www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Då vare påsk.

10-03-31,

Japp, sista mars idag då! imorron är det första april :) shit vad tiden flyger iväg alltså!

har jobbat på ica hela dagen idag, från nio till sex.. men det har gått bra, folket har ju handlat som galningar så tiden har gått fort! det e ju bra :) det hade tydligen handlas lika mycket påsk skinka som julskinka! hehe, de är rätt mycket, men iofs den är ju så billig.. var tvungen köpa en jag med, jag vet ju hur mycket Adam älskar julskinka :)

himla trött nu känner jag, Adam e på träning och jag slappar på.. men imorron ska jag fasen ta mig till gymmet, jag ska köra stenhårt på crossen! nu jävlar :)

sen ska jag även börja använda min stegräknare jag har fått när jag fyllde år :) så man kan försöka komma upp i minst 10,000 steg per dag. en bra grej tror ja :)

nu ska jag slappa vidare! imorron kommer Richards tjej Johanna upp :) himla kul och träffa henne och alla på fredagkväll för middag i heden :) mys..

imorron är man leeeedig :) får vi se vad dagen har att ge, är lite nervös men jag är övertygad om att det kommer gå bra! återstår att se.

tjohej! :)

Ny kurs.

10-03-29,

Idag började vi en ny kurs på skolan, Hållbar utveckling! Det är väldigt intressant och läsa om hur världen påverkas av alla nya tekniker, hur vi människor lever, hur miljön påverkas osv..
så det ska bli intressant, det var mycket info idag och man blev trött i huvet... tror att jag ska ta med datorn imorron för det går mycket fortare att skriva på datorn om föreläsningarna än på papper.. så min lilla plutt dator blir nog perfekt till det :)

annars så har jag mått som konstigt i kroppen idag, usch o huvva.. men nu har de blivit lite bättre! inge kul med huvudvärk, helt varm och konstig i magen...

nu ser jag på Hollywood fruarna, haha.. vilka problem dem har alltså! inte... det är sånt där vi prata om idag också, hur man lever och vilken livsstil man har , hur BEKVÄM man är... och hur de påverkar miljön.. hihi..
dem där är verkligen bekväma och pryltokiga :) haha hon som hade hur mycket hattar som helst.. hihi, jag hade kunna vara en som har hur mycket skor som helst... i love shoes! :)

åååh jooo måste berätta.. Adam har nästan gått med på att, om vi gör iordning i källaren där vi just nu har alla kartonger och prylar som vi inte har rensat ännu, så kan jag senare få möjlighet att göra en WALK IN CLOSET där.. och det är perfekt med utrymme och stort :) tänk att duscha där nere i våran nyrenoverade dusch, och sen bara gå in i walkin closet och klä sig m.m.  :) så grymt nice! om det blir så, så SKA jag ha massa hyllplan för mina skooor, dem ska synas och va framme, så man ser vad man har :) hihi, en dröm... som jag hoppas blir av!! :)
I WANT TO!






Lite skor det var här då :) Så grymt.


(bilder från google)

Ser ganska nice ut :)

Hehe som sagt, sånt där är ju världsliga problem, eller hur? :P men roliga drömmar när man har hus, som man faktiskt kan förverkliga!

tack och lov blev det inget Handels möte idag på ICA. det är uppskjutet ett tag till, eftersom strejken är uppskjuten, så det blir försäljning iaf på ICA under påsk, det är nog chefen glad över :)
imorron och onsdag har jag jobb på ica, det e bra med extra cash!

tjoflöjt nu har jag svamlat på nog :)

hejs.

Lovley sunday.

10-03-28,

Japp då är man inne på sitt 27e år.. känns lagomt gammalt sådär haha...

Var iaf supertrevligt igår då tjejerna även kom över, och Magnus, Palo och Magdas Mats kom även över :) så vi satt och surra myste på, sedan blev de ju Earth Hour så vi släckte ner och satt där med tända ljus vid köksbordet, var himla mys :) och jag fick även en jättefin present av dem, ska lägga in en bild på lyktan :) tack girls :)




kommer lite mer bilder också :) på presenter och all denna snö som kommer. vi var ut o skotta idag, puh.. helt slut..det är ju inte nådigt. såklart ska de vara en sådan vinter första året vi bor i huset hihi.. men men, det får man ta! Kommer då aldrig ångra att vi köpte hus, de bästa vi gjort :)



Ljushållare från bror, vinflaska från Palo och underbar parfym Beyonce av Marre som hon skickat från USA den sötnosen :)



Fönster lampor av mina söta föräldrar :)



Blommor :)

Ja plus massa mera :)

här kommer lite snö bilder..







Man kanske inte ser riktigt hur mycket det är, men de är en hel del :) i heden var de ännu värre då dem hade skottat ner snö från taket också, de var vallar av snö typ upp till axlarna :)

nåja idag ska vi bara ta de lugnt, vi har sett Bondock saints och ikväll ska vi se Bondock saints 2 :) får hoppas den är minst lika bra som ettan! :)

nu ska vi äta goo mat från chili chili :) mums!!

Hejs. hoppas alla har en skön söndag.

Härlig födelsedag hittills.

10-03-27,

Japp, idag fyller man år, typiskt haha.. man vill ju knappt fylla år nå mer eftersom man blir 27, haaha.. fast jag blir ju bara 27 en gång den 27 mars :) hehe..

morronen började med darlingens söta frukost på sängen :) han e så gullig! sen var han tvungen att fara på match med fotbollen så jag fixade iordning fikat så kom det ett helt gäng som skulle fika. Min familj och Adams familj kom samtidigt, hehe.. så trots vi har hus så blev det ganska mycket folk :) hihi! vi fick ta upp stolar från källaren också, men de är alltid trevligt med folk så det gjorde inget :)
mcket fika och mycket presenter :) så det tackar vi för!!

nu ska vi strax iväg till Panelen! sötisen ska bjuda mig på middag, woohoo.. :) lyxigt!!

sen ikväll kommer tjejerna och Palo och vi ska spela spel och ta oss en cider :) eller två..

det kommer bli skit mysigt :) glaaaaaad...

Hoppas alla har en underbar lördag för det har jag haft och kommer ha :)

Tack för alla gratulationer!! :) PUSS.

Fredag och ledig helg. Underbart.

10-03-26,

Yepp idag är det FREDAG och man har ledig helg att se framemot! Sen fyller ja ju även år imorron så får väl se om det dyker upp nån på fika då :) jag tror då det och jag har funderat på att göra en smörgåstårta och en vanlig tårta, haha.. så det borde räcka! vart så himla sugen på smörgåstårta, de är ju så gott :) och då vill jag ha med egen röra, skagenröra! som du och jag gjorde Marre, kommer du ihåg de? när vi skulle ta med dem till ica och bjussa på :) guuu så god den var!!

ja igår blev det stan en sväng, köpte smycken och ett par skor :) sommar skor, haha.. men när jag kollar på skor så vet jag att jag inte kan testa sånna som kostar typ 1000 spänn eller nått, för då är risken att jag e fast.. så när jag såg att dessa kosta 399:- så var det okej att testa :) hehe så då råkade jag ju bli kär i dem...  så de var bara att köpa, men dem var så sköna också! så det kommer bli nice till sommaren.. och så vart jag sugen på att ordna en sko garderob i huset där man kan ha framme ALLA SKOR MAN HAR. vore så himla nice, det måste ja ordna nånstans...


Nåja idag ska vi städa lite och jag ska baka och dona på! Jag är även sugen på att måla lite, så det kanske blir nått sånt, alltid kul o dona på!

Jag fick även ett paket om det var igår eller nått, från USA! :) hihi, söta Marre gumman har skickat.. men jag ville inte läsa på paketet för jag vet att man måste skriva där vad det innehåller, så jag försökte att inte se på lappen. hihi... tror jag ska öppna det imorron på min dag :) hihi

nu ska jag doooooooona på i huset!! :) HEJS.

Hoppas ni alla har en bra fredag med mycket FREDAGSMYS :) Det ska då jag ha!

Premiär för H&M.

10-03-25,

Japp det är premiär för H&M idag i gallerian! som man har längtat, får bara hoppas att butiken e STOR och att dem har mycket grejer :) Jag ska träffa Mia och Therese där vid tolv så får vi se hur mycket folk det är. dem öppnar tydligen 11 men vi orkar inte stå i trängsel då för jag gissar på att det kommer va en del folk. hehe lite lägligt så fick jag hem i brevlådan igår en kupong på H&M för 150 kronor, yeeeiii.. sen kom jag på att jag har ju en julklapp som jag inte utnyttjat ännu, också ett present kort på H&M, så jag kan nog handla hur mycket jag vill idag :) hihiih... ska bli kuuuuul.

Idag har vi även fått LÖN! yey, det behövdes kan jag säga! dags o betala alla räkningar då snart, får se hur mycket man har kvar efter de :/

solen skiner idag med :) härligt. hoppas de är varmt ute.

Nu ska jag göra frukost , sen ska jag pyssla på lite här hemma innan jag ska iväg på stan. Det blev visst inte så lång sovmorron för mig idag, det är som att när jag har pluggat varje dag i en vecka så har jag klivit upp 8. så nu när jag kan sova mer så vaknar jag ändå klockan åtta, haha.. men att sova 8 timmar räcker ju gott o väl, det är precis lagomt!

Idag har jag träningsvärk i benen och rumpa!! wiiiiii, det gillas :) så snart ska jag även ut o skotta fram meeeer på altanen så den är framme snart, fy tusan vad snö det är alltså!! insane!! och jag har hört att de ska komma mera, neej neej neej.... no more!!

dags för doneri och fixeri haha.

ciao.

Fri från skolan en stund.

10-03-24,

Nu slipper ja fokusera på skolan idag, så himla skönt! och att man e ledig till måndag är ju grymt skönt! :)
Så nu ska jag ta tag i träning igen, så skönt det ska bli! ska köra järnet kan jag ju säga, ska köra crossen så länge ja ba orkar :) haha! sen blire att köpa sushi, är så sugen på det! sen ska jag fixa på med huset, ska se vad som måste göras och dona på! det är alltid kul och få fixat saker även om de är små :)

solen skiner idag igen, hoppas det är skönt ute! ska nog fortsätta skotta fram altanen, jag började igår men det blev rätt tungt, de var ju typ en meter snö, men jag gjorde en börjar iaf, en gång in till altanen :) hehe.. så snart ska den fram, för de vore ju så mysigt och kunna sitta där i sooooolen! :)

tjooooo, nu frulle, sen dona på dag :)

Vill bli klar nångång.

10-03-23,

Idag, då jäklar ska jag plugga hela dagen, för att få klar denna tenta! det är så mycket jag vill få med på den så jag måste korta ner det, dumt nog får man ju bara ha 4 sidor... jag vill ha minst 6 sidor! haha...

solen skiner ute också! så härligt.

jag ska plugga en stund, sen blir det en promenad i skönvädret, hoppas även att graderna är milda, har inte hunnit kika ännu! jag längtar tills vår altan blir fri från snö, de är nog snart dags att skotta bort det, så kan vi sitta där sen och mysa i solen :) längtar även tills baksidan på gården blir fri från snö sen, så man kan ha en mysig sommar där! :)

nä nu ska jag ta mig i kragen och göra detta!! för så fort jag blir klar kan jag ju vara LEDIG :) innan nästa kurs börjar på måndag!! och så har jag ju ledig helg så :)wiiii..

ciao.

åh jag blev klar idag, så himla skönt!! jag gjorde även klar min vfu uppgift, så nu e allting klart :) så himla skönt! för jag har verkligen blivit förslappad och suttit och skrivit som en galning flera dagar nu i samma ställning i soffan, haha.. ont i armar o ben nu... usch men de var grymt skönt med promenaden idag, i solen. solen värmde verkligen hur mycket som helst. tokhärligt :)

imorron blir det träning igen, gud så skönt det ska bli!! yes :) kanske även lite sushi,vore mums!! haha..

hejs.

Äntligen!

10-03-21,

Ja äntligen är jobbhelgen över, och den gick faktiskt rätt fort :) men ibland seeegt.. igår roade vi oss med lite ica bingo och idag var de mest segt,menmen nu e man hemma iaf... skönt det!

ska ta o äta lite avocadohalvor med romröra bestående av creme fraiche,rom och röd lök... så jäkla gott det är :)

sen kommer darlingen hem , han har match nu på arenan! hoppas dem vinner :) spanar även på chelsea resultat åt honom nu medans haha..

ja det har som inte hänt så mycket mer än så!

imorron börjar man igen med tenta plugget, hua. men måste få det bort gjort snart!! 26e ska den inlämnas!!

Jo Marre: Brorsan och hans tjej ska flytta upp för att dem vill bo närmare oss alla nu när dem ska få barn och allt :) och det förstår jag, sen trivs ju båda här uppe såklart.. och Johanna har ju sina föräldrar från Happaranda så dem har då nära till alla! :) kommer bli så kul och mysigt i sommar!! längtar :)
 
nu chilla! hejs

Jobbhelgen väntar.

10-03-20,

Yepp, nu har man jobb helg... usch och min lååånga jobbhelg! men men, det får väl gå det med! behöver ju pengarna haha, vi hade sjukt mycket räkningar denna månad men då hade vi knappt nåra förra så.. det kanske tar ut varandra..

och just det, idag åker pappa ner för att hjälpa brorsan i Uppsala att packa grejer och sen ska dem bila upp med grejer, för brorsan ska komma upp hit till oss igen :) himla kul! bara synd att Johanna får vara själv ett tag, men sen kommer ju hon också, och det ska bli så kul att dem ska bo här uppe igen :) superglad!!

nu är jag proppmätt, har ätit massa frukost..

nu duschen,. sen jobbet... tjiiihoooo..

ciao.

Ibland funderar man om livet är rättvist.

10-03-18,

Mmm det känns faktiskt så ibland, jag har inte direkt turen på min sida nu kan man säga! och det är inte lätt heller, det tar på krafterna! hur mycket som helst, därför har jag planera ut en ny strategi som jag får se om det hjälper... usch och fy så orättvist det kan vara!! :/ verkligen!!

********************************************************************************************************

har pausat mitt pluggande och målat istället, det var roligare haha... men guuu sån kramp jag fick i armen att måla uppåt hela tiden, målar ju ovanför köksluckorna nu, hehe... man har inga arm muskler helt enkelt.

idag ska iaf brorsan komma på middag med oss :) blir trevligt! jag tror jag ska göra kycklingfile med kokos mjölk och en kryddblanding o ris, de brukar vara smarrigt :)


nåja nu ska jag pyssla på! Ska tänka positivt i know!! försöker!!

ciao.

Ännu en dag.

10-03-17,

Ännu en dag av pluggeri, känns som att det är det enda jag gör nu för tiden, det har varit himla mycket i denna kurs och det har tagit mycket tid. Nu satt jag Lisa och Helen hos mig på morron och försökte bena ut lite gubbar och vad dem stod för, för teorier angående livsvärldsfenomenologi :) yepp det har vi och sociokulturell teori! det var faktiskt väldigt intressant när vi väl förstod hur dem menade och hur man kan associera det till verkligheten och hitta på exempel så man förstod de bättre..

efter det fick jag ett ryck att sätta ihop byrån vi köpte klart, så nu står de klaaaaaar :) den ska sättas i hallen sen, men jag borde nog ha nått under den så man inte rispar golvet, så ska klura på det.

här kommer bild på hall möbeln vi satt upp med spegel! i love spegeln :) och tycker dem passar superbra ihop!







Sååå :) byrån blir det bild på senare!!

nu ska jag snart laga mat till min älskling som kommer hem från jobbet snart, då har han "bara" jobbat 12 timmar stackarn... han e allt bra duktig när dem har BEAB, får jobba häcken av sig men tur att det bara är några dagar så blir de ju lugnare sen igen!!

ikväll blir det kanske att besöka Adams föräldrar, hade varit lite mysigt! surra och spela spel kanske :) det gillar jag. det är alltid kul.

idag har en rörmockare även satt dit duschen så nu KAN vi duscha där om vi vill, men allt e inte fixat ännu så tror att vi kommer vänta en stund till ändå.. man får hålla sig!!


usch, har så mycket känslor i kroppen... aaaaah! detta funderande.. det är inte bra! så ska sluta fundera nu :)


dags för mat! ciao.

Plugg o tjejkväll.

10-03-16,

Idag blir det mera plugg, Helen kommer att komma till mig o plugga, är som bra så man får lite diskussioner kring uppgifterna och man kan visa varandra hur man kan göra :)
så de blir mest hela dan det!

sen efter middagen så har jag o Jossan pratat om att ses och surra, hon har inte så mycket i skolan nu och snart ska hon ju få barn (tror hon bara har 4 veckor kvar) så hade vart kul och hinna ses innan, men självklart kommer man vilja ses efteråt också :) hihi. så då hörde jag med tjejerna också om de ville med, så får se vilka som kommer då :) så vi ska vara hos mig och bara mysa :) wiiiiii... ska bli roligt!!

nä nu ska jag hoppa in i duschen, sen frulle.. undra om jag ska gö omelett igen? de e gott och man blir himla mätt. :)

ciao.


Då var de dags igen.

10-03-15,

Då var det dags för pluggeriet igen!! bara att sätta igång :)

åååh de ser så varmt ut ute med solen som skiner, så jag tänkte jag kunde pausa med en promenad, men det är ju minus 18 grader, mindre skönt, men blir det varmare på dan så ska jag ut! :)

har inte så mycket mer att tillägga :) så är det!

kanske hinner man montera nå ikea stuff också?? haha :P

hejs.

Lugnt och skönt.

10-03-14,

Idag har ja sovit ut och haft en lugn och skön dag :) darlingen kom hem då jag höll på montera ihop hallmöbeln som man sitter på med en kudde, och den blev riktigt bra! ska lägga in bild sen :) ska nog montera ihop byrån imorron, men jag får inte glömma att ja måste plugga imorron, hehe.. Nu har jag 2 veckor hemma, självstudier att plugga till hemtentan och en rapport att göra.. men de ska jag hinna, ska nog gå bra.

snart ska vi se Wallander i soffan :) dem e alltid spännande!!

mys med darling! :) jag o hjärtat!! :) glaaaad.

hoppas alla har en mysigt söndag!
ciao.

Ikea sväng.

10-03-13,

Vill bara säga att jag hade en super trevlig kväll igår hos Lisa, med Helen och Ida :) vi surrade på, spelade tvspel och lyssnade på massa musik som man nästan hade glömt bort, och även gamla godingar :) så mysigt. det behövdes att ta en sån kväll också, och inte BARA plugga tillsammans!! :) mera sånt!! åh vi åt sushi också, hoohoh... så nöjd man var :)

så det blev rätt sent, jag somnade väl kring två nånting... och vaknade klockan 8 med huvudvärk och ont i magen, kändes fasen som jag var bakis eller nått, och de var jag ju verkligen inte! så de var bara att ta en ipren och hoppas på de bästa, sen kom mamma o pappa halv tio för att vi skulle till IKEA. de vill jag ju inte missa :) så himla roligt det är att gå där, och så mycket idéer man får, men samtidigt är de så svårt, för jag kan gå där och köpa massa saker bara för att jag vet att jag vill ha det, men då fråga mamma , ja men det kan ju vara bra att veta VART du ska ha de grejerna... hhe jo de är ju sant men åååh.. :) de vet ja ju inte nu, huset är ju så stooort och vart ska man ha allt... :) vill bara köpa och ha ett lager hemma så man kan pyssla med allt sen och pussla ihop vart allt ska vara... men ja, hade ja gjort så, så hade jag varit ruuuinerad nu... blev nog mycket idag!! :)
kul att hitta saker iaf, hittade en byrå vi kan ha i hallen, en sittpall med kudde på som man kan sitta på i hallen, en spegel till badrummet, gardiner, strykbräda, magnet tavla, jaaaa m.m. :) kuligt var de iaf.

nu blir det en riktigt lugn kväll och det kommer va så skönt :) bara slappa i soffan och njuta!

lovley day..

men jag saknar dock min älskling som är i storstan och kanske ska gå på standup ikväll, fubbigt :) hihi, min sötnos! men ikväll får vi surra en sväng innan man däckar.. kanske ja kommer göra till melodifestivalen iofs, haha sååååå trött..

ciao.

Fredag o solen skiner.

10-03-12,

Igår var en supertrevlig kväll, Magda Tessie Maria Jannice och Frida var här och surra på :) Vi åt kladdkaka med vaniljsås och surra ännu mer :) hihi! de var mycket trevligt,tack för en trevlig kväll hurrrniii :)
och jag kände på Mias mage hihii, så söt den var!

idag är de fredag och äter frulle nu och kikar på solen som lyser.. de ser varmt ut ute men det är minus 10 grader idag.. sen på en stund ska jag åka till Lisa för att plugga med henne Helen och Ida. :) vi måste få de sista gjort i den dumma enkät uppgiften som har tagit längre tid än vi trodde haha..
nåja sen är det helg..

men min darling åker till Sthlm ikväll, han ska fara med en från jobbet och de ska ha möte i sthlm.. det är 2 gånger per år detta är så, så nu var det hans tur :) jag har dock min lediga helg nu så de kanske inte var den bästa tajmingen men vi har hela livet på oss, ingen nöd på oss haha.. :) jag ska istället lura iväg mina föräldrar med mig till Ikea på söndag :) hih, fast jag vet ju att mamma alltid vill gå och strosa där så :) det ska bli skitkul.
annars får ja se vad som händer i helgen..

just nu är jag så sprallig och glad, men ändå så himla trött... :)

ciao.

Genomskådad.

10-03-10,

Vi for på morron till Ida för att plugga och vi for därifrån kring tre. vi fick en del gjort, men när vi suttit 3 timmar med en uppgift som skulle göras idag och när vi diskuterat den så skulle den skickas in, skrivet en eller två sidor.. när vi är klar med den ser vi ett mail från läraren som skriver att vi INTE behöver skicka in något utan bara vilka som varit med och deltagit av oss... hmmmm? dålig stil eftersom hon för några dagar sen innan detta seminarie skulle börja skickar ett mail med instruktioner hur de ska gå till, och sen klockan elva idag (när seminariet var 8-10) mailar och säger detta.... lagomt less vi blev, men jaja vi ska skicka in det iaf! Visst att vi gör sakerna för oss själva nu när man går högskola, men man vill ju inte ha instruktioner att det ska vara på ett sätt och sen ett helt annat sekunden efter??!!! näääe.... skärpning!!

iaf efter det så for vi förbi Barnens hus och Helen skulle handla nått till hennes dotter som fyller år på torsdag, haha alltid lika kul och gå in där.. haha man ville ju ha massa grejer själv juh! hehe och jag o Lisa råkade köpa lite och vi låtsades i kassan att de inte var till oss men han genomskådade oss eftersom vi skratta en del :) haha de var kul!!

väl hemma så gjorde jag och darling en hemmagjord pizza.. de vart himlarnsch gott.. Vi hade tomatsås, skinka, bacon, lite räkor, champinjon, fetaost och riven ost.. mumma! nästan godare än vanlig pizza, inte lika flåttig och sen vart fetaosten supergooo när den var lite smält!

nu ska jag kika igenom min praktikuppgift för imorron ska vi ha seminarie på det, prata om vad vi sett de dagarna vi var på praktik, 2 dagar... kommer nog inte vara så avancerat men men! man kan ju kolla igenom det iaf :)

usch trött jag e.... ska dricka lite mera jucie nu. hejs.

Nyttigheter.

10-03-09,

Japp idag ska jag minsann vara nyttig och förhoppningsvis framöver också... jag är som nyttig och duktig på veckorna men då det blir helg blir det alltid nå gotta :) men det ska ju va så tycker ja! men har tränat på morron iaf, skönt när det var så lite folk också... perfekt! sen for ja o handla lite frukter och juice! så himla gott... jag brukar inte kunna dricka jucie på morronen då min mage är känslig så man får vänta ett tag, fick lite ont i magen nu av den men då äre bara o ta sin medicin mot magen.. gott vare med frukt också! behövde få i mig nyttigheter!



annars idag blir det plugg, igen!

ska nog handla också med darling, försöka se vad man kan handla till veckans maträtter.. idag blir det kycklingwook med sån där god sås till, kanske ska göra så det blir över så man för en gångs skull kan ha med sig till Ida lite mat :)
vore ju smaart..

nä nu ska jag forsätta dona på! och vi har fått fläkten installerad idag av en elektriker! nice..

ciao.

Skola.

10-03-08,

Yepp, idag blir det skola hela dagen.. vi ska åka in tidigare än vi börjar för att gå igenom redovisningen m.m.
Det e bra så man får lite koll :)

usch har ont i magen... blä!! ska ta lite magmedicin nu så kankse de ordnar sig.. plus frukost då :)

tjohej. hoppas alla har en bra måndag...

det är skumt väder idag..  PLUS 4 grader och snön rasar från taken, och det regnar? eller snöregnar..

nu ska jag fixa mig. hej hej

Äntligen prommis.

10-03-07,

Ja äntligen ska vi ta en mysig prommis i det braiga vädret.. är bara minus 1 grad nu :) så himla skönt! det kommer ju kännas jättevarmt! haha... nog har jag kunnat promma själv andra dagar men de känns så tråkigt, och jag har ännu inte hittat min mp3spelare så då blir det lätt tråkigt, då far ja hellre o tränar så.. men nu ska vi ta en! skönt..

har sovit lääänge idag.. tror vi gick upp elva halv tolv, kikade lite på vasaloppet och hann precis se Jörgen Brink som vann.. men nu prommis..

jobbet väntar sen, buhu.. men de kommer nog gå fort! har ju bara 4 timmar där så haha...

hihi Jossan har bara 5 veckor kvar nu, hon e himla nervös.. hihi :) får hoppas allting går bra för henne!!

nu ska jag kila.. tjoflöjt!

jo föresten!! LISA:) jag såg den där filmen igår som du skrev om... fy fan alltså! så hemsk och så ledsen man var... satt och lipade jag med, tårarna bara rann, jag trodde inte jag skulle bli så blödig men det blev jag! huvva!! var tvungen sträcka mig efter en servett som jag kunde snyta mig i och torka tårarna med.. haha...men riktigt bra film!
tack för tipset! förstår att de kändes ännu mer för dig genom vad den handlar om... kram på dig.

 lite bilder från prommis :)




Glädjehopp :)


Hopp i hopp! :)


Ååååh en madrass, dem e så kuligt att åka :) Den ville jag nästan ta.


Adam på antarktis :) haha


Vårt hemområde :) wiiiii!

Det var hur underbart som helst.

Nu lite 8bitars spel, haha offroad, sen mat, sen jobb.. buhu!

Hejs.

japp jobbet gick bra, men segt... men kan ju ändå säga att det är lättförtjänta pengar ahha! på det sättet älskar jag faktiskt detta jobb, få bra med pengar på helgerna juh.. och inte alltför mycket att göra haha..
sett en wallander film nyss också-cellisten... den var bra! :)

nu krypa ner.. skola imorron med redovising väntar! men det kommer gå bra :)

måste verkligen träna till veckan också! ätit onyttigt i helgen , usch o fy men de var jag värd :)

ciao.

Lite smått uttråkad men de är ju fredag.

10-03-05,

Usch ja man blir ju det.. sitter och pluggar o pluggar, ibland som nu känner ja inte ens för att göra det men jag vet att till veckan har vi 3 grejer som ska redovisas.. På måndag redovisning om vår enkät, den har vi iofs gjort klart i vår grupp (skönt), på onsdagen har vi litteraturseminarium där vi ska ha läst 2 böcker och prata kring dem (har inte läst klart ännu.. det är de jag sitter med nu) och på torsdag ska vi prata om våra 2 praktikdagar vi hade förra veckan, vad vi fick fram osv.. (är iofs klar med det också)...

så det är läsandet som är kvar alltså.... och det blir man ju så trött av!! men den är skitbra boken, så det är ju kul att läsa men man blir så trött.. och så ser man solen skina! har varit ut en sväng iaf, även matat fåglarna som vi har för de kändes som att dem satt o stirra in på mig genom köksfönstret och sa, hallå tänk på oss också, vi vill ha mat.. hahaha.. näe inte riktigt men dem fick iaf och dem verkar käka på där ute :)

igår blev dem minsann KLAR med duschutrymmet i källaren!! HURRA HURRA HURRA. helt sjukt underbart.. det är bara småfix kvar, dvs duschmunstycke, blandare, duschvägg.... sen äre klääärt... men så skönt när hantverkaren tog undan all skit där nere och allt papper man var tuvngen o gå på... så nu kan vi gå på den fula helatäckningsmattan igen iaf :) hehe, men den ska bort sooooon också...  mattan.. :)
så vi kunde ta bort skyddspappret i köket också, wooow.. nu ser man golvet, var de så det såg ut??? :)

idag är det iaf fredag, ska njuta av denna dag så gott det går, för imorron och söndag vankas det JOBB. så idag blir det att gö nå gott till middag, mysa på med älsklingen och bara vara.. men jobbet ska nog gå bra också, har min "korta" jobb helg av mina två jobb helger så det är skönt iaf... sen som Magda skrev, så har jag ju Jossan och Magda där som e himla kul o jobba med! så kul och se Jossan och om hon blivit nå större, för de går ju 2 veckor mellan gångerna vi ses och nu borde det inte vara länge kvar för henne och lillbebisen...hon borde va i vecka 32 eller nått sånt, hihi spännande... och med Magda vet man aldrig vad som kan hända på jobbet :) vi måste hitta på nå kul så tiden flyger iväg där :)

japp de var lite tankar de... jag sitter och lyssnar på Hoffmaestro - young dad, har ni hört dem?? ni kanske har hört den låten på radio eller nått för jag kände igen den när brorsan visade.. tyckte dem var riktigt bra, fanns fler bra låtar.. :) lättsamt roligt och lätt att digga med! :) nu har jag glömt hur man satte in en video men ska se om jag får till det...


 

woho det gick., haha. lite speciella o rolig musik :)

nu ska jag kila!

ciao!

Bättre väder idag.

10-03-04,

Ja igår blåste de snö hela tiden och snöade, helt galet mycket snö vi har nu. måste ta och fota vår gård och på altanen så du får se Marre :)

har ätit nyss ska snart och träna! skönt o få röra på sig :)

igår kom Adams föräldrar förbi efter dem varit i thailand och surrade.. vi spelade även Plump med dem, himla kul :) sen kom Palo hit för han skulle se fotbollen med Adam, jag tänkte ju att jag också kunde se med dem men då hamna jag i tele med Helen :) skönt o surra av sig lite!

nä nu ska jag röra på fläsket. haha hejdå!

tillbaka från träning, ätit en omelett med majs i, mumma... älskar majs! och nu sitter jag med datorn i högsta hugg för att skriva ner lite tankar kring artikeln vi ska läsa.. "Spelet runt datorn"... om det är bra, dåligt att ha dator i förskolan.. jag kan tycka det är bra då barnen kan lära sig saker av den och sitta en stund men inte att det blir för mycket av den, då blir lärandet fel känns de som, idag använder vi ju datorn väldigt ofta så barnen behöver ju inte redan i den åldern använda datorn hela tiden... man kan ju lära barnen på andra sätt också!

solen skiner och de är minus 5 grader bara... hade vela ta en lång promenad med älsklingen.. men han är inte hemma än och jag måste plugga, så är de juh...

nu ska jag återgå! hejs.

Hjärnan e full, haha.

10-03-03,

Ja usch de känns verkligen som det.. pluggat idag med, det gick bra! skönt o få lite gjort :) men även skönt att kunna surra om annat och så! kram på er gummor. hoppas du blir bättre snart, så du slipper va sjuk Lisa! :)

nu vette tusan vad ja ska göra... sitter med huvut fullt i tankar... vill som bara tömma ut det men äsch vet inte hur.. nåja det blir nog bra! ska nog försöka plugga lite senare idag, men just nu orkar jag inte..

min darling gjorde mig så glad på morronen! han e så söt...vi har en bok tillsammans där vi skrivit i då vi haft tankar eller bara nått spontant till varandra , som vi hade på sandgatan och de var så kul o ha, massa tankar och mys man tycker :) så nu när vi flyttat till huset så har jag undrat vart den där boken är men vi har inte hittat nått i all röra så jag har som inte tänkt nå mer på det, men imorse låg den på toaletten och sötisen hade skrivit i den :) så himla gulligt, jag blev jätteglad :) att han hittat den o sen vela överaska mig.. nåå.. man ska allt va tacksam över en sån fin pojkvän man har, och det ÄR jag, hela tiden! oerthört tacksam att ja träffat honom...

nåja, nu fryser ja om händerna...usch! darlignen är ute i blåsten stackarn... fan kan de sluta snöa nångång! de räcker nu...

näe nu ska ja gö nå annat...

hejs!

Pluggat järnet.

10-03-02,

Japp, idag har vi pluggat järnet hos ida i luleå.. vår lektion var inställd tyvärr men vi for och pluggade iaf för de var ju det vi hade tänkt... vi insåg att de var en hel del att räkna ut med denna enkät så det blev en del mattetänkande vilket är super jobbigt, haha... snacka om att man var matt i skallen när man for hem... och vi for hem i värsta snö vädret med en plogbil framför oss så vi fick köra typ 30 från luleå mot boden en bra bit, haha.. nåja vi tog oss hem iaf, skönt det..

helt slut är jag, usch och fy... sov inte så bra i natt så , plus massa plugg.. näe dags och krypa ner nu så man orkar plugga imorron med! då ska vi vara hos mig i mitt HUS hihi... :) trots att de ser ut som de gör, men va fasen... de renoverar ju nu så ni får ha överseende med det!! :)

såg nyss wallander-dödsängeln.. den var riktigt bra.. kul med vändningar o att de inte alltid är de folken man tror de är som gjort hemskheterna :)

nu sängen. hoppas man får sova bra..

ciao.

Så skönt.

10-03-01,

Aaaaa första MARS redan, vart tog februari vägen??

idag har jag självstudie dag, och jag ska plugga, måste göra det.. men först ska jag motionera!

det snöar som tusan här så jag har varit ute och skottat en halvtimme, pust pust.. det kändes, bra uppvärmning inför gymmet var de, haha.. helt svettig... sen körde jag 45 min på crosstrainern! och det blev 460 kalorier, wooohoo.. det trodde jag aldrig jag skulle orka men det gjorde jag galant, hade inge mjölksyra i benen , så skönt så!! sen lite styrke på de. nice nice. riktigt nöjd..

nu hemma och duschen väntar.. ska bara låta hantverkaren hämta vatten först, han håller ju på kakla!! :) wiiii..

sen plugg! yes yes...

imorron har vi en grym föreläsning, det är nästan så att jag längtar!! Ingela från Barncompaniet ska komma och föreläsa för oss om pedagogisk dokumentation! det som jag tycker e så kul och viktigt framför allt!!

usch va trött ja blev nu, haha... måste kanske äta nått..

hejs.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0