www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vilodagen söndag.

10-01-31,

yepp idag är det vilodag hehe har de iofs varit hela helgen men ändå. söndag är ju som det.

vi har sovit länge idag, grymt nice... sen kom bror o Johanna o lillebror förbi o kikade vad som hänt med huset sist dem var här... dvs tapeterna då :) sen for vi med dem till Heden på middag... himla kul o träffa dem igen!! óch sitta o surra över en middag.. blev dock en snabb visit..

nu hemma igen!! och inser att jag måste plugga... imorrn är man ledig dock så då blir det att plugga hela dagen!!

vi har fått upp ett data bord i datorrummet som är 2 meter långt så vi rymms båda och kan ha lite grejer mellan oss, så de blev perfekt :)mycket mer plats för allting..

nu får vi hoppas till veckan att dem kommer hantverkarna så de blir klart där nere nångång! men iofs, nu har man nästan vant sig att bo i oordningen.. hehe

näe, hade inget mer på hjärtat.. haha..

hejs..


Lördagsmys.

10-01-30,

Igår fredag åt jag och darlingen på Far east! hehe, de var egentligen tänkt att vi skulle äta med Helen, John, Lisa och Robert men det blev aldrig för 2 av dem var magsjuk och John skulle inte hinna dit för han skulle jobba klart, att ploga vägarna.. hehe så då var de bara Helen kvar, och då förstår jag att hon ville till för festen istället för att äta med oss.. men vi hade det mysigt jag o darling :) hehe.... vi hade fått de bästa bordet om vi hade varit 6.. dem hade bokat de runda soffhörnan och när vi kom in så stod det 4 pers som INTE hade bokat bord och personalen sa just att dem inte skulle få plats, så då hojtade jag till att vi är bara 2 stycken som hade bokat bord för 6 stycken, så vi räddade deras kväll så att dem fick sitta på grym platsen som vi skulle haft egentligtn :) haha... så fick vi ett två bord :) hihi...

vi tog och delade på en "krispiga räkor" till förrätt, sjukt gott :) huvudrätten för mig blev fyra små rätter, men då var de inte som på Kina utan nya rätter :) spännande... Det var, vårrulle, biff med vitlökssås, kyckling med grönsaker och friterade räkor. Det var jättegott verkligen :) vårrullens innehåll var lite speciellt däremot, kräftor, lök, nå sås, nå sött... :) ehhe den var go men speciell..
Darlingen tog kyckling i vitlökssås! :) de var också gott... så det var lyckat! det fanns så himla många rätter som man ville testa så man får nog gå dit fler gånger o testa!!

sen blev de hem och se film och lite ghost :) vi har ju hunnit ikapp nu tills dem inte har släppt nå mer avsnitt... vi e på säsong 5 avsnitt 10... vi har 11,12 också... sen får vi nog vänta en stund :) hehe...

idag så ska darlingen på träning och då ska jag passa på att plugga sig lite... i have tooo!! har 3 uppgifter som ska vara klara till veckan :)

sen blir det myslördag, blir lugna gatan här, jag e verkligen inte sugen på att festa så då ska jag inte göra det heller! men hoppas ni alla har kul som ska festa :) och Grattis Magda i förskott, du fyller väl år imorron? :)
KRAM!!

nu pluggeri, sen bara njuuuuuuta av LEDIG lördag!! :) wiiiiiii...

Ciao.

Fredag men apkallt.

10-01-29,

Askallt idag, fy fan... tycker synd om min älskling IGEN. haha... är det inte snö kaos så är det sviiin kallt... fast då ska det dock sägas att han har det GRYMT bra på sommaren, då han jobbar lite och får glassa runt i solen på moppen :) men vintern är ett hvete..

nåja får se när han snart kommer hem , får han dyka in i duschen för värme, hade vi haft bastun klart så hade jag slagit på den åt honom, de är så himla skönt med bastu, saknar den nu... kom igen nu hantverkare, bli KLARA!! :) men dem har inte varit hos oss på hela veckan... tror dem väntar på att hitta vårat golv vi sku ha..

nu har jag ätit rester till lunch och ska precis betala räkningarna, haha.... halleluja... kommer inte bli kul.... det är sjukt mycket räkningar denna månad, båda boxarna till tvn, BEAB till huset och gamla lägenheten, telia, skolböcker, försäkring.. ja en BUNT helt enkelt.... ska ta itu med den NU. sen städa och dona lite , få lite ordning i huset....

sen pluggeri en stund också...

ikväll blir det middag på Far east, hoppas dem har goooo mat :) ska bli trevligt!! det ser ja framemot..

sen är ja grymt glad att jag har LEDIG HELG!! :) wooohoo..

ciao.

Ännu en dag med snökaos.

10-01-28,

Idag har det blåst och drivit snö igen massor, och Helen fick springa ikapp en traktor där hon bor och fråga om han kunde skotta fram henne så hon kom ut med bilen på gården för hon hade en hyffsad vall av snö.. hehe... så han fixade det, skönt.. så vi kunde komma oss till skolan idag. efter skolan gick vi till Ida och pluggade..
himla skönt att få gjort en grupp uppgift och de var så skönt att sitta hemma hos henne istället för i skolan!

nu tänkte jag slänga in nåra bilder från tjejkvällen igår med alla frukter :)







Granat äpple :)



Pitaja :)



Bordet INNAN vi hunnit smaka nånting :)



Bordet EFTER vi har smakat allting :)


 
TJEJERNA :)



och sen kom även Lisa förbi lite senare :)

Var mysigt, och roligt o testa alla frukter, men jag kan ju säga att det inte var många som var goda, så man har ju inte missat nån grym frukt som man kommer vilja köpa i framtiden :) hehe..
men granatäpple är ju gott, och Physalis och rosa passionsfrukt var riktigt god.. de andra var mest mysko! :)
en såg ut som ett öga och konsistensen av det, en annan såg ut som snor med smak av banan, haha o slaimig..
nej huvva.. men kul o ha testat :) nu kommer vi va proffs i kassan på alla frukter hehe...

nu ska jag sätta mig o plugga lite! läsa mer i boken och försöka skriva lite på datorn! i love my minidator, den är så behändig o grym! :) skriver hellre på den än på min stora.... wooohoo :)

ciao.

Asså va fan?

10-01-27,

igår när jag och älsklingen skulle lägga oss så låg vi o pratade en stund, och sen skulle vi sova.. men så hörde jag nått som lät som att man bet ihop rätt hårt, och frågade Adam vad han gjorde, han gjorde inget.. hehe nehe, skit samma.. och sen efter en stund hör jag hur de lät som en liten knarr, som när någon öppnar en dörr... och frågade Adam om han hörde samma, jaa... men de var inte han nu heller :) hehe.. så håller de på sådär, små konstiga läten heeeeela tiden... sen lät det i slutet av sängen, där vi har nån påse... så jag tänder och fixar ihop påsarna och stänger garderoben o sen lägger vi oss igen... så hör vi att det låter som någon droppljud typ eller knarrljud vid sängen, i väggen... va fan.... och flera flera gånger, tillslut hörde man ju bara de... så vi somna inte så snabbt kan jag säga, jag skrämde upp mig själv massor.... och sen under hela natten så har det låtit, kanske är från vinden? men vad är det.... och vissa gånger under natten så har jag vaknat av det ljudet.... :/
vill veta vad det är så man kan vara lugn.... men det kanske har med ovädret att göra nu, vi får hoppas det...

haha Adam sa det, du behöver inte vara rädd, det är ju ingen bra att du sett så mycket skräckfilmer, så du blir livrädd för det här... hehe :)

snacka om att snön YR nu... det är storm ute... dem varnade för att köra bil osv... så vi skippade skolan idag, jag Lisa och Helen... men vi hade ändå bara lektion 8-10... så vi missade inte en hel dag.
får höra sen med Ida om de var en bra lektion eller inte..

nä nu ska jag äta frukost, sen ska jag försöka ta mig iväg till gymmet, jag tror jag tar bilen ändå för de tar väl år för mig att gå i detta väder, typ ett steg fram och två tillbaka :P

ciao.

nu har man tränat, ätit sushi, hämtat Adam från jobbet och sett ett avsnitt Ghost whisperer... hann visst inte läsa mycket litteratur idag alls.. men får göra det imorron! nu ska jag snart iväg till Magda, vi ska ha konstig-frukt-kväll hos henne... hihi köpa alla konstiga frukter som man inte har smakat på ica och se vad vi tycker om dem! ska bli mysigt :) och en massa surr!! wiii... nu toan..

hejs.

Så himla skönt.

10-01-26,

Så himla skönt att vi träffades igår tjejer! Att jag och Helen åkte till Ida i luleå och träffade henne och Lisa! :) det var nog det vi behövde! så glad att allt känns bra nu! himla skönt... :) ingen klump i magen längre!! det var nog det vi behövde, sitta ner o surra ut om allting! wiiiiii.... :) tycker om er så himla mycket tjejer!!

så det blev sent då, för ja kom hem tolv.. och jag somnade inte direkt heller, utan de tog en stund, och sen går ju Adam upp halv sex, så då när jag skulle upp halv sju så blire som svårt att sova bra den sista timmen... usch usch, AP TRÖTT på skolan idag kan jag säga!! :) och föreläsningar hela dagen! men de var nog bra att vi hade så lättsam lektion på eftermiddagen för sitta o lyssna o skriva då hade man kanske somnat...
men istället hade vi röstövningar i drama salen och fick flaxa med armarna o träna röst o svamla på lite :)

sen skulle jag o darling sova middag typ tjugo minuter innan vi skulle äta... men så snoozade vi ganska mycket och sista gången skulle ja ställa klockan på 16.20 för då skulle vi upp... men var väl så förvirrad så ja ställde den helt fel, vi vaknade 17.30 i panik.. för Adam skulle ju iväg prick halv sex till en kompis inför deras träning... så kollade ja mobilen, va fan, hade ställt den på 15.17... haha heeeelt fel!! men vi hann slänga i oss lite makaronipudding iaf... sen for han! nu ska jag börja läsa litteraturen, så långt jag orkar, för mina böcker har äntligen kommit :) WIIIIIII..... har fan längtat, nu ska ja dyka in i dem!!! :)

hejs... :)

Sega sega söndag.

10-01-24,

Oh yes imorron är det löning kom ja just på. woho. fick massvis från CSN också, så kommer ha mer lön denna månad än Adam, hihi... men då är ju en del lån men ändå! fick bra från ica också eftersom de var det jag jobbade kring jul, så ett sista WOHO.

i lördags jobbade jag hela dagen till nio och sen kom Jannice och hämtade upp mig från ica, så får vi ut till Mia.. där det redan var folk, för Mia och Magnus hade sin födelsedagsfest... hehe SIN, hmm deras båda födelsedagsfest, dem är ju inte en person :)
så de var trevligt och sitta och surra, bara mysa på, jag drack inget eftersom jag inte hade nått och skulle upp tidigt för att jobba igen, så var där en stund iaf...  åt smörgåstårta och gav Mia present från oss alla.. Jannice var så söt som var chafför och sen kunde skjutsa hem mig kring tolv, då ja sku hem och sussa...
darlingen kom hem nån timme efter de, och ja kunde inte somna innan han kom, så vi surra på där ett tag, men ja somna väl kring tre typ och skulle upp halv åtta... usch ja var så jäkla trött!

så söndagen blev ju HUR SEG SOM HELST på ica... de var typ en kund per kvart och det ÄR segt.. men men, dagen tog slut till sist och jag har nu tjänat mina pengar iaf, och e glad för det.

nu sängen, och gud vad jag ska sooooova! ska iaf sova till nio, eller jag får väl se om jag KAN sova till nio eftersom byggnissarna kanske kommer och gormar, men de e bra, vill ha klart där nere snart!! och införskaffa ett bubbel senare, och då tjejer ska vi ha tjejkväll med SPA mys, bastu och bubbel :) men det är senare! :)

imorron är det skola igen! ska bli roligt, tycker detta är skitintressant, jag LÄNGTAR faktiskt till mina böcker kommer så jag får läsa dem, helt allvarligt :) konflikthantering... hur bra är inte det att lära sig till alla möjliga situationer? jooo skit bra!! haha.... :) jag tror faktiskt mina böcker kommer imorron också! wiiiiii....

Helen kommer förbi imorron innan skolan och ska få en kaffekopp o kika på huset, det vi har fått gjort hittills :) ska bli trevligt, bra start på dagen!

nu zZZZzzzZZZzZooooova!

gonatt. hejs.



Jobbhelg.

10-01-23,

Vi fick sova hela 9 timmar idag, skönt som tusan... men ändå är man som trött, hehe flummt. vi satte oss och såg ett avsnitt till frukosten, jag hade kvar en bit av min Opalen macka som vi köpte igår till midddag, hehe... en köttbullemacka med orient dressing på, grymt god :) adam tog en kyckling me curry.. också gott.

det snöar idag... så nu är det fint ute igen... tessie, vi måste testa fota snart igen, den där dumma dagen vi for var ju bara skit :) haha.. men här e några kort jag hann ta på dig iaf, inte mycket att hurra för men :)












Så andra och fjärde tycker jag e okej ändå! dem vart som fina :) sen har jag inte gjort nått med dem i photoshop ännu, för där kan man ju mixra och leka lite med korten också, men sådär blev de iaf, haha.. nått bra, nått dåligt :) så nu har du fått se dem iaf! vill fota MERA :)

men iallafall, så måste jag snart göra iordning mig för jobbet.. ska ju vara där HELA dagen..

igår hade vi besök av Adams syster Amanda och hennes kille Andreas, dem var o kikade på huset och fick sig en kaffekopp :) vi fick en inflyttningspresent av dem också. en skit söt grej där man sätter fågelfrön i till fåglarna. nu när vi har hus så ska vi ha en liten fågelholk med mat till fåglarna på gården, hehe... :)





Jo, tapetseringen e ju klar också, här kommer bild på det :) nu när jag ändå håller på med alla bilder hit och dit..



och så tapetserade vi en liten del där man hänger av kläderna också :)



Sååååå :) nu hinner jag inte med mera! nu e det bråttom....

hejs :)

Fredagmys såklart.

10-01-22,

Idag är jag ledig från skolan, så det här ska bli en lugn och mysig dag med min älskling! Vi har pyttelite kvar att tapetsera så det blir att göra klart idag, skönt när det är klart!

det kanske blir att köpa nå träningskläder idag också, hade varit nice att ha nått o träna i! :)

usch det bubblar och har sig i magen, och värker... bläää!

nu ska jag dona på här hemma! fick bli ett kort inlägg idag men kände att jag inte har så mycket att säga..
bara att jag ska ta denna dag som den kommer och mysa på ordentligt.... jobbhelgen väntar ju så.... :/

ciao.

Ny dag, nya tag.

10-01-21,

Yes, nu är det ny dag, skönt! lägga gorm bakom sig :) för jag har gjort mitt och det jag kunnat.

skönt det var att sova ut! och det blir träning idag, oh yes, peppad som fan... :) så skönt när man kommit in i detta nu, kör minst 3 dagar i veckan nu, nästan 4 :)

sen ska pappa komma så ska vi tapetsera klart fondväggen, ska bli skönt att få den klar så man kan plocka undan alla grejer kring det och få fri yta igen, fast iofs, det kan vi knappt eftersom vi måste ha skydds papper på golvet då alla hantverkare är här... för annars kommer det nya golvet ta stryk som tusan, så det får ligga kvar.

så skönt att vara ledig idag och imorron! fix o träning :)

sen kommer jag jobba helgen.

nu ska jag sluta slappa och äta nått, sen fara...

ciao.

Bebis mys.

10-01-20,

Idag hade vi skola 8 till 10 så det var inte så länge.. Helen hade med sin minsta dotter Sofie, så himla söt hon e.. hon e tre år, till sommaren fyra.. så hon satt med oss i stora salen och ritade och lyssnade på vår lärare , hehe..
sen efter lektionen ville hon säga hej till våran fröken så vi gick fram dit och surra lite, så himla gossig hon e :)

efter det for vi till stan och köpte med oss Sushi till Linda och vi handlade även en jeansklänning till lilla Klara och en body som hon fick av oss :) himla söta var dem!! man känner verkligen att man vill köpa sånna kläder nu, haha dem är så himla söta! men men.. inte ännu :P

sen for vi dit och surrade, fikade, snoooosade på hennes bebis, så himla söt :) fick hålla henne och när hon titta på en , ååh man smälter ju o dem där små fossingarna... så underbart!! snacka om att man längtar haha....

men de var hur som helst mycket trevligt, de ska vi göra om snart igen och även att vi kan träffas hos oss eller nått, nu när vi har stor HUS :)

nu hemma och det blir lugnt ikväll, skönt o inte träna exakt varenda dag, man måste ju vila musklerna (de få som finns haha) nån dag också.. annars funkar de ju inte! så imorron blir det att köra istället för idag! yepp, då kanske man har mer ork också, idag har ja varit himla trött, men hur som helst en bra dag :)

det blir lax till middag, gott gott!

nåja, jag e glad att jag e ledig nu torsdag, fredag, för de kommer bli som min helg, eftersom jag jobbar i helgen, men det gör inget, bra att tjäna pengar, de behövs till allt möjligt :)
så ska försöka tapetsera klart med pappa nu imorron eller fredag, sen ska vi fixa lite till duschrummet där nere, bestämma dusch vägg osv.. :)

hejs.

Köpt kakel.

10-01-19,

yes nu har vi köpt kakel i luleå, och det blev.... ta daaaa... nr2 , eller alternativ två :) kommer bli grymmes snyggt. så vi e nöjda! jag tyckte den där rutiga är fina också men så alldagliga och enkla, så tråkigt... de vi valde är ju ändå lite nytt och modernt så det får bli det, inget tråkigt här :)

sen körde vi gärnet hem för att hinna in till johanssons rör till klockan fem , vi var där 3 minuter i 17 så ser vi att dem hade stängt klockan 16, haha... stor vits att köra gärnet från luleå då :P

vi köpte mat från ming idag! :) gott var det..

usch suck... sen blev jag lite less på kvällen, inge kul när man försöker förstå och fråga nån som e less på en...som inte vill berätta, och verkligen visa att ja vill hjälpa, men inte får nått tillbaka? då äre ju rätt svårt att förstå om man inte löser de som är.... eller hur?? :/ tråkigt...  så jag måste tänka på att det inte är mitt fel hur som helst... för det är inte det.

skit också.

nåja, he löser sig nog, så småningom..

hejdå.

Kul med tips.

10-01-19,

Det är så kul och få tips och råd :) man har ju som sitt tänkande och darling har inte så mycket idéer som ja har, utan han tycker vi kan ha kvar de bruna dörrarna.. hehe, näe, vita eller svarta ska dem bli framöver nångång!
men då har jag en till rådfråga... om kakel! idag ska vi fara och köpa det svarta kaklet som ska vara i det vita..
jag har tre alternativ på det svarta... check it out :)







Ja, först är det då avlånga svarta kakelstenar. andra är svart stavmosaik stenar som är stående på längden, och tredje är fyrkantiga svarta plattor...

Först var jag helt inne på stavmosaiken, för den är verkligen snygg, men i längden kanske vanliga fyrkantiga är snyggast? usch ja vet inte.. men lutar mer åt mosaiken.. För det är sånna där vita kakel plattor som vi har köpt iaf som är med på bilderna! så man ser ju precis hur det skulle se ut... och vi ska ha 2 rader med plattor, en i duschen och en på andra sidan rummet... den första är ju också fin! aaah, undra om vi kommer kunna bestämma oss idag, vi ska ta en tripp till luleå när darling slutar..

så det står nog mellan dessa, kanske?!

tips och rååååd? :)

Nu har jag ätit lite, och snart ska jag iväg och träna!! skönt :)

hejs.

Skolstart.

10-01-18,

Idag var det skol start igen! :)

inatt sov jag inge bra alls, drömde läskigt och darlingen snarkade ovanligt mycket och högt tyvärr men så är det ibland, inget man kan direkt göra nått åt.. bara synd.. men jag ställde klockan på sju iaf för att känna efter om jag skulle orka mig till gymmet för att träna... jag var skit trött och kände bara att näe, nog sover jag till nio istället för vi skulle åka 9.30 till luleå för skolan började 10.00. men då jag hörde att de började borra i källaren och darlingen hade satt i motorvärmaren till mig i bilen, så att jag skulle kunna ta den på morgonen... så tänkte ja, näe nu jäklar ska jag fan fara.... :) så jag pallrade mig dit iaf!! gud så skönt... är jag glad att jag gjorde! då kände jag mig jätteduktig...

sen kom ja hem och skulle duscha... så står de massa gubbar i vårt hus, hehe många jobbar i källaren och en står och grejar i badrummet och skulle sätta in tvättfatet i vårt skåp :) och jag behövde ju verkligen duscha. så jag fick snabbduscha och skicka ut han från badrummet, hehe... svårt när arbetarna är på alla ställen där man kan duscha haha.... men det gick bra! sen smet jag iväg till skolan!

vi hade upprop och sen en lektion klockan ett till fyra.. om mobbning! det kommer bli intressant denna kurs att läsa, mobbning, konflikthantering och kommunikation, intervjuer, utvecklingssamtal m.m.
så det kommer bli skoj att läsa... :) helt taggad... men var tvungen köpa 6 böcker idag... mindre roligt men men... får väl sälja sen om det inte är nått ja vill ha kvar.. men oftast vill jag ha kvar alla böcker, är som att jag vill samla på mig dem också, så man kan ha även sen då man jobbar som förskollärare med mera.. :)

Jaha, okej det flesta som skrivit svar på min fråga sa VITA DÖRRAR... men lisa tror ja sa SVARTA.. för att det är ovanligt och säkert supersnyggt.... åh det är svårt! jag tänkte själv svarta först, men sen då vi har mer dörrar där i kring köket som då borde vara vita så kanske toa dörrarna också ska vara det.... har inte bestämt mig ännu... klurigt! får fundera ett tag till...
Erica: skulle godkänna din kommentar men så slant jag och tröck bort den... förlåt , inte meningen :)

nu ska jag kika i min nya kalender jag har beställt :) supernice en! www.personligalmanacka.se
där fyller ja i schema, om ja tränat, hur vädret varit och har även ett ritblock i slutet av kalendern :)
det är bra att jag får fylla i hur ja tränat, det gör mig mer motiverad också och se hur mycket ja tränar så att jag håller det kontinuerligt! för de ska jag nu :) i like it...

vet inte om ja ska träna på morron eller kvällen.. är nått nytt på afron nu, ska kika på stepin.s sida..

nääää, nu e jag för trött för och skriva nå mer...

jo ikea var skitkul btw :) hittade massa små saker, mattor, lampor, köks grejer, databord till våra datorer m.m. kollade priser på köksluckor o sånt men det ska vi fundera på ett tag och spara pengar! har lagt ut en hel del nu på huset så måste spara lite!! det flyger iväg pengar :)

snart krypa ner, himla trött!!

imorron LEDIG!!

ciao.



Lite bilder då.

10-01-15,

Här kommer lite bilder från huset, det som sker just nu.. och det är att i källaren byggs ett dusch/spa rum, med dusch och duschvägg, samt ingång till bastun via detta rum, sedan i framtiden när vi har råd, ska det stå ett hörn jaccuzi i ena hörnet :) och allting ska kaklas och ett golv som ja nu inte kommer ihåg vad det hette, en massa dem sätter ut som blir som golv.. och sen så tapetseras det på entreplan... och fixas med hall/kök...

nåja här e lite bilder iaf...










Så nu har dem byggt igen den gamla ingången till bastun! :)


Det är bra att dem satte skydds papper i trappen, dem skräper ju inte lite hantverkarna! men samtidigt ska vi ju ändå ta bort det där heltäckningsmattan som är i trappan senare... men det är ett senare projekt..


Började tapetsera idag :) bara det där ser ju ganska bra ut, men man ser ju inte helheten ännu...


Lite mera tapetserat :)


Såå, det där hann vi idag iaf.. :) mycket nice..



Ser rätt bra ut, men min fråga är... vad ska vi göra med dörrarna? ska de målas svarta eller vita?! :)
svarta så skulle dem smälta in mer i tapeten, men vita är ju alltid fräscht o snyggt.. nå tips?



Lite kakel som vi har köpt också, hehe... blev en del :) dem ska börja till veckan med det! wiihoo!!

Kan säga att det var himla pillrigt med tapeterna, för det är ju mönster passning och sen så var den himla tjock att tapetsera, och man ville ju att blommorna skulle bli snygga och släta också, men den väggen under var ju lite speciell eftersom den sög åt sig all tapetklister också hehe, så de var lite gorm men fått en del gjort iaf :)

nu sitter ja i soffan och väntar på att min älskling ska komma hem, han kommer jättesent idag också.. klockan är snart nio på kvällen! :/ men men , vi har ju helg imorron iaf, så det blir mysigt!!

saknar dig hjärtat...

ciao.

Tapetsering.

10-01-15,

Ja IDAG ska vi tapetsera istället.. jag o pappa skulle igår bara fara o kika på kakel i stan men då nämnde jag att de borde finnas mer i luleå så han tyckte vi kunde fara dit och hämta mamma därifrån jobbet på samma veva, så vi åkte ju dit och kolla alla möjliga ställen :) kul var det iaf... men svårt att bestämma sig när jag fick sms:a darlingen hela tiden och fråga vad han tyckte... men som sagt, det svarta kaklet ska vi köpa till helgen eller veckan, så köper vi det vita nu iaf...

och när vi väl har köpt det på beijer så packar vi in alling, och de var tungt, 26 kartonger med vitt kakel, haha.. och kör därifrån så tänkte jag att man skulle kolla snabbt på colorama och nordsjö idé och design också ifall att dem har nått... och sista stället vi var på nordsjö, hade ju vitt kakel som vi just hade köpt för 169 kvadratmetern och de vi hade köpt var 199 kvadratmetern och EXAKT samma.... så störande!! så när vi ska fara tillbaka till beijer med lasset pappa har i bilen så hade dem hunnit stänga!! what??

jaha, så vi for till nordsjö och la undan kakel där så nu på morgonen ska jag o pappa fara tillbaka med lasset från beijer :P gooooorm!
haha, och när vi körde igår med det där tunga lasset så blinkade bilar åt oss med helljuset som att vi skulle släcka det, men bilen var ju så tung baktill så lyserna stod ju mer upp än vanligt och lös de andra bilarna trots att vi inte hade helljus!! haha garvade i bilen :)

snart kommer pappa och så ska vi fixa o dona!! :) älskar när det blir saker gjorda i huset, underbar känsla!!

stackars min darling dock som kom hem 21.30!! igår.... han hade jobbat 17 timmar... fy fan, stackarn...
så på två dagar har han jobbat 31 timmar... idag FREDAG kommer han säkert komma hem 20-21 nånting... :/
men vi är lediga i helgen båda två iaf så då ska vi iallafall ses!!!

nu har jag ätit god äggmacka och druckit the! bra för min hals... men det blir ingen träning idag, ska lägga all tid åt tapetseringen! så är det när man vill få fint i sitt HUS! :)

förstår dig Emma, du kommer skaffa hus senare igen och få tillbaka den där känslan, det är jag övertygad om!! :)
Marre: jooo man vill göra hur mycket som helst på huset, men när duschrummet och det  vi håller på med där uppe e klart så ska vi nog också pausa lite, så man kan bo lite också och SPARA! :)

nu fix!

ciao.

Husfix.

10-01-14,

Idag ska jag och pappa tapetsera fondväggen, får se hur det går då... det är ju blommor och slinger grejer som ska mönster passas... :) det ska vi göra efter lunch... nu innan lunch ska ja träna lite, fast funderar på att ta det rätt lugnt eftersom jag har lite ont i halsen.. inge bra, så man kan ju ta det lite easy :)

ska dricka tee nu innan jag far också. har laddat in kortet jag hann ta på tessie iaf, nått blev ju bra :) ska lägga in dem sen! åh, vill fota mera. dumma otur haha... men grymt skönt när jag får höra att det inte är nått som gått sönder, tack o lov.

och just de, julen ska ju städas bort... kom ja på :) så idag blir det sånt fix också!!

ciao.

Varit och tränat nyss, körde cross trainern och sen tränade jag ben och rygg... grymt skönt. men var himla trött idag och lite ont i halsen så man får hoppas att det inte blir sämre i halsen nu, peppar peppar ta i trä....

men nu e jag jättefundersam över hur vi ska göra med kaklet i dusch/ spa delen i källaren.. för snart ska dem kakla och vi har bestämt att vi ska ha vita avlånga plattor iaf, men sen vid dusch delen ska vi ha svarta plattor som i en rad som går från väggen och ner till golvet där duschslangen ska vara.... men vilken stil ska de vara på det svarta?? ap svårt.... ja måste kika runt lite.... nå tips??

nu duscha, snart kommer pappa och då blire tapetsering!!! Faan vad jag älskar vårat HUS!!!

ciao.

Det blev fiasko.

10-01-13,

Jaaa fan också! Alla var så taggade och fint sminkade och allting :) så kör vi ut mot alder med Therese bil och vi tänkte att vi skulle köra upp på gruvberget för att fota där uppifrån, men svänger in på fel väg eller där vi trodde man kunde köra upp...och börjar köra..
hmmm, när vi märker att de bara är stooooora fordon som kört där tidigare och att snön är lite väl mjuk så tänker ja bara, BACKA... :) men svårt när man ändå har fart, att tvär bromsa och börja backa, då tänkte vi istället att man kör fram och så borde man ju komma ut nånstans... men neeej... vi kom inte så långt. vi testade backa där vi var och kom en bit, sen gick det inte nå längre för det började ryka från motorhuven och det rann ut kylar vätska under bilen...... oooopss.... inge bra allls!!!

och det flummigaste är att när vi var påväg så säger Magda: ja, mats hörde att vi skulle iväg och fota idag med bilen så han stannade hemma ifall att vi skulle behöva ringa han! haha... alla baa joo säkert o skrattar..
men där fick vi igen..

vi ringde Mats och Johan som fick komma och kolla på det... hmmm inte lite jobbigt att behöva ringa dem för att fixa det, man vill ju i såfall kunna fixa det själv.. men de gick ju inte, vågade inte starta bilen då den rykt sådär..
iaf, så fick vi bärga bilen till garaget där johan kika på den medans vi alla tre satt o skämdes i rummet där haha...
inge bra alls, men får hoppas att det bara var nått enkelt som kunde bytas! håller tummarna...

så det blev ingen lyckad fotodag, blev katastrof istället haha...

men vi for en liten sväng efter det med min bil iaf och hann fota kanske 10 kort iaf, haha.... tills militärerna kommer och frågar hur länge vi ska vara där, för dem skulle ha övning!... men va fan? otur eller vad..
så efter det la vi ner.... som sagt, ingen bra fotodag alls....

vi får göra om det och då vara på nått bra ställe vi vet redan nu, eller hålla oss inne :) tsss.

nåjaaa.... blä för det!!!

och jag hoppas Adam hinner hem till klockan 18 för då ska vi på middag i Heden.... vår lilla Elvis fyller 4 år idag haha, söt vovven :) men adam har ju beab nu så han har långa dagar.... får hålla tummarna där med att han hinner...

själv vart jag mest less nu... tråååååkigt!!!

jaja, hejdå.

Foto projekt.

10-01-12,

Imorron ska jag Magda och Therese fota oss och med Therese hund :) ska bli superskoj, är jätteladdad..
vi ska fara runt med bilen och hitta nå bra ställen där vi kan fota, jag hoppas det blir grymma kort!!!
åååååh.... så sprallig när jag tänker på det..... hur kan man längta så mycket?? jo jag älskar ju att fota!!!! :) och såklart umgås med vännerna!!

får lägga upp nå bilder sen!! :)

nu ska jag kika inredningstips!! vill göra så mycket med huset.... ojoj.. måste vinna pengar! :) haha..

ciao.

Ha saker att göra men inte för mycket.

10-01-12,


Mmm jag vill ha saker att göra och saker att greja med på huset, men som sagt, det får inte bli för mycket så jag blir stressad.. för då kan det ske dumma saker som jag fick märka.. OM jag är för stressad och tänker på ett visst sätt så tar de över kroppen, läskigt det där.... trodde inte man kunde göra så men tydligen, så nu har jag ju lärt mig det... nu när allt e bra med kroppen så ska jag försöka att inte stressa och tänka på det där för mycket, så att allting ordnar sig som det ska tillslut... för det är ju mitt mål...

men som Adam sa igår också när vi pratade, att jag skulle unna mig saker för mig själv också bara... att jag inte ska behöva göra massa saker på huset som ska hinnas utan att göra något för mig själv också, såsom träna, shoppa, kika på skor sa han.. hehe så söt han är... han vet att jag blir glad av att shoppa skor :) haha..
så skönt att han är förstående, kan verkligen ösa ur mig allt och han försöker alltid lösa det för mig, så himla fin.. kunde inte hittat bättre kille alltså, eller jag har aldrig mött någon som är så förstående som han är, omtänksam och go...  *glad*

nu äter ja frulle..

det ska tränas på ett tag, ska bli skönt.. men man känner i kroppen att man inte e van, eller har tränat på ett tag, men det ska bli bättre så det är bara att köra på! måste bara handla träningskläder, inte de roligaste att handla men vill ha nya!

nåja see ya.

Har varit och tränat med Lisa, fan vad grymma vi var.. trots att vi båda hade träningsvärk så körde vi ändå! det var tungt men oj så skönt nu när man kan slappna av.. körde crosstrainern och styrke... :) kommer nog kännas imorron.. så imorron tror jag blir vilodag för mig.. har ju tränat söndag, måndag och tisdag!! :)
så kör jag torsdag och fredag också!!! nu ska jag bli fit for fight!!

det bullras och låter från källaren, och går man ner ser det ut som ett jaa... byggplats med massa grejer.. men det kommer bli så bra :) och då kan vi värdera upp huset också, yeeeeeey...

nu duscha, men inte i bastun som vi brukar för den är halvt sönderslagen :) det blir uppe på toan, där vi satt in badkaret!! :) funkar de med! undra om man skulle ta sig ett bad?? :)

ciao.

Min lediga vecka.

10-01-11,

Jepp idag börjar min lediga vecka! jag ska försöka hinna så mycket jag kan på huset, samt att göra något för mig själv som att kanske shoppa lite, fota lite, träna! jag är verkligen hel peppad nu på att träna! igår hängde jag med mamma o pappa och tränade, gud så skönt... och jag älskar cross trainern, den är rikrigt bra o jobbig o man förlorar bra med kalorier :) och sen körde ja lite styrke, och det känns idag kan jag säga!! aoootch...
och så har jag och Lisa bestämt att vi ska träna idag också, så det kommer nog kännas.. hehe men det är bra! jag vill komma tillbaka till det där, då man känner att man VILL träna och nästan längtar till att träna och att man då också ÄTER bättre... för det gör jag automatiskt om jag börjat träna kontinuerligt...
så det kör vi på nu.

jaha, hur vaknade jag idag då? jooo Adam kommer in kring kvart i åtta och jag blir livrädd som vanligt... hatar verkligen att vakna på det sättet, att vakna av att man ser någon mörk gestalt som närmar sig sängen, USCH.
och han fråga om jag sover djupt eller vad.. för det hade tydligen stått en rörmockare och knackat som skulle börja med källaren, dusch rummet vi ska göra... men hur löst knacka han då? jag brukar alltid vakna då de förra snubbarna var här och gjorde golvet i köket... och så hade Adam ringt också på hemtelefon och den brukar jag också höra... aja, så fick Adam komma från jobbet och öppna medans jag låg och sov hahaaha...
nåja bra att dem börjar idag som sagt, alltid kul då det händer saker :)

annars idag ska pappa komma förbi och vi ska fixa fondväggen så den är slät och fin för att sedan tapetseras på. åh det är så kul och göra saker i sitt eget hus, helt sjukt bra det känns!! som man har längtat efter detta efter att ha bott i vår förra lgh där man bara ville GÖRA OM ALLTING. hahaha... :) så nöjd nu alltså!!!!!
i love my house! och jag älskar min älskling :)

ciao.

Skönt med nollgradigt.

10-01-10.

Så himla skönt att det är nollgradigt nu... vilken skillnad från i veckan! 30 minus! så detta föredrar jag hellre,iofs var ja knappt ut nått när de var sådär kallt för att ja satt o plugga som en galning.. nåja nu slipper ja det..

så idag blire frulle, träning och sen jobb fyra timmar... he går nog fint :)

nu jäklar ska jag få träningsjävulen i mig :)

hoppas alla har en lugn och skön söndag! som söndagar ska vara :)

ciao.

Jobbelijobb.

10-01-09,

Yes idag hade ja mitt 10.30 till 19.00 pass i kassan och jag tyckte faktiskt det skulle bli kul och jobba.. men som Adam sa, efter en timme är du väl less igen... :) hehe jo de var ja typ... men det hjälpte att jag o Magda stod och surrade om kameror och inredning o allt möjligt :) tack gumman!! då gick tiden fortare :)
jag vart sjukt sugen på att fota... läste tidningar o fick massa snilleblixtar haha.. och inte alls avis på Magda som beställt ett vidvinkelobjektiv.. usch o fy för henne :) tsss....

men till veckan på onsdag så ska jag fota Therese och hennes hund Astra ute iaf :) i snön!! jag hoppas dem bilderna blir bra, måste nästan ut och prov fota snart!! vill ju att bilderna ska bli grymma,men man måste ju testa för att se, så vi får se helt enkelt hur det blir!

men hur som helst gick de ändå bra o jobba, lite ont i huvudet o så och TRÖTT men annars bra..

darlingen hade gjort god köttfärssås och spagetti till middag när ja kom hem! det slevade man i sig snabbt :)

och så har vi sett slutet på säsong 3 av GHOSTWHISPERER och fan också.... hehe tror ni det var nå spännande?? ehh jooo... bara måste se vidare, måste måste... så nu håller vi på fixa mera avsnitt så vi kan se!! :)
tycker de är superbra för det är mycket vändningar och inte alls som man tror osv... himla spännande!!!

(bild från google)

Så snart ska vi se mera av det, sen blir det nog en film också :) hehe i love film och serier som man kan följa, det är så spännande!! och så längtar jag till nya säsongen av 24 som kommer ut snart också..

Ciao.

Fredagsmys.

10-01-08,

Fredags mys med laxmiddag och mys i källaren med brasan :) Även lite spel av 8 bitars, haha. och tända ljuuuus... myyys... hhee! nu blir det snart en film eller nått.. sen ska man upp och jobba imorron! tjohej!






Ciao.

Vill vara klar.

10-01-08,

Jaaa, nu har man suttit i evigheter känns de som med dessa uppgifter... men nu ska jag snart ta en paus då min darling kom hem från sitt stackars jobb i kylan, men både igår och idag fick de ha bil så han körde våran okken vilken funkade utmärkt :) nåja vi ska ta en bastu iaf, grymt skönt... vad skulle ja göra utan bastu??!!

så snart ska jag vara klar med uppgifterna, så är det bara...

för nästa vecka ska jag vara HELT ledig och göra precis vad jag vill :) fan så skönt!!

tjoff, in i bastun...

tjoff, tillbaka i skrivandet....

NU HAR JAG LÄMNAT IN DEM, ÄNTLIGEN!! :) Fy fasen åh... nu får det bli som det blir med dem där dumma uppgifterna! är less på att sitta nå mer med dem iaf... he blir som det blir... men grymt skönt o ha lämnat in dem iaf!! nu ska jag jobba på ica lördag och lite på söndag, sen har jag min lediga vecka framför mig :) ser jag framemot nå så jävulskt... :)

FREDAGSMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYS!

lax o pommes nästa.... mumma :)

ciao.

Så jäkla kallt.

10-01-07,

Ja satan så kallt det är ute idag... minus 30 grader... och jag tänker på min stackars darling som ska vara ute när det är såhär.. jag frågade i morse om dem inte ska ställa in eller när dem gör det, för det måste dem väl göra vid nån köld gräns? njaaa, ja vet inte sa han... sen kommer han in nåra minuter senare (och skrämmer mig för jag visste ju att han hade gått o precis somnat om, så kommer han gående i huset in i sovrummet) aaah.. livrädd blev ja juh, hhe... han skulle bara säga att han skulle ta bilen idag och dela ut det som går med bilen istället :)
jahaaaa... pust.. hehe gör du så... han sa förlåt och pussa på mig, sen somna ja om igen :)

nu ska jag strax plugga, bara göra lite the o macka först..

åh Marregumman, saknar våra tjejkvällar jag med! massvis... bara sitta och surra och ha på en film i bakgrunden som är så lättsam att man knappt behöver anstränga sig för att hänga med utan bara surra på :) om allt och inget...det måste vi göra då du kommer hit iallafall :) om ett år... hehe..

måste nog ordna nån tjejkväll här i huset snart :) vore mysigt... men du saknas ju då ändå... nåja vi får ringa nån dag, jag tror Palo skulle komma idag och installera våran hem telefon. i så fall är det ju bara att ringa snart igen, för bättre pris än mobil :)

puss honey... du är verkligen saknad! man känner verkligen att det gör ont av saknad när man börjar tänka så... aaaaaouuuuch!!  KRAM

Vi har fått fondtapeten idag :) wiii... så till veckan blir det att tapetsera detockså, kommer bli rikitgt snyggt!!

vi har spelat lite 8 bitars idag, och adam vann... typiskt.. jag blir helt inne i spelet när ja spelar, helt galet.. man kan ju inte förlora... tur att vi inte bor i lägenhet kan jag säga :P

nåja nu lite mer ghost whisperer... helt fast i det också.... hehe tack MARRE :) pöss

3 år idag.

10-01-06,

Ja idag för tre år sedan bestämde vi oss för att vi e tillsammans :)

då hade vi träffats nån vecka och umgåts :) efter det att jag kom hem från Göteborg.. det var en himla tur att vi ens började prata igen där kring oktober.. så chattade vi i några månder tills jag skulle komma hem.. hiih... sen höll man på dö när man skulle träffas, så himla nervös man var... jag kommer ihåg att jag jobbade på ica den dagen och han skulle stå och vänta på mig på baksidan för att vi skulle till honom och det var hans födelsedag och allt.. dvs 23 december...

jaja, nu ska vi åka och handla goo mat till middagen! men jag fortsätter skrivandet senare...

to be continued.... ;)

nåja iaf, så kom han in och handlade av mig i kassan, satan så nervös jag blev.. han handlade ett gott o blandat och en bilpåse o surrade med mig.. sen kom jag ut där bakom kvantum och hoppa in i bilen :) så for vi en sväng med bilen och lyssnade på musik o pratade!! hel mysigt.. sen hem till honom och såg en komedi stand up show på tv tillsammans... hoooaaa vad nervöst men mysigt!

efter det så spolar vi fram tiden tills nu :) så är vi här idag, har köpt HUS, köpt BIL, FÖRLOVAT oss :)

nu är det bara resten kvar ;)

måste börja planera snart inför nästa år... hihi... planer :)

haft en supermysig dag föresten! :) älskar att vara ledig med darling o bara gå omkring lyckliga i huset o pussas, ihiih , jaaa jag e lycklig o kär, så är det bara :)



   
Hehe man ser verkligen att väggarna inte e klara :) som sagt, hoppas vår fondtapet kommer snart så ska de fixas, och samma med igången till köket... he ska fixas :)

Fläskfilé, gratäng, sallad.. mumma..

nu film i soffan, Falskt alibi.. we'll se..

ciao.

Röra på fläsket.

10-01-05,

Japp, jag har bestämt mig för att börja röra på mig BETYDLIGT mer än vad jag gör nu... dvs inget alls...
Det är mitt nyårs löfte o det ska jag hålla.. jag mår så mycket bättre om man får träna och tänka lite mer på vad jag äter än att bara sitta i soffan och trycka i sig vad som helst hur länge som helst tills man inte trivs med det som sker på kroppen :)

så idag, yes första träningspasset ska ske på ett tag. ska belöna mig själv efteråt med att köpa SUSHI :)

sen blir det en pluggdag idag också! jajamen jag e då inte klar, långt ifrån... suck...

nåja nu ska jag få i mig nånting innan jag drar... det är säkert svinkallt idag, det skulle vara kring -28, får se då..
tur att vi har bilen i garaget iallafall, för mamma har tagit min vinterjacka, min varma vinterjacka o tvättat den i heden, det är en sån där med dun.... för nog kan ja tvätta den här också men då ären nog PLATT sen, man måste ju köra den i torktumlare (som vi inte har) och dra i den och gorma med tennisbollar... som hon var snäll och gjorde det... iaf så menar jag att det hade varit för kallt att gå... hoppas bilen startar sen efter träningen också...

ciao.

Pluggdax.

10-01-04,

Joooooo idag är det pluggdax!!! Det ska hända saker i word dokumentet, så är det bara!

Jag skulle gå upp åtta för att starta då men det gick ju inte, jag snoooozade skitlänge och gick upp tio istället :)

haha nån som var trött?

drömde helt wierd också, kommer knappt ihåg nu men mysko var det iaf..

så nu har jag skrivit en sida iaf så det känns bra :) man kommer lätt igång BARA man sätter sig med det!! och sitter kvar där hehe...

ville bara säga det :) tjohej... nu ska jag fortsättta skriva så det ryyyyker...

fan jag vill ju att fondtapeten ska komma idag också till colorama så vi kan få upp den, vore så snyggt.
yes bara en parentes, nu blire in i skolböckernas värld..

ciao.

Söndag.

10-01-03,

inventeringen gick bra idag på ica... trodde det skulle ta till fem typ, men vi var redan klara kring halv fyra :) wiiihoo.. och det kändes som att man varit där en timme typ... gick sjukt fort... gjorde, mjukbröd hårdbröd, wensafen där ciggen o snusen är... cdskivor... ja :)

sen har vi ätit gooo taco :) vart propp mätt.. längesen vi åt det :)

även sett Paranormal acitivity.. var himla rädd där ett tag :) hoppas man kan sova ordentligt nu.. hehe.. det är ju trots allt bara film men ändå... jag älskar o se skräckisar men jag blir ju sjukt rädd :)

nåja.... längtar till sängen för jag e himla seg o trött...

nu borsta tänderna, imorron väntas det PLUGG..... och mycket plugg!!! måste göra klart arbeten!

gonatt.

ciao.

Shoppa till huset.

10-01-02,

Hehe ovant med datumen kan man ju säga..

Idag så skulle Adam o Palo riva lite i källaren, i dusch rummet vi ska renovera.. förbereda lite för de som ska arbeta där, vi skulle riva ner våttapeten själva så dem kan börja direkt.. så de har dem gjort idag, superduktiga :) snyggt jobbat...

medans så for jag o shoppa med mamma o pappa i luleå, fast innan det så ringer mamma från MIO och säger att dem sett en snyggt köksbord med stolar... o det var precis det som jag o Adam tittat på för nån dag sen bara, och dem sa att de var sista exet... så vi funderade och slog till :) blev himla fint.. det följde även med en brun guld aktig tyg klädsel som man kan byta till senare, kanske på sommaren så man inte blir så varm o klibbar fast i skinnsitsarna som e nu :) men mycket sköna stolar :)




Vi har tidningar under för att vi lackade in bordet när vi fick det :) inget vi ska ha framöver haha..

Vad tycks? :)

Sen så handla jag även ett badrums set till toan uppe... handfat med skåp och spegelskåp för 1500 kr..
himla bra pris, dem vi tittat på tidgare o tänkte ta kostade 6000 kr.. så de är lite skillnad.. och då kan man ju alltid byta då man känner att man har råd :) och flytta de vi köpte till lilltoan vi har också.... he blir bra :)

sen köpte ja även lite fotoramar som man kan sätta upp nånstans senare, så kan man försöka skriva ut nå kort med min fotoskrivare :) skulle va snyggt med svart vita kort då! de ska ja spåna på.. :)

hann också köpa mig två tröjer på gina tricot, himla bra.

nåja de var de :)

ciao.


År 2010 är här nu.

ojoj började med att skriva 09...

haha 10-01-01 ska det ju stå.. men så ovant att skriva det :) men man kommer nog få lära sig!

igår, var en mycket trevligt kväll... vi många som åt och grejade på i köket, haha det blev lite trångt men det gick bra ändå! hehe, men just då hade vi behövt bygga ut :P men de var kul att vara i huset o fira nyår med vännerna!

efter middagen satt vi o surra o spelade sedan singstar :) himla roligt, sen blev det kortspel för hela slanten! vi höll på ett bra tag, sen kom tovlslaget o då var det fyrverkerier och vi sprang ut utanför huset o kikade :)
Gott Nytt År alla!!

sedan mera kort spel o gamla klassiker till musik :) så det blev väl att man var i säng kring 05.00 haha...

idag vaknade vi kring tolv... och jag hade bara lite huvudvärk, magen var faktiskt rätt okej :) himla skönt... kom på mig själv när ja stod o gjode mackor för att ja var så hungrig, då jag egentligen brukar ligga i soffan o darlingen brukar få göra nått litet ägg man kan äta i soffan... men nu gjorde ja massa go mackor :) så de känns bra...

snart blir det dusch, sen middag, o sen nån film! vill se nån skräckis :)

här kommer bilder från igår :)

  
  

  

  

  

 

Nyårspussarna :)
   

Tack o hej :) see you soon!

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0