www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Full rulle.

11-08-31,

Haft skola hela dagen och Loke har varit med morfar, gick hur bra som helst. sovit, busat och ätit lunch :) Sen kom Adam o hämtade honom på dan, är superglad att han har sånt jobb så han kan sluta på dagarna och hämta vår plutt, kommer även bli toppen bra då han börjar förskola och vi kan hämta honom tidigare! :)

Har lyckats byta iaf till distans på skolan, tack o lov! Hade inte varit skoj o behöva gå på campus inne på skolan. nej tack distans vill man gå :)

Har börjat mina två sista kurser nu, den ena har vi några kursuppgifter i plus praktik i 5 veckor, den andra kursen består av min C-uppsats! Så vi får se, ska nog gå bra!

Nyss har vi bada Loke efter att han busat med farmor o farfar som kom förbi. det är så härligt o se då dem busar och Loke kiknar i skratt. Åh vad jag älskar min familj! Ni e bäst.

Tidig kväll ikväll, skola hela dagen imorron med!

Hejs.

Loke 8 månader.

11-08-31,

Idag blir vår älskade son 8 månader gammal :) Som ja skrivit tidigare så äre full fart på honom nu, han ålar sig snabbt och drar i allting han ser, sladdar o uttag är himla intressant men det blir "aj-aj" :)
Så grattis till dig lillhjärtat! :)

Idag äre skola, vi måste tjorva med att ändra så jag kan läsa på distans, är tydligen antagen till att läsa på Campus o det kan jag ju inte med den här lille plutten hemma. Hoppas det ordnar sig.

Nu ska vi packa iordning grejer, hörs.

Hejs

Framsteg.

11-08-30,

Måste ju anteckna här i bloggen att Loke har idag dragit sig upp mot en plastlåda och ställt sig på knäna, flera gånger! :) Har han inte kunnat förut. Shit vad det händer grejer nu med lillehjärtat :)

Lite bilder från bus idag.



Jo han tuggade visst på dessa bitar men de hände inget som tur var eftersom hans tänder inte är så stora ännu så var de bara gott och smaka lite på dem :) som allt annat haha.

Trevlig kväll.


Shopping.

11-08-30,

Idag har jag o Loke busat på förmiddagen. Han vaknade dock 06.00, lite tidigt tyckte jag.. han somna även en timme senare än vanligt igår, hmm? Men så kan de va. Han sover ju ändå hela nätterna så vi har en så snäll son :) inge tjorv eller gorm vid läggning.

När min kära sambo kom hem så for ja till Luleå för o shoppa lite. Hittade en del grejer, har inte fotat dem nu men de var iaf en jättefin grå kortärmad kofta, nån vanlig randig tröja, leggings o sånt! Mkt välbehövligt! :)
Men nu ska ja nog inte handla på ett tag framöver. JO hittade ett par skor till hösten/vintern också. Stövlar med foder inuti, svarta enkla utan klack, med en liten knytning baktill :) precis som ja vill ha.

Nu ska vi busa vidare en stund till för att sedan lägga Loke. Får se om man orkar måla nått i hans rum ikväll eller om jag packar iordning för imorron och sen sover helt enkelt. är ju himla trött.

Hejs.

Bebiskläder.

11-08-29,

Ja de jag fyndade på stan var kläder till Loke, blev en munkjacka, ett par bralls, en mössa o vantar, plus en body! :) Det är ju så kul o hitta saker till lilleplutten. Även fast han växer ur dem fort.

Imorron kanske ja ska shoppa till mig lite, vi får se!

Nu e jag trött, mina killar sover och jag är hungrig! Vi måste äta middag snart.

Hejs.

Sista dagarna.

11-08-29,

Ja nu är det sista dagarna innan skolan börjar.. guu har så mycket känslor inför detta. Ångest för hur allt ska gå, nu när det är full fart på Loke.. men det blir till o plugga på kvällarna, det går ju inte på dagarna iaf som förut när man kunde lägga han på ett ställe o så var han kvar där :P

Nu bara senaste veckan så har vi sett att gå stolen är farlig att ha han i numer, han ställer fötterna på kanterna där under och hänger över med kroppen så att han nästan faller över. inge bra så den kan vi skippa.
Sen nu när han ålar sig på golvet så har han ju lärt sig att sätta sig upp helt plötsligt, och han är ju inte så jättestabil där han sitter, visst kan han sitta en lång stund men rätt vad det är kan han slänga sig ner och inte riktigt ha koll på hur han hamnar, ibland har han koll ibland inte.. så det gäller att vara med då han helt plötsligt har satt sig upp :) sötnosen. det är alltså full koll hela tiden, därför blir de nog svårt o plugga haha..

Men det ska bli kul samtidigt, har endast 4 månader kvar på denna utbildning och de känns som att dessa 3,5 år har gått superfort. Vi kommer ha praktik i 5 veckor o de kommer säkert bli jättekul men kommer sakna min plutt på dagarna, men då får han leka med pappa så de blir kanon de med!

Ja det är med blandade känslor jag börjar skolan igen! Fast skönt att jag läser på distans! Hade absolut inte gått annars. Sen längtar jag till Januari! Då kommer jag vara hemma igen med min plutt och BARA mysa o leka! :)

Får kämpa nu dessa 4 månader så är allt klart sen! :)

Idag blir det en sväng på stan med Lisa o Wille! :) ska kika om man kan fynda nå.

Kram

Söndag.

11-08-28,

Idag har Adam varit och spelat match och jag o Loke for med mormor o morfar på marknaden och skördedagarna.. gick där o strosade en stund! Sen ut till Heden o leka :) När Loke sov middag for jag ut i skogen bakom huset och sprang, skönt!

Vi var hemma till middag o åt tillsammans, sen iväg till Björns för att hämta en Tripp trapp stol som Loke kan ha framöver! :) Perfekt!


(ur annonsen på blocket)

gud så slut man är nu alltså.. huvva!

Håller på rensa ut bland Lokes kläder.. usch va hemskt, 2 fulla påsar fick ja rensa bort, vart himla tomt i hans byrå. Han växer så fort..

Nu ska vi ta de lugnt innan vi sedan kryper ner.

Hejs.

Lördagsshoppat.

11-08-27,

Idag har vi klivit upp med Loke kring sju och myst på ett tag på morron. sen blev det en sväng till Luleå och då eftersom Lokes farmor var själv hemma tänkte vi hon kanske ville ha lite besök av en parvel, och de ville hon, så vi brummade iväg själva till Luleå för o kika på de vi skulle. Gick betydligt fortare och var mer effektivt. Ibland vill man göra så också, och ibland vill man strosa med vagnen o bara ta de lugnt.

Vi hittade iaf en Bilbarnstol till honom på Barnens hus som vi köpte! Lika bra när vi behöver en snart. Det blev en Britax Hiway, väldigt välrekomenderad och den mest köpta bil barnstolen! En svart/turkos. Den går att justera med ett tillbehör så stolen lutas mer bakåt om man vill det. Den kommer nog bli toppenbra och räcker tills han är 4 år ungefär. 9kg till 25 kg klarar den!


Sen fyndade jag lamporna ja pratade om på Claes Ohlsson! :)



Köpte även en lekmatta på Biltema till Lokes rum, har kikat på sånna länge och dem kan ju va bra att krypa på om sitta och leka på. Sedan när han blir större kan han juh bygga med dem och använda sig av siffrorna!

På bilden är det en hoppa hage matta men tänkte man kunde bygga ihop den som en fyrkant som han kan leka på! :)



Vi köpte även lite brallor och nån body till honom i storlek 80. Han har nu mest 74 men 80 närmar sig så småningom snart!

Nu ska vi mysa med film, har ätit go mat o busat med Loke! Han har skrattat massor och man smälter verkligen, det gör en så varm inombords. oj vad jag älskar dig gubbilubben!

Ha en trevlig kväll.

Vårt lillhjärta!

11-08-26,

Loke väger nu 8550 gram och är 72 cm lång! Han börjar bli stor vår lillkille! :) Han har alltså gått upp 5 kg sen han föddes och växt 21 cm på längden på 8 månader. hihi.

Han e så duktig nu på åla sig, och han tar sig överallt.

Lite bilder på bus Loke! :)







Nu när jag varit så duktig och sprungit igen hela varvet, puuust.. så ska vi lyxa oss med Vit kladdkaka ikväll, det och film blir supermys! :)

Hoppas ni har en härlig fredagkväll.

Hejs.

Före tuppen.

11-08-26,

Idag ville Loke vakna före tuppen, halv sju.. då åt han men ville inte somna om! ska inte klaga eftersom han somna kring halv åtta igår, så han har ju faktiskt sovit länge!

Kände imorse på hans underkäke och nu kändes det lite taggigt :) de små tänderna e påväg. hittills har han faktiskt varit jätteduktig och inte grinat eller haft feber ,men vi får se. de är ju inte framme än. han kan ha händerna o grejer i mun o gnälla lite och pressa mot tänderna, men de e klart det kliar juh!

nu ska vi snart iväg till Bvc för koll. Blir kul o se vad han väger nu och hur lång han blivit.

Trist väder idag, så när vi kommer hem vilar vi nog tillsammans.. Om man ska orka med o springa idag så behövs det.

Hejs.

Bra dag.

11-08-25,

Har varit en bra dag idag också! :) Trots tröttheten..

Öppna förskolan var kul tyckte jag. Kul för Loke och se nått annat, och andra leksaker framför allt! Iofs ville han ha mest allting i munnen eftersom de kliar nå så kopiöst för honom just nu. Vi får se när tänderna sticker upp men dem syns mer nu där under iaf! :) Vi hade en sång stund där och vi åt mellis där.. tiden gick fort och sen var Loke väldigt trött så vi for hem och gissa om nån somna i bilen? joo.. bara hem och lägga han så sov han vidare.

Ikväll har Adams syster varit här och vi har spånat på lite hur vi ska måla i Lokes rum. superkul att det börjar ta fart. eller sakta men säkert iaf. får hoppas det blir bra! Imorron ska jag nog köpa en färgburk och testa måla lite gräs just för att se om tapeten håller eller om den blir superbubblig.. Hoppas vi slipper riva ner tapeten!!

Loke sover gott sen en timme tillbaka och ja funderar fasen på att krypa ner ja med.

Blev ingen springrunda idag då jag var så sjukt trött, men imorron, då jäklar!

Nä hurrni, sov gott!

Trött.

11-09-25,

Idag e jag sjukt trött.. vet inte vad de var inatt som höll mig vaken från 03.00 till 05.00.. det var då inte vår underbara son, för han sover så gott. Han e så snäll! Kan dels ha varit min kära sambo som snarkar lite, och en kombination me att jag drack kaffe sent igår kväll..? Det är frågan..Nåja segt var de iaf. Nu är ögonen tunga och jag ska definitivt vila med Loke på förmiddagen!! :)

För sen efter lunch ska vi juh iväg på äventyr. Vi ska på öppna förskolan för första gången, blir spännande! Vi har fått med oss Linda o Olivia också, får se om Lisa och Wille kunde också. Det ska bli jättekul.


(bild från google)




Trots tröttheten så är jag superglad. Glad att jag har en sån fin familj. En underbar son som är så duktig och kämpar just nu med att de små tänderna ska komma upp och en helt underbar sambo/pappa som alltid finns där. Du är världens bästa pappa Adam!







Nu ska jag busa med min son, sen vila! Ska bli skönt o få lite sömn.



Godmorgon.

Helt slut igen.

11-08-24,

Ja nu e klockan snart 22 och de känns som den är elva tolv nånting.. hua så trött jag är! Men har ju varit i farten sen klockan 07.00 i morse då Loke vaknade. Blev en tripp till Jossan o Dylan, var superkul och de små fick busa med varandra litegrann. Eller Dylan gick omkring, Emil försökte gåomkring och Loke ålade sig fram !! :) haha, alla tre i olika faser.. de går så fort och tänk vad dem lär sig de små liven. Loke får inte växa upp för fort bara, man vill hinna njuta av varenda stund.

Sen var vi hemma kring fyra och då vare bara och invänta brudarna. En efter en kom och hade med sig gooosaker. :) De blev väldigt gott och lyckat! Mätt som en propp nu. skulle inte ha ätit efterrätten (den var svingooood) men känner vilken sockerchock kroppen fick och ja mår nästan illa nu.

Imorron måste ja springa igen, de här går inte :) varit sugen idag men haft ont i benen faktiskt.. de tog på krafterna den där rundan!

En toppen dag alltså men nu e jag död. gonatt.


Full rulle idag.

11-08-24,

Åhå insåg just att man borde få pengar imorgon?! :) gud så fattig man är men jag har så mycket jag vill köpa! Kläder, pyssel ja allt.

Idag är det full rulle som gäller, jag o Loke ska hämta Mia o Emil och så ska vi bege oss till Jossan för och hälsa på henne o Dylan! Han lär ju ha blivit stor :) Det blir tripp trapp trull.
Sen blire hemmåt för då antar ja Loke ska sova eftermiddag och sen kommer tjejerna för att äta kräftor. gud så gott. jag längtar massor!!

En bra dag, full fart.

Hejs.

Helt slut.

11-08-23,

Ja nu e jag helt slut, ögonen börjar bli tunga.. Jag tog verkligen ut mig helt idag då jag sprang hela varvet ja annars inte brukar orka. men 3 km var de om den sträckan nu är det, men vad de sägs iaf :) Vad gode tungt i slutet men jag gav mig f*n på att ja skulle fixa det. Då vet jag att jag orkar de om ja bara vill.
Musiken gjorde allting mycket lättare, ibland tänkte jag inte ens på att jag sprang utan hamnade i en annan värld, men då jag började fumla med mp3n och ingen låt spelade så vart de genast tungt, men de var bara en kort stund haha. men vilken skillnad det gör alltså. bra musik=peppande.

imorron blire full rulle hela dan. Ska bli roligt med en bebisträff på dan och sen mot kvällen kommer alla tjejerna hit och äter kräftor! Mys :)

Blir en tidig kväll.

Hejs.

Söndag? Tisdag?

11-08-23,

Haha man är ju hyffsat förvirrad då man e mammaledig och inte har koll på dagarna.. Inatt fick vi ett sånt exempel. Loke vaknade kring fyra och jag låg och tänkte att det är ju söndag.. så jag frågade om Adam kunde gå och göra mat till honom, men då svarar han: du kan gärna få göra det, jag ska upp om en halvtimme?

- Va säger ja? Det är ju söndag!

- Haha näe Marie det är tisdag och så skrattar vi och darlingen somnar om :P

Lite ångest ja hade sen, schysst att fråga om darlingen kunde gö mat då han ska upp före fasen! Haha, men jag var ju en aning förvirrad så.

Shit, nu ÖSER det ner regn.. skulle inte vilja va ute nu, stackars min sötnos.

Vi är inne idag som sagt, ska nog fara en sväng på stan sen då darlingen kommer hem, köpa lite nödvändigheter på dollarstore o sånt.

Fixar lite musik också, så jag kan ha när jag springer! Är sugen på att springa idag med, det är jag iofs varje dag, vet inte vad som tagit åt mig, men de är bra! Ska hålla kvar känslan..

Vi får se om de blir nån runda!

Hejs.

Yey.

11-08-22,

Yey vi fick precis upp väggtexten som ÄNTLIGEN hade kommit.. den förra lyckades vi juh skrynkla ihop så de var bara o slänga men nu så, nu gick de bra. Nu ska jag bara pyssla upp mina foton också! Kul att äntligen få upp nått på väggarna, haha.

nu ska jag hoppa i duschen efter springturen. så skönt det är att man är igång. ska inte sluta, no way!

ååh jag e lycklig! på Onsdag ska vi tjejer äta kräftor här hos oss, det ska bli så gott och jag längtar som en tooook! Västerbottensostpaj, kräftor, sallad, bröd, alioli, heta kräftstjärtar.. mmmmmm :)




Duschen vare ja..

Hejs.

Måndag, ny vecka.

11-08-22,

Idag har vi varit inne och busat.. Vi tog oss även en promenad så han fick sitta o kika på allt runtikring :)

Nyss har vi ätit god laxlasagne och jag ska fara ut o springa me Lisa. Skönt o röra på sig!

Har inte så mycket mer att säga idag så.. ha en bra dag.

Hejs

Bilbarnstol.

11-08-21,

Sitter i funderingar på vad man ska köpa för bilbarnstol nu till Loke framöver.. Vi ska nu framöver lämna tillbaka vår stol han hittils har suttit i sen han föddes. den har varit bra men lite tung tycker jag. NU är den verkligen tung med honom där i haha. Men man ser att han behöver en större och den stol man köper nu har de juh tills det är ca 4-5 år, det är ju bra..

Men har ni nåt tips på vad man kan tänkas köpa? Hört nån som ska va bra?

Vi ska fara i veckan till Barnens Hus och kika på vad de finns!

En djungel det där när man inte har nån koll, men vi blir säkert klokare då vi far ut och kikar lite.

  

Och alla dessa olika märken..ja en djungel som sagt.

Ha en trevlig kväll.


Söndagsbestyren.

11-09-21,

Söndagar är som alltid fixar dagar tycker ja. Man ska ju som slappa och ta det lugnt men det blir ändå alltid massa grejer man ska göra och måste göra. Som idag så har vi varit och storhandlat inför veckans middagar och mat till Loke, samt pantat massa flaskor haha. Var på tiden.

Vi ska storstäda hela huset och dona på! Sen ska vi bada lillemannen och få besök av Lokes farmor o farfar. Hoppas de kommer senare så kanske vi kan spela nå kort me dem :)

Jag tänkte även fara o springa, vore grymt skönt.

Nu kikar jag recept och är sugen på att baka!

Ja de finns att göra!

Hejs.

Lyckad kväll.

11-09-20,

Det har varit en mycket lyckad kväll, med god mat och prat om gamla minnen!

Förrätten hade Jenny gjort, något slags bröd, västerbottensost och fruktgele samt blåbär till.. Kul att testa något nytt, den var mycket god, frän blandning!



Huvudrätten hade Akå gjort som vi var hos, det var en GI kycklingrätt.. guuuud så gott! Kycklingfiléer med bacon och massa kryddor o västerbottensost m.m. Till det coscos.



Och efterätten hade Esa gjort och den bestod av hemmagjord glass med Mariann smak! :) Till det hallon. Verkligen mumsigt det med! 





och jag fick fixa vin! Det blev ett rött och ett vitt, men vi körde på det vita vinet (visste inte vad dem gillade). Det passade jättebra till kyckling så det var lyckat.

Sankt Anna.



Detta ska vi göra om och då vara hos någon annan som gör huvudrätt och så delar vi upp så man gör något annat av de man inte gjort så nästa gång ska vi vara hos Esa och jag ska få göra förrätt. hmm ska klura ut nått bra.

Kul idé!

 


  Nu ska jag och älsklingen se film o mysa.

Hejs.

 

Tre rätters he we come.

11-09-20,

Nu e jag hungrig!!! :) Strax iväg på tre rätters, återkommer senare om vad de blev för mat, ska bli så spännande och säkerligen suuuuuupergott!!

Hoppas ni har en trevlig kväll.

Tjingeling.

Tjejkvällar.

11-09-20,

Igår var de tjejkväll hos Emma med skräckfilm :) den var inte så himla läskig men otäck, lite mer som Saw och dem filmerna. Men oj vad man hejjade på tjejen. " I spit on your grave" hette den..
Jag älskar ju thrillers annars, dem är oftast spännande och bra. Komedier kan va kul också, men drama tycker jag e segt och oftast tråkigt, man vet vad som kommer hända.. slutar alltid lyckligt. Action kan ju också va bra!

Ikväll blir det tjejkväll igen.. det blir med gamla skolgänget, Esa Jenny och Akå.. Åh de kommer ju påminna mig om i somras då vi träffades och Esa drog med mig o Akå ut på gatan för att hon skulle visa nånting, och där stod Marre woho. Kommer du vara med oss ikväll också? överaska oss ikväll med gumman!!! :)
En av oss ska göra förrätt, den andra ska göra efterrätt och den vi är hos ( Akå ) ska göra huvudrätten och jag ska köpa vin. Sen byter man av allteftersom man har middagar. Kommer bli jättekul!

Nu på dan får vi se vad vi gör. Darlingen har match så jag kanske beger mig till Heden så Loke får busa med kusin Hugo en stund! :)

Ha en trevlig lördag!

Dreggla o pyssla.

11-08-19,

Nu kan min älskling dreggla ännu mer än vad han redan gör. Fick hem ett paket idag med dregglisar, från Oapip. Tycker dem har så söta tyger och de blev 200:- för 5 st. Helt okej. Dregglisarna går ju åt som smör i solsken nu när han dregglar massor pga tänderna som sakta men säkert kanske tar sig fram.. Syns inget mer men vi får se.



När Loke har sovit förmiddag har jag pysslat. Gud så kul. Såg en frän idé Karin (med de ljusa burriga håret) hade gjort på hemmakanalen.se. Var de nå sånt du spånade på tidigare Mia då jag var hos mig, jag minns inte?!

Så jag satte igång direkt! :) Gick rätt fort o göra, superkul!





Här e mina påbörjade. Har inga ramar hemma nu, har använt upp alla, så jag måste inhandla det. Jag ska iväg en sväng på stan på en stund och då ska de inhandlas!! :) Kommer bli så fint till Lokes rum!

Mitt lillhjärta







Mitt lilla charmtroll ♥

En färgglad idé till ett kommande färgglatt rum!

Hejs.




Älskar mysmornar.

11-08-19,

Finns de nå bättre än när ens son först sover till åtta (tycker det är en perfekt tid att gå upp, inte för tidigt som sex,sju och inte så sent), sen lyfter man upp honom i vår säng och ligger nära o gosas.. lägger honom på min mage och vi busar o kramas.. det är så härligt! Sen far han o snurrar lite och jag tar hans små goa fötter och blåser på dem så det kittlas :) myspys.

Tänk när det är pappa som får busa o mysa på morron, han ska ju nämligen va hemma 5 veckor med Loke senare framöver då mamma kommer ha sin slutpraktik, buhu.. kommer sakna min plutt nå enormt då. men ett måste. kommer nog gå bra ändå.

nyss har vi dammsugit, vilket alltid e lika intressant :) han smyger efter i gåstolen o kollar så jag gör det noggrant! hehe.

jooo igår blev jag klar med en tavla, som bestod av Lokes hand och fot avtryck i svart akrylfärg. Scrappade runt ett rött papper och lite pyssel! kan visa om ja kommer ihåg sen. blev ganska nöjd faktiskt. åh det är så kul :)

Har tusen och en scrappisar jag vill göra. kommer va fullt med tavlor sen i vårt hus! men de är ju bara kul. Just nu har vi ju inte en enda tavla uppe. Men snart kommer vår väggtext och då ska många upp!! :)

Godmorgon på er.

Tentan gjord.

11-08-18,

Japp imorse var de bara att kliva upp vid sju för att göra iordning sig och sen Loke för att fara och skriva tenta. Loke åt gröt igår och somna kring åtta, sen åt han inte en enda gång på natten, han brukar ju äta en gång iaf.. men han sov och när klockan ringde för mig vid sju så sov han vidare. Jag gjorde iordning mig och Loke vaknade kring halv åtta. helt sjukt bra natt! Han visste ja behövde lite extra sömn inför tentan ;)
Så vi gjorde iordning oss och begav oss mot Farmor o Farfar.

Där var Loke o lekte medans ja gjorde tenta. Tentan gick bra tror jag, var en jag var osäker på men resten fixade ja nog! Var rätt lätt, var klar efter en halvtimme men fick inte gå förräns efter en timme. haha.

Sen har vi busat på här hemma, nu vill han vila lillkroppen lite :)

Idag ska jag ut och springa, snart då Adam kommer hem! ska bli skönt.

Hejs.

Tävling!

11-08-17,

" Jag är med och tävlar om ett scrapbooking paket från Kristinas scrapbooking
inne hos By Mia"







Tävlingen pågår till den 27 augusti.

:)

Att de ska vara så dyrt.

11-08-17,

Ja vanliga vita soffbord som är runda! Varför ska de vara så dyra? Fattar ingenting. Orka betala flera tusen för dem , näääe.. Lite grymt jobbigt att Ikea slutade sälja dem där vita soffbordet precis då man ville ha dem, för ca ett halvårsen haha.  Hade kostat 700 eller vad de var.


Dessa kostar då mer..


Från EM, ca 3000:-


EM, ca 2500:-


1600:- men då är det avlångt?! Hmm.


1200:- men inte så snyggt!


Ja man får leta vidare!

Såg dessa snygga Kandelaberna, och en sån hade inte varit helt fel heller att ha! :)







Lite över tusen kronor..

Nu ska jag gå och drömma vidare! :)

Hejs.


Kryparna.

11-08-17,

Då har vi varit och lekt med Linda och Olivia. Eller Loke och Olivia har lekt :) haha så söta dem var. Dem kröp mot varandra och in med skallarna i varann..  drog i varandras leksaker och hade sig. Det är skönt och komma ut lite och att Loke får lite ombyte i miljön, är ju många gånger han blir less för han lekt med allt och sett allt redan, då kan han bli grinig.. men nu blev han trött så vi for hem o han sussar sött nu.

idag blire taco till middag, ska bli riktigt gott.

ha en fortsatt bra dag.

Halva veckan.

11-08-17,

Halva veckan har redan gått, sht.. går de inte sjukt fort eller vad? och imorron ska jag faktiskt till skolan och göra en Matte tenta som jag aldrig gjort ännu. Första gången den var så hade jag en nyfödd bebis i armarna och orkade då inte fara (lite jobbigt att amma mitt i mattetänkandet) :P , sen andra gången så hade jag fått vinterkräksjukan och låg hemma, fy tusan. Så NU ska vi se om ja kan göra den imorrn. Hoppas den går bra. vill göra bort den så man e fri sen från allt och bara kan se framåt.

Mitt lillhjärta sover i vagnen och det regnar ute. Det regnar massvis ser jag nu.. Tråkigt!

Efter lunch ska vi iaf styra ihop nått med Linda och Olivia, blir trevligt.

Nu ska jag göra iordning mig.



Hejs.

Vill ännu mer.

11-08-16,

Idag är det verkligen inge roligt väder och det ska vara såhär nu i tre dar.. småregn och grått! Nåja då kan man med gott samvete vara inne och mysa på istället. Jag o Loke har legat o busat på golvet idag, han älskar att krypa fram till en pet flaska och röra vid den så den far iväg, och så kryper han efter... :)

Jag har tusen grejer ja vill pyssla med samtidigt, och de är svårt att hejda sig och bara kanske göra en sak åt gången....

* vill scrappa
* vill göra fler armband
* vill handla lampan och ett nytt vardagsrums bord
* vill få hem väggtexten nångång så vi kan göra fint med tavlorna
* vill städa i ordning Lokes rum, men den dumma soffan får vi ju aldrig såld

* vill vinna några miljoner så man har råd med allt man vill :P

Näe men ikväll ska ja dona på med nått av det där iaf.

Men innan de ska mina killar få sova en stund, sen ska vi på stan! :)

Ha en trevlig dag trots regnet.

Hejs.

Vill ha.

11-08-16,

Kikar lite på lampor och denna ska jag köpa då jag får pengar :) Så himla snygga och bra pris.


Fanns även som taklampa!



Så bara att invänta pengar nu!

Godmorgon på er.

Min busunge.

11-08-15,

Ja han har farit överallt idag, han e riktigt snabb nu min lilla pys :) i lördags pratade ja med Mia i telefon inne i sovrummet då ja laddade mobilen där.. då kom Loke krypandes från köket över trösklarna och in i sovrummet, haha sötnosen.. nu e det fart. I gåstolen går de också undan men då blir han lätt arg då han krockar med nåt eller inte får öppna köksluckorna. Idag vart han riktigt sur för en minut och hoppade i stolen o stampade med fötterna och grät.. men de gick över fort. tur de :) Vår lilla Loke tokis :)

Har varit lite duktig o sprungit idag också, creds till mig. ska bara fortsätta så och sluta äta slisk, men det är ju så svårt, har varit choklad sugen väldigt mycket nu på sistone, super jobbigt.

nåja, slänger in lite bilder från idag på min älskling.. jag tror jag fotade sisådär 100 bilder idag, ja jag e fotogalen jag! Men de gäller att ta många så kan man sen kika ut några extra fina som man blir nöjd med! :) Fast han e såklart fin på alla men ni förstår hur ja menar :)

 Han kan även sitta upp en bra stund nu själv, lite vinglade hit o dit men de går! de tar sig.. men han sätter sig inte själv..




Idag var de spännande:

* att se mamma dammsuga

* att kika på sig själv i spegeln

* att jaga grejer runt golvet

* att spana in tvättmaskinen som levde om

* att rycka lite i gardinerna tills man inte fick de nå mer

Ha en trevlig kväll.




Små vita prickar.

11-08-15,

Nååå imorse såg jag när Loke ligger på skötbordet att han har två små vita prickar i underkäken, hihi! De två små första tänderna håller på att komma upp snart. Vet ju dock inte hur länge de tar men dem är påväg säkert :) Min sötnos. Ja då blire att borsta tänderna på lillkillen..

Får hoppas han inte kommer ha så besvärligt när dem ska komma upp, men de kan nog göra ont för de små och va jobbigt, vi får se. Vi tar de som de kommer men ja vart som glad på nå sätt iaf :) Det är ju nå nytt och tecken på att han blir större o större vår kille.

Nu sover hjärtat och ja tänkte nog städa lite.

Godmorgon på er.

Tävling.

11-08-15,

Är med och tävlar hos www.malinsblogg.se om produkter från Elf Cosmetics.


Hejs.

Gårdagens partajj.

11-08-14,

Igår blev det fest i Bodsvedjan och sen Farmen! Jag tycker det blev en himla lyckad kväll och jag e glad att jag for... jag var inte alls sugen under hela dagen, utan mest trött. Var i heden på dan och Loke busade lite med kusin Hugo! så söta.. Mamma var så snäll o kunde vara med Loke då på kvällen eftersom min kära sambo också var på fest. Hur ofta har de hänt senaste tiden? haha :)

En grymt lyckad kväll iaf! superkul :)

En bildbomb på det!






Jay Smith spelade! :)

Har varit himla seg idag men de var det värt.. trött trött trött.. Men vi for och såg BBK spela på arenan också mot Luleå men de gick inge bra, skitmatch.. Men var skönt o sitta i solen iaf, hade dock lite varma leggins!

Summan av kardemumman, grymt bra helg :)

Hejs.


Lördag.

11-08-13,

Vi ska iväg på en stund och då ska Loke få se sin pappa spela fotboll för första gången :) han ska hejja så dem vinner!! Sen blire ut till Heden för o mysa där hela dan :)

Och ikväll är det Party!! :) Jag Mia o Tessi ska rocka loss på Farmen! Avslutning med Jay som vann idol, woho. haha. hoppas det blir skoj.

Just nu känner ja inte så mycket sug men det är för att jag e så satans trött. Nåja kanske piggnar till sen!

Ha de gött.

Hejs.


Planering.

11-08-12,

Gött var de med sushin, Loke kröp omkring o lekte samtidigt tills han blev less leksakerna och jagade Magdas kryckor istället haha. Han vill ha allting som går o få tag i, han har upptäckt omvärlden en hel del :) Sötnosen. Men tillslut blev han supertrött, men då fick han skratta också med Magda hihi.

Ikväll har Lokes faster o hennes sambo varit här, sambon har hjälpt oss att installera agregatet till bastun så nu e det klart, woho. ska bara fixa nå fästen undertill så de inte rasar ner och sen dona lite med bastu dörren men nu äre ju i princip klart för att basta :) det måste vi inviga nån dag.

Jag o "faster" har spånat på lite planering till Lokes rum, hon är duktig på att måla och vi har valt ut figurer o spånat på vad man kan göra för bakgrund o sådär :) himla kuuuuuuul. Jag längtar tills vi börjar.

åh få kul och få det ordnat så han kan leka där snart. jag blir helt sprallig av tanken :)

nu ska vi mysa med en film.

ha en trevlig kväll.

Fredagsmys.

11-08-12,

Idag äre ju Fredag, woho! Betyder att jag o Loke kanske får se pappan i huset lite mer, han har jobbat så himla mycket denna vecka o varit på träningar o hit o dit.. lördagen kommer vi dock inte ses mycket alls, men fredagkväll och söndag :)

Innan Lokes förmiddagsvila fick vi besök av brorsan o Hugo en snabbsväng! Hihi, så söt. Dem busade lite grann, Loke körde runt i sin gåstol o Hugo gick efter! :) Tänk vad dem kommer busa om ett år bara! Nästa sommar, då kommer de vara fart i dem där små benen!

Nu vilar Loke och jag har duschat, wooho. så skönt.

När Loke ätit sin lunch ska vi fara o hämta mammas lunch! Sushi :) sen får vi se om dem blir hos Magda vi äter den, ja o Tessi. ska bli så gott. sjukt sugen! Alaska eller tio bitars lax? de e frågan!

Nu ska jag klä på mig innan busis vaknar!

Hejs.

Strosa runt.

11-08-12,

Idag var ja supertrött då jag klev upp, hujja.. vi låg o myste kvar i sängen en stund, eller jag myste och Loke klängde runt och rullade :) haha! Sen när han hade sin förmiddagsvila så sov ja med, GRYMT skönt!

Efter de blev de en sväng på stan med Maria o hennes Emil och Tessi.. vi handlade biljetter till Farmen i helgen och sen tog vi oss lite fika! Loke och Emil busade på och matade varandra med sked haha :) sötnosar.

Åh imorron blire sushi, fasen längtar redan alltså, så sjukt sugen man blir då man bara pratar om de!

Nu inväntar vi min lillebror som ska justera en sak med bastudörren som nu e på plats. sen ska vi äta pizza tillsammans! gött men imorron ska jag springa bort pizzan, haha.

Snart är det helg :) ska bli skoj o fara på farmen avslutningen, är nog lite taggad ändå! :)

Hejs.

Min layout.

11-08-10,

Tänkte visa min layout jag gjorde klart idag, det ska införskaffas en scrapbooking ram till den så kan den sen hamna på väggen. Gud vad tavlor jag har nu som ska upp, men inväntar min väggtext först, sen kommer de bli fiiiint!

Vår lilla stjärna


Blev ganska mörkt ser ja nu, man ser inte att jag rivit pappret kanterna runt korten o så men ni ser på ett ungefär iaf. Nu blire snart att krypa ner, blir en tidigare kväll idag. man e gode trött.

Gonatt.




Pannkaka.

11-09-10,

Idag blire pannkaka till middag, ska bli gött. vi ska äta alldeles strax. Sen ska jag ta mig i kragen och fa ut och springa. ska ta min runda vid gruvberget, får se vad man orkar nu efter en veckas uppehåll. Men nu ska jag kicka igång mig själv igen..

Har scrappat klart min layout, ska köpa en ram till den! :) Färgerna var turkost, svart o vitt med svartvita foton på Loke. om ja orkar kommer de ut en bild sen..

Hejs.


Blir samma idag.

11-08-10,

Imorse sov vi tillsammans en stund.. haha när vi vakna så var det en blöt pöl på lakanet och de var inte kiss utan det var från Lokes huvud. Han hade legat med huvudet kloss i min armhåla haha :) Så det blev lite varmt!

Idag gör vi lite samma sak.. Jag har kapat lite mer på trädet och Loke var med i vagnen en stund. Vi har ätit lunch och leker på golvet mestadels. Han ålar sig fram till saker och ja får krypa me :)

Händer inte så mycket mer än så.

Kram från oss.


Känsligt.

11-08-09,

Gjorde faktiskt lite av varje ikväll, är inte klar heller men har kapat ner halva trädet iaf, pust. Nu har jag börjat scrappa. Skulle kika efter en fin stjärna och råkade slumpmässigt hamna på en blogg där ett par skriver en blogg om deras barn som gick bort i cancer 1,7 år gammal... Nej fy tusan.. Kunde inte låta bli att läsa... men då kunde jag inte hålla tårarna inne heller.. :/ Usch får ont i hela kroppen, tänk så lyckligt lottad man är som har en frisk underbar son. Det gäller att ta vara på varje dag, varje stund tillsammans. Min familj är ju verkligen mitt allt.

Det vill som inte försvinna heller, klumpen i halsen..

Näe nu ska jag försöka scrappa vidare. Måste nog bara kika till min son där han sover så sött i sin säng. Titta till honom och höra hans andetag, då kan jag vara lugn! Hjärtat mitt.

Sentimental oooooja!

Hejs.

Vill ha saker o göra.

11-08-09,

Ja nog är det så att man vill ha saker och göra hela tiden.. Man leker med Loke hela dagarna och så fort han sover så vilar man ju inte direkt utan då äre nått annat jag vill dona på med. Nu är ja inne i nå pyssel stim så det är de mesta ja hållt på med. Har slut tenntråd så jag kan inte göra nå fler armband för tillfället så då har jag gjort några tavlor. Nu kanske jag ska göra en scrapbooking av ett kort på Loke.. men samtidigt funderar jag om ja ska ut och kapa lite mer av ett annat träd/buske på gården som vi inte heller ska ha kvar. Men vette tusan om ja orkar nå mer... Har hunnit baka muffins också nyss haha.. vet inte vad som flugit i mig... överaktig på nå vänster haha.. fast de kommer väl snart en dag då jag bara sitter o slappar hela dan. men sånna dagar ska man ju ha också. men inte ännu! Har för mycket idéer och doneri ja vill göra.

Är de inte de ena så är det det andra, som de heter..

Nog känner ja av ryggen nog. suck. och inte har man varit duktig o sprungit nå heller, men nu e jag ju bra i kroppen så jag ska fasen he mig ut, kanske imorron. vill ju komma igång, vill inte ha dessa överviktskilon kvar. nepp de ska bort.

nu ska ja göra nått kreativt iaf. inte sitta här nå mer. känner att ja har meningslösa inlägg för det mesta, men det är så skönt o skriva av sig lite bara då och då. Är det tråkigt så får ni säga till juh :) Fast vet ju knappt ens vilka som läser min blogg så :P Haha... Nåja ha en trevlig kväll.

Hejs.

Loke arbetsledare.

11-08-09,

Japp, min lilla son har varit arbetsledare idag då jag o pappa skottat spån från gården, det tar ju fasen i mig aldrig slut. Haha, det har blivit 2 släpvagnar fyllda med jord och spån som han kört iväg och det var från EN stubbe! Nu har vi bara den andra kvar imorron att göra.. Medans så kapade jag lillträdet vi hade bredvid med giftiga bär i, så de var riktigt bra o få bort, inge bra sen då Loke kan gå omkring o pilla på dem där..  Men pust nu är jag helt slut. Får se hur kroppen pallar detta.. Men skönt o få det gjort!

Så glad att Loke kan vara så pass lugn i vagnen medans vi donade på och han spanade vad vi gjorde. men sen gick vi in och han fick mat, sen somnade han i vagnen så vi fortsatte och han sover än. Han är verkligen en ängel min son! Evigt tacksam att man kan dona på med saker och han är oftast nöjd då han får vara med o kika! Men man är såklart effektivast då han sover! :)

Här e min snygging, han fick ha mössa en stund då de var kyligare på morron.. men sen tog vi av den då solen till o med kikade fram för en sekund.



Älskar dig så otroligt mycket mitt lillhjärta!

Nu ska jag slappna av och invänta min älskling. sen blire middag!

Sött inbjudningskort.

11-08-08,

Haha blev många korta inlägg idag, har ju mest varit inne och häckat vid datorn då jag pysslat på. Har skrivit ut ett kort på Loke idag som jag gjorde svartvitt. Såhär såg orginalet ut.



Som ja gjorde svartvitt och redigerade bort golvet o tvbänken i bakgrunden.. Guuu vad jag hellre hade vela ha en stor fotoduk där man slipper dumma bakgrunder o bara kan ha enfärgat.



Jo, skulle visa ett sött inbjudningskort ja fick idag! Kalas på G :)



Denna gjorde ja även idag..



Nä nu blire film!

Tjohej.

Pysselånga.

11-08-08,

Ja, man e inne i nå stimm nu av pyssel, men det är ju kul som tusan!

Blev dock ett litet missöde då vi skulle sätta upp en väggtext idag, fan åh! Vi skulle sätta den så rakt som möjligt och så faller den ihop o klistras samman. Kul jul. Det blir att beställa en ny sådan, tur man har oändligt med pengar :)

Nåja, senare kommer den upp iaf!

Nu ska vi snart lägga Loke och sen mysa med lite film!

Ha en trevlig kväll.

Tavlor med text.

11-08-08,

Tycker det är så himla fint och nu har jag gjort dessa två men sitter o funderar på om jag ska ta nått roligt scrapbooking papper som bakgrund istället.. vi får se! Loke sover då gott i vagnen o jag pysslar.

Vad tror ni?





Hejs.


Godmorgon.

11-08-08,

Idag är det sånt väder så man får vara inne heeela dagen o bara mysa o dona på! Så känner jag idag, en lugn och skön dag inne kommer det mest troligt att bli!

Så nu är de morgon mys som gäller.

Nu får vi sova.

11-08-07,

Ja egentligen är det ju den 8 augusti men... :)

Det blev en del spelande kort! Haha, vi körde två omgångar med "American" som de heter.. himla kul!

Har varit en toppen dag, fyllt med besökande, skratt och glädje!

Och Loke VAR stor i jämförelse med deras söta lilla bebis, åh gud så liten och dessa små bebisljud som man nästan glömt bort redan var så mysigt o höra.. tänk va stor han blivit vår kille! :)

Var även superglad för jag lyckades göra en enkel men ändå fin utskrift med text som jag ska ha i en ram! Kan visa er senare :)

Nu ska vi sooooooova. Älsklingen ska ju fasen upp tidigt.

Gonatt!

Söndags rännande.

11-08-07,

Ja idag på morron så har vi bara tagit de lugnt o myst.. sen blev det bad för lillgubben och därefter hans vila, mamma o pappa var också trötta så vi vilade hela familjen :) mkt skönt o sova lite extra. Blir ju sällan att man lägger sig i bra tid på kvällarna utan då tar man ju som vara på sin egentid och donar på med annat istället.

Sen efter lunch har vi varit ut till Trånkan för att hälsa på Öbergs, Adams kusiner. Det var mycket trevligt och de bjöds på våfflor :) Lokes tremänning Alina 3 år var så söt och gav honom en blomma o hämtade leksaker åt honom som han slängde på golvet :) Tror hon tycker om lilla Loke.. Hon hade även sagt innan de for dit: ååh nu får jag träffa Loke, min älskade lillebror :) haha.. så söt..   Loke ville dock äta upp blomman hehe.

Nu ska vi strax göra mat och sen iväg på besök nr 2 idag.. Det blir att besöka Andreas o Kristina o kika på deras lilla bebis som kommit för 3 veckor sedan! åh Loke kommer säkert kännas superstor i jämförelse :)

Hoppas ni har en bra dag! Det har vi, en riktig rännarsöndag :)

Hejs.

Tävling!

11-08-06,

Jag är med i en tävling hos http://madeleiene.blogg.se/index.html och tävlar om en supersöt tavla från Formeli.se

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är att gå in på formeli.se och välja vilken tavla ni önskar vinna. Lämna sedan en kommentar i Madeleienes blogg så är ni med.



Tävlingen pågår till och med 14/8.

Hejs.

Stubbgubben.

11-08-06,

Igår var nämligen stubbgubben här och fräste sönder våra två stubbar som vi har på tomten.. gud så skönt o äntligen få bort dem :) meen då äre ju en hel del jord o flisor av stubben på gården så imorse gjorde vi ett ryck för att skyffla undan lite.. vi fick ihop 5 sopsäckar för sen skulle Adam iväg på fotbollsmatch.. men asså det ser knappt ut som arr vi har tagit bort nått haha... Det får bli släp på måndag o fylla det istället..






varit en vända på stan och då fyndade jag dessa med ett presentkort :) sjukt snygga tycker då ja!





Nu när de snart börjar bli mörkt ute så man får tända massa ljus.



Alltid användbart till lilla snuttis också :)

Ha de gött.


Langos premiär.

11-08-05,

Haha jag skulle ha min förbaskade Langos :P Så när Adam kom hem efter jobbet så for jag o hämtade upp mamma från jobbet så gick vi på stan i luleå och shoppade o åt Langos! Mycket skönt o komma iväg en sväng o bara strosa runt och äta gott.



Langosen var väldigt god, det var räkor, kaviar, rödlök, gräddfil, ost, vitlökssås o sånt på den! Själva botten var som friterat. Man blev gode mätt kan ja säga, vi hade kunnat dela på en. Men efteråt blev man ganska proppfull i magen och hade mättnadskänsla hur länge som helst, blev en pyttemiddag för mig sen kring halv sju tillsammans med Adam. Men då har man testat det, inget jag kommer sukta efter i framtiden men det var nog iaf inte sista gången man köper en sån :)

Jag shoppade några tröjor till mig och sen lite till Loke. På barnens hus fyndade jag en gunga till vår son, vi har ju fått en gungställning av vår kära granne så nu tänkte ja att vi måste ju även ha en baby gunga så Loke kan gunga!

Jag köpte även en One piece som jag ska mysa i till hösten i vintern!! :) Äntligen.



"Sluta smöra" smörkniv :P

Näe de var det det...

Nu ska vi mysa på ikväll o fortsätta se lite Band of brothers!

Ha en trevlig Fredagkväll.

Hejs.

Mysmorgon.

11-08-05,

Idag har vi haft en riktig mysmorgon. Loke somnade igår kring halv nio, sen vaknade han först halv sju och då fick han lite mat. Efter det låg vi bredvid varandra och jag strök honom på ryggen och han hade snutten runt ansiktet. Han e så söt då han riktigt gosar in sig i snutten nära mig. Han somnade tillslut och vi kunde sova en timme till :) Det är så underbart att ligga nära mitt lillhjärta o mysa. Det är ingen dålig start på dan direkt!

Detta är från en annan dag men där myser han med snutten också.




Fredag idag alltså. Min sambo jobbar och vi får se när han kommer hem. Han var inte så sugen på luleåkalaset och egentligen är inte jag heller de men vill ju testa Langos haha. Jag har helt snöa in mig på det där och kan inte släppa tanken. Men jag kanske smiter dit och shoppar lite, samt äter en sån och sen far hem haha. Man vet aldrig, beror på när han kommer hem.

Nä nu ska vi se vad vi ska hitta på!

Godmorgon på er.


Så mycket man vill.

11-08-04,

Det är ju så mycket jag vill göra med huset. När jag väl börjar fundera uti vad man skulle kunna göra så finns det MASSVIS. Men jag får hejda mig och börja nånstans och då är ju ändå Lokes rum prio 1.

Idag ville min lilla son vakna vid sju och tyckte att jag skulle byta bajsblöja, japp det är ju bara att göra det och försöka torka bort gruset i ögonen :) Men nu minsann sover han igen, halv tio.

Jag har letat fram spackel från källaren och en roller och sandpapper. Ett steg närmare en start iaf.

Har inte ont idag heller i höft eller rygg så jag avbokade tiden till o med idag, för jag kan ju inte fara dit och säga att jag hade ont för flera dagar sen. Det känns bara dumt, de kanske helt enketl har försvunnit, men så fort de i såfall kommer tillbaka så måste ja kolla upp de. Men jag e glad att de försvann av sig själv!
Undrar om man vågar sig ut i spåret igen o springa? Hyffsat sugen är man juh...

Näe nu ska jag ta och kika läget i rummet och se om man kan börja så smått.

Hejs.

Helmysig dag.

11-08-03,

Det blev inte en så mycket fixar dag som jag trodde.. men de gör ju absolut ingenting, gillar då man gör saker spontant och kommer på saker att hitta på. På dan tog ja en prommis med Linda o Olivia, Loke satt i vagnen en hel timme, duktig.. men sen påvägen hem var han hungrig så då fick mamma gå i vääääldigt rask takt men de fick jag bara träning av så :P hihi.

Sen när min älskling kom hem så tyckte han vi kunde fara till stugan o mysa med Lokes farmor o farfar och även fiska! Jaaaaaa, de gör vi. Det är ju så mysigt.

Så vi har fiskat och vi fick 14 aborrar men dem var inte så stora, men det är ju alltid kul att det nappar iaf :) Sen har vi ätit goooo mat, grillat med potatisklyfter o sååås! Till efterrätt hade jag med mig mina kladdkaksmuffins som jag satte lite grädde på och även daimkulor, de var smarrigt kan ja lova! :)

Nu e vi hemma och mitt lillhjärta sover som en stock! Han har varit i farten idag!

Vi kanske ska kika ett avsnitt av Band of brothers, vi har börjat se de nu ( jag vet, lite efter alla andra ) men det är rätt spännande! :)

Sen dyker vi ner i säng. En lovley day helt enkelt. Sen e jag superglad för jag har inte haft ont idag, tjoooohej, det känns som himmelriket. Tack för det.

Är dammsugaren farlig?

11-08-03,

Jag tror Loke funderade på det idag, eller kanske inte ens funderade utan var rätt säker på det. Han låg på golvet och ålade sig och jag slog på dammsugaren, han blev inge glad. Tidigare har han varit supernyfiken och stått i gåstolen o tittat med öppen mun. Jag ställde han där istället och då gick de bra, men han släppte den INTE ur blicken :) Sötnosen.

Idag har jag ringt Björknäs, fått en tid till imorron. Idag känns de dock bättre men man vet aldrig, de kommer väl tillbaka senare som de gjorde igår. Kan va bra o kolla upp.

Igår köpte jag en grind som vi ska sätta mot vår källartrapp för snart är denna lilla sötnos i full gång med att krypa runt och kanske mot trappan. Funderar om ja orkar måla den vit, är de någon vits? Men de blir ju fint iaf, vi får se om ja orkar. Igår målade jag iaf några fläckar som inte var målade på toadörren sen vi lagade den och de blev bra. Nu är ja sugen på att börja spackla i Lokes rum och sen rolla allting vitt först.



Så idag blir en dona på dag, kanske tar oss en promenad, verkar ju va fint väder.

Godmorgon på er.

Fortfarande..

11-08-02,

Fortfarande har man ont.. fy tusan alltså! Det kommer och går, på dan kan de vara bra flera timmar, sen mot kvällen och då jag ska sova så gör det så ont.. igår kände Adam på ryggen och ena sidan var svullen.. inge kul! Konstigt med smärtan också för den lixom flyttar sig, ibland vid höften, ibland mer mot ryggen, ibland mot ljumsken.. huuuua! vill att de ska försvinna NU.

Har ätit pronaxen och ipren idag med. Är de samma imorron kanske jag måste kolla upp de där skiten?!
Att man ska gå och bli supergammal o dålig i kroppen bara sådär, nej jag vill kunna göra det ja vill, bära min son, fara ut och springa, sitta utan att ha ont, osv.. lite småless..

Nåja vi tog tag i dagen iaf idag så for vi till Helen en sväng o hälsa på, var som länge sen! Så satt vi där o surra, sen kom de även fler folk o så. Loke åt sin kyckling o rotfrukter idag till lunch :)
Sen blev han otålig så vi åkte hem så han fick sova, nu har han sovit ett bra tag o jag har solat lite på framsidan men de blev himla varmt så jag gick in..

Resten av dagen får vi se vad vi gör.. min sambo kommer jag se skymten av typ en halv timme idag.. trist men så kan de vara då det är mycket jobb o träning.

Nä nu ska jag slappna av ett tag till innan Loke sötnos vaknar..

Tjingeling.

En sväng.

11-08-01,

Tog mig iväg på en promenad med vagnen o Loke tidigare idag. Vi gick till stan och kikade lite, Loke sov hela vägen och sen vakna han på stan.. Blev inte där så länge men en stund iaf, sen vare bara att gå hem för att ge Loke sin lunch! Idag åt han spagetti och köttfärssås, han mmmm:ade under måltiden :)

Köpte de här iaf:




Lite kläder till lillgubben och sen WC skyltarna tänkte jag sätta upp på toadörrarna här uppe, och fotoramen får vi se vart den ska upp sen :) Har ju så mycket kort som jag inte fått upp på väggarna än, men snart så :)

Nu ska jag ut o klippa gräset :)

Hejs.

Min höft.

11-08-01,

Första augusti idag, vill inte att sommarn ska vara över snart men det är den iofs inte. Idag skiner solen :)

Jo min höft är jag inte så glad på just nu. Har sen i lördags haft jätteont på högra höften och bak mot ländryggen.. Ingen aning vad det är men det gör jäkligt ont, tagit ipren och panodil men det har inte hjälpt. Igår var inte kul, man kan ju som inte tänka då man bara känner smärta hela tiden, var inte lätt att sova heller då jag inte kan ligga skönt på nått sätt. Fy tusan.

Ringde Bvc och hörde vad hon trodde, hon trodde de var nått med muskelfästet som kan vara inflammerat. För jag bär ju Loke en del på vänstra höften och det skulle jag försöka sluta med att göra. Tråkigt juh, vill ju kunna bära honom och visa honom saker och mysa. Men ska väl försöka då.. Sen skulle jag knapra ipren för det ska vara inflammations nedsättande, och om de inte hjälper blire farbor doktorn.

Jag hoppas de inte blivit såhär för att jag börjat springa, för de vore ju kasst. Dock vet jag inte om jag kommer kunna springa idag, idag känns de lite bättre men det gör fortfarande ont. :/ Helt matt i kroppen.

Så nu e jag lite less och detta blev ett klagoinlägg.. så kan de va men de gör ju så ont, då blir man LESS.

Nu hoppas vi att det går över så jag kan motionera och mysa med Loke i famnen hur mycket jag vill sen!!

Får skriva nå roligare sen :)

Hejs.

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0