www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Valborgs.

11-04-30,

Valborgs idag.. :) Vår första valborgs med Loke hos oss!

Vi har varit ute på promenixer, och nyss ätit goo grillad mat. Fläskfilé och potatisgratäng, pepparsås och halloumi ost :) mums. Palo är här o grillar med oss! Jag orkar inte göra så mycket annat idag...

Idag kan man väl säga att Loke blir 4 månader också :) Är ju egentligen 31a men det finns ju inte i april så han blir det idag :) jag hade ju tänkt först att vi skulle ha dopet 31 april, men det fanns ju inte upplyste Adam mig om haha. Så det blir nästa helg som sagt.
På måndag äre Bvc time för Loke, ska bli kul o  se vad han väger och hur lång han e nu!

Är grymt trött nu så det blir en lugn kväll.

Några bilder på vår "stora" lilla älskling..



Trevlig Valborgs allihopa.

Hejs

Åh nej.

11-04-29,

Jag lyckades kika och hitta ett par till sånna där Easytone skor som e TURKOSA! jag älskar ju TURKOST :) Hur ska jag nu kunna välja?? :)


Vad tycker ni? :)

Testade dem idag också på stan, kändes jättebra!

Hittade även en klänning som jag kanske ska ha på mig på dopet som är nästa helg för vår älskade son!
Hittade även en skitsöt body som Loke ska ha på sig på dopet, han kommer va så stilig så :)

Nu ska vi kila och handla lite, sen till Lokes farmor och farfar en sväng och sen hem och se film.

Fick jordgubbar och grädde igår av min älskling, men jag ska äta dem idag istället. tack söt. Det läääär ju bli gott!

Wiiihoo.Helgen är här.

Hejs.

Min energikälla.

11-04-29,

Min energikälla är definitivt mina älsklingar som gör att man blir och är så lycklig! I morse har jag och Loke legat i sängen och myst, skrattat och sjungit tillsammans. Han e så go, man vill bara äta upp honom hihi men massvis med pussar får duga istället :P
Näe men därifrån får man hur mycket kraft och energi som helst att orka med då man känner sig som mest hängig, trött, slut och less. Mina stjärnor :)

Idag skiner solen, yey, då blir man som glad också!

Jag ska ut och röra på mig snart, ser att Loke börjar somna in nu också, kanske man ska sätta ner honom i vagnen och promma på. Apropå det, så vill jag ha dessa MASSOR:

Easytone skor. Behöver verkligen nya gympadojjor för det är väl inte meningen man ska ha ont i benhinnorna då man varit ute och gått powerwalk typ. Näe, så dessa nya vill jag ha. Så snygga också.

Ska kolla på dessa på stan idag också en sväng.

Sweetness, nya Reebok Easytone är walkingskon som hjälper dig att träna din rumpa, lår och vader. Easytone har muskelaktiverande balansbollar i sulan som simulerar att du går i sand och den instabiliteten gör i sin tur att du stärker fler muskler än normalt när du går. Enligt Reebok själva, upp till 28% mer.
Kort och gott, ta med dig gymmet på fötterna till jobbet eller på shoppingrundan! 995:-


Näe nu ska vi ut en sväng, sen plugga lite och en sväng på stan.
Hoppas ni har en bra dag.
Hejs


Onsdag idag.

11-04-27,

Ja idag hade jag tänkt plugga med Helen, men hennes barn var förkylda så jag ska plugga iaf. Jag har 2 uppgifter kvar och 2 teknikuppgifter kvar. Sen äre tentan 31 maj. suck. nåja det SKA gå. Har jag kommit såhär långt på denna kurs med Loke och allting så ska jag fixa det. tänk, då har jag klarat en halvårs kurs, med Loke o allt.. Många sa att det inte skulle gå och att man inte kommer orka det. men fan jag ska klara det. så äre.

Så idag äre jag som är en plugghäst. japp.

Förhoppningsvis kommer Adam hem snart och kan vara med Loke en stund.

Kan inte solen gå i moln så man inte behöver känna att man vill va ute också?! haha.
Fast en promenad senare kanske ändå gör gott? vi får se vad jag hinner med.

Ja detta var ett tråk inlägg. 

Nått kul då? Joo igår vände sig Loke igen 2-3 gånger från rygg till mage och han brukar ju fastna med armen under magen då han vänt sig och jag tänkte se vad han skulle göra då han kom runt, joo han lyckades ta fram armen själv så han hamna i rätt position :) så söt o duktig!! 

idag ska vi även bada Loke, det är alltid kul!

längtar tills vi ska testa smakportioner, ska bli kul o se hans min. men det är till veckan som kommer! :)

Hej så länge. 

Solen skiner, sommaren närmar sig.

11-04-26,

Asså vad jag längtar till sommaren och sommarLOV! Slippa tänka på allt med skola o inte ha nå måsten alls, bara vara med familjen och göra PRECIS vad man vill, åka iväg eller va ute hela dagarna. Kommer bli riktigt nice.
 Då kommer jag även ta mina första mammadagar hihi. Skönt att man har många kvar! :)

Gud så trött jag är i ögonen. Loke har sovit jättebra inatt med, han e verkligen superduktig och det är vi tacksamma över.

Lyssnar på dagens lektion, hua den var inte kul.. man somnar ju snart hihi. Jag måste nog ta en powernap nu med Loke så jag orkar med långprommis sen i solen. är mkt välbehövligt känner jag. har inte varit så bra på "träning" på ett tag. men nu ska jag rycka upp mig.

Sitter och tänker att jag:
...önskar verkligen att jag hade en fotostudio hemma, älskar ju att fota. Imorse fotade jag Lokes fot och hand och närbilder på honom igen. jag kan inte få nog haha! :) Han e ju så goooo!



Vilken dröm o kunna ha så hemma! ojoj.. OM jag nångång vinner pengar då jäklar! Men ska kolla runt på nån billig variant, de kanske finns?

Ha en mysig dag nu i solen!

Hejs.

Hemma från dejten :)

11-04-25,

Har varit en superbra dag! Jag e så lycklig :)

Vi åt på Corsica restaurangen och myste på där, sedan blev det bio på Filmstaden, vi såg Red Riding Hood, den var rätt okej ändå!




Men de var mysigt samtidigt som konstigt utan våran Loke.
När jag klev ur bilen väntade jag som på att vi skulle dona ut vagn och hela faderullan men det var ju bara vi och det var ju bara att gå.. haha.. man e inte van och bara gå själva sådär :P

Tack älskling för en underbar kväll tillsammans.

När vi kom till Lokes farmor och farfar så satt Loke i farmors famn i soffan med en nappflaska i munnen, det såg så himla mysigt ut :) min plutt. men så grinade han till lite och fick äta hos mig, myspojken min.

Näe, saknar verkligen inte livet innan Loke fanns, han är det bästa som hänt oss! Att vara tre är så mycket underbarare än att vara två :) Så när vi promenixade hem med vagnen så kändes man "hel" igen.

Våran lilla familj! :)



(bilden är tagen för ett tag sen)

Gonatt på er alla.

Idag ska jag på dejt.

11-04-25,

Hehe ja idag ska man på dejt med älsklingen! Farmor och Farfar ville vara barnvakt och då tänkte vi att vi kan gå ut och äta i Luleå och sen se bio tillsammans! Det kommer såklart kännas konstigt utan vårt lilla hjärta men det kan vara kul att ha en stund att bara rå om varandra på också :) Att vi får lite egen tid tillsammans. Farmor och Farfar vill ju gladeligen va barnvakt så det är ju inga problem, kommer nog mest kännas för oss att han inte e med. Men det är bara några timmar det handlar om så :)

Mysigt med att äta ute och se bio ska det bli.

Älskar dig så Adam! Du är min underbaring som är så otroligt fin! Finare kille får man leta efter.. och då kanske man hittar Loke haha, näe skoja ba :P



Hoppas ni med har en mysig dag för det ska vi ha! :)

Hejs.

Påskafton.

11-04-23,

Idag har varit en toppen dag enligt mig, dock har man varit lite trött men så kan det gå. Loke somnade elva igår men då valde vi att se en film efter det så att klockan blev sent, då får man skylla sig själv att man inte sov dem timmarna :P haha. men vi sov till åtta typ..

vi har strosat runt på stan o hittat lite nya pyjamaser till Loke, dem han haft har han växt ur! han växer så det knakar. Så nu har han en ny som han ska sover i idag! :) Vi åt lite glass och milkshake på stan.

Sen bar de ut mot Heden för mera myseri haha. Vi satt ute ett tag med Loke, första gången jag suttit ute med honom i famnen bara sådär i hans kläder. han vart ju så varm då han hade sin fleece overall så det gick ju inte. men de var mysigt, mössan fick han då ha kvar! :)

åt goo grillad mat och surra med alla. samling vid pumpen hehe. Richards familj och min familj och mammsen pappsen lillebror och farmor! Loke och Hugo var så söta då dem hade sin dress de har fått av mormor och morfar :)

Loke fick ett påskägg också :) sötnosen! En bitring och en leksak!




Nu ska vi se en film, hoppas jag orkar se hela, vi får välan se.

Tack o Hej!


Långfredag.

11-04-22,

Långfredag idag och den har faktiskt känts ganska lång. Vi vaknade med vår snutt klockan åtta, åt frulle och sen när han somnade nästa gång kring tio halv elva så sov vi med haha. så skönt det var.

Sen blev de en prommis med vagnen o handla lite påsk goodis, måste man ju ha hemma! :)

Sen tog vi tag i bakgården och krattade som tusan, haha så långt gräs det var! Vi hann aldrig klippa en sista gång ifjol så de var rätt långt men det gick att kratta bort de mesta. Det blev riktigt bra :) Blev en del sop påsar också! Jag skulle vilja köpa en utegrupp eller typ en hammock, hade varit nice och sitta i på bakgården o mysa.
I hammocken kan man ju ligga och läsa o mysa med Loke i härlig vädret till sommaren :)



Nu ska vi bara chilla resten av kvällen. haha kommer säkert ha träningvärk efter all krattning, skulle inte förvåna mig iaf, för de var som ett litet träningspass, för armar och mage iaf :) Loke sov så snällt i vagnen hela tiden!

Ha en mysig kväll.

Hejs.

Skärtorsdag.

11-04-21,

Idag är det skärtorsdag! Snart kommer min darling hem och då e han hemma med oss i 4 dagar, ska bli jätteskönt och särskilt för honom. Men vi får mer familjemys tillsammans och det gillas! :)

Loke sover ännu... shit, han somnade 21 igår och vaknade tolv för mat, fyra för mat och sju. Trodde vi skulle gå upp då kring sju men då åt han lite och nu sover han för fulla muggar. Han e en trött kille idag tror jag.

Skrev ut lite foton på Loke igår, åh det blir så fint men vet inte vart jag ska sätta dem? haha. Har små ramar och stora ramar men vet inte om vi ska ha dem i vardagsrummet eller i sovrummet, vi får kika o se.

Nu ska jag göra mig frukost, påsk skinke mackor och the :)

Jahapp solen försvann, den var framme i morse iaf. kanske kommer tillbaka? ska ju bli skitvarmt på söndag tydligen, får hoppas det så ska de grillas o mysas.

Är på toppen humör idag, yey!

GLAD PÅSK ALLA!


(bild från google)

Hejs.

Snutten.

11-04-20,

Så tacksam över vårt mirakel.



Gonatt!

Onsdag 20 april.

11-04-20,

Guuu, redan 20e april.. äre nån som inte hänger med? jo typ jag.
Det går alldeles för fort, iofs längtar jag ju till sommaren men min älskade son får inte växa upp för fort haha. Samtidigt som jag vill se alla hans nya framsteg o bli större. dilemma det där.

Idag har vi skola via datorn, blä. inte motiverande alls, men men. ska nog hellre göra lite kursuppgifter så jag får någon bortgjord iaf. jag ska ju lära mig nått från sist så jag inte gör allt i sista stund. det var ingen höjdare, särskilt inte med en bebis på armarna.

så ta tag nu i detta! pushar mig själv :P

idag äre inge sol alls, tråkigt grått. men jag ska ändå inte he mig ut nått så det är skitsamma. jo jag ska lämna nå böcker på bibblo men inge mer. bara va inne och mysa / plugga lite.

Det är verkligen så otroligt mysigt att sova nära sin son. Vi försöker ju oftast att han ska sova i sin egen säng så han vänjer sig inför han blir större också och det går jättebra, men där sist gången han äter kring 7 på morron så låter jag han ligga kvar bredvid mig och det ÄR så mysigt. lillkroppen tätt intill och bara gosa ner sig så nära man kan. Wonderfuuuuul :)

Näe då ska jag ta tag i dagen! Hejs.

Ett till bebisbesök.

11-04-19,

Ja idag har vi varit och hälsat på hos Linda och Olivia. hihi bebis bus igen :) Det skiljer endast 2 veckor mellan Loke och Olivia, Loke e större.. hihi så söta dem var!



Säg till ifall du inte vill att jag ska ha bilderna på Olivia här Linda, så tar ja bort dem isåfall :)

Så det var trevligt, tog en prommis också med vagnarna!

Sen har vi myst ute i solen på altanen och ätit kycklingsallad. Har även griljerat påskskinka idag som vi smaskat på, var gött.

ALLDELES NYSS:

Och alldeles nyss så kämpade sig Loke runt från rygg till mage!!! :)
flera gånger hiih, såå stolt jag är! Vi fick med det på videokameran också, yey!
Min duktiga son!! Älskar dig så. Så glad och se hans framsteg.

Hejs.

Bebisbus och bakeri.

11-04-18,

Idag har varit en bra dag. förutom på morron då när vi hade skola via datorn, var mindre kul men det är ju tur det är ganska fritt så man kan dona på med Loke o så samtidigt, är gryyymt skönt! Fast på morron sov Loke vidare då JAG klev upp före honom haha.. sötnosen, han sov till nio och jag klev upp halv åtta..

Sen efter lunch for jag o Loke till Mia o Emil och busade på där! var himla kul och träffa henne o surra och även se de små liven busa lite på filten deras :)

En bild på sötnosarna.



Sen testade jag göra Vanilj Whoopies! De kommer från USA, men utseendet har de från Frankrikes Macaronerna,  Tydligen väldigt populära nu så tänkte testa.
Gjorde med Jordgubbsfyllning!




Nu ska jag kila, hejs! Goooa blev de föresten! :) Och inte så svåra alls och göra :)

Hejs.

Ny vecka.

11-04-18,

Ny vecka, nya tag kanske?

Får se hur mycket man orkar skriva men kommer ta de då jag ids :)

Haft en bra helg iaf trots att min sambo varit borta hela helgen. Ikea och mys med min familj i Heden har de varit.

Idag har jag skola via datorn..

Guu så skönt att solen smält bort ALL snö på baksidan, riktigt nice! Och idag skiner solen mee :)

Min sötnos ligger o sover ännu.. i går morse sa jag Godmorgon och Hej till honom, då log han och sa heeej.. det lät iaf som det :) svin söt.

Mitt hjärta, mitt allt.


Bloggpaus o känslor.

11-04-15,

Ja jag tänkte mer några dagar bara, vi får se! Kanske bara blir över helgen, är lite less och trött. men det kanske bara är idag jag känner så?! vi får se. Det är många som läser men tråkigt utan kommentarer, skärp er hihi :P
Skriver ju mest bloggen för att få ut lite tankar och som en dagbok men det är såklart kul och få kommentarer.

Det har varit en tjorvig kväll, Loke har tjurat och grinat hela kvällen och såklart då Adam inte är hemma i helgen så börjas det tjorvas.. men nu verkar han ha somnat in med sin snutte nära sig. så otroligt söt. min skatt.
Hur mycket han än tjorvar så är han min underbaring, mitt hjärta, mitt allt.

Jag kan inte sluta tjata om att han är min älskling, min underbaring m.m.  Han betyder så otroligt mycket för mig så ni har ingen aning! går inte ens och beskriva. efter att ha varit med om det man har längst vägen så vet några av er iaf hur otroligt lycklig jag är nu. den finaste gåvan jag fått tillsammans med min Adam.

Men det är inte alltid lätt att vara mamma, det är väldigt många förändringar i ens liv.

Dels att man är mamma, hur stort som helst och underbart.. men även pressande och stressande. Man vill känna sig så bra mamma som möjligt och det är ju många gånger man känner sig otillräcklig men jag vet att jag gör mitt bästa och försöker iaf, det är nått man får jobba med, hela ens liv framöver säkert.. för han blir ju större och det kommer nya saker hela tiden att upptäcka med honom, men det är något jag längtar efter att få va med om, ska försöka stärka mig själv längst vägen bara! :) Man känner sig så behövd iaf och det är en underbar känsla att känna.

Dels att man inte får "glömma" sin partner, otroligt viktigt att ta vara på varandra också, haha det är lätt att gå och pussa på sin son hela tiden men man får inte glömma sin underbara partner också :) Men jag är då inte orolig att vi kommer glömma varandra för det gör vi verkligen inte, vi har det jättebra och stöttar varandra hela tiden. Jag har verkligen träffat den rätta och är så glad för det.

Dels med vänner, man ska försöka hinna med och vara med sina vänner, det är ju jätteviktigt och man är ju så glad då man får träffa sina vänner och umgås, surra och mysa, men det hinns inte alltid, och ibland äre som att vissa vänner försvinner efter man fått barn... eller äre bara en känsla jag har fått? ingen aning.

Dels med vardagen, bara vardagen är totalt ändrad, man utgår från sin lilla älskling och tar allt annat efter det, OM man har tid, såsom städning, plugg, tvätt, sin egen frukost middag, dusch osv. :) men det är klart, jag lever ju för min älskling och såklart han kommer först. 

Äsch det var lite tankar o strunt!

Nu får vi se när jag återkommer, ha en supermysig helg nu allihopa!

Imorron kommer det bli superkul iaf, Ikea väntar på oss! :)

Hej så länge.



Sommaren närmar sig.

11-04-15,

Så skönt att sommaren närmar sig och att man känner solen värma. och att man får ta av sig jackan då man är ute och promenerar med vagnen, det är skönt det! Och att ha solbrillor, hehe fast borde hitta ett par nya.
men tänk till sommaren då man kan vara ute och sitta o äta mjukglass i solen och bara njuta. inge skola, inge stress, bara mys! Det längtar jag till..

idag äre Fredag, och jag känner mig supertrött, i kroppen, i ögonen och i huvet. så vi får se vad som sker denna dag. ska iaf träffa upp mamma på stan en sväng så dit blir det nog att promenera så Loke får sova lite. sen vette tusan, längta till Ikea kanske haha... ska bli kul med lite nya grejer till Loke o så, säkert massa till huset också, går ju inte o hålla sig.

näe de händer nog inte så mycket mer idag, blir att vila och ta det lugnt. som sagt, man e helt slut idag.

Hoppas ni har en bra Fredag!

Hejs.

Varmt o skönt.

11-04-14,

Ja de blev visst varmt och soligt iaf, lite över 10 grader :) så skönt när man prommar med vagnen. det fick minsann bli en sväng idag med, tänkte inte jag orkade först men sen så såg jag ju solen lysa och ville gå en sväng efter att ha gjort en skoluppgift. och det ångrar jag inte :)

vi har ätit rester från igår, grillat. mums!

sen har jag myst på med min son, och fotat honom lite. vill göra nånting av alla kort på honom, tror jag har typ över 1000 bilder på honom redan, haha. jag e foto tokig jag vet! har iaf beställt kort som kommit från Fuji, men de var bara från den 31 december då han föddes, så har en del kvar men man får ta lite eftersom. Annars blire för dyrt haha.

Här e några jag fota idag! :)


Just det, beställde några dregglisar idag från denna sida.. http://oapip.se/

bland annat dessa..



Hej från oss, nu ska vi bada Loke i baljan!



Inte lika soligt idag.

11-04-14,

Det är inte lika soligt idag men det är säkert varmt iaf, har inte kikat ännu. men känner av benen efter igår när vi gick, så idag blire vilodag för mig. tror jag ska försöka sikta på att promma sådär varannan dag iaf, varje dag sket sig ju rätt snabbt.

nu blir det frukost och myseri här på morron. Loke ville ju vakna vid sju så då äre lika bra att gå upp och sen kanske vila under dagen istället. vi får se.

Godmorgon!

Trött som fasen.

11-04-13,

Ja nu e jag riktigt trött. det blir sängen när som helst..

det blev en prommis med Linda o hennes Olivia i vagnen, mycket skönt, vi gick och gick, hade de inte varit för att vi skulle handla o grilla och att Loke började vakna till så hade ja kunnat gå längre men de räckte ändå. 1,5 timme var vi ute, typ ca 8000 steg hihi. var grymt varmt i solen där ett tag, blev en dusch direkt man kom hem.

sen GRILLADE vi för första gången i år :) det var så grymt gott! Halloumi och karée. Till det gratäng och gooo sallad.
Jo pepparsås också. mums kan ja säga. vi har även rester till imorron hoho.

annars så har jag plugga lite faktiskt och myst med mitt charmtroll. Han lyckades vända sig från sidan till mage iaf, men inte ännu från rygg till mage. men duktig e han och försöker iaf :) man märker att han blir större och större. han vill ju helst va med och titta på allt nu också, gillar o sitta i knät o så. fast då äre ju det att han dregglar så förbaskat haha. Dreggelpottan min :)



sötnosen.

vi trodde vi såg skymten av tänder idag men de var icke så. dem får gärna komma lite senare ändå. vill ju inte amma om man får tänder nu, aj aj.

Annars så, jaa jag längtar sjukt mycket till på lördag, då blire en tripp till IKEA!!! :)
Yey, vi ska köpa matstol till Loke och massa andra barnprylar som han kommer behöva i framtiden! Kommer bli superkul, det enda jag stör mig på är att vardagsrumsbordet vi ville köpa, verkar inte finnas med nu på deras hemsida, har dem inte kvar de längre att köpa?? fy fasen, inge kul i så fall. så det var ju ett stort SUCK.

detta tänkte vi, ett simpelt vitt runt ett.



nåja ska köpa massa småkrafs iaf :) sen så blire säkert Skokanonen efter de, hihi. vill hitta massa nya skor, typ tygskor, sköna sådana och sen kanske nå andra fina skor nu när de närmar sig sommaren!

nåja sängen väntar o jag e svintrött.

ny dag imorron, undra vad vi ska hitta på då?!

Gonatt.


Han försöker.

11-04-13,

Hihi han försöker min sötnos.. att komma sig över till mage från ryggläge. han kämpar och grejar på sidan, så söt. det är nog inte så länge kvar tills han kommer sig runt helt.

idag ska han få bada, det älskar han verkligen, men jag vågar inte gå med honom på badhuset ännu. det får bli senare när han e större.

det bästa vore ju om vi hade en egen jaccuzzi (hur stavas de?) ja ni fattar, om vi hade haft en egen där nere vid bastun och duschen, så hade man kunna bada med honom där. men då ska vi bara spara pengar först. hehe.

solen skiner idag med och det är typ 8 grader nu. det blir såklart en promenad. röra på fläsket lite :)
jo igår på skolan hade jag på mig ett par jeans som jag inte kunnat ha sen innan graviditeten, typ 1,5 år sen eller nått. kändes skitbra :) dem bara slank på mig utan att jag tänkte på det och sen reagerade jag, men what. kan jag knäppa dem, jajamen.

så nu äre bara o fortsätta på den linjen, för några kilo har jag allt kvar.

ja annars idag så ska jag leta fram några recpet på att baka små kakor till dopet också. sen kanske pyssla lite och plugga lite. men ja funderar vad vi ska äta idag?! hmm.

näe nu tror ja snart att vi tar oss ut en sväng.

ha en bra dag.

Godnatt.

11-04-12,

Ne nu blire gonatt för mig. Jag sov så dåligt natten till idag så nu e jag skit trött. Ögonen vill inte va med mig längre, kan ju iofs ha att göra med att jag testade räkna några matte tal också, haha. Märkte ganska snabbt att hjärnan inte funka som den skulle heller denna tid på kvällen och då man känner sig ap-trött.

Loke sover och jag ska smyga mig in i sovrummet jag med. Adam kommer nog snart me o kryper ner.

Hela vår lilla familj.

Nej nu borsta tänder, ta bort smink och smörja in ansiktet med MaryKay prylar. så skönt det är.

Gonatt kära ni.



Skola idag.

11-04-12,

Ja idag har vi haft skola från 08.00 till egentligen 16.15 men man kunde fara 14.30 om man ville så det valde jag såklart att göra :) hem till mina älsklingar.

det gick bra i skolan, vi hade teknik och sen matte, problemlösningsseminarie.. och på lunchen åt vi på Thai Thai i stan i luleå, fast det fick bli sushi för min del ,haha inget jag klagar på direkt ;)
mumma!

väl hemma så vad Adam hemma med Loke. Loke hade ju varit hos sin farfar idag, första gången för honom att va barnvakt en halv dag. det hade gått jättebra, så himla skönt o höra. :) de hade promenixat och lekt inne! :)

men det är så underbart då man kommer hem och kramar om sin son och han leeeer! finns inge bättre! det känns rakt in i hjärtat..

Så jag e glad att allt gått bra!

nu kan jag slappna av, valfritt om man vill vara i skolan imorron och torsdag. vad tror ni jag väljer? haha :) Plugg hemma och mys med Loke såklart! yey. ska göra uppgifter ändå imorron men det är SÅ mycket skönare att vara på hemmaplan!

Snart dags för korvstroganoff! :)

Hej hej.

Solen skiner ju.

11-04-11,

Ja vi har vaknat och gått upp jag o Loke, kring halv åtta blev det idag. rätt okej ändå :) Solen skiner massor och de var nån plus grad men de lär ju säkert bli varmare framåt lunch.

Men vid lunch måste jag nämligen va i skolan. Adam hinner komma hem och ta Loke, tack o lov!
Så får vi se hur givande denna lektion är, känns inte så motiverande att fara faktiskt.
Har inne vecka denna vecka. ett stort suck!
Ska försöka klura ut vilka dagar jag verkligen MÅSTE vara på och vilka jag kan strunta i eller rent utav ta en komplettering, för ja vill inte behöva ha barnvakt till Loke, jag vill ju va med honom själv. Vi har ju barnvakt men det känns bättre för mig om jag får vara med honom :) jag e egennyttig om min son hihi :)
men måste jag så löser vi det på nått sätt. det är nog mest mina egna tankar som hindrar.

nu blir det byte av bajsblöja :)

hejs.

Växer så de knakar.

11-04-10,

Min lilla stjärna växer ju så de knakar. Har idag rensat ut bland hans kläder och de som var i storlek 50-56 var ju bara att rensa ut. vissa kläder vet jag att han bara haft en gång eller några har han inte ens hunnit haft, hehe. det går verkligen undan. nu har han 62 och dem är rätt precis. så de är dem som gäller nu, sen går vi in på 68 och där har vi en hel del kläder, skönt.
men att man så snabbt får rensa ut kläderna känns juh, för det är ju som då man märker att han verkligen växer, visst ser man det annars också men mest tydligt då :)

vi har även tvättat idag, massvis. vi låg visst efter lite :P

jag har även testat göra kladdkakemuffins, några utan och några med glasyr på :)



Så en del har vi donat på med, men mest myst tillsammans!

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll.

Hejs.

Slappar o mys söndag.

11-04-10,

Ja idag blir det bara att ta det lugnt och mysa så mycket som det bara går med mina killar!

Såg nyhetsmorgon när vi åt frukost, usch och fick helt ont i hjärtat.. var om en familj som hade fått gå igenom att deras son fick en hjärntumör och fick genomgå massor på sjukhus, cellgifter m.m. och sedan dog han då han blev 4 år gammal..  huvva, fy fasen så hemskt. Hon hade skrivit en bok om det.. näe man sätt där med tårar i ögonen och ont i kroppen. Tittade på Loke som sov bredvid mig och tänkte, guuu så glad och lycklig jag är att han finns med oss och är frisk, håller tummarna, än så länge iaf!

Mina killar är verkligen MITT ALLT!

Som de sa, man ska ta vara på VARJE DAG och njuta av den!

Som de vi har på väggen i huset.

Dröm om morgondagen,

Minns gårdagen,

Lev idag.


Hoppas ni har en skön söndag!


Hejs!

Lite mys i Heden.

11-04-09,

Ja nu på dagen blir lite mys i Heden! Kul och träffas alla :) Richard och Hugo är där också, jag gissar på att Johanna har fått en dag för sig själv, skönt för henne! kan hon verkligen behöva :)

själv har vi badat vår sötnos och han gillade badet som vanligt! men gillade inte då vi rengjorde under hakan, de är mindre kul det.. men de samlas ju så himla mycket där så det är ju ett måste.

nu sussar min son och vi ska träffa Adams föräldrar snart också innan vi brassar iväg mot Heden.

trött i ögonen idag.. men vi har fått sova rätt bra ändå! Loke vakna halv två och halv sex, och ville upp klockan åtta.. så jag fick sova en timme till då killarna myste på i soffan på morron. :)sötnosarna.

nej nu ska vi dona på här innan vi far.

Ha en supermysig lördag.

Humöret är mkt bättre idag! skönt.

Hejs.

Fredag.

11-04-09,

Jahapp fredag kväll och vi ska snart se en film, I sanningens namn, en gammal film vi hade tydligen så vi får se om den är nå bra eller rättare sagt hur LÄNGE man orkar se.. haha!

annars har de varit en jäkla tråkig dag egentligen..

har haft skola via datorn och där vart man bara less tyckte jag. jag o Helen satt o va irriterade för de är som att vi på distans blir osynliga där vi sitter. vi har ju också funderingar och tankar kring de hon går igenom, men näe skriver man inte till henne på tre sekunder så hinner man inte få svar. nej de var inte de bästa lektionen idag. efter de satt vi och räkna o dona! jäklar va de gick undan och vi fattade ändå massor tillsammans. kändes mkt bra. vi kommer fixa den dumma tentan sen Helen! :) pepp pepp.

sen har ja iofs fått äta sushi idag , gott :)

men näe annars så har man mest varit trött o less tycker ja, blä. finns ju sånna dagar me.
nåja vi ska se lite av filmen och sen krypa ner, man är ju himla trött.

får hoppas på bättre dag imorron.

Hoppas ni haft en bra fredag!

Tack söta ni.

11-04-07,

Sofia och Linda har varit här och kikat på Loke! Linda hade med sig sin dotter Klara som blivit jättestor. Går omkring och pratar o donar :) hihi märkte att vi inte har barnsäkrat nått i huset än eller vi hade inte nog med leksaker till henne hehe. Det kommer framöver då Loke e större också :)

Men tusen tack för presenterna, superfina! Ni e så duktiga på pyssel :)



Nu äre soffmys som gäller! Ha en trevlig kväll.

Loke sjusovare.

11-04-07,

Loke måste ha varit jättetrött i natt för han sov från 22 till 05 och sen åt han och sov vidare till ca 8.30..
Det tackar vi verkligen för :) Synd bara att jag har en sambo som småsnarkar haha.
Jag är ändå trött, kanske har sovit för mycket? näe man är nog ovan o sova så i sträck.

nu ska jag åta frukost o ha lite morgon mys med sonen!

Sen blire besök senare idag, ska bli himla trevligt, det ser jag fram emot :)



Hihi dreggel pottan min :)

Han är så söt nu, han verkar vilja ha en snutte bredvid sig också när han sover, ena dagen lindade han handduken runt händerna och la sig på sidan med den. andra dan så gnällde han massa och jag gav honom snutten och då somna han med den :) så gossigt. Jag hade ju också snutte när jag var liten hihi! Napp är inget han vill ha! Kanske lika bra?

Ha en mysig morron.

Skallebang.

11-04-06,

Japp det blev en HEL DEL plugg idag iaf! vilket var bra, då har vi kommit igenom massor! väldigt skönt och det behövdes. Loke har varit jätteduktig här bredvid mig, tack o lov! Annars äre ju superjobbigt o plugga om han är gnällig men jag hade tur idag. Han har sovit och sen grejat på i gymmet, sötnosen.

Nu har jag dock ont i huvudet. måste dricka nått typ NU. vatten!

Näe nu e jag hungrig också haha! får se vad det blir för middag idag.

detta var ett meningslöst inlägg, nåja. ventilerat lite iaf :)

Btw så är Adam väldigt duktig på Matte har jag märkt! Bra darling! PUSS på dig.



Hejs.

Matte.

11-04-06,

Jahapp då har man skola nu då, via adobe.. skönt o va hemma iofs. efter de ska ja o Helen räkna lite o dona! jippi yey.. haha, njaa.. men men ett måste. man känner ju ibland att man inte orkar eller vill hålla på med skolan. nu har jag haft fleeera dagar då jag bara myst med Loke och tagit dagen som den kommer och det är verkligen underbart skönt. inte tänka på nått. men så kommer de ikapp lite och man måste dona på. men ska göra bort några uppgifter idag så det känns lite lättare. som sagt det är ändå skit väder ute idag.  jäkla snö.. jag som vill ha framme altanen och sitta där o mysa i solen,men de går ju inte idag haha..

nej nu ska jag dona på med plugg och pyssel idag och självklart Loke mys, de bästa som finns!

Det kan nog bli omvänd ordning, Loke mys, pyssel och plugg hahaha :)

Hejs.

Nej har nog inte tålamod.

11-04-05,

Har tagit mig en prommis idag till Scraptime, grymt skönt var det ute i solen. det blev himla varmt då jag gick med vagnen. men skönt med bar asfalt att gå på. Det blev ca 1 timme och 6000 steg.

Altanen är nu framme också, nice. jag ville ta fram bordet och stolarna o allt men då hejdade darling mig och sa att de kanske kommer snö snart igen nån dag framöver... va neeej, de vill man ju inte!

sen har jag testat göra tårtfyllningarna. den delen med vit chokladmousse och chokladmousse blev riktigt god och bra :) den andra med After Eight och hallonmousse fick de bli (vaniljkrämen blev inge bra, alldeles för lös för att kunna sätta på tårtan), den fyllningen var för stark, kanske hade för mycket After Eight?
Och jag som trodde den delen skulle bli bäst. nåja då har jag testat.

men blev lite besviken. så tänkte jag att jag kanske ändå beställer tårtorna av en tjej som är jätteduktig, vi får se. jag vill ju ha sånna där fina doptårtor med dekoration på!

man kanske inte kan göra eller hinner med exakt allt man vill?! ibland tror jag ju som det. suck. Och jag har inte tålamod att testa tusen smaker och även testa mig på dekorationer inför just dopet, då kanske man ska ha gjort de lite innan?!

nåja vi får se hur det blir!

jag e grymt trött nu iaf, kommer somna i god tid idag känns de som, ska bara pyssla lite till först.

:)

Ha en trevlig kväll.

Solen skiner.

11-04-05,

Solen skiner idag igen, wiiii och det är sju plusgrader :) så härligt att det börjar närma sig sommaren nu!

Dock har jag lite huvudvärk idag, vette tusan varför..

Har på morron då Loke sovit pysslat med mina inbjudningar till dopet. är faktiskt snart klar! fast måste till Scraptime igen idag märker jag hihi. behöver lite mer pyssel :)
men det gör ju ingenting för då kan jag och Loke ta oss en promenad i det härliga vädret. är ju en rätt bra promenad dit också :)

men han sover o sover, får hoppas han vill sova i vagnen sen också!

kanske man skulle ta fram resten av altanen idag? det är bara lite snö kvar :)

Hoppas ni har en härlig dag!

Jooo göra tårtan ska jag göra sen också, wiii spännande!

Hejs

Köpt pyssel.

11-04-04,

Wiii var så kul och vara på Scraptime, kunde gå hur länge som helst kändes de som! :)
Köpte kort till inbjudningarna, och fina detaljer till som jag ska pryda korten med! Kommer nog bli jättebra.
 Måste få ut dem snart i god tid så dem har en stund på sig innan dopet är!

Sen har jag pysslat på med att testa göra olika fyllningar till tårtor som jag vill göra själv till dopet.
Har testat göra AfterEight Fluff, Vaniljkräm, Chokladmousse och Vit chokladmousse. MUMS eller hur? :)
Så imorron ska jag test göra en tårta haha för o se om de blir gött. tvivlar på att de inte blir det.
Men då tänkte jag ha Vit chokladmousse och Chokladmousse i ena halvan av tårtan och sen den andra halvan kommer det vara After Eight fluff och vaniljkräm. låter de bra?? :)

Gör bara på en halv sida av tårtan eftersom jag inte ids göra 2 tårtor nu, ja menar vem ska äta allt det?? det är nog med en tårta, haha nån som vill komma på besök o äta tårta? :) hihi.

Så funkar detta så blir de nog så jag gör! O dekorerar med ljusblå marsipan o pyssel ovanpå! oh yes, blir nog grymt de :) lite funderingar jag har.

nej nu ska jag pyssla vidare med korten.

Hejs.

Gick ju bra.

11-04-04,

Ja det gick bara fint med vaccinationen, men usch så ont det gör ändå i mammahjärtat när man måste hålla i de små benen och de sticker honom med en spruta i varje ben! precis då, så skrek han sådär gallskrik men fort upp i mammas famn efter så blev de rätt okej ändå! huvva, gillar inte o se de små ögonen tåras.. men de tog inte länge så var allt bra igen! :) nu sover han här hemma, får hoppas han slipper feber o sånt.

Min pluttis väger nu 6400gram och är 63 cm lång! :) han har växt 700 g på en månad och 3 cm på längden!
Bra jobbat :)

nu ska vi vänta till Adam kommer sen så ska jag sen få shoppa lite på Scraptime wiiihoo!

Hejs.

Min plutt.

11-04-04,

Alldeles strax ska jag åka iväg med Loke till Bvc och där ska han få sin första spruta. eller en i varje ben har jag hört att det är. huvva. men det är ju för en god sak så. Men nog är jag lite nervös allt, min stackare. Just nu ligger han och sover i gymmet hihi, han vred sig till sidan och somnade med handduken runt händerna och ansiktet som en snutte filt typ.. skit söt.

annars så äre ny vecka och jag ska försöka plugga lite idag också. bättre att göra det i GOD tid nu istället för som sist. nått har jag lärt mig iaf.

efter vaccinationen åker vi nog hem och så ett tag, sen ska jag fara till Scraptime för o kika om de fått in nå bokstäver till min Cuttlebug som jag fick av Adam! Vore ju perfekt nu då jag ska göra dopinbjudningarna, med nå snygga bokstäver till :) hoppas dem har. sen har jag ju presentkort där också, kan de bli bättre? :P

nu måste jag snart väcka Loke för han borde äta lite innan vi far så det inte är det han måste göra de första han gör inne på Bvc. ska bli kul o se hans vikt och längd nu också! :)

Hoppas ni har en bra dag.

Så härligt.

11-04-03,

Guuud vilket härligt väder :) helt underbart! Solen skiner och det var 8 plusgrader då vi begav oss ut med Loke i vagnen. Vi promenerade en bra bit, mot Palo för o se om han var hemma, men ingen där.. så vi traskade tillbaka. Prommisen blev typ 1,5 timme rask takt! Hade stegräknare också nu faktiskt, himla kul och använda den så de ska jag göra framöver också. Denna prommis blev 8500 steg, 6 kilometer. Vi mötte Tessi som var ute och sprang, hurtbullen där :) Så vi surra lite.

När vi kom tillbaka har vi skottat fram en bit av altanen iaf så man kan sitta där framöver, fast kanske skottar fram andra halvan nån dag snart. det är ju så mysigt o sitta där i solen :) gjorde ja mycket i somras, med magen min hihi men nu kommer ja sitta där med barnvagnen o min plutt istället :)

näe dags för dusch o sen får vi se vad vi ska göra, tror de blir lite tvätt o pyssel här hemma bara.

Hoppas ni har en riktigt skön dag :)

Hejs.

Jäkla lök.

11-04-02,

Ja fasen åh, måste ha varit efter vi åt middag hos Adams föräldrar igår, de var lite lök dem hade haft i lasagnen, frågade jag såklart efteråt.. smart där.. och idag har Loke inte varit glad. han somnar in efter han fått bröstet och sen vaknar o gallskriker.. huvva.. så fortsätter de, vilket de gjorde nu andra gången ja mata honom, så hände samma igen. så ska vi köra med ersättning nästa måltid. så slipper han dumma lökhelskottat.

inge kul, dumma mamma!

men som sagt, tur de finns ersättning i sånna lägen.

längtar lite tills han kan börja med smakportioner. är väl cirka en månad kvar typ.. ska bli spännande!

nej nu ska ja koka flaskorna till ersättningen o sen blire en lugn dag, resten av kvällen, förhoppningsvis.
Mamma, pappa o farmor har även varit hit o kika på Loke :)

Till middag blire västerbottensost lax i ugn och pommes, o sallad :)

Ha en bra lördagkväll.

Lördagsmys.

11-04-02,

Skönt med lördag! hihi, då vi vaknde kring halv nio så skulle jag lyfta över Loke till vår säng och lägga honom mellan oss och bara mysa.. så känner ja hur de är kladdigt då jag lyfter honom, bläää. då hade han precis bajsat igenom, härligt :) så det blev inge mys på en gång utan de blev skötbordet hihi. sen klev vi upp o myste i soffan istället. där låg vi o skratta lite, så himla charmig han e..

igår kväll var vi hos Adams föräldrar o spela spel, de var himla skoj! Vi vann såklart :) i Alias!
Loke var lite småtjurig men de var för att han var övertrött o aldrig riktigt fick ro att sova. det är ju roligare o va vaken me oss :P

och innan det så var ju jag, Loke o Mia o Emil på stan o kika lite, himla trevligt. skönt o komma ut och även handla lite till Loke. hitta 2 mössor, en scarf, 3 bodys och lite scrappyssel.

idag vette tusan vad som händer, vi ska nog mest bara ta det lugnt o mysa på. inte planerat nått iaf.

Jag sitter i lite doptankar annars.. hur vi ska göra med allting, jag vill inte ha så för stort dop och om jag bjuder min släkt o Adams släkt o alla vänner så blir det sjukt mycket folk! Så jag tror vi kommit fram till att det bara blir släkten, det blir nog många faktiskt. tror de kommer va typ 25 om alla kommer...

 sorry tjejer men ni förstår nog :) för jag tycker det blir tråkigt samtidigt OM man blir FÖR många, då hinner man ju inte ens surra med de som kommit, blir inte lika familjärt om man säger! hoppas det är lugnt :)
men nog får ni ändå köpa present till Loke?! haha, näe skoja ba..
så jag tror det blir så.. svåååårt sånt där tycker ja... man vill ju som ändå ha sina vänner där, ja inte lätt.

men så jag funderar uti kort o grejer o tårta o hit o dit. måste planera lite!

vi hörs igen! hejs

Fredag 1 april.

11-04-01,

Jahapp då vare April. sjukt vad fort Mars har gått. hänger ju inte med. varje dag går för fort tycker jag, dygnet borde ha fler timmar helt enkelt.

Det var nog sant, för någon dag sen då jag inte visste om jag hade ammat honom där på natten eller inte. för han verkar sova så bra när han väl somnar in för natten där kring nio tio. Igår somnade han 20.30 och sov till hela 02.30 innan han ville ha mat???!!! helt sjukt bra juh. Jag är så otroligt tacksam. sen ville han ha mat kring 05.30 också sen vakna han 06.30 för att gå upp :) pigg o alert! men då känner man att det är helt okej att gå upp genom att man fått sova en del iaf!  Hoppas på en rutin på detta. men de är väl för mycket att hoppas på.

Idag vill jag gå en sväng på stan, ska kolla lite kläder till Loke! Har presentkort lite här o var också, så kan va kul o kika lite. Vill köpa nå söta jeans till Loke o sådär. Får se vad man hittar.
Det blir bra, för då får jag mig en promenad till stan också :) har ju inte hållit riktigt det ja lovade. att promma varje dag. men har varit mycket känns de som. vi har varit på massa besök och folk har varit här på besök. är ju såklart trevligare :) så de har inte gjort nått!

det blir väl en dusch sen då och en promenix till stan, hoppas man kan fynda nå bra!

Vad gör ni en fredag som denna?

Hejs.

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0