www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Loke en månad!

11-01-31,

Ja idag har våran son fyllt en hel månad :) stora lillkillen våran!!

ja tänk att det redan gått en månad sen han kom till oss på nyårsafton! och vi stod och firade vår älskade son på tolvslaget med blöjbyten :) världens bästa nyårsafton nånsin!!

idag har det blivit plugg med Helen, gick bra, vi fick gjort det vi skulle!

Sen har jag varit hos Magda och grattat henne och fikat! Loke följde med och visade upp sig :P Det gick bara fint! Tror det är några bebis sjuka tjejer där som snart kanske själv vill ha en bebismage, vi får väl se framöver ;)

nu e jag trött som tusan och vi ska sova. skulle ha gjort de för länge sen, har skola imorron och då ska lilla Loke få följa med så vi får se hur de ska gå! bra hoppas jag :)

skulle ba säga att jag e så glad över vår son och att han blivit en hel månad gammal. detta mirakel alltså. jag älskar han så ofattbart mycket.

nu sova! hejs.

Piggare söndag.

11-01-30,

Japp idag är jag piggare. det var jag inte igår, trött och slut och det kändes som att allt blev fel. men vi hade ändå en mysig lördag, såg film o mös på med våran älskade son!

nyss har Lokes mormor och morbror varit här, med min farmor också :) himla trevligt att dem kom och fika lite! och den fick inviga soffan! den fick bra betyg :) Loke låg och sov, men sen vakna han till och ville umgås med dem! mys pojken våran. mat skulle han också ha såklart, direkt man vaknar då man har sovit så vill man ju ha mat, helst direkt på en endaste gången. Det är himla fränt att han känner att jag har maten, för då han skriker och är hos pappa så kan ha skrika på, och sen när han kommer till mig så lutar han sig mot bröstet och gapar, haha, han känner lukten av mjölken :P Mamma = mat :)

nu sover han, och vi ska se handbollen, match om brons, får hoppas dem tar det nu!

sen ska vi äta de vi gjorde för nån dag sen, västerbottensost paj :) vi gjorde med skinka i också så det blev lite mer matigt, dem är ju såååå god. och så massa sallad till.



(bild från google)

 vi får se om de blir en promenad senare, kanske hinner bli lite varmare också! vore skönt.
 
skulle verkligen behöva komma igång nu, nu känns det att jag vill börja träna och komma i form! har ju massa kilon kvar att gå ner, men har hittills gått ner 13 kilo sen förlossningen. men har många kvar innan jag är nöjd! snart ska jag bli en hurtbulle! :)

ha en bra söndag. tjohej.

Soffan.

11-01-28,



Ska även fota den sen när den står i vardagsrummet, men nu behöver vi köpa ett nytt soffbord, ett runt vitt ett hade jag nog tänkt! Kommer passa bra till.

Nu ska vi sova o hoppas på en bra natt. Gonatt.

Testar.

11-01-28,

Testar ett program som kan göra det lite roligare med bilder man lägger in i bloggen.. så nu har jag gjort en , så får se hur det blir nu.


Sådär! Ser nu att jag hade ju kunnat göra bilderna större, ja man får testa sig fram! men låter dessa va kvar, han e ju som himla fin våran Loke :)

Jag ska även lägga in bild sen på soffan, men det kanske inte blir idag!

Hejs.

Fredag!

11-01-28,

Genom att Loke hade en hemsk dag igår så ville han inte somna heller, haha.. vi provade allt! Men tillslut så, han sov bredvid mig hela natten, han ville då inte vara i sin säng. men det gör mig ingenting, det är så mysigt så. även om jag sover lite sämre själv så är det så mysigt. Så nåra timmar fick vi nog sova, sen tjorvade han kring halv sju också.. så nog e man trött i ögonen, och borde egentligen sova nu då han sover.. men jag har hängt upp tvätt (som jag glömde i maskinen igår som var klar då), duschat, plockat undan här hemma, gjort iordning i vardagsrummet inför att soffa ska komma idag. så man passar ju på att göra det man måste här hemma då han sover, medans man egentligen borde sova själv!! dumt... men jag ska sova senare, eller nästa gång Loke sover så ska jag o Adam passa på att vila ögonen. Min darling kommer snart hem, och som sagt, även vår soffa! yey.
helt överlycklig e jag, så skönt o kunna sitta fler nu än två!

skönt med fredag också, helgen tillsammans med familjen! :)

så idag är en mycket bättre dag trots tröttheten, älskar ju min familj så himla mycket, finns inget mysigare än att vara nära min älskling och våran underbara son Loke.

nu kanske jag hinner med nått mer innan soffan kommer och Loke vaknar! ska bara pussa på honom först :)

Fredagsmys med familjen senare ikväll i nysoffan :) inte dumt.

hoppas ni har en bra fredag mina vänner.

Små ledsen idag.

11-01-27,

Ja idag har det varit en lite små ledsen dag för Loke... på morgonen så var vi så trötta båda två, Adam hade farit på jobbet kring halv sex, och min klocka ringde kring åtta. Så att vi skulle ha tid att göra iordning oss för babymassagen. När ja hade snoozat till halv nio kvart i nio så fick vi motvilligt gå upp. Loke sov så bra men då vare bara att pallra sig iväg, vilket inte blev så bra sen.. Han klarade massagen en stund, sen vare inge kul nå mer.. då vare tjorv i magen och så var det bara att amma honom, men de var ändå inte riktigt okej så vi gick lite tidigare iväg till kollen han skulle på. Sköterskan som har massagen är den som kollar och väger honom så vi smög iväg lite tidigare.. Han väger nu våran lilla plutt, 4320 g.. hihi han växer som tuuuuusan... jag måste ju ha grädde i booobsen :P man kan ju tro det iaf! och han har växt 4,5 cm på längden.. :)

sen kom vi hem och Loke har inte varit så glad då heller så det har mest varit en skrik dag idag, lite jobbigt för honom och mig, stackars liten.

Palo har varit här och hjälpt oss flytta vår gamla soffa och tvn samt tvbordet.. för nu ska det in en heelt splitterny soffa och en stoooor sådan :) yes! Imorron klockan ett kommer dem med den hem till oss, kommer bli grymt snyggt! längtar så mycket. så just nu finns det inget att sitta på, men tur att ja inte orkar se nå tv ändå ikväll, såå himla trött jag e... huua!

nu ska jag hämta vatten, att man blir så himla törstig när man ammar, hur törstig som helst :)

 vi hoppas på en bättre dag imorron Loke :)

hejs.

Onsdag.

11-01-26,

Inatt har vi fått sova igen, tack o lov, älskade Loke :) Han e så duktig! Han åt med flera timmars mellanrum och kunde somna om direkt, fast i slutet mot morgonen så ville jag att han skulle ligga sådär nära mig igen så det fick han göra! myspys.

usch hatar när jag drömmer att han ligger bredvid mig i sängen och så ligger jag o gosar med honom (som då egentligen bara är mitt fluffiga täcke) och så vaknar jag och ska känna honom på magen , så ligger han inte där... aaaaah... får ju panik! sen hör jag några små andetag en bit bort... JAHA har han hoppat över till spjälsängen nu eller vaa? haha, så ligger han där så fridfullt medans jag är hysterisk :P men det blir väl lätt så när han ena stunden ligger i sin egen säng och andra stunden med oss.

nu sover han i vagnen vår älskling. jag och Adam funderar på soffgrupp och hur vi ska göra. vi ska fara o kolla på möbelaffärer idag för vi vill nog ha en stor soffgrupp som en hörnsoffa med divan! så man ryms några! nu ryms man ju typ 2 pers... inge bra! Senare idag blire middag hos Adams päron, köttsoppa, det är faktiskt himla gott. man äter de så sällan.

nu ska jag hoppa in i duschen medans Loke ännu sover. sen vill han säkert ha mat! vår plutt.

♥ Jag är så oerhört tacksam för det liv jag nu lever, med min underbara sambo som alltid ställer upp och finns där och som jag älskar så mycket, och att vi nu fått vårat mirakel som vi längtat efter så himla länge! Det finns knappt ord för vad jag känner... Lyckan är verkligen total! Min familj, min underbara familj... ♥




Träffa gammelmormor.

11-01-25,

Ja idag har Loke fått träffa gammelmormor, alltså Adams mormor... så det var trevligt, fick fika lite och surra!  Dem tyckte han var lik Adam, en Rutströmmare hehe så :) Så efter den lilla utflykten så handlade vi lite och sen hem för vi skulle få hembesök av en försäkrings snubbe, så han har nu varit här o surrat om försäkringar så vi ska klura lite o se vad vi ska ta! men den verkade då bra!

nu äre snart dags för lite rester att äta. lax lasagne! gott som fasen :)

sen kommer nog Lokes farmor och farfar förbi ikväll. det är ju praktiskt att de bor så nära , bara typ 4 hus ifrån oss så dem kan alltid springa över då dem har lite tid över!! :)

Joo inatt vart jag helt ställd då vi la oss och somnade efter mycket om och men, kring halv ett med lillemannen, sen när jag vaknade nästa gång var klockan sex!! vi hade alltså sovit längsta tiden hittills, himla skönt.. håller tummarna att detta håller i sig, iaf att han kan sova o äta o somna om!

nu mat. tjohej. hoppas alla har en bra dag.

Älskar min sambo så fruktansvärt mycket, och min lilla älskling Loke. tänk att vi nu äntligen är
en liten familj!

Loke äter o äter.

11-01-24,

Asså han brukar ju äta med ganska jämna mellanrum men idag efter vi kom hem från promenaden så har han sovit litegrann och ätit, sen somnat pyttelite och skrikit efter mat, och hållt på sådär nu ett bra tag.. Men det sägs ju att de inte kan få för mycket mat?! det är ju som han som styr maten så.. men vill inte heller att han ska gå upp för fort i vikt eller nått, men de kanske inte är nått att fundera över ännu? eller..
när han väl äter så äter han ju bara korta stunder också, kan inte fatta att dem sa på BB att man ska försöka amma 20 minuter på varje bröst typ.. shit, han har ju aldrig ammat längre än 15 min typ.. och nu idag har han joxat och ätit typ 5 minuter och sen sovit lite osv..

vi får se om det bara var idag han skulle ha små snuttar mat hela tiden eller om de fortsätter. men samtidigt när man läser runt lite så har ju vissa det så att deras små bebisar äter varannan timme typ, ammar varannan timme heela dagarna. nej gud så har vi ju det inte iaf.. vilket känns skönt, då hade man ju inte kunnat göra nått än att ha framme brösten dygnet runt haha. näe vi har de nog rätt bra iaf, men man funderar juh iaf!

jag gör ju som allt när han skriker, försöker med allt men som jag skrev tidigare så ser man ju rätt lätt då han e hungrig genom att han gapar o har sig :) sötnosen. så det är nog bara o mata o mata då han vill ha, såklart.

vi får se på torsdag hur mycket han har gått upp då, om det ser bra ut o så!

nu ska vi mysa vidare, Loke somnade iaf nu ett bra tag efter sista måltiden haha!

vi får se hur natten blir..

tjohej.


Ny vecka.

11-01-24,

Måndag, ny vecka nya tag med lille Loke o pappa :) Adam e lediga med oss till o med onsdag, så skönt så. Blir inte lika kul sen när han måste jobba men är glad att han har ett sånt jobb som gör att han kommer ändå att komma hem kring ett två på dagen sen :) känns toppen bra! och har jag tur så kan jag och Loke sova länge o mysa på, på morgonen tills pappa nästan kommer hem hihi så är vi hela familjen igen. MYS.

idag har vi varit på en promenad och kikat lite på soffor. vi vill nämligen köpa ny soffa, har ett dilemma dock. vet inte om vi ska ha en hörn soffa eller jag vill ju helst ha de men vi har inte så mycket plats i vårt vardagsrum så kanske får bli en tre:a och en två:a.. vi får se hur de ser ut med plats. vill ha en i svart tyg iaf, dem är så snygga.
men vi ska testa o mäta o se vad som kan passa.

sen handla vi lite och så gjorde vi palt till middag. gott gott.

nu blire slappa resten av kvällen, e himla trött faktiskt och har som haft ont i huvudet hela dan, inge kul. men han e duktig nu på natten iaf, njuter av varenda natt som går bra! Så skönt när han kan äta kring tre och sen somna om och äta kring sex och somna om och äta kring åtta nio. då e man glad på morron. Det kan ju vara minifomen som vi har testat nu några dagar som ger värkan. får hoppas det. får hoppas de håller i sig också, man får ta en dag i sänder..

hej från oss. bilden är bara nån dag efter vi kom hem från BB.

Söndagsdoneri.

11-01-23,

Idag har vi fått sova igen rätt bra, himla skönt :) Loke e duktig när han vill hihi! Så på morgonen tog sig Loke ett bad i baljan, han e så söt. Först skriker han lite då han ligger helt naken och de är kallt, vilket är förståeligt såklart men så försöker man va snabb med honom ner i det 36-37 gradiga vattnet och då blir han lugn som en filbunke :) Han njuter på som vanligt och sprattlar.. vår sötprins!

var en sväng på åhlens med Adams mamma idag, handla lite kläder till Loke. Åhlens ska ju stänga och de har 50% på hela butiken. har inte hängt med på all rea förrän nu och nu var ju hela butiken typ tom haha. men vi får se vad som ska komma där sen , de ryktas om en till galleria!!! :) de vore nått! yey.

sen har Frida.B varit här och snosat på lillemannen och han var så snäll så och sov i hennes famn :) Sen lämna hon över honom till mig preciis då han vakna o ville ha mat :P

nu ska vi strax äta mat, fiskgratäng faktiskt, kul o testa nå nytt igen, bra o få recept av mamsen som man kan testa! :)  

Sen skulle Lokes mormor och morfar komma hit :) alltid kul!

maten kallar..

hejs.

Härligt väder.

11-01-22,

Ja idag var det härligt väder ute, solen sken och det var inte alltför kallt. cirka minus 8 grader. Så medans Adam var på träning så tog jag och Loke en promenad med vagnen! var så himla skönt :) ska börja komma igång nu så smått efter allting så man får röra mer på kroppen. Det tar ju sin lilla tid efter förlossning och allting innan man känner sig rätt okej. Nu känner jag mig helt bra, förutom att min rygg är väldigt känslig känner jag, genom att man sitter och ammar i kanske inte alltid bästa ställningar eller att man spänner sig i onödan samt att man bär omkring honom men ju mer man rör sig o kommer igång så kommer ju ryggen bli bättre också :)

Lite bilder från promenixen.





Älsklingen i vagnen, han sov så gott!





Nu håller vi på göra laxlasagne! de är riktigt gott så nu e jag hungrig!

Fick lite blöjor och kläder av Lokes farmor och farfar idag också, tackar så mycket!

Nu har äntligen våra blöjpåsar också kommit så nu kommer det inte lukta nå skit på toan :P

Hoppas ni hade en härlig dag som jag! Jooo, vi har fått sova också i natt, wooohoo.. helt nöjd e jag! Han gnällde inte en enda gång i natt, han ville bara ha mat sen somna han om, lika trött som mamma o pappa sin! De var faktiskt riktigt välbehövligt! :) fortsätt så lilla vän :)

Hejs.

Nya prylar.

11-01-21,

Ja idag for vi en sväng till storheden, handlade lite på H&M, nå amningströjor och amnings BHar, har ju två hemma men behövde definitivt fler och sköna sådana. Köpte även ett par härliga mjukisbrallor gråa. skööönt! Haha innan vi for så försökte jag mata Loke men han var så trött så han ville inte ha nått, så vi for iväg och när vi var inne på H&M så ville han såklart ha mat, så då har jag testat amma i en provhytt också :P Det var nått nytt.

har shoppat en mobil iaf, tänkte först ta en Htc, finns ju en del sånna och Adam har en sån, men sen kika jag på en Nokia som jag fastna för så det fick bli den! Nokia c7.

 
Den är garanterat bättre än min förra skit haha, så nu ska jag försöka lära mig touch skärm.


Sen köpte vi även en videokamera idag, det blev dock ingen HD men en vanlig en som säkert duger gott, vi ska testa den och se, vi har ju öppet köp annars på den. Men de kommer bli kul så kan vi filma Loke och hans uppväxt :)


Nu ska vi bara mysa på i soffan resten av kvällen, Fredagsmys idag :)
Våran älskade Loke "fyller" ju 3 veckor idag också, hihi... bara en vecka så är han en månad redan, shit tiden flyger fram! Måste göra fot och hand avtryck typ NU.

Hoppas ni har en trevlig kväll! Hejs.

Babymassage.

11-01-20,

Idag har vi pallrat oss upp för att åka på babymassage klockan 10 :) vi hade lite tjorvig natt i natt igen.. mindre trevligt men vi får hoppas att det vänder snart. På babymassagen var det himla trevligt iaf, och så himla gulliga bebisar och Loke var yngst av dem alla. En vad en månad och 3 andra var 2 månader och så Loke som är 3 veckor imorron :) Han njöt och tyckte om massagen ett tag, sen började dem skrika ikapp bebisarna hihi så söta. då var det matdags för dem flesta! men detta ska vi helt klart på fler gånger! myspys på hög nivå :)

efter massagen skulle han vägas o kollas och han har då ätit massor för nu väger han 4000g prick haha! Jag gissa på typ 3700 eller nått för sist vägde han ju 3460g men de var ca 10 dagar sen men ändå :) men det är ju bra att han går upp.

vi har tagit oss en powernap i soffan ja o Loke :) var mycket skönt.

nu blir de snart middag, kotletter i ugn med sås och klyftpotatis, får se hur de blir , nått nytt vi inte gjort tidigare iaf.

hoppas alla har en trevlig dag! :)

Hejs.

Bra dag trots tröttheten.

11-01-19,

Ja i natt var inte så kul, lillemannen ville inte sova speciellt mycket och han hade ont i magen! Var inte så roligt, flera timmar gormade han och man kände sig hjälplös då han har ont i magen! Det sprakar och låter ibland och håller man handen på magen så känner man hur det bubblar o har sig stackarn.

så det blev inte så mycket sömn för oss men de var bara att pallra sig upp iaf! Vi skulle ju få besök av Frida idag och de vill vi ju inte missa, är inte så ofta vi hinner ses nu för tiden så man vill ju passa på :) Vi både har haft så mycket med skola o så! Men de ska de bli ändring på tycker ja :) Sen kom Helen förbi och hämta en bok och blev kvar o surra med oss!

Loke fick en present av Frida, det tackar han för :)



Sen kom brorsan, Johanna o Hugo förbi en sväng på dan, alltid trevligt :)
Så kul o se när Hugo leker på i sin gåstol och sen när han tittar på lilla Loke o funderar vad det är för en liten pys :) Vi satte Hugo ganska nära Loke men just då så skrek Loke efter mat och Hugo tittar förskräckt på Loke och blir rädd haha, så han brister också ut i gråt stackarn :P så söta.

Till middag idag blev det sushi, hihi gott.



Efter middagen blev det en sväng till Heden för lite familjemys. Hihi Loke var då busig när mamma/mormor skulle byta på honom så han kissade på henne o bajsade på handduken :P haha gäller att passa på, skönare att kissa utan blöja juh eller hur? :)

Sen en till grej jag vart grymt glad över idag, var när postgubben kommer o knackar på med ett paket i handen, jaaa mer blöjpåsar tänkte jag, för jag har ju beställt mer blöjpåsar till vår blöjhink men det var det minsann inte utan ett paket från min underbara vän Marre från Usa!
Hon hade skicka supersöta kläder till Loke och en present till mig, ååååh vart så himla glad gumman! Tackar så oerhört mycket för det!! :) 









Och ett sånt fint kort till Loke! :)



med en sån fin dikt inuti! Blev helt rörd av den.. söt du är gumman!



Grymt snyggt armband jag fick av henne! i looooove it! :)





Sååå nu har jag lagt in värsta bildkollaget :P

Men som sagt, de har varit en toppen dag trots sömnbristen! Får hoppas vi kan ta igen det i natt, vi får se hur lillemannen och magen har det! 

Tack igen gumman, vart verkligen jätteglad! Saknar dig..

Kram och tack för oss.

 

Min familj ♥

11-01-18,

Här kommer några kort på min underbara familj som jag älskar så obeskrivligt mycket.. Det finns inte ord till hur stolt och mäktig känsla det är att vara mamma.. Känslorna svallar åt alla håll och kanter! :P

Våran lilla son är väldigt snäll än så länge, dock tycker han det inte är nå trevligt med gaser i magen, vilket jag förstår såklart, med tanke på hur högt det låter ibland från hans lilla lilla mage... stackarn. Klart man gråter då tills man får lägga av en riktig brakare haha. Vår pruttiga sötnos.

Han älskar att bada, njuter o plaskar på. Han gillar även att kissa på mamma då man byter på honom vid skötbordet hehe. Han gillar verkligen då man går omkring med honom och nynnar på olika låtar o melodier, då somnar han lätt. Han somnar annars väldigt ofta "mitt i maten" :P

Adam e så söt när han spelar gitarr för Loke, då lyssnar han och tittar med stora ögon på pappa.

Det var lite om vår son!

Jag älskar ju verkligen svartvita bilder och dessa ska jag nog skriva ut och sätta i nån fin ram :) Måste ta fler bilder också... måste passa på medans han är en riktig plutt.





och så massa på mig o Loke :)







♥ Love ♥

Snart lediga.

11-01-18,

Ja snart är vi lediga tillsammans hela familjen. Snart kommer nog Adam hem :) skönt!

Inatt har lilla Loke gormat lite och haft tjorvigt i magen, en stund iaf.. sen är han så go och sover massor! Han e så duktig vår lilla kille! Han sov så himla mycket igår på dagen så trodde natten skulle bli hemskare än den var, han gillar o sova vår gosse :)

Funderar på att ta en dusch nu, får ta me lilleman o hoppas han e lugn den stunden :)

Sen blire nog promenad med vagnen, skönt o mysigt.

Annars har vi inte planerat så mycket mer idag! 

Hoppas ni har en bra dag ni med :) Kram.

 

Skolstart.

11-01-17,

Ja idag är det skol start för mig.. Det känns väldigt blandat måste jag säga.. ska bli kul att fortsätta studierna och se vad vi ska göra i denna kurs. det är en specialisering som endast går nu för sista gången och vill gärna ha den behörigheten så kommer läsa denna på distans, den är fram till juni... länge dock.. men funkar det så är det ju bara bra. Funkar det inte för att det blir jobbigt med Loke eller att jag hellre bara vill mysa på med Loke så kommer jag göra det. Jag ska känna efter och se helt enkelt.. Man vet ju inte innan man provat :)

Så idag ska Helen komma hit och vi ska sitta hemma via datorn och försöka få till det så vi är uppkopplade på kursstarten idag. blir spännande o se hur de funkar..

Om de inte var så att denna kurs gick för sista gången så hade jag nog varit mammaledig med Loke istället för att läsa.. för det är ju himla mysigt och vara hemma med lillhjärtat om dagarna :)

Adam jobbar idag och imorron, sen kommer han ta ut sina sista pappadagar som han fick i början, så då kommer han va ledig 8 dagar med oss :) wiiii.. mysigt!

nu ska vi köra igång med skolan... hejs!

Update!!

Ja skolan kändes bra, vi satt connectade på datorn och hörde Siw på hennes kurs intro! mycket skönt och kunna sitta hemma och lyssna, så kan man i lugn och ro kolla till lille älsklingen då och då :) Han sov mest så han var duktig, och åt lite emellanåt. Skulle lätt kunna ha alla lektioner såhär via datorn, gud så skönt. Men första gången vi måste in i skolan är den 1 februari -3 februari så då blir det nog att lilla Loke får följa med. Men efter de dröjer de ett tag innan nästa gång så då kanske vi har hunnit börja med flaska till lillemannen så att Adam kan vara hemma med honom, vi får se hur det blir. Jag vet att ja inte vill börja för tidigt med flaska iaf, vill ha närheten och tycker det är bra att amma honom så länge man kan! :)

Adam jobbar ännu, en sjuhelsikes lång dag för honom! Får se när han dyker upp.. snart hoppas ja!

Ska se till att få in nå fler bilder snart, försöker få till mitt photshop bara, gillar ju o dona med bilderna så ska försöka få till det nu :)

hejs.

Saknad.

11-01-16,

Idag har vi mest tagit det lugnt hemma hela familjen och myst på! Jag fick sova nån timme extra på dan då Adam satt med Loke i soffan, det var väl behövligt :) sen så kom han in med Loke så fick han sova med mig ett tag till i sängen, så mysigt det är juh! Ligga nära kind mot kind :)

Sen så har han även fått ta ett bad idag! Skit gullig när han ligger i baljan, han verkligen njuuuuter av värmen och sprattlar på lite! Så nu e han en liten fräsching :)

Efter middagen for jag till Mia för och fira henne, hon fyller år imorron men vi träffades alla där idag! Jag tänkte först om jag skulle ta med Loke men Adam tyckte jag kunde ta en timme eller två till "egentid" att åka dit och bara vara med vännerna.. så det kändes faktiskt skönt men samtidigt, OJ så nojjig jag var och nervös och så att han skulle skrika och vilja ha mat.. Jag hade ju flytt med maten så :P men han åt innan jag for så de var lugnt, han sov mest hela tiden! Men 2 timmar räckte gott o väl att vara utan honom, för det fanns en stor SAKNAD ändå efter honom och Adam såklart :) skönt o va hemma igen med dem!

nu ska vi krypa ner! Hoppas Loke vill sova bra i natt med! :)

hejs.

Lördagsmys.

11-01-15,

Ja skönt med lördag och att hela vår lilla familj e hemma tillsammans! När Adam var på sin träning på dan så låg jag och Loke i soffan och sov tillsammans, supermys! Sen när Adam kom hem så har vi börjat plocka undan julen här hemma, på tiden! Ska bli riktigt skönt att få bort allt rött, lite less på det nu faktiskt... Men vi hann inte med all städning så det ska vi fortsätta med imorron!

Vi fick även besök av Adams moster Bitte och hennes karl Roger! Himla trevligt, dem ville komma och snosa lite på lilla Loke och han fick presenter :) Det tackar vi och Loke för :)



Jag har även köpt en vagn mobil till lilla Loke som vi ska sätta dit snart :)



Nu ska jag mysa vidare med mina älsklingar!

Hejs.

2 veckor.

11-01-14,


Idag är våran älskling Loke två veckor gammal

Det känns som att tiden går fort men två veckor är ju inte så mycket heller! Men som sagt, det gäller att njuta av tiden med honom!

Inatt har han sovit från elva till fyra på natten innan han ville ha mat, vilket kändes jättebra! Sen ville han även ha mat kring sex och kring åtta och sen kring elva.. så vi har myst på, på morron och gossas. Sen kring halv tolv så kom Helen på besök! Himla trevligt och surra lite och så fick hon snooosa lite på Loke! Han låg och sov så sött i vagnen när hon kom men ville ju hon skulle få se honom lite mer så väckte honom, då vart han inte så glad hihi, men de var bara lite mat som behövdes så somnade han om igen :) Gulle nosen!
Tack för presenterna gumman!





Så de ska han få testa ha på sig nån dag :)

Nu ska jag försöka klura ut vad vi ska äta idag och skriva lite handlingslista. Blir nog att åka och handla sen då älsklingen har kommit hem från jobbet..
Ska bli skönt att ha helg med honom så vi alla tre är tillsammans, sen jobbar Adam bara måndag och tisdag sen kommer han vara ledig resten av sina pappadagar :) så det blir mysigt.

Nu ska vi se vad Loke vill hitta på ♥

Hejs.

Måste ju även visa vad jag o Adam fick i brevlådan för några dagar sedan! Grattis hälsningar från Göteborg :) Så himla fint kortet är, som Camilla har scrappat ihop! Verkligen skit snyggt.. och sen hittade jag inte den där "gömman" med hälsningen i förrän dagen efter haha... :) tackar så mycket!





Hejs.

Goseri hela dan.

11-01-12,

Ja iofs består ju varje dag av massa goseri med vår lilla älskling! Men idag mös vi på extra mycket och han ville sällan vara nån annanstans än just PÅ mig :) vi låg o mös i soffan och han sov på min mage, himla mysigt.

Inatt körde han samma procedur som han börjat göra nu, rätt skönt. får hoppas det håller i sig.. Han äter kring tolv, sen vaknar han kring tre och vill ha mat, sen kring sex och vill ha mat, sen kring halv sju till åtta typ så ligger han o gormar lite, skriker lite, myser på lite, är vaken lite haha... sen så ligger han nära mig och vi somnar in igen kring åtta och sov till tio typ.. :) himla skönt! och sen på dagen så är han vaken några timmar och det var då han ville va nära mig hela tiden o mysa! :) borde se nån film nån dag i soffan o ba mysa.

annars så var ja himla nöjd över att ja lyckades duscha också trots att ja var själv hemma, (visste inte om de skulle gå) men han fick följa med ner och vänta på mig vid duschen, de gick bra de :)

har tvättat idag också, massa små handdukar som Loke förbrukar vid skötbordet, och nu tvättar ja lite bebiskläder! Även fått bebiskläder idag av Palo och hans familj samt syster, de tackar vi för.

nu vill han nog ha mat. och jag e törstig som vanligt. vatten, jaa tack!

kommer nå fler bilder framöver, i promise!

hejs.

Lyx.

11-01-11,

Ja det är mycket som kan vara och kännas lyxit nu när man e mamma som man inte tidigare tänkte som lyx.
och idag vílle jag lyxa till det med lite sushi, och inte mamma sushi längre (köpte iofs de typ en gång under graviditeten) utan jag köpte min kära Alaska sushi :) mums! himla gott var det.. men vågade då inte äta wasabin eftersom lillen nog inte skulle tycka de var så trevlit sen i mjölken!

så Adam var hemma med lilla Loke och jag sprang på stan 45 min, köpte lite prylar från apoteket som vi ska ha i skötväskan, köpte lite bröd o pålägg och sen lånade jag en bok på biblo till skolan. och på den lilla tiden hann jag sakna min lilla familj hihi.  så det var lite konstigt att gå själv, och bara att köra bil igen UTAN den stora gravidmagen haha de var ovanligt mycket plats man hade nu :)

vår lilla son har även fått sitt personnummer idag så nu har han sitt hela personnummer! då äre bara vi som ska bestämma oss för mellan namn och efternamn. svårt juh. vi har iaf ett mellannamn och Loke då.. sen funderar vi på antingen bara Rutström eller Rutström Berg. vi får se.

usch fryser gör jag. måste krypa ner under täcket i soffan snart med Loke så blir man varm och gooo!

myspys!

hejs.

Ökat i vikt iaf! :)

11-01-10,

Ja vår lilla Loke väger nu 3460 g så han har ökat ca 200 g iaf :) Det går framåt sakta men säkert! Hihi det kommer säkert svoscha till så är han en stooor bebis.. får njuta av all tid med honom!

kommit hem från ett besök hos Lokes mormor och morfar och även morbror :) det var mycket trevligt och surra lite och så fick dem gosa lite med honom! Ska ta o skriva ut nå fin bild på Loke till dem också! :)

Nu blire sussa... himlarnsch trött e man nu!

Gonatt.

Bvc idag.

11-01-10,

Idag skulle vi till Bvc halv tolv och jag skulle försöka hinna med allt själv på morron och det såg bra ut så jag skulle hinna men så ringer hon vi ska till och ändrar tid till klockan tre istället, men de gör ju ingenting. Då får ju pappa följa med också när vår älskling ska vägas o kollas :)

Adam for iväg o jobbade halv sex, jag o Loke sov vidare och sen vaknade han kring halv sju och tjorvade lite till åtta, och han ville inte ligga i sin säng, så vi mös på tillsammans och han somnade i mina armar tätt intill mig.. gud så mysigt det var. Jag trodde inte jag skulle kunna somna sådär, för vi har velat ha honom i hans säng sovandes, för jag är så rädd att det händer nått när han ligger i vår säng och vi skulle somna och fara på honom eller nått. men de gick ju jättebra och de var så himla mysigt. han är för underbar vår lilla Loke. jag är så tacksam och lycklig över att han äntligen finns här med oss.. vårt underverk..

nu väntar vi på att pappa ska komma hem och sen ska vi till Bvc. återkommer efter de :)

tjohej.

Besök o middag.

11-01-09,

Idag har vi mest myst på, på morgonen iaf :) senare kring lunch så kom Mia förbi med lille Emil, som genast blev jättestor jämfört med vår lilla kille :) Det var mycket trevligt o sitta o surra ett tag om allt möjligt och hur allting gått m.m. Vår lillkille fick en söt liten blå barbapappa figur och en skallra som de fanns en spegel o lite prassel på :) tack tack!

senare blev det att promenera iväg till farmor o farfar till vårt hjärta och äta middag. vi promenixade med vagnen i snön som kommit men det gick himla bra ändå :) det har ju kommit en del snö men nu verkar dem ha plogat. skönt. Vi åt god kalops :) mums. Vår prins sov så gott.

Jo Marre, vi har nu bestämt oss för att vår lilla prins kommer att heta Loke! :) Det passar honom jättebra och det känns som ett fint speciellt namn för vår prins! Så Loke it is! Sen med mellan namn och efternamn ska vi klura lite mer på!

Det är så kul och se farmor och farfar så engagerade och vill hålla och byta blöja och dona på! Samma med mormor och morfar, de vill gärna pyssla om vår lilla Loke! Det är så stolta så!

Nu ska vi krypa ner. Imorron ska min älskling jobba, han måste jobba denna vecka eftersom dem har gigantiskt mycket på jobbet när elräkningarna kommer så vi får klara oss själva jag o Loke i veckan! Men de kommer säkert gå bra och så tänker jag fara ut till Heden så mormor och morfar får träffa oss också :)
Men sen ska Adam vara hemma med oss igen veckan efter! Blir toppen bra de :)

Nu har jag fått skriva av mig lite.. nu ska vi sussa!

♥ Jag älskar mina killar över allt annat! ♥


1 vecka!

11-01-07,

Idag är våran lilla kille en hel vecka gammal :) hihi.. tycker ändå det har gått fort... dagarna går som fort fast man e hemma och donar på med lillkillen, det blir som att allting tar sin tid och man anpassar sig verkligen fullt ut efter lillens önskemål.. såklart! :)

nu sover han lite, så då kan jag passa på och skriva en rad eller två.

vi har ätit våran nyårsaftons middag idag (fondue med bakpotatis o halloumi), mycket gott. Vi hann ju inte riktigt med att äta någon sån middag då vår lilla älskling ville komma till oss istället, vilket var TUSEN miljoner gånger bättre :) obeskrivligt mycket bättre.. Jooo på tolvslaget på nyårsafton, vet ni vad vi gjorde då?? Vi böt blöja på honom tillsammans och hörde nyårs raketerna smälla utanför fönstrena, vi log och "pussades" in det nya året med en liten bebis i famnen :) sååå mysit.

 Jag o våran underbara skatt!



Kramar från oss.

4 år idag ♥

11-01-06,

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 4 år! :) så himla underbart, helt klart dem 4 bästa åren i mitt liv! Träffat min älskling och skaffat hus med honom, och nu detta lilla knyte som vi älskar mer än något annat..

Vi tänkte fira lite med panelen mat idag som älsklingen snart ska fara o hämta! gott ska de bli :)
Så detta är våran bästa års dag och beviset på vår kärlek till varandra sitter vi och tittar o myser på med!

Annars så har vi varit på premiärtur idag med vagnen! var himla mysig känsla! fick gå i lugn takt genom att man inte rört sig nu på lääänge o mest suttit ner.. så de var riktigt skönt att komma ut och nu längtar man efter fler barnvagnsturer ute! de var tur att de bara eller bara o bara med iaf -10 istället för -30 typ..

nu ska vi mysa vidare på våran dag ♥

mina två killars händer, finaste som finns.



Love!

Hembesök o kusinträff.

11-01-05,

Inatt hade vi det lite jobbigt då lillkillen var ledsen och gormade på, säkert massa gaser som spökade! Man får så ont i hjärtat då lillen skriker, huvva... men annars så är han så lugn! Han har sovit hela dagen typ, så han har väl sina små vakna stunder mest på natten :P Det var ju så i magen också, att han var vaken på natten kring 4-5-6 typ.. så hans rutiner sitter väl i där :)

Idag har vi haft besök från BVC och det gick bara fint :) fick mycket info och vi kunde ställa lite frågor.

Sen har även min storebror o Johanna varit hit med lille Hugo, våran killes kusin :) Åh så stor Hugo kändes när dem låg bredvid varandra, så himla söta. Mysigt att vår lilla bebis nu är här och kan växa upp och kommer i framtiden leka med sin kusin!

Man kommer så smått in i rutinerna, men man e ju himla trött, svårt o sova när man har en sån här sötnos att hellre ligga o titta på, men kan ju va bra o ta igen sig på dagarna genom o sova :)

nu myspys. hejs.

Vårt hjärta.

11-01-04,

Idag har vi varit med lillekillen till Sunderby sjukhus för en efterkoll på BB.. vi var lite oroliga hur det skulle ha gått med amningen om han fått i sig som han ska och växt på sig lite men det hade han så fint så! Han vägde när vi for hem från BB 3100 g och nu väger han 3230 g så de har gått fin fint :) Han vill inte amma så länge men då han väl gör det får han i sig myyycket! :) våran sötnos. Allt annat var bra med honom så det känns toppen!

sen for vi hem igen och mös på hemma! det är så mysigt och lära känna honom och hur han vill ha sina rutiner.

här kommer två bilder på våran älskling! vi filar på namn men vi är nu nästan säkra, men ska återkomma då vi vet fullständiga namnet med mellannamn och efternamn o sånt! :)

Kort från BB, nyfödd liten sötnos.



Lillkillen hemma i babysittern :)



Det är vårt mirakel det! :)

Nu är det snart dags för amning igen, ha de gött.

Sovit hemma med älsklingen.

11-01-03,

Igår kväll kom vi hem till vårt kära hem med lillkillen, guuuu vilken underbar känsla det var :) men de var en läskig bil resa hihi, ville ju titta till honom hela tiden om han andades i alla kläder o filt han hade runt sig.. men de gick bara fint så!

vi la oss ganska snabbt efter att lillekillens farmor hade hälsat på en liten stund på kvällen. hon var himla stolt! :)

natten har gått bra också, han sover som en stock och jag får försöka väcka liv i honom då det är dags att amma! :) han e en riktig pömsig pojk detta! Verkar vara en liten Adam.. som när Adam var liten så sov han nästan jämt! vi får väl se framöver, man ska inte säga för mycket än hiih..

det är iaf en underbar känsla att vara hemma med vår gossiga pojk...

nu ska jag nog passa på att sova lite, det har tagit på krafterna dessa dagar så de behövs!

Hejs.

Vårat lilla hjärta.

11-01-01,

Nu tänkte jag skriva ett kort litet inlägg att allting har gått bra och våran lilla kille äntligen är här hos oss :) Åh det är så underbart att bara ligga och titta på honom och mysa! Världens finaste lilla krabat :)

Han kom på nyårsafton, han ville då inte bli ett januari barn hihi! Han skulle promt ut innan :) så han kom 13.30 den 31/12 och han vägde 3350 g och var 51 cm lång! Helt perfekt :)

Vi mår bara fint och myser på, tror det blir att åka hem imorron, ska se till så att amningen kommer igång också ordentligt så vi vet att han får mat lill pysen!

Detta är obeskrivligt hur man känner, finns inte ord men jag e då världens lyckligaste med min lilla familj nu. Äntligen har vi två blivit tre!

Nu ska vi kolla blöjan och sen krypa ner, han börjar se lite pömsig ut!

Hej från oss.

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0