och forbereda infor morgon! Jag tror du har ratt.. kollade ocksa pa bilderna jag la ut pa bloggen och det ar fint som det ar... ska nog bara toppa det :) Om jag sen vill gora nat roligt med det efter det sa kan jag ju alltid gora det -- men att andra fran lugg till inte lugg.. mycket svarare! Kram gumman och tack for radet! Love you & Miss you

2009-10-30 @ 23:26:00
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!