www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ny vecka, nästan helt ledig.

10-05-31,

Sista maj nu.... imorron är det första Juni!! :) shit tiden går så fort!

det är bara imorron jag har kvar i skolan, då vi har en redovisning av vårt projekt på en 15 min..  :) kommer ju gå superbra och sen är de klart. ska bara ta mig för att skriva min diskussions del till rapporten också, men de har jag till torsdag på mig att göra, sen äre klart allting :)

solen skiner idag.. ja undrar hur varmt det är..

senare på eftermiddagen ska jag o pappa fara och inhandla massa frön till landet, morötter, dill, persilja, gräslök, sallad ja vad mer kan man sätta? :) hihi så kul! sen ska vi även köpa några blommor man kan sätta på framsidan och baksidan! kommer bli superfint! sen har vi även en tomatplanta att hämta hos Palos mamma, hon hade över så hon fråga om vi ville ha! joooooo de vill vi :)

annars idag ska jag bara ta det lugnt, kanske ta en prommis :)

nä nu e jag as hungrig, måste äta nått!

hejs :)

Idag har ja planterat gräslöken och basilikan vi köpte haha, det ser lite tomt ut i landet... men vänta bara! imorron så ska vi plantera resten, morötterna, dill, persilja, sallad m.m.
och blommorna! men såhär ser landet ut iaf, tur att de var bra jord där så :)



Längst ner är det rabarber som vi valde att ha kvar några stycken :)



Här kan man sätta några blommor också på halva :) och sen fixa lite mera stenar så det blir snyggt runt om!

Myspys :)

nu ska vi fara och hämta tomat plantorna som vi skulle få av Palos mamma!

ciao.

Lördag.

10-05-29,

Jag har inte sovit speciellt bra inatt, så man har varit trött en hel del idag på jobbet. har jobbat halv elva till sju, men dagen gick ändå fort, för de har varit så pass mycket kunder... så skönt o va hemma nu..
men ögonen håller på falla igen haha.... orkar inte göra nått ikväll alls... det enda jag tänkte var att slå på en tvätt och det har jag nu gjort :) så nu blir det slapperi all night long...

skönt att ha min korta jobb helg..

imorron ska vi till heden kring lunch och fira mamma som vi aldrig firade i torsdags, och sen äre ju även Mors dag, så det blir lite dubbelt firande där :) blir nog o äta grillat i heden, längtar reeeeeedan!
sen far vi tillbaka kring halv fyra för ja ska ju jobba halv fem så... men sen är jag ledig måndag!! wiiiihoooo!!

jag e nervös, spänd, glad, lycklig, sprallig...  ja man kan säga att jag har en bunt olika känslor i kroppen haha!!

hejs :)

Fredag, praktikavslut och bio.

10-05-28,

Skönt med fredag, har avslutat projektet på förskolan med barnen, genom att plantera de växter de har fått plantera i plastglas tidigare, fick de nu plantera utomhus! :) sedan har vi donat klart med rapporten. skönt att den är klar, bara diskussionen kvar.

vi gav barnen piggelin glass som ett avslut och tack för oss! usch de var lite tråkigt samtidigt som skönt att sluta, det är ju samtidigt så kul att vara kring barnen men ändå vill man bara bli klar med allt som har med skolan att göra.

på tisdag har vi redovisning och sen är det kläääärt!

ikväll har vi varit på bio, Sex and the city 2... den var jättebra, men jag väntade mig meeer händelser och intriger, kanske för att de var så i första filmen! men dem där 2,5 timme gick då sjukt fort, jag ville se meeeeeer!! :) men de var supertrevligt med bio! var längesen man bara var på bio :)
vad tyckte ni om filmen? :)

nä nu är man supertrött, kom hem och slog på tv:n, såg att Sex and the city filmen, den första var på canal + så ligger och slö tittar på den! hehe :)

imorron blir det jobb, men de ska nog gå bra :)

godnatt fredag!!

Helt slut, men roligt.

10-05-27,

Idag fyller min kära mamma 55 år och min underbara vän Marre 27 år :) GRATTIS TILL ER BÅDA! Hoppas ni har en underbar dag och myser på ordentligt med nära och kära!

Idag har det varit praktik igen och vi har donat på och grejat.. fick lite uppdrag idag och bygga ihop några små bänkar och bord som barnen kan sitta på ute och äta mellis på :) var kul och montera lite också! sen skulle de målas!

sen har jag även fått jobba på stället jag är på, på eftermiddagen :) superglad blev jag när hon frågade! woow, perfekt juh, trots praktiken vara där och kunna jobba och tjäna pengar, gud så glad jag blev :) perfekt juh!!
så jag fick vara med dem minsta på eftermiddagen och det gick bara bra! dem var så söta så :) det kändes riktigt braa, supernöjd att få in en liten fot där! :)

efter det så kom ja hem och darlingen hade gjort middag, så söt. gott med köttfärssås och spagetti! sen efter det kom familjen förbi och Johanna också! vi fikade på framsidan i solen och gratta mamma lite :) sen skulle pappa hjälpa mig med landet på baksidan av gården! vi tog bort de mesta av rabarberna, men hade kvar några längst ner, sen har vi gjort iordning så nu ska jag bara köpa massa frön och sätta. jag ska nog sätta morötter, dill, persilja, gräslök, sallad :) och sen ska jag även köpa nå blommor och sätta i den andra runda jorden bredvid! ååh man blev som sugen på att dona på där nu när de blir fint och fixat!!  Mysigt..

men nu har dem farit och jag är tröttare än ever! jag e helt slut alltså! men de blir att sova tidigt ikväll, för imorron har vi ju sista dagen på praktiken, tråkigt men ändå rätt skönt med sommarlov :)
vi ska bjuda barnen på lite Piggelin efter lunchen, sedan avsluta vårt projekt.

yeeey!! :)

men nu blir det snart sängen!! :) zzzzZZzzzZzzzZZZzzzZZz...

3 dagar kvar.

10-05-25,

Just de, LÖN idag! det känns bra :) dock hade vi en del räkningar så får se hur mycket man har kvar efter det!

nåja nu har jag nedräkning faktiskt... 3 dagar kvar på praktiken på Barncompaniet! detta har varit en konstig Vfu eftersom vi har haft allt möjligt att göra med vår rapport och projekt och de känns som man kutar runt runt och gör massa saker på olika ställen och att vi inte håller oss på vår avdelning där vi ska vara. men men så fick de bli denna gång, det är ju tur vi har så bra pedagoger att ha o göra med som tycker vi kan ta tid till det :) känns mycket bra!

Idag kom även Nordnytt på besök och filmade Barncompaniet och typ 12 pers som var där på studiebesök från stockholm tror ja de var :) dem får ofta studiebesök. Man tänker som när man är mitt inne i denna verksamhet att alla förskolor borde ha som denna och att det är självklart men de är ju verkligen inte så. det är så många förskolor som inte ens är i nääääärheten av vad denna fina förskola har i sin pedagogiska miljö. i really like miljön på denna förskola. hur underbart mysig som helst och massvis med saker för barnen att leka med och utvecklas i.
så nu ska jag kika 19.15 på nordnytt och se vad dem filmade, hoppas man var och gjorde nått annat så man slapp vara med på film, haha!!

det har bara regnat idag , hela dagen... uscha buscha... men de kan vara bra med lite regn för allt gräs o så, de har varit så  varmt länge, men de räcker med regn nån dag, inte heeeela veckan tack!!

just nu är jag så trött, ligger i soffan och ska se tv hela kvällen, eller kanske spela lite tv spel? :) haha. man får nått ryck ibland!!

nä nu ska jag slappa vidare!

superkul att mitt paket hann komma Marre, de var bra :) hoppas chokladen klarade sig haha..

hejs.

Firande i Heden.

10-05-23,

Imorse gjorde jag och darling ett städryck efter frullen, men vi hann inte allt vi skulle för kring ett for vi till heden för att fira Farmor som fyller 80 år idag. Grattis till henne. vi åt smörgåstårta och surra på. Efter de tog jag och söt en prommis med Elvis i skogen :) han sprang på ängarna och skutta på, så söt så.

sen åt vi även grillat med dem, grymmes gott var de allt. och efter de swartswald tårta (hur de nu stavas), de var gott de med, men oj så mätt man var efter allting :)

men det är trevligt när alla är samlade och man kan surra på, kul att Richard kom från jobbet precis till middagen också, var inte tänkt han skulle komma men han fick ledigt så de var ju bra!

så de har varit en skön dag med familjen!

sett lite Vänner idag också, hihi alltid lika kul :) man blir då aldrig less på det!!

JOOOO, har även bokat Sex and the city 2 filmen nu till på fredag!!! :) JAG LÄNGTAR SOM ETT TOK! filmen är 2 timmar och 27 minuter, oh yes.... lååång bra film, ska bli så kul :) det blir jag, Mia, Tessie, Jannice och hennes kompis som ska gå :) 80 kronor kostade filmen så ni vet :) I luleå går filmen på 110 kr såg jag..
Nåja de ska bli superkul iaf, verkligen!! Synd att du inte är med Marre sötis..

Nu ska jag snart krypa ner, så grymt trött man är alltså..

:) Ha de gött alla :)

Lediga helgen.

10-05-22,

Solen skiner idag också men det är inte lika varmt som tidigare dagar men ändå så man kan ha kjol och leggins och ballerina dojjor :) det var ju 17 grader i skuggan iaf :) så jag cyklade in på stan efter att vi hade fikat frukost. gick och strosade där med Johanna och mamma, kikade lite i några nya butiker som kommit :) guuuu de var längesen jag var på stan alltså om man missat typ 3 nya affärer... haha! det var en som hette Gilla, en slags lagerhaus, pryl butik, jätterolig faktiskt! sen en annan som hette Önska tror ja, där var de lite som servera med glas och ittala prylar.. Gick även in i Mollys butik, den har jag varit in i förut men de är en liten inredningsbutik, väldigt liten dock med en del fina grejer.. jaaa de är så kul när de kommer affärer till Boden! :) Det kommer bli toppen bra det här och de har ju redan kommit massa nya. Dem har även börjat på att bygga parkeringshuset vid Åhlens nu så :)

Får hoppas de hinner kommer ÄNNU mer butiker tills du kommer hit nästa sommar Marre :) så du får nått att gå och strosa i med mig :) hihi!

ÅÅh hurrni tjejer! jag såg visst att Sex and the city2 kommer till Boden iaf :) den 28 maj! nästa fredag!! ska vi ta och boka tillsammans alla så vi kan gå allihopa??? :) jag vill nog se den i Boden då eftersom den biografen e bäst! och störst :) vad tycker ni???? :)



nu ska ja dona på lite i huset, darlingen kommer hem från sin match om 2 timmar.. då ska vi handla mat och vi ska faktiskt grilla idag... vi har ju haft problem med att hitta ett nytt grill galler till våran klot grill, men nu så fick vi låna ett från Heden så idag blire grillning :) MUMS!

yeeey, jag e överlycklig och glad :) så skönt med ledig helg med de man tycker om! :)



hoppas alla har en bra lördag! Puss

Man är så varm.

10-05-20,

Idag är det 20e maj, redan... ja shit tiden går fort alltså :) Snart fyller min söta farmor år, på söndag närmare bestämt, hon fyller hela 80 år. men hon har ju alltid varit kring 65-70? va hände :) haha..

idag har jag haft ytterligare en dag med barnen på förskolan.. idag hade dem "Rackarsprånget". De större barnen hade gjort banor utomhus till de mindre barnen som vi är med, som de skulle få göra dem banorna så skulle de större barnen visa hur man gör och instruera.. hihi så söta dem var! de var dock himla varmt och vara ute i solen! men ska inte klaga, vill att sommaren ska vara grym så :)

sen har vi pluggat på våran rapport som ska va klar snart också.. huaaa! men vi har kommit en bra bit på vägen.. det är dock mycket nu känns det som! allting på två veckor... sen längtar jag ihjäl mig till typ 4 juni då man blir leeeedig ett tag :) måste in och hämta sommar schemat som Eva tydligen var klar med, så man får se hur man ska jobba! men när ska man hinna de, haha... imorron kanske?

ätit god lax har vi gjort nyss... i loooove lax! :)

nu försöker ja dona lite med den andra toa dörren, haha ja vet, jag e lite seg... haft så mycket nu på senaste så inte blivit av, men nu tänkte jag ta tag i den andra dörren så de blir klara nångång! :) sen kommer jag säkert vilja måla den dörren vi har intill vardagsrummet med glas på. så den också blir vit och fin :)
nu ska jag gå och kika om målartvätten har torkat :)

mina ögon håller på falla ihop, himla trött alltså..

tjingeling :)

Härliga dagar nu.

10-05-18,

Idag på morgonen såg det inte ut som att de skulle bli så bra väder, men de var trots allt 17-18 grader så de var ju bara att ta på sig nått slags somrigt ändå. blev en kjol och kortare leggins och linne.. jag rensade ju igår i garderoben o hitta lite man kan ha! men snart ska ja fasen shoppa också :) måste!! så sugen!

praktiken är ändå himla kul, dem är så söta barnen. som sagt när man väl kommer dit så äre ju ändå kul, trots att man var skolless och inte alls sugen på praktiken så är det ändå himla kul när man väl är där! så fascinerande att barnen kan så himla mycket, bara i åldern 3 år.. herregud, de små liven :)
imorron ska vi fara till fagernäs trädgård med några 5 åringar och prata om växter och varför de vi har planterat med barnen växt som dem gjort osv, ska bli himla kul :) hihi..

darlingen var så himla söt när ja kom hem och hade gjort mat igen till oss, så söt när han inte vill berätta vad han gjort och sen  får man se :) idag blev det pitabröd med grönsaker och renskav som kött i pitabröden. och vitlökssås. mums var de!

varit ute i heden en sväng också, träffa mammsen, pappsen brorsan och hans Johanna med magen :) så himla söt mage och kände hur han/hon sparkade, så himla fränt alltså :) längtar tills deras sötnos kommer till oss alla och blir en del av vår familj!

nåja nu ska jag kila, haft en toppen dag idag iaf :) wiiiiiiii...

Pussokram på er alla. :)

Det är såååå varmt.

10-05-17,

Det är verkligen sommar ute nu :) det är så skönt!! det är typ 25 grader varmt! i skuggan äre 32 :) hohoh.

idag började första dagen på praktiken! har 2 veckors praktik nu sen har vi sommarlov :) och denna gång är jag och Helen med 3 åringar, himla söta! har mest varit ute idag genom att de varit så himla varmt och skönt!
jag kan ju säga att ja måste inhandla sommarkläder och verkligen gräva fram sommarkläder från, jaaa vart ja nu har dem :) haha! för man e ju inte van denna värme och då måste man ju ta fram sommarkläderna! hittade dock ett par kortare leggings idag som jag tog, och nått långt linne så de var skönt! men vill shoppa nya sommarkläder också :) typ nå shorts och tre kvarts byxor!!! i want..
 
så nån dag ska de shoppas :) då man hinner dvs!

darling överaskade och ville göra en middag som han kom på! ska bli gott. kyckling, spagetti, beasås och massa ost på i en ungsform och in i ugnen! lät gott :) mäster kocken himself hihihi! näe men alltid kul med nått nytt.

känner sig lite hungrig nu, samtidigt som jag e lite mysko i magen.. och varmt är det!! det är faktiskt himla skönt att gå ner i källaren ett tag om man vill svalka sig! :) himla svalt där faktiskt!!

yepp yepp.. nu ska vi äta :) sen blire en lugn och skön kväll ikväll..  jag ska nog be darlingen köpa med lite glass när han kommer från träningen! :) mumma...

ciao :)

Jobbhelg på G.

10-05-15,

idag är det lördag och jag ska snart äta lite frukost och duscha! darlingen fick kliva upp tidigt kring sju för han skulle iväg på match, får hoppas dem vinner!! :)

själv börjar jag först tolv... men man hade ju vela sitta i solen och njutit idag :) verkar vara himla varmt ute! men samtidigt hade jag min "helg" torsdag och fredag då jag var ledig :) så nu är det som måndag för mig haha..

näe nu ska jag försöka få bort tröttheten och duscha :)

har inte så myket mer och säga, är jobb helg helt enkelt som väntar! min låååång jobb helg av mina två helger..
men det ska gå bra :)

Älskar min darling så otroligt mycket! :) lycklig :)

tjao.

Soligt och härligt.

10-05-13,

Sooooolen har skinit idag och det har varit super varmt ute :) så härligt så! ca 20 grader!! sommaren är hääär!

Tagit mej en prommis med Lisa och hennes söta hund Jack. Han var så gullig när han sprang omkring och hoppa där vid skogen, och när han såg en vattenpöl så ville han bada och dona på haha!! :)

sen blev de en opalen macka och sitta ute på verandan i sooolen! gud så skönt de var... :) har till och med blivit lite röd! haha blek som man är :)

nu vankas det middag, lax med creme bonjour och pommes! grymt gott..

:) hoppas alla haft en mysig och bra dag!!

kramar

Åååh så himla gulliiii.

10-05-12,

Det blev att jag och Mia iallafall for till Jossan idag i luleå och hälsade på! Jättekul att du följde Mia!
Sååå himla underbart söt man kan vara alltså, lill plutten deras... dem kallar han för pytte! För att han är pytteliten :) hihi.. Han var verkligen helt underbar, och när man håller lillkillen så väger han ju ingenting och ligger där och snosar och sover, vaknar ibland och kikar med ett halvt öga och sträcker på sig och donar.. hihi! så underbar..
förstår henne att man bara kan ligga och titta på honom dagarna i ända... skulle jag med gjort!

verkligen pytteliten och underbart söt! :)

sen blev det att rulla tillbaka och ut till heden en sväng, surra med brorsan som nu e där med Elvis, då mamma o pappa har farit till Uppsala för att hjälpa Johanna med flytten och städandet av lgh för snart kommer hon också upp hit :) På lördag faktiskt! Ska bli så kul att hon också är här, och se hur stor mage hennes har blivit :) hon har ju ca 7 veckor kvar bara tills brorsan blir PAPPA :) och jag blir FASTER. hihi ska bli så himla underbart kul!! längtar.. man kommer ju bli helt kär i lillbebisen..

måste ba visa vad vi hade köpt till Pytte! :) den där söta!!


och så var det en till men har ingen bild på den tyvärr, glömde fota dem :) hitta den första på lindex hemsida, hehe. den andra var iaf med ett sött får på som var helt luddigt hihi :) skit söt..

hihi, nu kom Frida på besök, hon var ute på inlines tur :) kul att hon kom förbi och kika på huset en sväng!!
så vi satt och surra en stund, himla trevligt att hon svängde förbi!!

nu blir det kanske film! :)

tjihoo..

Solen skiner.

10-05-12,

Idag skiner soolen och det ser jättevarmt ut ute :) jag behöver verkligen shoppa en sommarjacka! och de är NU. skulle även behöva nå sköna snygga vita sneakers eller converse... vi får se.. men måste ta mig tid och kika på sådant nån dag..

gud så skönt att sommaren närmar sig nu! ska bli så underbart härligt..

nä nu ska jag ta en dusch i våran härliga takdusch som det nu forsar varmt vatten ur :) så härligt.

så får vi se vad som händer på denna dag :) om de blir som jag tänkt eller inte.. :)

ciao.

Tjejer! :)

10-05-10,

Tjejer!! :)

Vi MÅSTE gå och se denna tillsammans på BIO allihopa som vi gjorde förra året!! :) så himla mysigt!! den kommer vara grym!! 27 maj verkar det vara premiär på BIO, och jag ska kolla om den har premiär då i Boden också! brb... hmm stod inget om den nu, men den måste ju komma också!! annars får vi se den i luleå! Dem hade smygpremiär i luleå den 26 maj?! hmmm... vart ser vi den?





Tjingeling.

Måndag.

10-05-10,

10e maj nu redan! solen skiner idag och det regna en skvätt men det har ändå varit ganska varmt! så skönt när solen börjar värma och man kan sitta ute i solen och mysa!

igår söndag var en riktigt hus fixar dag! vi krattade nästan hela gården, vi hann inte allting och tungt var det haha.. man blev ganska varm i kroppen :) men härligt att det inte är nå snö alls kvar!! :) sen så fixade vi upp en badrums spegel så den är på plats! sen tog jag ner ena toa dörren för att målas, grundade den med vitt på båda sidorna, idag ska jag nog fortsätta måla den vit så den blir heltäckande vit :) kommer bli snyggt om det nu blir bra!! i hope soo..
så den är i garaget och väntar! :)
vi fick även ett litet plast bord till våra stolar ute på altanen, så nu kan vi sitta där och fika o dona på i solen!! mys.

himla kul och greja med huset :) finns alltid saker att göra.


idag har jag Lisa och Helen varit på Barncompaniet och planterat blomsterböna med barnen :) hihi alltid kul och höra deras idéer om vad det kan bli och vad växten behöver för nå!! :)
sen ska det med i våran rapport...

men tyvärr känner man ändå att man är en hel del skoltrött! vet inte vad de beror på men man vill kanske fokusera på annat eller nått,har inte samma energi till det man ska göra... fast iofs det är inte mycket kvar nu, det är 2 veckors praktik och sen en redovisning av vår rapport, sen slutar vi så :)
hmmmm undrar när man börjar sommar jobba?! måste kolla upp det med Eva..

nä nu ska jag göra nå annat :) pussa på min darling lite!!

hejs.

Lördag.

10-05-08,

Skönt med lördag också! ooh yes.. då man e ledig med sin darling! mys pys.. yepp..
jag uppskattar verkligen dem helgerna då man är ledig med sin älskling, thats me...
den andra helgen jobbar man juh, så då syns man ju knappt..

idag har vi tagit en superlång prommis, var riktigt skönt.. blev typ 7 km, ja ca 10,000 steg minsann och de är ju så mycket man ska gå VARJE dag, haha snacka om att man inte gör det.. men borde! :P

sen har vi kikat en halvtimme på Hedens match på arenan, Adam skulle kolla in vilka som spela o så! han har match imorron, hoppas de vinner :)

sen blev det sjukt god middag, karée som varit marinerad superlänge, gratäng, sås och sallad.. mumma, man vill nog inte äta nå mer på en vecka, magsäcken är proppfull. men gött.

snart äre tillbaka till soffan, för film två.. vi såg en till maten, iskallt mord, bra film! blev dock hyffsat trött efter maten så råkade somna visst lite, men kämpade för att föröska hänga med i handlingen haha.. undra hur film två ska gå då? då ska vi se " The bad lieutenant" med nicolas cage..

tjoff. hejs!

Fredagsmys!

10-05-07,

Yepp denna dag kommer bli grym känner jag :) den har redan börjat otroligt bra.. En snubbe från Beab har kommit hit och kikat varför vi inte har nog varmt vatten, för det varma försvinner typ efter 5 minuter så nångång vore de ju trevligt att duscha längre än 5 minuter, haha.... han kom in, skruva lite och bad mig kolla nån kran uppe, den blev skållhet och så kikade jag även i duschen där nere hur de hade blivit... vred till halva då vare varmt, sen testade jag vrida på maxvärme för när vi gjorde de tidigare så var de bara ljummet... så sa han: ja ska man duscha sådär varmt måste man nog hoppa ur duschen, haha.. JA de blev AS VARMT wooohooooo!!

så han visa hur vi kunde kolla det där framöver så nu har jag lärt mig det :) woho! mycket och lära om man har hus, så äre juh. men som sagt, det tog 8 minuter för honom att lösa detta!! haha....

*************************************************************************************************************
jag e superglad.. nu äre bara och vänta o se!

ska nog lägga mig på soffan och slumra lite, darlingen kommer hem sen kring tolv och så ska vi till luleå storheden och fynda lite, det blir även att antingen bestämma oss för Greklands resan eller inte, men vi tror vi ska ta detta! vill verkligen dit :) sen ska vi försöka hinna med PANELEN, antingen att vi tar med oss maten hem och myser eller att vi äter där! sen hade älsklingen hittat en film som tydligen ska vara superrolig och ha oväntade scener som är helt knasiga så det lät skit bra :) den fixar vi direkt!

Grekland Samos:










Så underbart med utlandet!!



åååååh, en toppen dag idag :) kan inte sluta leeeee.....



Hoppas alla har en underbar fredag, för det ska jag ha :)

Pussokram!

Längtar till imorron.

10-05-06,

Ja för imorron är de fredag och jag e ledig från skolan, plus att jag har ledig helg, så grymt skönt det ska bli alltså.

idag har vi pluggat massa i skolan, jag tror vi hann med de vi skulle, hoppas jag, vi alla vart lite trötta där efter ett tags skrivande :P

for till heden en sväng efter middagen, så himla mysigt :) bara sitta och surra och dona på.. brorsan visa lite grejer med bilen så man fick lära sig lite haha.. kan ju ingenting om bilen så! fick även testa lillbrorsans nya bil en combi med automat och turbo, wwwwrooom.... :)

lekte lite med söt Elvis också, han e alltid så glad när ja kommer för då vet han att vi kommer leka :) haha!

nu hemma igen och ska se lyxfällan, darlingen kommer nog snart från sin match, hoppas dem vann!!

wiiiii, imorron är det Fredagsmys woooho!

nu soffan nästa :)

hejs!!

Så damn tired men gla.

10-05-05,

Idag har vi haft skola halva dan typ... vi hade Gunnar, han e så himla bra, att vi inte haft han från början! han e ett bra exempel på en riktigt bra lärare, så skönt... längesen man haft så! typ 3 gånger i sitt liv kanske :)

iaf sen så mötte vi upp Linda som kom förbi skolan med sin bebis Klara och hälsa på. hon gick ju i min klass och fick bebis, nu e Klara 5 månader :) så det var mysigt och träffa henne igen! så söt hon är Klara alltså... älskar de små baby armarna som e så knubbiga och mysiga! och när hon höll ens finger sådär som små barn gör, krampaktigt :) så himla härligt!! dem e allt bra underbara..

nu sitter ja och surrar med Marre, min älsklingsgumma.. saknar henne så otroligt mycket... så himla synd att hon ska vara i Usa alltså, vill ju ha tjejmys kväll typ nu och bara sitta o surra om allt och inget... :)
hon bad mig kolla efter nå kort från bröllopet, då fick man ju inte mer längtan, JOHOOO! Massa mer längtan... huuaaa, det gör ont i mig ibland av att ja längtar efter henne! min darling.. måste lägga upp lite bilder från underbara bröllops tiden i USA förra sommaren..




Frågelek och vem som gör vad hemma osv, de fick hålla upp skyltar på vem som gjorde detta :)




Så himla söt hon var! :)






SÅ FRUKTANSVÄRT VACKRA DEM VAR! :)


Mitt och Therese TAL till Marregumman! :) gud så nervöst och pirrigt.. men det gick bra, dock en hel del tårar kom haha... jag såg föresten klippet nu idag igen då vi surrar.. guuuud jag lipade IGEN! :) haha..

Marre du e verkligen saknad!

Var tvungen lägga upp nå bilder, finns så många fina men de fick bli nåra iaf!

hihi, nä nu ska jag sluta lipa och se tv istället! :)

längtar till sommaren 2011, då kommer du hem gumman!

tjooohej.

idag har jag och darlingen skrattat och haft supermysigt tillsammans, jag e världens lyckligaste som har honom som pojkvän! han e så underbar, så goo och bara min :)

jooo tjohej var det! :P





Plugg, husfix och bakeri.

10-05-04,

Idag for jag o Lisa och pluggade hos Helen på morronen men ingen av oss hade egentligen motivation till det... vi satt och klurade och fick ändå in mer på bakgrunden vi ska skriva i rapporten.. men vi har kvar metoden att skriva imorron.. vi alla var slitna och trötta... haha.. barnen spelade nintendo wiii och man vart helt inne i det dem spelade haha.. så söta..

sen när vi skulle äta lite så försvann vattnet deras, och ja var bara tvungnen att gå på toa, tyvärr haha.. men det gick att spola lite iaf haha. men de var inge bra att de var vid lunchtid då Helen skulle äta med barnen.. smart att dem inte nämner sånt innan så man vet? :)

fixat och donat hemma, tvättat, städat duschrummet i källaren o satt en sån där plastfilm för fönstret :)

och sen efter middagen fick jag för mig att baka bullar :) mumselimums! det är ju det minsta man borde ha hemma som fika om de kommer nån, så nu ska här bakas..
vi tog en prommis medans bulldegen jäste. skönt o promma lite..



Nu blir det soffmys med nybakta bullar och mjölk. se lite 24 också :)

tjohej.

Ny vecka, nya tag.

10-05-03,

Ny vecka idag, måndag... jag vaknade av att det ringer i huset, långt bort.. hmm hemtelefonen? ja det låter som den, hmmm jaha.. men den ringer så jäkla länge, varför lägger dem aldrig på? haha, näe jag orkar inte gå upp och svara, e för trött... skulle förmodligen få blackout om jag sprang upp för att svara.. så jag sket i det. men slog på mobilen för tänkte att de kanske var Adam eller nått.. men de var tydligen hans mamma som ringde för att säga att de kommer hantverkare till oss nu! då alltså... hehe, på med kläder o stressa, så hör jag det knacka på dörren, puuh.. hann iaf få på mig kläder... men usch mådde inte bra i magen av att flyga upp på detta sätt.. men glad att dem kommer och ska fixa det sista i vårat duschutrymme :) så snart är det faktiskt klart, hoppas jag... det har tagit en bra tid men sooon, sooon, sooon klart :)

då får dem bara inte glömma fixa blandaren så man kan duscha VARMT där :) jag älskar ju värme så!! varmt ska de va!

har skjutsat Helen direkt efter detta på morronen till sjukhuset, hon skulle dit för ett ärende! så då fick jag testa mina kunskaper igen på att köra med manuel växellåda haha :) vi kör ju alltid automat med våran volvo!

Haha hur gör man nu igen? :) som en nybörjare! men det gick bra, lite små hack här o var men va fasen. den tog så jäkla bra, alltså broms växel m.m. skön och köra deras bil :)
sen när jag körde hem den så var det glapp i hastighetsmätaren så jag fick köra där på en chansning haha..
körde extra sakta vid fart kamerorna för vill inte skaffa nån böter till henne!!

nåja det var det...

nu e jag hemma och tar det lugnt, ätit lite frukost o ser tv.. när darlingen kommer ska vi fara och handla lite småfix och så! sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda :)


***********************************************************************************************************

lite små sprallig är jag ändå! :)

tjohej.

Söndagslappardag.

10-05-02,

Idag har jag sovit ut riktigt mycket! skönt som tusan.. det tog dock ett tag att somna! och precis då jag skulle somna så fick jag ett sms av Tomas, Jossans Tomas som skrev att dem hade fått en underbar liten pojke klockan 21.10... :) åååh så glad jag blev och messade såklart GRATTIS tillbaka. dem är nu på BB och återhämtar sig.. alla mår bra! :) wiiii... så himla gulligt... längtar tills man får komma och hälsa på och se på underverket!! men nu behöver dem ju egen mystid med lillgossen! gud så mysigt.... dem har inte kommit in än på webbisar, kikade nyss hihi.... men de kommer nog snart :)

annars idag har jag mest faktiskt inte gjort nått, diskat, donat på hemma... men jag ska ju och jobba senare idag så det är som att man bara går och väntar på att jobba! jag e så grymt trött också så har inte haft nån energi att göra nått annat, tänkte ta mig en prommis men de har inte blivit av... nåja får ta de i veckan :)

jobbet närmar sig, halv fem till halv nio, det är ju inte länge och de brukar gå fort så! no problems :)

efter det så kommer sötnosen hem! då ska jag sno åt mig en stor kram direkt han kommer och pussar såklar med :) MYS.

jag e shoppingsugen också, skulle vilja handla lite nya kläder och stuff! längesen man var i luleå och shoppa. hade velat göra det nån dag.. får se när det passar.. vi har onsdag och torsdag skola, annars ledig! :)
men vi ska nog börja jobba på vårat projekt som vi har i basgruppen, så man får se när jag ska klämma in lite shopping... i neeed it :)

nu sminka sig lite.. puss hej.

Regnet öser ner.

10-05-01,

Första MAJ idag, shit vad tiden flyger iväg alltså! men de känns knappt som det eftersom det är skitväder.. idag gör det absolut ingenting att det regnar när jag ändå ska jobba hela dagen :) då missar man inget!

har sovit jättegott, men väldigt tomt på andra sidan sängen!

jag vill att det ska bli sommar snart, vore så skönt! värme och sool.

det blir iaf superkul då Johanna kommer upp hit också om 2 veckor! då flyttar hon också in i Heden med mina föräldrar, då kan man ses mera! och då är hon ju i vecka 35 typ... shit hon har inte mycket kvar! :) jag längtar så till att bli faster, de kommer bli så underbart mysigt! och bror min blir pappa, ofattbart hihihi :) spännande som tusan.

nej nu måste jag göra iordning mig! börjar ju på en stund, jag tror ja tar bilen, vill inte cykla i skit vädret. tur man har bil :)

puss hej.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0