www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Årets sista fredag.

11-12-30,

Idag är det årets sista fredag. Imorron väntar oss ett nytt år. Och imorron är det våran lilla älsklings dag! Ojoj.

För ett år sen exakt så hade jag värkar och satt o höll koll på dem! Tänk att det redan gått ett år.

Nu sover min lilla älskling, han har varit jättesnorig nu flera dagar och vi har inte sovit bra alls. Tre fyra nätter har han vaknat nästan varje timme och skrikit och tyckt det varit jobbigt så vi e rätt slut här, men inatt fick vi alla tillbaka lite krafter då han sov från 19.30 till 09.00 och utan att vakna speciellt många gånger under natten, tack o lov för det. Så vi orkar med allt firande imorron, både vår sons firande och sen nyårs firande! :) Fast det blir väldigt lugnt för oss på nyår. Vi har bjudit över mina föräldrar och Adams föräldrar på middag så det ska bli trevligt och vuxet haha ;) Sen hoppas jag vi kan spela lite spel allihopa och bara mysa. Vi kommer äta gooooo mat också med en ny efterrätt jag inte testat. Kommer säkert bli toppen. Man känner ju inte alls för att festa på samma sätt sen man blivit en familj, ni kommer också inse det, ni som inte har barn ännu ;) Då är Familjemys så mycket bättre!! :)

Jag har fortfarande ont i min visdomstand som vill komma upp. Tror jag har fått alla utom den där sista och det gör så förbannat ont. Helt sjukt. Äter ipren som en galning och nu har jag fått tips om ett gel man kan smörja så det lättar lite, vilket de gjorde, tack! Men kan säga att jag vaknar på nätterna av det onda, inte kul. Vill slippa all smärta nu, tycker jag haft det NOG!

Nåja, nu ska jag baka lite chokladbollar, och sen får vi se hur länge sötnosen vill sova. Vi försöker nu vänja honom med att sova en gång på dagen för han verkar inte behöva eftermiddagsluren nå mer och sen är det ändå så tight inpå hans sovtid inför kvällen så nu kommer de se ut ungefär såhär..

Anteckna nu ;) haha

Kliver upp kring 7-8 nånting, äter frukost.
Sen kring 11 får han lunch
 Efter det får han sova kring 11.30
Sen får vi se hur länge han vill sova, kanske till 13.00
Efter det mellis kring 14.00
Sedan middag kring 16-17
Sedan gröt och läggdags kring 19, 19.30

Jag tror de blir bra :) Då vänjer han sig vid Förskoletider också, nog för att det är lååååångt bort ännu men kan va bra för sötnosen ändå! Han ska börja Förskolan i Augusti först! YEY :) Så mamma kan mysa med honom länge till.

Här kommer lite bilder.












Mest kort från Julafton, för jag har inte fört över nyare bilder! Tycker den här sista vart jättebra, mamma o pappa med små kusinerna bus! :)

Nu ska jag baka vidare. Tjohej.

Mellandagarna.

11-12-27,

Mellandagarna är här och vi har en pappa som jobbar men han brukar komma hem i bra tid ändå :) Loke har tyvärr blivit förkyld och snorar massor så han är lite kinkig och ännu mera mammig. Han vill helst mysa i famnen hela tiden och det har jag inte något emot, förutom då man ska iväg några meter :P

Annars så äre ju bara några dagar kvar tills min älskling fyller ett år.. tänk vad tiden har gått fort. ojoj. Jaa så om 3 dagar, den 30e december fick jag mina första värkar klockan sex på morron då Adam for o jobbade, jag minns hur jag bara ville ha hem honom fort! Han kom hem på dan och vi satt i soffan och tog tid på hur långt det var mellan värkarna.. då vare kring 8 minuter... sen gick det sakta men säkert neråt :)

Ja det kommer bli stort, vår stora lilla plutt ;)

Nu sover han sött och jag funderar på att måla litegrann i hans rum, det är inte så mycket kvar där men några figurer ska dit ändå. Så ska ta det lite då och då, när man hinner.

Sen tror jag fasen jag ska krypa ner, har inte sovit allt för bra de senaste nätterna..

Hejs.

Underbar Jul.

11-12-25,

Vi har haft en riktigt mysig och underbar julafton igår! Vi åt julgröt på morron och Adam fick mandeln, vilket betyder att han är nästa som ska gifta sig, haha hmm?! :) Ja vi får väl se. Sen har vi myst på och lekt med små grabbarna, dem var så himla fina igår, både Loke o Hugo. Det var verkligen en härlig känsla att fira julafton för första gången med sin son! Tänk så roligt när han är mer medveten sen då han blir större, men nog öppnade Loke paket och donade på iaf :) Han såg lite Kalle Anka också! Sen satt han även i Tomtens knä då tomten kom :)

Jag trodde Loke o Hugo skulle storböla och bli rädda för tomten men vi gjorde så att vi inte hade någon mask utan bara luva och skägg, och de funkade tydligen bra :) Dem hade stoooora ögon båda två men det gick superbra, och dem fick paket av tomten!

Tack alla för en otroligt underbar och minnesvärd första jul tillsammans med er o för oss med Loke :)




Nu ska vi iväg till Adams familj på Juldagsmiddag! Ännu mera familjemys, me like :)

Jag är så lycklig över det jag har, det kan jag verkligen inte säga för många gånger!

Pussokram.

Grattis till dig!

11-12-23,

Ett stort Grattis till dig min älskade sambo! :) 30 år idag, shit pomfritt. :) Men snart är ja själv där så ska int säga nå hihi! Detta år får han fira med Loke också, mysigt! :) Jag och Loke har blåst upp några ballonger i morse och donat på. Han tyckte de var spännande men vågade bara röra litegrann vid dem.

Sen har vi myst på och badat o donat. Ska göra honom lite fin också tills pappa kommer hem! :)

Sen blire fika och firande!! :) Hipp hipp hurraa darling!

Jag älskar dig så och du är världens bästa pappa! Älskar vår lilla familj mer än nått annat!



Hejs!

Längtar.

11-12-21,

Längtar till julafton.. massor! Fick massa julkänslor nyss när vi ikväll har satt upp granen och lyssnade på julmusik samtidigt. Iofs låg plutten och tjoade lite samtidigt så vi smög omkring på tå där inne, de var ju inte så juligt men sen somna han haha! :) Vi får se imorron hur Loke kommer reagera då granen står där i vardagsrummet och hur mycket han kommer att pilla i den. hihi det blir nog att säga en del Aj-aj, eller nej! :) Men han måste ju lära sig, så äre ju bara. Man måste ju kunna ha granen, de hör ju julen till.

Har även slagit in fler paket ikväll. vi skulle ju knappt köpa nå julklappar i år men ändå så är det hur mycket paket som helst.

Trött och sliten, nu blire dyka ner i sängen med våra dunderstora och fluffiga täcken. dem är nästan föööör varma men jag gillar fluff ändå :)

Gonatt.

Inge mer sjukhus.

11-12-20,

Näe nu har jag inte tänkt hamna nå mer på sjukhus förrän på väldigt länge. Idag var jag dit igen för att ta bort min slang jag haft nu i en vecka! Vilken befrielse, den har varit riktigt jobbig kan ja lova. Väl där så tog dem bort den och det sved massvis, inge trevligt då dem går in urinrörsvägen AJ AJ. men lida pin får man göra ibland för att bli bra. Jag har ju fött barn så ;) Det här var ingenting. Men det sved massvis efteråt, ni vet som när man kissar tusen nålar. aj aj igen. men det gick också över :) Här är det intressant fakta minsann haha!!

Sen har jag haft en toppen dag, jag o Loke har varit på stan o köpt klart sista julkapparna och de var så mysigt då han flörtade med folk som gick förbi, och han vinkade och skrattade. En gubbe tyckte han verkade vara en så snäll o glad kille, ja det är han ju :) hihi vår plutt.

Sen har vi busat hemma och nu har jag griljerat en skinka till ;) Här äts det julskinka vill ja lova!
I ugnen nu är Saffrans rutorna, hoppas dem blir goooa.

näpp det var allt från idag. Nu känner jag då inget obehag i magen och DET ÄR SÅ SKÖNT! Jag njuter och är sprallig och glad :) Mår toppen!!

Puss o kram på er.



Charmtrollet



Försökte mysa med Loke i sackosäcken, snygg min jag gör :P



Pyjamas Loke i farten ;) Busar med pappa.

Hejs.

Är med i en tävling.

11-12-19,

Denna tävling är jag med och tävlar i! :) Hos Malin o Prinsessan kan du också vara med om du vill!

För att delta i tävlingen går du in hos Lagnöviken och väljer vilket smycke just du skulle vilja vinna. Lämna sedan en länk till smycket tillsammans med en kort motivering i kommentarsfältet hos Malin. Sen är det klart!


Tävlingen pågår tills annandag jul den 26 december 2011. LYCKA TILL!

Hejs.

Julaftonsveckan.

11-12-19,

Ja nu är julaftonsveckan kommen! Tror denna vecka kommer gå jättefort så är vi snart på Fredag den 23 december då min kära älskling fyller år. 30 år! Shit vad vi har blivit gamla haha! :) 2 år kvar för mig..

Sen på lördag är det julafton, kommer bli så mysigt att fira med Loke och se hans uttryck vid alla paket och även då tomten kommer. Tror han och Hugo kommer bli mest rädda men då får man vara där och vara hans trygghet. Han är så söt då han är rädd, han e rädd för dammsugaren och satt igår i mitt knä då Adam dammsög och han ville inte släppa taget. Tokis :) Men de är som gossigt på nå vis.

Kommer bli en underbar jul iaf.

Nu snöar det mer och det är kramsnö ute, blötsnö. Jag tror att ja o Loke ska fara en sväng på stan sen efter lunch, kanske köpa klart nå julklappar som e kvar.

Jag e så glad att man har jullov iaf,känns hur bra som helst. Känna lugnet och dona på med de man vill!

Hej från oss.



Loke me långhåret :)

Julklappsjakt.

11-12-17,

Idag har jag fått sova ut på morron, himla skönt. Fast Loke sov bra han med, somnade 20.00 och vaknade 07.45.. och med en paus på natten för lite flaska.. men det är ganska så okej :P Han var så himla slut igår kväll.. han sov ingen middag och därför somnade han bums i sängen med flaskan i munnen.. söt gubben!

Sen har vi myst med frukost och lek. Efter det har Loke tokis fått vara med farmor och farfar medans jag o Adam farit iväg till storheden och fixat julklappar. har några kvar men de är småfix.

det gick ganska mycket fortare att kuta i affärerna utan Loketok faktiskt :) vilken kan vara skönt ibland. annars äre ju kul för han att sitta och titta på alla grejer runtikring men då det ska pausas för mat och mellis och det ena med de tredje så kände vi att de är bättre och göra ett ryck utan honom så gåre undan! men de är såklart konstigt då lilla gubben inte är med en... väldigt tomt.

Vi gick även in på den nya Candyworld som ligger där Onoff har varit. det var längesen ja handla så mkt godis, haha det lär ju räcka ett braaaa tag.

Nu ska vi mysa med film. en bra thriller ska jag leta fram.

Hejs.

Sockersöt.

11-12-16,

Idag har ja pysslat ihop en liten ljuslyckta! :) Visst är den "sockersöt"? Haha!

Jag tyckte den var lite frän nu såhär på vintern :)




Älskar pyssel!


Nä nu ska ja mysa ner mig i soffan, har haft riktigt ont på sidan av magen, i en timme kring middagstid, de gjorde oooont kan ja säga, ja hoppas allt står rätt till sen de opererade. som tur är ska ja dit på tisdag.. fast jag längtar då inte.

nu äre mys helg! Äntligen :)



 

Kämpar på.

11-12-15,

Här kämpar jag på, på dagarna med obehaglig värk i magen av slangen som e kvar ännu, på tis ska den bort. tack o lov för det. Ringde och fråga om de skulle kännas såhär och jo, en del kan få riktigt obehagligt och vissa känner bara när de hostar eller skrattar.. men såklart skulle ja få känna de obehagliga hela tiden.. nåja, värktabletter är min räddning fram till tisdag. Då hoppas jag att jag får slippa smärta HELT, kommer fasen inte ihåg hur de känns och INTE ha ont... :/ Nåja.. så ser det ut här.

Jag har iaf varit hemma med Loke själv idag, Adam har jobbat och de har gått bra ändå. Försöker inte lyfta Loke alltför mycket i onödan, så vi håller oss på golvet o myser o leker.

Efter middagen for vi och grattade Linda som fyllde år, nu var vi på rätt dag.. haha.. vi åkte ju dit för två veckor sen och stormade in o grattade men de var hyffsat fel dag, hihi.. Men de var trevligt iaf.

Nu ska vi slappa o mysa me en film. Gud så underbart det är att kunna slappna av och njuta lite mer av dagarna nu, det var längesen jag klarat av att göra det. Men men, detta fick mig att inse att det går inte att köra på som en galning , utan nu tar vi det som de kommer och så kommer allt att lösa sig ändå. Herregud, det viktigaste i mitt liv är ju ändå min familj och att vi mår bra. Resten är bagateller.



Mysgubben i morgonrocken efter ett bad.

Fått ett fint julkort idag, då blev jag glad. Tack gumman!

Soffan väntar.

Hejs.

Tungt.

11-12-14,

Ja, vart ska man börja? Mitt i all stress med allt som ska göras o C-uppsats o allting så såg jag framemot en helg med mina föräldrar o bara mysa där. Jag skulle sova över på fredagen till lördagen med Loke o bara ha det trevligt. jo vad händer? får nå så jääkulst ont i magen o på sidan av höften då ja ska sova så jag kan inte sova, tar tabletter men dem hjälper inte ett skit. på morron blir jag svimfärdig o spyr. antar att vi måste åka in, tänkte först fa på vårdcentralen men nej, dem är värdelösa så blir sjukhuset istället. tur kan ja säga. annars hade jag aldrig fått bort detta skit. när dem väl säger att ja måste stanna över natten får ja panik. det går ju inte, då kan jag ju inte träffa Loke, eller plugga eller nånting! FAN. sen till råga på allt så var min kära sambo i Jenkis så han kunde inte komma förrän på söndag kväll till mig på sjukhuset...

nåja var på sjukhuset från lördagmorron till tisdag morron. fy fan kan ja säga. har inte varit kul nånstans. lätt det jobbigaste nånsin att vara från Loke. oj så ont det gjort i mamma hjärtat.

de har iaf opererat bort njurstenen ja hade som var för stor för att normalt sett kunna pinka ut.

orkat inte gå in på nå mer detaljerat, kan säga att det varit sjukt jobbigt iaf. kan säga att smärtan jag hade var fan som för värkar förutom att när man har förvärkar så pausas dem ju en stund o sen kommer nästa värk men här var det nonstop, konstant smärta... fy fan! ingenting ja önskar någon att få.

nu kurerar ja mig o tar det lugnt. att lyfta Loke kan va jobbigt, har fortfarande en slang i kroppen mellan njuren och urinblåsan som de ska ta bort om en vecka. den känns också vill ja lova, hua!!

skit elände!

nu hoppas ja att man mår bättre snart för det här har varit riktigt jobbigt.

så, då har jag klagat ut om de här.

nu försöker ja se framåt men många av mina planer har ju skitit sig kan man säga. mindre kul...

nåja, de var iaf hur underbart som helst att träffa min son igen efter 4 dagar. oj vad jag grinade..

Tack för stöd från min söta familj o de som hört av sig under tiden. de värmer.

hejs.

Härligt med snö.

11-12-08,

Härligt att vi faktiskt har snö nu, de känns bra. Det kanske blir en vit jul iallafall. Jag och Loke har på morron tillsammans varit ute på en promenad i snön, de var inte plogat då så det fick bli ett träningspass för mamma :) Sen så satt vi lite i snön här utanför och bara tittade på allt vitt runtomkring. Hans första upplevelse av snön äre juh hihi :) Han fundera och när jag tog i snön och greja så skratta han! men han är lite otymplig i sin overall och innan han kan gå så äre ju inte så lätt o röra sig. han stod mot vagnen en stund men de är svårt ännu. sötgubben.

så de var skönt, frisk luft o mys med sonen i snön. orkar inte sätta in bild just nu.

sen hare blivit plugg och gjort klart intervjuerna idag, mkt bra. Så nu ska det bara skrivas utav helsikke :)

nu ska jag ta och andas lite o slappa, sen vaknar lill Tokis och då ska vi busa! :)

Hejs.

Kärlek.

11-12-07,

Hade en supermysig stund med mitt lilla hjärta innan han somnade för kvällen. Vi satt tillsammans o  pratade och sjöng tillsammans och han kunde ligga kvar en stund faktiskt, istället för att hoppa upp och vilja göra något hela tiden.. det var supergossigt. jag snosade i hans hår och tänkte, tänk att vi fått en sån underbar son som Loke! Det är helt fantastiskt. Min son. Jag fick även pussar av honom och han är för söt då han ska ge pussar... så mysigt :) han gapar med hela munnen haha... Nåå gossing.. Ja, Kärleken blev överväldigad och tårarna kom..

Jag är verkligen lyckligt lottad.

Älskar min familj mer än jag nånsin kan förklara.

Hejs.

Kämpar på.

11-12-07,

Huvva detta är inte speciellt kul men antar att det är ett h-vete för alla som skriver en C-uppsats. Stressen och att det ska vara så himla bra skrivet osv. Det är inte en dans på rosor direkt. Sen är Loke i nån fas eller nått nu för han skriker och lever om, så fort han inte får som han vill och det gäller det minsta möjliga så skriker han och vill klättra upp i famnen, blir frustrerad osv. Kanske tänder på gång? Ingen aning. Men de är nu man önskar han hade varit en liiiite liten bebis som mest sover haha :) Men det är klart det är någon fas för honom och han håller ju på bli stor våran lill kille :) Han vill då helst vara mycket i famnen och sen direkt då han har fått komma upp, vill han ner och greja runt igen.Full fart på honom! Sötnosen. Men gud så jag längtar tills skolan är över. tänk att få ta dagen som den kommer, bara jag o honom utan alla måsten. blä.

Nej nu äre bara att ro detta i land, ska kämpa in i det sista!! Om 12 dagar ska vi skicka in vårat arbete och förhoppningsvis vara klara. puuuust. nu ska ja kila.

Hejs.

Längsta resan på länge.

11-12-04,

Igår var det personalfest med Ica och vi tog oss iväg kring fem, när vi var framme var vi i Arvidsjaur!
Där blev det julbord med massor av gott att äta. Så maten var bra och sen var det 2 killar och 2 tjejer som uppträdde och sjöng sånger så vi skulle komma igång :) Och en av tjejerna var söta Emmy som ja läser tillsammans med i skolan. Hon är så duktig på sjunga och dansa! Så henne surra ja snabbt med. Sen blev det disco på övervåningen. Där dansa vi ett bra dag sen så kände ja näe. Tröttheten började komma och man satt och gäspade :) man är inte alls på samma sätt sugen på detta längre. alltså att gå ut. Kvällar hemma i gott sällskap tycker jag är det bästa, dricka vin eller nått och bara mysa. Inget mer.

När vi väl skulle hem iaf kring ett så gick de mindre bra. Det hade blivit Blixthalka, glaaaaashalt på vägarna och det var INTE sandat nånstans så våran kära buss tog sig inte frammåt. Vi gled och spann på stället med hjulen. Vi fick vänta på sandbil efter sandbil för att ta oss nånstans. En sjuhelsikes resa kan ja säga. fy fasen. Var mest arg och sur, men emellanåt fick jag många skrattanfall för att man var så övertrött. Så lite roligt men mest jobbigt och ont i hela kroppen fick man då man skulle försöka sova litegrann iaf.

Jag var hemma 07.30. dvs 6,5 timme senare... fy fan! Som jag hade längtat efter sängen. Det var gode skönt o lägga sig i den efter detta. Adam kom upp precis efter jag kommit hem och var orolig och hade tänkt ringa mig, han trodde såklart det hade hänt nått. huvva.

Men man har väl sovit kanske 3 timmar på morron, sen har ja varit vaken och donat på med familjen. Varit och tittat på ett hus i Sävast så vi skulle få lite frisk luft. Sen blev de skräpmat o chill.

Nu ska vi äta julskinkemackor sen sooooooooova! Så skönt de ska bli. Hoppas Loke sover till åtta imorron så får jag sova 10 timmar kanske, hur bra vore inte de? :)

Lite bilder då..



och några till..





Ser du Marre, har halsbandet ja fick av dig, passade superbra till den där klänningen tycker ja :) Skitnöjd!

Nu ska vi mysa ner oss i soffan med skinkmackan. Gonatt på er.



Helg! :)

11-12-02,

2 december och INGEN snö ännu, skandal! Säger de igen, nu vill ja ha snö! Faktiskt. Till o med Adam som jobbar ute vill ha snö nu.

Ja här är det full rulle som vanligt, dagarna flyger förbi och man har massor att göra och massor man känner att man vill och ska göra, men som inte hinns med. Jag tror jag har för höga krav på mig själv, att försöka hinna allt på samma dag helst, går ju inte. Måste försöka inse det nångång. För stressen knäcker mig..

Har iaf haft en mysig familjekväll. Loke är så underbar, älskar honom så. Varenda dag med honom gör mig så lycklig, och när pappa Adam kommer hem från jobb så är vi vår mysiga familj och kan gosas alla tre. Livet är fantastiskt med denna lilla kille i vårt liv! Han charmar oss varje dag.

Nu ska vi vara som pensionärer och krypa i säng, ögonen svider och man e helt slut. Kanske behöver sova lite extra också inför imorron. Då vankas det personalfest med ICA gänget. ska faktiskt bli roligt. Gud , de var ett år sen jag jobbade där nu... shit! Eva var så söt och ringde och fråga om ja ville komma iaf, och de ville jag ju såklart. Det är 10 års jubileum med Håkan (chefen) också så de kanske blir nått extra. Vi ska åka tidigare med bussen iaf, så jag tror vi ska längre bort än Luleå iaf. Spännande!! :)

Så imorron slår vi klackarna i taket! :) woho.

Men nu sova. Natti.

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0