www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

7 månader!

11-07-31,

Idag blir våran lilla son 7 månader gammal!! :) Tänk så tiden går fort!

Han har verkligen blivit framåt på senaste tiden, han har kommit på omvärlden runtikring mycket mer nu och vill se, röra, känna på allting. I gå stolen går han både framåt och bakåt och han rullar efter mig där jag går. Ibland följer han med mig in till köket och helt plötsligt står han och smakar på en kökslåda han har dragit ut... busfröt! Så nu snart ska våra lås för lådorna upp..

Han surrar mycket och säger, dadada, nananna, nääenäenäe, ja massa sånna ljud. Han e så söt, ibland ser man att han verkligen vill få fram något åh det låter ju så gulligt. 

När han ligger på golvet drar han sig fram och ålar. Han ställer sig även nu på alla fyra och gungar fram och tillbaka massor. sen faller han ner pladask igen på ålningsläge :P

Imorse vilade han en stund i vagnen och han älskar när vi kommer dit och busar lite då han ligger i vagnen. Så vi hade ett riktigt skrattkalas på morron, älskar höra han skratta.. det värmer så mkt och det är ju så gulligt.

Han låter ju även som en kråka då och då, men nu dem senaste 2 dagarna har de minskat så vi får hoppas han fortsätter surra istället för att kråka sig :) Det låter ju inget vackert haha.

Ja det finns så mkt härligt och berätta om min älskade son!

Han blir iaf 7 månader idag, så han blir stora killen!




Ha en trevlig dag.



 

Lördag idag!

11-07-30,

Lördag idag! :)

Vi har klivit upp med Loke kring åtta, på ett sätt är det skönt att gå upp då för man har heeela dagen lång då kvar.. Dagen känns alltså mycket längre! men lite trött i ögat var man ändå, så nu har Loke somnat så sött i vagnen så vi ska ta och vila lite ändå.

Har hunnit städa en del på morgonen iaf, så skönt när man får det fixat. Håller på rensa ut grejerna från Lokes rum nu så ska vi förhoppningsvis snart börja renovera det rummet! ÅH KOMMER BLI SÅ KUL :)

Annars idag så ska vi få besök av min underbar vän Erica och hennes kille Gotte! :) Vi ska grilla och mysa och spela spel! Det kommer bli en kanon dag detta, glaaaaaaa!

Hoppas ni kommer ha en superbra lördag ni också!

Morning!

Lilltuffingen.

11-07-29,

Så här har min lilla tuffing sett ut idag :) Vattenkammad frilla är hett just nu haha.



Sån glad liten skit, oj så jag älskar dig mitt hjärta!

Nu blir det fyra små rätter till middag och det ska bli så gott. Det är jag värd efter springturen tycker jag allt!

Ha en trevlig Fredag kväll :)

Hejs

Morgon promenad.

11-07-29,

Nu är morgonpromenaden avklarad, gud så skönt det var. Det är så härligt och strosa med vagnen och så fotar jag en del, och solen skiner! Mkt skönt. Loke somna efter halva svängen och nu sover han i vagnen.
Ska släng in nå bilder från prommisen, sen ska jag slappna av ute.. För senare idag väntar ju en springtur igen!



Bjuder på en trött mamma på bild också :)

Godmorgon på er!




Tjejkväll.

11-07-28,

Ska strax iväg med Loke till hans farmor och farfar, då Adam har träning och jag ska iväg på tjejkväll! Det blir inte så länge han är där men 2 timmar iaf innan han sen somnar. Adam ska sedan hämta honom och lägga honom hemma! Blir toppen bra det. Skönt att det går att lösa så! Vill inte förstöra hans rutiner nu heller så :)

Så det blir vin med tjejerna på en stund! Wiii, ska bli trevligt. Hört rykten om en vit kladdkaka också, haha den kommer man ha svårt att motstå tyvärr :P

Ha en trevlig kväll alla.

Sol idag med!

11-07-28,

Idag är det varmt och sol med! skönt. Har avverkat en morgon prommis med Loke så han fick sova förmiddag. Sen hann jag sitta en liiiten stund i solen innan han vaknade. Det är svårt nu när han har börjat åla sig att ha honom STILL i skuggan, haha. Men men, man får vara en vit små barns mamma, så äre :)

Loke har ätit lunch, pasta med grönsaker.. och lite katrinplommon!

Nu får vi se vad vi ska göra, ikväll blir det iaf vinkväll med tjejerna ute hos Mia! :) Ska bli mycket trevligt.

Hejs.

Vilken värme.

11-07-27,

Ja idag har vi då varit o hämtat D droppar till lillhjärtat. På bvc var det en tant som utbrast precis då vi hann komma in: men guu vilken liten söt kille, eller visst är det en kille? hehe jooo det är det. Åh jag fick tvillingkillar som mina första barn, guud vad jag älskar små killar.. Han var då så fin!
Hihi så söt tant! Man blir som glaad! :)

Senare innan middagen blev det en löprunda med Lisa. Gick superbra, dock var man trött i benen och i denna värme var de tungt, men jag e glad att man fortfarande är peppad. Hoppas det håller i sig länge nu. Springer varannan dag.

Sen blev de hamburgare (utan bröd) och sallad till det. Gott!

Vi fick även besök av Lokes mormor och morfar ikväll, dem fick höra Lokes nya läte.. "kråkan".. haha han testar nog sin röst men det låter INTE vackert. Han tar i och vrålar.. Öronproppar kanske man snart pluggar i, haha näe då men hoppas han skippar detta läte snart.. Roligare då han säger, da da da osv :)

Nu har han somnat plutten och vi kanske ska se film?!

Hejs.

Onsdag.

11-07-27,

Just de, idag får jag mina mammapengar, tack så mkt. Så det blir att betala räkningarna idag, tjohej kul.

Har just tagit mig en morgon prommis med lilla hjärtat i vagnen. Han somnade då på en gång så det måste ha varit skönt för honom. Blev en lite tidigare morgon vila för honom men vad gör det? Man kan ju inte hålla alla tider till punkt och pricka, he går inte! :) Man får ju ta de som det kommer.

Han sussar sött i vagnen och jag är laddad inför springturen senare idag!

Men innan dess ska vi ta oss ett besök på Bvc och hämta mera D dropper till sötnosen, för sånt måste han ju ha varje dag!

Nu ska jag kila. Hejs.

Kladdis Loke.

11-07-26,

Idag verkar det vara väldigt mulet och trist, men jag har inget emot att sitta inne idag. Känns som det kan behövas också, ta det lugnt och mysa på inne! Har dammsugit också och Loke tyckte de var väldigt intressant vad det var för nått som brummade omkring mig. Han är så söt nu då han ligger på golvet, han ålar sig fram och han e ivrig, han vill åt saker och dona på. När vi myser på morgon i sängen kan han dra upp benen så dem hamnar i krypställning men han vet inte riktigt hur han ska göra efter de, så han hamnar i ålande läge igen :) hihi.

Min älskade son!

Igår vart det kladdigt värre då vi åt mat, får se om det blir så idag igen vid lunchen. Ska göra det till honom strax, han har precis vaknat efter sin förmiddagsvila i vagnen!

Han gjorde en sån rolig min också med munnen så jag kunde inte låta bli att skratta åt honom igår :P

Min lilla Loketok!



Nä lunch vare, sen får vi se vad vi gör resten av dagen!

Min lila armband som jag pratade om :)



Nu ska vi luncha! Ha en trevlig dag.




Svar om min utbildning.

11-07-25,

Svar om min utbildning till en tjej som undrade, ni andra behöver inte plöja igenom allt men nu skriver jag hur jag känner om den iaf!

Jag läser till Lärare med inriktning förskola/förskoleklass..
Den utbildningen tycker jag har varit väldigt bra, och lärorik. Jag tycker det har varit lagomt med uppgifter och seminarier, samt gruppuppgifter.. det är en inte alltför hård utbildning nej. Jag tycker dem hade kunnat trycka ihop den lite så den blev kortare vissa stunder har man känt då man varit klar med uppgifter och det dragit ut på tiden.. men jag e glad att det varit så samtidigt, då har man hunnit med i god tid! 

Det har mest varit gruppuppgifter tycker jag men även många indiviuella. Eftersom jag först nu från januari har läst på distans så har jag alltid varit i skolan på alla lektioner, inte tänkt på vilka som varit obligatoriska eller inte. Medans nu när jag läser på distans så ska man vara i skolan var femte vecka för att redovisa uppgifter man gjort eller liknande. Dem lektionerna har varit viktiga att vara på just för att då redovisar man det man gjort hemma och det har gått bra för mig trots bebis hemma. Men under amningstiden var det ju klart tjorvigt att vara i skolan samtidigt som lilleplutten vill ha mat. Men det gick det också.. allting går om man bara vill! När jag gick inne på skolan (innan Loke kom) så hade jag så bra studiegrupp jag arbetade med så även om jag skulle missa någon lektion o sådär så kunde jag få deras anteckningar och vise versa. Det har varit jätteskönt att kunna ha en så pass bra grupp som ställer upp och finns där då det krisar.  

Dem är ju som så att alla lektioner är ju frivilliga egentligen eftersom det hänger ju på dig själv att du ska klara av det du ska göra och ju mer du är med på lektionerna, ju mer hänger du ju med vad du ska åstadkomma också. Lektionerna och lärarna har varit toppenbra tycker jag, jag har knappt vela gå från skolan flera gånger då det varit så intressant, men det är ju vad man själv känner. Då läser man nog rätt program om man känner sig så pass engagerad och att det är roligt varje gång man lär sig något nytt om de små barnen!

Om du har små barn tycker jag det är smidigast att läsa på distans! Nu i efterhand tänker man ju, varför läste man inte på distans från start egentligen? men iofs så har jag inte den bästa självdisciplinen som krävs så jag hade nog inte klarat 3,5 år på distans. Nu med Loke har det fungerat bra, har pluggat då han sovit eller då min sambo varit hemma och varit med honom..

Just nu till hösten så är ju Loke större och kommer kräva mer från mig, så vi får hoppas det kommer gå vägen igenom att jag endast har kvar höst terminen av utbildningen.

Hur gammal e ditt barn?

Jag tror du kommer fixa det galant och även om man skulle missa nån lektion så har man förhoppningsvis bra studiekamrater som förstår en, och att man många gånger kan plugga hemma tillsammans istället. Fungerar toppenbra :)

Hoppas du är nöjd med svaret! Blev massa bla bla bla :)

Hejs.

Mätt och gla.

11-07-25,

Löparturen gick bara fint! Vi sprang intervaller, och Lisa hade en bra taktik som vi körde på! Så skönt efteråt, man känner sig som lite duktig :) Åt idag grillade kycklingfiléer och sallad, samt beasås! Mycket gott var det.

Nu ska jag ta de lugnt resten av kvällen, dona på med Loke och sen lägga honom!

Får se om man orkar pyssla lite ikväll med :)

Hoppas ni haft en bra dag ni med!

Hejs.

Laddad men hur mycket orkar man?

11-07-25,

Ja nu e jag laddad inför springturen. Idag blire att springa med Lisa en sväng, får se hur mycket man orkar. Än har man ju inte kommit igång med flåset, men vi får se. Skönt att röra sig iaf och jag ska ju försöka varannadag så! Nu kör vi.

Hejs.

Armband.

11-07-25,

Det är ju så kul med tennarmbanden! :) Det här gjorde jag då jag skulle göra ett bredare armband. Finns så mycket fina mönster, så man vill ju bara göra fler o fler!

Men man hinner inte allt. Gör lite då man får tid. Blir ju på kvällarna då Loke somnat för natten.. Eller på dagarna då han sover middag.




Svarta armband går alltid hem tycker ja :) men det är kul att de finns så mycket härliga färger nu också!
Håller på med ett lila projekt nästa. :)

Hejs.

Ny vecka, nya tag.

11-07-25,

Ny vecka är igång och Adam har börjat jobba. Tråkigt och inte kunna äta frukost tillsammans nå mer, det är som så mysigt! Men vi har haft en underbart bra semester tillsammans så vi lever på det ett tag nu :)

Har bestämt mig denna vecka att äta mycket mindre kolhydrater, eller nästan inga alls, får se hur det går. Förut nån gång testade jag nått liknande Atkins och på en vecka gick jag ner 5 kg. Visst det är inte den bästa metoden men vill man ner snabbt för att känna att man är igång då kan det vara en bra grej en vecka några dagar sådär.
Jag e ju en sån att man vill se resultat snabbt då man vill gå ner. och nu har jag ju börja springa så de kommer ju ge sitt så småningom, men ska testa de här med maten också på det, så kommer de säkert hända grejer!
Som en liten start iaf, sen ska ja nog äta kolhydrater, bara att man kan minska ner på dem.

Har sprungit nu i torsdags, lördags, så idag är det springtime! Ska försöka hålla varannan dag eller så, tror ja e lagomt! :)



Vi får se hur detta går!

Så idag blev det inge bröd till frukost iaf!

Vi får se vad vi hittar på idag, vi tar dan som den kommer och njuter av varje stund.
Skolan närmar sig ju sakta men säkert..

Hejs.

Trötter.

11-07-24,

Här kommer bilderna ja tänkte visa tidigare på mina fynd! :)



Jag o Erica lagade gooo mat och myste på! Vart himla gott och mätt blev man! Himla trevlig kväll, nu e jag trött i ögonen och funderar på att sova i bra tid idag.

Hoppas ni haft en trevlig kväll också!

Hejs o Gonatt.

Lite fynd.

11-07-24,

Det blev en sväng på marknaden iaf :) Träffade Mia och söta Emil där en snabbis! Jag fyndade iaf en väska för 100 kr och en plånbok för 100 kr. Det var nått ja verkligen behövde iaf, både väskan o plånkan var trasiga nämligen..

De funkade inte att få upp bilderna på dem men får lägga in dem senare!


Så, nu ska jag iväg och handla med Erica, sen hem och laga go mat. Kyckling i coccosmjölk och paneng krydda! Till det glasnudlar :)
Mums.

Hejs.

Regn.

11-07-24,

Idag regnar det ute.. var lite sugen på att ta en sväng till marknaden som är i stan men vi får se när det är så trist väder. var som sugen ändå på att köpa lite rökt fisk eller nått annat smaskigt :) kanske far en sväng..

Senare idag ska Erica komma förbi och vi ska laga middag och umgås! Ska bli trevligt :)

Annars så händer de nog inte så mkt, ska dona med lite armband tänkte jag! Det är så kul. Man e så nöjd då dem e klara, men jag har fortfarande lite o träna på! :)

Hoppas ni får en härlig söndag.

Det är för övrigt Adams sista lediga dag, han börjar jobba imorron igen, buuhu. Vi kommer sakna honom här hemma men som tur är så slutar han ju tidigt oftast varje dag! :)

Tjingeling.

Stugan.

11-07-23,

Efter en morgons springtur så man blev helt röd i nyllet så beger vi oss ut mot den härliga stugan. Först kanske vi ska stanna till vid Café Rävasten som är påväg ut mot stugan o fika lite. Vore mysigt.

Sen blire grilla o kanske fiska? Adams föräldrar är även där så då kanske de blir lite kortspel också :)

Myslördag!

Hejs.

Fruktansvärt.

11-07-23,

Händelserna i Norge är helt fruktansvärda.. fy tusan så hemskt! Att nån kan göra något sådant är helt sinnes sjukt. Först en bomb i regeringshuset som sprängs och senare tar han sig till Ön Utoya och säger att han är polis och samlar ihop folket och sen börjar skjuta hej vilt omkring sig. Helt galet. Det sägs vara 91 döda hittills. 

Man kan inte tro det är sant.. Hörde om detta igår och på kvällen slår jag o Adam på en film som heter  "Out of the blue" och den handlar typ om samma sak. Lite läskigt. Och det ska vara en sann historia tydligen.  En man som det helt plötsligt slår slint för och börjar skjuta folk omkring sig. Nä usch o fy. Det känns inte verkligt.






Nä, mina tankar går till de drabbade och deras anhöriga!



 

Gjorde klart de blåa.

11-07-22,

Gjorde klart ett litet blått armband ja påbörjat tidigare! :)
Så ser detta ut. Nu vill ja snart göra ett breeeeett armband, så vi får se hur de ska gå!



Hejs.

Små kusinerna.

11-07-22,

Besöket hos bror o Johanna med stora Hugo var trevligt. Hugo går nu massor av steg utan hjälp, han kan gå framåt och sen tillbaka och sen ner på rumpan :) Snart kommer han verkligen gå omkring och kanske springa? Ja de händer saker alltså.

Små kusinerna :) Hugo 1,1 år och Loke 6,5 månad.



Loke låg på golvet bredvid och vi brukar ju ha honom så att han ligger på nånting, antingen ett påslakan eller liknande men nu hos dem låg han på golvet och jäklar. Han tog ju sig fram massor. Han liksom ålade sig fram för att nå saker vi satte framför. Så duktig. Så vi ska nog skippa att han ska ligga på något hemma också så får han träna sig ännu mer på att halvkrypa! Dock inte för länge för det är ju inte så mjukt på golvet. Men kul att se han fara fram och vända håll osv. :) Min lilla plutt.

Just nu håller han på somna, jag får gå in och vända han då och då. Nyss stod han på alla fyra och guppade fram o tillbaka haha. Så kan man ju inte sova heller. Men ibland somnar han på mage, han tycker nog det är himla skönt. Oftast vänder vi runt han på sidan som han egentligen alltid ligger. Man e ju lite nojjig över plötslig spädbarnsdöd ännu. Det kan ju fortfarande hända.
Bara tanken gör en livrädd. Man är ju så rädd om sitt hjärta.
Ska kika nu om han sover. Han e så duktig på att kunna slappna av och somna själv!
Tror ni inte han låg på alla fyra på mage och hade somnat så! haha sötnosen. Var bara o vända honom så somnade han om.

Är själv lite trött faktiskt..

Kanske ska pyssla lite innan sängdags. Igår gjorde jag lite på ett armband och idag blev jag klar. Har pysslat med sånna Tennarmband ett tag nu, då och då, då man haft tid, vilket inte är alltför ofta. Men har lyckats gjort 2 till Marre då hon fyllde år, har ingen bild tyvärr men detta gjorde jag iaf igår.
Jag tycker dem är så himla snygga Tennarmband så jag vill gärna göra fler.

Ett turkost armband av renskinn.


Gokväll på er.

Hittade de andra två jag gjort till mig själv förut, har hittills 3 st :P
Två vita var dessa..



Kram!



Fredag.

11-07-22,

Städa städa varje fredag och så varje jul, det tycker jag e kul.. :)
Eller?
Det är iaf städ morgon här hos oss! Det ser ut som ett bomb nedslag sen vi kom hem så det är hyffsat välbehövligt med en städning!

Loke har fått sig ett morgon bad och han plaskade som tusan :)
Han pinkade även på mig då han låg där naken, haha sötnosen.

Så nu äre städning på schemat, sen efter lunch ska vi iväg till Luleå för o gratta brorsan min som har fyllt år, så det ska bli trevligt. Så får de små kusinerna träffa varandra också :)

Näpp nu ska ja sätta igång.

Godmorgon!


Lite bilder från resan.

11-07-21,

Vår lilla bil tripp bestod av att vi körde till Umeå där vi stannade en natt på Hotell Aveny och åt hotellfrukost och sen körde vidare till Junsele för att gå på Junsele Djurpark! Där gick vi hela dan fram tills middag, då körde vi mot Lycksele och bodde där en natt, så vi åt middagen i Lycksele på vårt hotell där vi ätit den godaste Entrecoten och pommes :) Park Hotell hette det.

Så resan har varit toppen och vi har verkligen njutit och myst på ordentligt!
Loke har varit toppen snäll, han har sovit mycket då vi kört bil, vilket har varit superbra. Sen har vi kunnat stanna vid mackar och gjort iordning hans lunch puréer då vi fått låna mikro en snabb sväng! Hur bra som helst.
Hotellen var också bra, Hotell Aveny var verkligen fräscht och snyggt inrett.

 Där invigde även Loke handfatet direkt vi kom in på rummet hihi.
Det var som gjort för att han skulle bada där i :)


Även fast nu Loke inte kommer komma ihåg nått säkert från Djurparken så var de ändå mysigt att fara dit med honom, han tittade iaf väldigt mycket på djuren och gapade stort! :) och sen sov han emellanåt då han inte orkade kika på fler djur :P

Fanns även ett litet lekställe för barnen som hette fränt nog Lokeland :)




Påvägen hem fick vi stanna typ 6 gånger för dessa renar som alltid ska fara och virra kring vägen. Haha dem är ju inte smarta dem där djuren, dem springer längs vägen men vägrar gå ner i diket, springer bara rakt fram haha.. men vi kom förbi dem :)




Det är alltid kul med sånna här trippar, man bara åker och tar de som de kommer! Så skönt, och jag är jätteglad att allt gick bra med Loke. När han blir några år ska vi fara till Kålmårdens djurpark och kika så kan han prata och dona på också! Och så kan jag få se lite Delfiner, som jag tycker e så fina! :)

Det var resan det..

Annars? Jo idag har vi mest tagit de lugnt, solat lite utomhus på gården och jag har varit ute och sprungit minsann! Yepp. jag ska hålla vad jag lovar :)
Blev dock en pizza till middag haha, kanske inte de bästa men vi for o testade vår nya pizzeria i området, fick helt klart godkänt!

Nu har jag surrat nog.

Ska lägga Loke sen, och städa lite.

Hejs.




Hemma.

11-07-20,

Nu e vi hemma från vår lilla bil tripp! :)

Vi har haft de underbart härligt och jag älskar min familj mer än någonsin!

Nu ska vi ta o krypa ner, så himla trött. Vi fick uppehålla Loke med lite sånger i slut tampen av vägen, så han kunde äta lite mat och sen sova direkt vi kom hem. hihi! Men han har varit sjukt duktig under hela resan, gnällt 2 gånger kanske och då har han varit hungrig och trött. Annars så himla snäll o tålmodig :)

Får berätta mer sen, nu ska vi sova. Några bilder kanske dyker upp också.

Gonatt.

Äventyr!

11-07-17,

Nu ska vi gå och lägga oss, det är nog sent nu haha. För imorron ska vi upp på nya äventyr!
En liten tripp med bilen ska vi på :) Får hoppas Loke sköter sig i bilen, men annars får man bara ta en liten stopp på vägen. men han brukar ju va så duktig så :) Vi får la se! Det är detta som blir spännande nu när man reser med en liten bebis. Man får ta allt som de kommer och man kan inte planera allt in i minsta detalj för det går inte.
Det blir en utmaning detta och jag ser verkligen fram emot det, ska bli så roligt. Äta ute med bebis, strosa runt på nya platser, se hur Loke reagerar på nya saker osv. Himla kul!

Nåväl imorron sticker vi och de ska bli så skönt.

Ha de bra alla.

Vi hörs nog om några dagar.

Hej hopp.



Mysdag.

11-07-16,

Ja de har varit en mysdag i Heden hela dan typ. Vi for dit kring efter lunch och sen har vi bara donat på där ute. Jag o mamma tog oss en powerwalk med Loke sovandes i vagnen och vi gick hampis, trångfors och Heden runt. En timmes prommis! Yepp jag e på gång :)

Nu ska jag börja hålla koll på vad jag motionerar och inte så man får kicka igång sig själv om de blir alltför långt mellan gångerna men jag siktar på att antingen gå en timme eller springa iaf minst 3 gånger i veckan!
Lagom start tror ja!

Nu sover min prins. så jag ska ta mig något att dricka och kanske slå på en film. eller så pysslar jag litegranna med fotona! Vi får se.

Gokväll.

Hejs.

Lördag.

11-07-16,

Äntligen var vi hela familjen på morron :) Det blev en lika mysig morgon som igår, lill älsklingen somna i min famn i våran säng där efter sju halv åtta! såååå mysigt!

Haha idag känner man av i armarna (från att klippa häcken igår haha)
och i höfterna mest , från springturen!

Nu ska ja sova förmiddag med min lilla bebis, sov inte så bra inatt så gäller att passa på.

Sen ska vi mysa i Heden mest hela dan.

Vad gör ni idag?

Kram

Flås flås!

11-07-15,

YES. Äntligen har jag varit ut och sprungit :) så glad jag är! Nu jäklar är jag på gång! Jag och Adam tog oss en sväng vid gruvberget, vi sprang först och sen sprang vi även intervaller, guuu så trött jag var i benen. Snacka om att de känns att man inte sprungit på typ 3 år haha! Gode oootränad. Men nu är jag på gång!
 Taggad som aldrig förr :)

Skorna som jag invigt tidigare då jag promenerat var toppen. Nu sprang jag ju i dem och dem var jättesköna. Verkligen stor skillnad mot mina förra. Så det kändes mycket lättare :)

Så nu e jag på G!! wiiii :)

nu ska vi se film :)

Hejs.

Sol o stan.

11-07-15,

Det har blivit att vara ute idag i solen,så härligt så. Tagit mig en powerwalk med nya skorna och med Loke i vagnen, så han skulle få sova. Han somnade när vi precis var hemma igen, hehe. Så han fick sova i skuggan medans jag gick loss med att kapa häcken litegranna. den hade växt så mycket så man knappt kommer förbi där innan dörren så jag kapade till där o fixa, vart riktigt bra :) men trött i armarna haha.

sen tog vi oss en sväng på stan, på dollarstore och sen handlade jag foto papper i stan. mycket bra :)

Väl hemma igen så har Loke vela sovit och ja suttit i solen en sväng. Man behöver ju lite färg, men det är svårt för mig att få färg verkar de som. ingenting fastnar haha :P

Snart kommer älsklingen hem och då har vi en semestervecka till tillsammans!! :)
 Jag längtar så!
Han har varit så duktig i veckan då han jobbat ca 12 timmar varje dag. Mitt hjärta!

Sen blire rester till middag, men de är goa rester, gratäng :)
Sen ikväll får vi se vad som händer!

Ha de gött.

Verkligen fredagsmys.

11-07-15,

Ja morgonen började med att Loke sov till sju och åt litegrann då. Sen låg han och tjorvade och snurrade i sin säng i 45 minuter, sen tog jag upp honom och la honom bredvid mig och strök honom på ryggen... så somnade han med mig!! :) ÅÅÅH så mysigt... var så längesen han sov med mig i sängen o de var så mysigt.
Ligga tätt mot varandra och sussa, det var verkligen fredagsmys på hög nivå haha :)

Solen skiner idag och det var ca 17 grader ute, hoppas på varmare framåt dan så man kan va ute i solen litegranna!

Sen får vi se om vi tar en sväng mot Dollarstore eller till stan, vi får se framöver :)

Hoppas ni också hade en mysig morgon!

Hejs.

Lugnt o skönt.

11-07-14,

Ja idag har vi haft det lugnt och skönt hemma, myst på med varandra o lekt :)
Vi fick även besök en snabbis av Lokes farmor som var o stal några pussar, men då fick hon samtidigt byta en bajsblöja haha! :) Att ens mammor, min o Adams är så himla glada när dem träffar Loke, det är så underbart att se.. och dem byter MER än gärna en blöja eller två haha!

Jag hann faktiskt dammtorka idag, Loke tittade på och hjälpte mig var jag skulle dammtorka, han sa dä, dä,
 så jag städade på :)

Det verkar va bättre redan med hans mage, köpte Messmör idag men Katrinplommonpurén verkar ha sin egen verkan redan, så det är ju skönt!
Vill inte han ska ha ont.

Nu ska jag kika lite på alla kort o bilder ja har. Imorron ska jag köpa mer fotopapper! Wiho.
Kanske även en patron till skrivaren. Här ska skrivas ut bilder :)

Ha en trevlig kväll.

Några bilder på mitt lillhjärta som blivit så stor, tiden går sjukt fort! 
Loke och sin solhatt som han hade för någon dag sen :)



Du är det finaste vi har!

Hejs!

Morning torsdag.

11-07-14,

Godmorgon,
Torsdag idag.. Längtar som till helgen då min älskling får va ledig igen! Han har jobbat himla mycket dessa dagar men det är ju för att det är BEAB.

Solen skiner men det verkar inte vara så himla varmt.

Vi får se vad denna dag har att erbjuda :)

Igår blev de ju ingen städning då det blev fullt upp med annat, men det gör ju inget. Är ju roligare att hitta på saker än att städa haha. Men idag kanske?! We´ll se. Kanske kommer på nå roligare ändå.

Tror Loke e lite hård i magen.. Inge kul, har gett honom plommonpuré som han inte tyckte om alls, usch det förstår jag för det är ju inte gott. Messsmör har jag hört kan va bra, undra om man ska köpa de idag.
Nå andra tips på om de små bebisarna e hård i magen?

Nu ska jag kila.

Hejs.




Film mys.

11-07-13,

Vi åt älgfilé till middag som vi grilla, måste ba säga MUMS! Och gratäng till de. vitlökssmöret var inte så pjåkigt det heller men nu stinker jag. haha.

Kvällen idag slutade med att jag och min fina vän Erica for och hyrde en film som vi såg hos oss! En komedi var det, ganska flummig men rätt kul ändå! :P

You are going to meet a tall dark stranger.



Sen surra vi massa efter så vi glömde tiden, men de är alltid trevligt!

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen! Himla seg man är.
Joo min förkylning börjar bli helt bra nu, ÄNTLIGEN.. (har bara varit förkyld i sådär 3 månader), så snart ska jag ta mig i kragen och UT och SPRINGA! ja längtar.

Gonatt på er.

Som sagt, en bra härlig dag idag :)

Bebis lek.

11-07-13,

Det blev visst inte så mycket städa för min del :P Var roligare att åka iväg till Linda och Olivia och hälsa på dem! Så de små liven får leka på golvet tillsammans. Hehe dem tog varandras leksaker o härjade :) så söta.
Loke blev dock rätt trött efter 2 timmar och han hade inte sovit så länge på förmiddagen.. så vi begav oss hem och jag hann knappt lägga ner honom i vagnen så slocknade han. han var gode trött.

Nu har jag skurit upp älgfilé som vi ska grilla idag :) Borde göra en gratäng till de, mums!

Annars så är jag happy happy idag :) Bra dag igen!

Får se vad som händer ikväll, kanske får vi besök, vi får se! :)

Hejs.

Dagvild.

11-07-13,

Ja guu, man blir så dagvild när man e ledig :) ingen aning om vad det är för dag. idag är det tydligen onsdag. skönt att älsklingens halva jobb vecka redan har gått. För sen ska vi iväg med bilen, ska bli så kul o göra nå annat än och vara hemma.

Idag borde ja städa vidare, men man är ju inte så effektiv då lillevännen vill leka istället. Man får ta lite då och då helt enkelt. Bara en vanlig städning kan ju ta flera dagar med en liten bebis hemma.

Har precis skickat iväg en laddning med kort :) yey! Hade 50 st gratis så då måste man passa på.
Dem brukar ju komma rätt snabbt också så de är kul.

Nu ska jag kolla om de är nå varmt ute..

Loke sover sött i vagnen med benen i vädret.

Hejs.

Nostalgi.

11-07-12,

Så kul det är att kika gamla kort :) i looove it. Var till Heden en sväng idag och medans Loke sov så sött i deras resesäng så kikade ja o mamma kort, så kul! Jag fick med mig en del från när jag var liten skrutt bebis :) Jag älskar ju allt som har med kort att göra. Så senare efter middagen idag gick vi även över till Adams föräldrar och bad dem leta fram massa kort på Adam när han var liten plutt. :) Så nu har jag lite kort, ska göra nått fint av dem sen! Har inte riktigt klurat ut vad ännu men det ska bli bebisgänget på bilder, jag Adam o vår son Loke! :)

Nu sover Loke för natten, trött var han. Det är skönt att han somnar tidigare nu för tiden så man har lite egen tid på kvällen! Men det blir nog tidigit ikväll ändå skulle jag tro.

Toppen dag blev de :) Jag blir ju hypergla av bilder o sånt! Hittade till o med bild på när min mamma var bebis och när min mormor var 18 år :) coolt.

Nu kila. Hejs.

Näe nu blir vi inne.

11-07-12,

Ja idag känner jag för att bara vara inne och dona på då jag får för Loke :) Måste städa klart och sen borde jag verkligen sortera bland mina fotografier på datorn, sätta dem på mitt extra minne så att dem är på säker plats. sen borde jag även börja framkalla! Vill ju så gärna göra fina album snart. Men det är flera tuuusen biler, shit pomfritt, vad ska jag göra med alla? Och så vill jag skriva ut stora fina kort och sätta i ram och upp i huset nånstans, har jag tänkt länge men vill inte spika i väggarna utan att jag vet exakt vart jag vill ha dem, och de vet jag inte än.. haha! Men upp ska dem snart.

Sen vill jag även börja dona med Lokes rum.. han börjar ju ändå bli stor nu och ju större han blir ju mer vill han ju leka med saker och dona på! Hur underbart vore de inte med ett helt rum fyllt med leksaker där vi kan leka tillsammans :) MYS! Vill vill vill.. så första projektet är att sälja min soffa som står där..

Nån som vill köpa en soffa?? En ikea soffa bred två sitsig, har för mig det finns nya överdrag att köpa på Ikea för detta är lite slitet men annars är det lätt den skönaste soffan jag nånsin haft!! man kan verkligen gosa ner sig i den ordentligt för den är så pass breeed..


Så den ska jag bli av med tänkte jag.. sen äre dags för att riva tapeter och börja så smått!
Vill ju som sagt att han snart ska kunna ha ett rum o leka i, där grejerna kan fara hur som helst utan att man alltid måste plocka undan dem! helt perfekt. :)

Näe usch nu till nått heeeelt annat..

Det knacka nyss på dörren min, källardörren... så trodde det var Adam som kom från jobbet och skulle säga hej eller nått, han brukar göra det ibland då han kör förbi här som hastigast. så jag gick och kikade i köksfönstret för säkerthetsskull så det var honom.. Men det var det ICKET. Det var en utlänning och jag stod i morgonrock..
Jag vågade då inte öppna kan jag säga.. hade ju knappt kläder och så har jag ju Loke nu, man är ju så rädd om det man har och jag skulle ju aldrig förlåta mig själv om de hände nå för att jag var dum och öppnade.
Min kompis ringde och sa att det finns nån utlänning som säger sig vara döv eller stum och säljer tavlor som försöker luras.. Finns även ett gäng polacker som knackar o kollar så man e hemma, och om det är öppet så går dem in och snor saker.. HUVVA!

Men de dumma var ju att han säkert såg mig i fönstret, men tillslut gick han och hoppade in i en skåpbil.
Usch ja gillar inte sånt där,man e så nojjig.

Nu ska jag dona på med annat iaf. Nu har jag babblat nog! haha

Ha en trevlig dag.

Ännu en dag me sol o värme.

11-07-11,

Idag blir det nog att mysa ett tag i sooolen, men inte för länge för jag bränner mig så himla lätt.. :P
Loke ska nog få bada också! Lilla badkillen våran :)

Usch såg förresten att det var en liten flicka som hade förlorat sitt finger på utebadet här i stan, uuuusch vad ont det ska ha gjort, hua! Så nu är isberget stängt men dem verkar ha hittat fingret iaf. fy tusanså hemskt!

Nåja nu måste jag få lite luft, det är så kvavt i huset!

Vad gör ni idag?

Ha en mysig dag!

Härliga dag.

11-07-10,

Ja idag har vi haft en till härlig dag! Vi har myst på morronen massor och sen sovit lite lunch, efter det for vi till Heden för att bada balja och mysa med mormor och morfar på filten! :) Riktigt härligt och han älskar ju att bada sötnosen min.

Sen blev det en tripp till Luleå för att fira Johanna som fyller 31 år idag! :) woho! Grattis till dig.
Så fick Loke träffa kusin vitamin också, Hugo bus :)

Så mys i solen och träffa kusinvitamin o Johanna var en toppendag!

Nu e man trött och snart kommer pappa hem, han har ju varit i Jenkis hela helgen. Han har saknat Loke massor, de kan jag tro. Och mig också såklart :P hihi! Ja guu jag hade nog inte palla vara utan min lilla son så länge, jag skulle sakna ihjäl mig! Men snart får dem ses igen :)

Hoppas ni med haft en härlig dag.

Kram.

Ikea.

11-07-09,

Idag har vi varit på en Ikea tripp jag och Loke med min mamma o pappa! Loke skötte sig så himla bra, han sov vägen dit, sen satt han upp i vagnen och tittade på alla grejer som fanns. Mycket nytt o kika på :)
Sen var de lunchpaus och då åt han lite pure och ersättning, sen en liten powernap i vagnen och påvägen hem sov han också! Sötnosen. superduktig.

Jag shoppade lite småsaker bara men ändå nödvändiga saker, såsom påslakanset, fotoramar (ett måste haha), lampa till Loke, mer skålar o skedar o sånt jox!

Efter det for vi till Heden och åt lite, det var himla varmt då fortfarande så vi myste på, på en filt ute och efter en stund fick Loke bada. guu så skönt för honom, lilleplutten. Han uppskattade Badboken mycket haha :)



Sen ålar han sig sakta framåt på filten hela tiden, haha. Han sätter upp benen men vet inte riktigt vad han ska göra med armarna. Får se när han börjar krypa, dröjer nog ett tag till men han börjar få in lite teknik iaf :)

Nu slappar jag i soffan och ska snart krypa ner, vore skönt o få nån extra timme o sova.

Hoppas ni haft en bra dag med!

Hejs.

Det bästa.

11-07-07,

Sommar, semester med mina älsklingar. Det är det bästa :)
Jag har lite ångest att man snart börjar skolan igen, uuuuh vill inte. Nog för att det är mer än en månad kvar men.. Vill känna lugnet och va ledig med mina hjärtan o bara mysa. Det är så underbart. Jag njuter varje dag av detta. Se mina sons framsteg och allt han gör. Det är det bästa som finns. Vill inte vara tjatig och det är verkligen ingen överdrift. Jag kan inte vara lyckligare och jag har fått den stora önskan i livet, ett litet barn. Min son Loke. Så rädd om er mina hjärtan.


Att bilda en alldeles egen familj är någonting magiskt. Kärleken är obeskrivbar.

Nu håller jag på laga Västerbottensost lax i ugnen med pommes till. Sjukt gott ska det bli. MIN FAVVO :)

Solen skiner och Loke sover middag. Härliga dag att bara vara!
Vad gör ni idag?

Hejs. 

Samma.

11-07-06,

Ja idag har vi gjort samma som igår, varit i stugan o myst. Vi tänkte mest åka dit för att fiska men när vi väl är där så blåste det massor och sen kom värsta skyfallet. så det blev aldrig men det var ändå mysigt att sitta i stugan då det regnar :)

Vi har bada Loke idag med o busat!

Lugn och skön dag med massa mys. Det gillas.

Hejs.

Wonderful.

11-07-05,

Mysigt i stugan hela dagen, det är så härligt.. Jag verkligen älskar det.. Inga tider och passa, inge "måsten", inte nått att tänka på, BARA mysa med varandra o vara! :)

Blev dock inget fiske, men nästa gång då jäklar. Kanske imorron till o med :)
Vi fick dock 5 nyrökta aborrar av Peder som har stuga där med, guuu det är så gott!

Lite pics då :)


Min underbara sambo o min son är det bästa som finns!








Nu ska vi strax slå på en film. Hihi lillplutten var lite otålig när han skulle äta sin kvällsgröt idag så det kom lite överallt, men allt gick ner och sen lite ersättning på det. Innan det hade han fått duscha med oss, han tyckte de var jättespännande med alla vattenstrålar som for omkring. När han fick vatten vid ansiktet sträckte han ut tungan och ville smaska på vattnet haha sötprutt :)

Nu hoppas jag han sover strax, för vi ska inte va uppe alltför länge idag heller. Supertrött jag med.

Ha en trevlig kväll.

Tar en tripp..

11-07-04,

Idag har vi mest tagit de lugnt på morron, men snart ska vi iväg till stugan i Alträsk, så himla mysigt :)
Blir att grilla och eventuellt fiska och spela spel :) I really love it. Så fridfullt o härligt med stugor! Jag önskar man själv hade en, men nu när vi kan vara i deras stuga hur mycket vi vill så äre rätt okej de med :)

Även spelat lite monopol idag haha.

Näe nu ska Loke få lite lunch, senare än vanligt men han tog sig en tupplur till nu så.
Får se vad vi ska testa idag, igår testade han Äppelgröt för första gången, det tyckte han om! Men den luktade konstigt tycker ja, typ kartong eller pommes eller nått haha..





Nu ska vi ta tag i dagen, wiiihoo :) Mys!



Hejs.

Lite bättre.

11-07-03,

Ja idag är det lite bättre i halsen iaf, det sticker inte som tusen nålar som det gjorde hela dan igår, huvva var inte speciellt trevligt. Jag gjorde allt jag kunde igår, hade på mig mycket kläder, sov med sockarna på, drack 7 koppar the med halstabletter i, gurglade 40% sprit haha usch och fy... ja allt möjligt för att det ska bli bra så fort som möjligt. Och idag är jag fortfarande snorig och lite ont i halsen men absolut inte som igår. MYCKET SKÖNT!

Men är ändå seg idag så vi har inte gjort mycket, varit inne o myst allihopa.
Är ju bra väder så det missar man juh, men blir hellre frisk fort än att ha lite förkylning hela tiden.
Vill ju kunna ut och röra på mig snart också!

Så nu vill ja bli FRISK! :)

Lillplutten sover ännu, skulle lägga mig och vila med honom men ligger som vanligt och funderar och tänker för mycket så det blev ingen vila för mig, haha. Jag i ett nötskal :P

Nu ska vi strax göra middag, Kyckling i Coccosmjölk med glasnudlar till :) gott... gott i gott gott :)

Ha en toppen dag allihopa.


Kurera sig.

11-07-02,

Ja idag äre bara att kurera sig! Hua har fått värsta ont i halsen, det bränner och är som sandpapper utan att jag ens hinner svälja :/ Så jag ska dricka the med halstabletter idag och hålla mig varm.

usch vill inte smitta Loke, hoppas han slipper få nått..  Vill inte att han ska behöva vara förkyld lillplutten min.

Det här blir jag idag..



Synd att de ska va dåligt väder då det är Alive juh, nu regnar det.. får se hur det är mot kvällen,men just nu känner jag då inte alls för att fara ut nått.

Hejs.

Det sket sig.

11-07-01,

Ja, skulle ju se Scaburbian Collective hade jag tänkt, for in och allt, träffade upp brorsan o hans tjej och stod o väntade.Gratis inträde innan nio. dem skulle spela ca 21. Så jag hade på mig till 22 att vara där för sen skulle Adam sälja korv med sitt fotbollslag i ett tält så jag tänkte jag kunde se så mycket som möjligt fram tills dess.. Tror ni dem hinner börja spela ens???! Näääääe.... Fasen åh! Dem spelade typ 22.10 eller nått, snacka om att dra ut på tiden.. usch så jag fick inte se en låt ens. nåja det var bara att fara hem och natta Loke.
Han åt sin gröt och ersättning och nu ligger han och sprattlar runt som en fisk i sin säng, får se om han somnar snart. sötnosen våran!

För mig blir det nog en film att se istället.. Ska välja ut nån nu!

Sen blire gonatt. :)

Klibbigt.

11-07-01,

Nu e vi hemma från storheden trippen, blev inte allt för mycket fynd haha. men vi skulle kolla mest låsen till våra toadörrar, men nu äre fixat, så gott som iaf. Sen lite onödigt krafs också.

Men de är varmt! Man är ju konstant klibbig haha :) Och ändå äre inte lika varmt som igår eller de tidigare dagarna, har varit sjukt varmt. Skönt på ett sätt men inte då man är i huset och klibbar fast överallt :P

Nu blire en lugn kväll, är himla trött och slut. Kanske far och ser bandet ikväll, det är det enda i såfall.
Sen hem och sova!

Hoppas ni har en bra dag.

Buhu.

11-07-01,

Buhu nu har min underbara vän farit.. det var inte det roligaste o säga hej då igår! Usch kom en del tårar, och Tessi ville inte se på haha :)
Men har haft en underbart rolig tid denna vecka då du varit här gumman! Men nu kommer det dröja 2 år innan vi ses igen, buuu.. kommer kännas länge, men än en gång, superkul att du kom och överaskade oss alla!!! :)
Hoppas din resa går bra.
Love you!

Idag ska vi en sväng till storheden, sen blir det nog bara lugnt!
Ikväll kanske jag ska o se Scaburbian collective på Alive.. hade vart nice! :)

Ha en toppen dag.

Kommer sakna dig massa...

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0