www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Härliga dagar.

11-06-30,

Igår var en himla rolig dag! Jag o Marre for på stan och strosade runt, vi gick in på Apoteket där Erica nu jobbar och skulle höra när hon hade lunch och vips så hade hon lunch exakt då, så vi gick allihopa till SUSHI o THE och åt där! Gud så gott det var :)

Sen for vi o handlade inför grillandet på kvällen! Fast mitt i allt grillande och då potatisgratängen skulle in så var vi tvungna och fara med Loke på BVC kontroll :) Så nu är vår lilla älskling 69 cm lång och väger 7880 g. Storkillen!
Läkaren kollade även på honom och allting såg bra ut, så skönt o veta!

Sen hem igen där Marre höll ställningarna :) Supergulligt att hon kunde fixa massa medans vi var borta, bästa gumman!!  Vi grillade och det var så gott! Sen efter de kom resten av tjejerna och vi hade spelkväll :) gu så kul det är att spela spel alltså. I LOVE IT!

Vi spelade ett som Marre brukar spela i USA som jag o Marre hade tillverkat själva och sen körde vi "Med vilda gester". grymt kul!

Tack alla för en trevlig kväll! Puss.



Men idag då??

Ja idag skiner solen o det är så skönt :)

Idag blir min lilla älskling ETT HALV ÅR gammal!! :) nåååå... tiden går fort!
Finns inge bättre än kärleken till dig min son. Min egna lilla familj är mitt allt.




Sen på ett tag blire att strosa runt på marknaden och så, senare ikväll blir det en sväng på Bränna för Marres sista kväll här, sen åker hon imorron, buuuhuuu..
Tiden går för fort då hon varit här också, vill att hon ska va längre!
Får ta vara på all sista tid nu.

Nu ta vara på dagen! Hejs.


Full rulle.

11-06-28,

Det är full rulle nu när Marre kommit och man vill göra så mkt man hinner me :)
Igår spelade vi spel med Jossan o Elin, himla kul att dem kom förbi! Sen satt ja o Marre och gjorde iordning ett annat spel som hon brukar köra i USA, vi skrev lappar o dona. Så de ska bli kul och köra.

Det blev rätt sent, men tur Loke sover bra så man hinner få lite sömn iaf, men oj så trött jag är ändå. Har inte hunnit sova mkt och man känner hur seg man är. Men sova kan jag göra sen :) Nu är det full rulle som gäller och det är ju sååå kul!

Idag kom min kära vän Erica förbi :) Inte träffat henne heller på länge, på typ ett år iaf! Hon fick träffa Loke för första gången också, kuligt. Så kul att hon ändå ska vara här hela juli iaf så kan man hitta på grejer.

Vill inte att Marre ska åka snart, buuhu.. Men man gör ju de bästa av det, tar vara på tiden så gott de går!

Jag e då så glaaa :)

Nu sover Loke lite middag och jag funderar på att städa lite, kan behövas haha.
Eller så gör ja det då han somnar ikväll. vi får se.

Hoppas ni med haft en bra dag.

Kram.

Solen e här.

11-06-27,

Solen skiner och det är typ 20 grader i skuggan! Så härligt :)

Ska strax iväg på stan med Marre och luncha o strosa runt! Ska bli riktigt nice, såg att dem hade utförsäljning på Örjans idag också, där måste man ju kika!

Såg att jag fått mina första mamma-pengar nu, wooho! Äntligen några pengar som jag får som INTE ska betalas tillbaka, är ju så van CSN lånet från skolan.. Så de känns bra! Dock vare ju inte så mkt men..
Alltid nått!

Nu ska jag göra mig klar för stan!

Ha en underbar dag i soooolen.


Godnatt..

11-06-26,

Nu blire godnatt för oss här hemma! Loke somnade kring 21 idag med efter ha ätit sin gröt :) Sötnosen.

Jag e himlarnsch trött nu så det är dags att krypa ner..

Imorron väntar nya äventyr med Marre, blir en sväng på stan iaf! Äntligen får vi luncha tillsammans igen, wooohooo :)

Gonatt på er.


Överaskningen!

11-06-26,

Söndag idag! Igår var vi upp till Adams föräldrars stuga i Alträsk, det är så mysigt där! Vi tog med oss massor med grejer, haha det blir mycket grejer då man har en liten bebis med sig. Bilen var full med gåstol o massa påsar me grejer.
Vi åt middag där, grillade och åt gott. Hade tänkt fiska men det blev aldrig riktigt. Loke fick ont i magen på kvällen en stund och det var mindre kul.. :/ Att det kan göra så ont i ens kropp då han får sådär, det är så jobbigt.
Maktlös är man.. Men det gick över sen som tur var, då somnade han och var så trött.
Vi spelade spel o så, sen körde vi hem med lillplutten som sov i bilen. Sen la jag över honom i hans säng o han sov vidare. Han brukar ju vakna kring 6 för lite mat, men idag sov han till 8 utan att vilja ha nåt att äta :) Grymt länge! 21-08.

Idag är jag himla seg ändå, trött o dåsig.. Har sovit lite då Loke sov lunch men är ändå orkeslös. Har fått ont i halsen o snorig :/ Jag som ville ut och springa idag i mina nya dojjor! Men så fort jag e bättre ska jag ut, är så sjukt sugen nu alltså :)

Apropå allt det GLADA jag skrivit om tidigare!
Nu verkar ju alla vänner veta det också så då kan jag skriva här med :)
Hon har ju velat överaska alla vänner här i stan så har inte kunnat skriva nå därför hehe! Alltid varit lika kul och se deras miner när dem blir överaskade över att hon e här..

JO MARRE kom ju och överaska mig på tjejträffen vi hade i onsdags i gammelstan!
Helt sjukt överaskad blev jag.. Vi var alla där utom Esa som skulle komma senare. När hon kommer så säger hon hej, får jag låna Loke? Haha jaa nog får du det :) så tar hon honom och slänger upp han på höften! haha. Sen ska du och Akå ta på er skorna och komma ut. Eh jaha okej?! :) Vi går ut och går runt kvarteret en bit så säger hon, jaa vad tänker ni nu? Hmm jadu, har du köpt en ny bil du ska visa? En hund? Nått måste de ju va som hon ska visa tänkte jag.. Lite längre bort står det någon med paraply så man ser bara fötterna.. Hmm? Nån till gammal klasskompis måste det ju vara som vi inte sett på länge... hmm Akå börjar säga, nämen är det Marre? Och jag då: neeej det kan det ju inte vara.. Sen börjar jag kolla hur hon kommer närmare och ser att gångstilen är ju väldigt lik hennes... AHHHHH, så hoppar hon fram! det var ju det :) Helt sjukt glad jag blev... Tårarna sprutade haha och jag kramade henne säkert 10 gånger :P Var ju så overkligt att hon var här just nu?!
Sjukt bra överaskning iaf! :) Ända från Usa och helt plötsligt var hon här!

Så nu gäller det att umgås så mycket man bara hinner!

Min älskade vän.








Ha en bra dag alla!

Trevligt.

11-06-24,

Har varit en mycket trevlig Midsommarafton ute i Trånkan! Vi åt gooo mat, grillade köttbitar av olika sorter och pommes med såser och sallad. Lite siller och sånt innan maten var också supergott, lite chockad att jag gillade sillen så mycket, har inte gjort de förut men det var fasen gott!
Sen massa surr och efterrätt jordgubbstårta och sen var det lottdragning hihi så fick nån ett pris, första pris fick Adam, En brandvarnare (Roger jobbar som brandchef) och andra priset var en chokladkartong och den vann JAG! haha :) så de var lite kul. vi tog hem allt.
Lite kubb spel o sånt också.

Under tiden var dock Loke inte på sitt bästa humör, han var övertrött och hade svårt att somna där borta. Vi fick låna en vagn och gick med han så somnade han iaf. Sen har det kliat i munnen för honom så han har varit lite tjurig men så är det! Han hade en del famnar att varndra mellan så det löste sig :) Han har även skrattat och haft sig, så söt med hans skratt, man blir så gla.

Näe nu blire lite spelkväll här hemma, sen ska vi inte krypa ner alltför sent, för man e himla trött sen igår. Det blev sent igår och har man bebis hemma så vaknar de ju rätt tidigt, men Loke var toppen i morse. Vaknade vid sex, åt och somna om till 10. sen var Adam så söt att han gick upp med honom så jag kunde få sova vidare litegrann, tack älskling :) du e bäst.

Nån bild från igår, glömde dock fota idag på Midsommar, skit också.



Hejs.

Glad Midsommar.

11-06-24,

Glad Midsommar på er alla! :)

Igår var en grymt bra kväll, hade så himla roligt! En underbar tjejkväll med massa surr o mys!

Bilder kommer senare!

Nu e jag trött och tänkte snabb vila då Loke sover!

Vi ska snart åka ut till Trånkan för att fira midsommar med Adams hela släkt! Kommer bli trevligt :) Grilla och mysa tillsammans..

Hoppas ni alla har en härlig Midsommar nu och mys med era nära och kära! :)

Hejs.


Soligt idag.

11-06-23,

Idag lyser solen :) härligt! Hoppas det håller i sig också!
Är supertrött i ögonen och kunde knappt somna igår haha..
Men det ska bli en rolig dag idag, ser framemot tjejkvällen senare! :) Det var ett bra tag sen man träffade alla tjejerna så det ska bli grymmes.

Wiiiihoooo..

Nu ska jag snart ge Loke lunch då han vaknar!

Ha en toppen dag ni med.

Kram.

Glaaa.

11-06-22,

Wihoo snacka om att det blev en bra kväll :)
Supertrevligt och träffa dem alla och surra. Så skönt då det känns som att man känner varandra bra ändå och kan surra om allt! Sen att det blev en sak som kändes extra kul var ju det bästa..
Men återkommer om det senare, imorron... :)

Nu ska jag krypa ner så jag orkar med morgondagen, jag e sjukt trött och har lagt mig på tok för sent fleeera dagar i rad nu, det börjar ta ut sin rätt.... pust.

Gonatt.

Årlig träff.

11-06-22,

Vår årliga träff med skolgänget och vi som umgåtts när vi var små och spelat fotboll m.m. :)

Ja nu ska vi snart äta middag och sen ska jag ta med mig Loke och hämta upp Jenny med hennes son Albin, tror han är cirka 3 månader nu, ska höra närmare sen :) Sen åker vi till Sunderbyn där Akå bor och hälsar på! Även Linnea dyker upp där! Ska bli himla trevligt :) Längesen man träffa dem alla! Och alltid kul och träffa fler bebisar :) Hoppas Loke e på bra humör bara.. Han har börja testa sin röst massor och låter som en kråka haha! Bara han inte skrämmer lille Albin!

Nåja vi får se :) Ska bli kul iaf!

Ha de bra.

Hejs.

Tur att man kan roa sig.

11-06-21,

Ja tur man kan roa sig med lite spel då det bara regnar hela tiden! Då Loke somnade för sin middagsvila så tog vi fram Monopol spelet, haha.. det var INTE igår vi spelade det. Visste knappt att vi hade det i förrådet..
Vi spelade en vända då jag vann hihi! Himla kul.. Sen skulle Adam iväg på träning så nu blire mys med Loke istället. Det är inte dumt det kan jag lova :) Min pussgurka!
 


Loke har fått bada idag och skvättat vatten! Han älskar verkligen badleksakerna som flyter runt, och vill helst ha dem i munnen som allt annat hehe..

Jag hade vela ta en promenad åtminstone men man orkar ju inte gå ut i detta väder.
Men gud vad jag längtar efter att mina skor kommer!! Då har Adam lovat att hänga med och springa med mig.
Iaf första gången där vid gruvberget finns en slinga vi ska springa. Sen då man kommit igång så ska jag passa på lite då och då att smita iväg o springa, så skönt. Jag verkligen längtar! Kan ju inte va frisk?? :)
Jo har ju massa kilon jag vill bli av med, just nu har jag inte tänkt ett dugg på vad jag trycker i mig, dumt.
Men då dem kommer då startar vi! Yes taggad :)



Nu ska jag mysa med Loke, sen fortsätta spelkvällen! :)

Hejs.

Vi håller oss inne.

11-06-21,

Ja idag håller vi oss inne igen, lika bra då det bara regnar o regnar.. hoppas på sol snart igen!

Men då kan man dona på med innepyssel, har slagit igång tvätten och diskmaskinen.. Ska nog ta o rensa lite grejer också, det finns en hel del och göra inne ändå när man har ett hus.

Ser framemot imorgon iaf, då blire tjejträff i luleå, en tradition vi alltid gör varje sommar. Träffas upp med gamla klasskompisar och nu har ju jag fått barn och Jenny också så det blir kul att träffas med dem små också :)

Men idag innefix! :) skönt det med ibland!

Igår åt lillegubben lite mer gröt än vad han gjort tidigare, vilket ändå inte är så mkt men han åt det och ersättning, sen sov han från 21.30 - 07.30 :) åt lite till och sov till 10. Inget o klaga på direkt! Tack gubben.

Nu äta lite paj till lunch.

Hejs

Biffstroganoff.

11-06-20,

Idag testade Loke Biffstroganoff med lite bitar i men det var konstigt i munnen tyckte han nog allt. Han såg lite skeptisk ut och så kom en del mat ut igen efter han fått de i munnen.. haha!
Men de är ju första gången han testar med lite små bitar i så inte så konstigt, han kanske vänjer sig framöver.
Såg himla söt ut iaf under tiden :)



Han åt absolut inte allt de som är i skålen, fick endast i honom ca 5 små skedar. Sen gav jag upp då han vände sig bort och tydligt visade att han inte ville ha nå mer.

Då är det roligare att mata han med Banangröten som han älskar! :) Ikväll ska ha få det som kvällsmål + ersättning.



Ikväll ska vi kanske ta en spelkväll med Lokes farmor o farfar, himla roligt!

Ha de gött.

Kram

Regn o rusk.

11-06-20,

Idag är det då bara regn o rusk väder.. tråkigt!
Så idag blir vi inne och donar på..

Vi ska ut till Elvis i Heden o rasta honom en sväng vid middagen så vi tar med oss rester ut o äter där!
He blir bra det :)
Sen äre inte mycket mer planerat än så idag! 

Ha de gött trots regnet.

Hejs 

Kalasfirande.

11-06-19,

Idag var det lite tyngre att gå upp haha! Igår hade vi jättetrevligt, vi grillade (trots regnet som kom omvartannat) och vi mös på inne, vi spelade lite Buzz (var grymt längesen) :) Sen så kom mamma som skulle vara med Loke under kvällen.. Vi gick mot travet och var där o hoppades på att vinna miljoner :P haha men det gick tyvärr inte, vi fick iaf 5 rätt.. vi fick tillbaka 100 kr per person och då hade varje person satsat ca 200 så hälften iaf :)

Sen funderade vi en stund på farmen eller så, men njaa.. det blev inte så! Man var trött och vi skulle ju upp dan efter och vi har ju en liten plutt som inte sover så länge som man själv vill kanske! :P
Så vi begav oss hemåt och somnade kring halv ett. Det hade gått superbra med Loke under kvällen och han älskar verkligen sin Banangröt han får :) han studsar med benen och har sig när han ska få äta den! Så himla söt.

Så imorse vakna han kring 06.00,då var vi inte så pigga haha... men vi gav han mat och han sov vidare till 09.00. Då gick det bättre att gå upp! Tack underbara son.

Sen har vi varit en sväng till Luleå för och fira stor kusinen till Loke som blivit ett år! :) Det var full rulle där, han stod upp med hjälp av borden och han kröp omkring o lekte! Han fick en leksak som var en traktor med släp som lät och hade sig och körde omkring. Om man tröck på gubben så kom en melodi och då satt han på rumpan och vickade på hela kroppen, han dansa till :) så sjukt söt!! :)
Loke var trött så han lånade Hugos säng och sov en timme under kalaset! hihi.



Nu e vi hemma och ska göra lax till middag! Ska bli gott.

Hoppas ni har en härlig söndag. Ikväll blir det nog att krypa ner då Loke kryper ner, man känner ögonen är ganska så trötta.

Hejs.

Hoppas solen håller i sig.

11-06-18,

Idag hoppas jag solen håller i sig så det blir FINT väder då vi ska grilla :) Vi kommer vara kring sju pers här och grilla och mysa. Sen ska vi gå till travet för att spela på V75 och ta hem stor kovan tänkte vi :) Låter väl bra?

Senare ikväll äre även Farmen med Drängarna o massa annat men vi får se om vi orkar fara på det. Får se hur trött man är närmare kvällen, lite kul hade det varit men vi får se. Just nu är jag supertrött så haha..
Trots att Loke sov bra inatt.. men så kan det vara.

Ska iaf bli mycket trevligt idag, inväntar folket nu..

Ska göra gratäng till köttet o pepparsås o sallad! Jag e nog líte hungrig?!

Ha en trevlig lördagkväll :)

Hejs.

Ont i mammahjärtat.

11-06-17,

Snart äre dags för mig att krypa ner bredvid Loke! Vi hade det lite struligt ikväll när han skulle läggas.. Adam e på match långt borta och jag hade varit i Heden. Loke somnade i bilen, och vaknade och blev kinkig när vi kom hem. Gav honom lite mat och tänkte han ville somna om, men icket. hehe. han ville va vaken efter det.. så han var vaken en timme till och då gav jag honom lite till mat, han började pumsa till sig och ja la honom i sängen.
Han gnällde och gormade så jag tog upp honom och vyssade honom, då kommer världens magknip för honom.. HUVVA kan jag säga. Jag verkligen hatar när han får sådär, man känner sig så maktlös och vill verkligen göra allt för att byta med honom så han slipper ha sådär ont. Han bara skriker allt han har tills han måste hämta andan och så kommer det i vågor, som att det verkligen kniiiiiper till i lillmagen.. huvva! Och han gråter.. Man börjar ju nästan gråta själv..

När det hade lagt sig så kramades vi länge och sen la jag ner honom igen, då tittade han på mig och log. Som att; nu är det bra mamma, ingen fara.
och så somnade han efter det..

Mitt lilla hjärta.

Jag vet ju att det går över efter några minuter men det känns som världens längsta minuter då man är mitt i det.

Nåja nu ska jag krypa ner och titta på min älskling innan jag somnar. Kanske jag kan tjuva en puss också? :)

Gonatt.

Fredag :)

11-06-17,

Idag är det Fredag, det är som skönt ändå fast man e ledig hela tiden haha :)

Bästa sommaren ever! Så skönt o va ledig 2,5 månad med sin älskade son!
Och det gör ju inget heller att Adam har 5 veckors semester, kan man säga att jag njuter? Oh yes!

Idag tog vi en morgon promenix efter att ha haft lite besök av mamma och brorsan o hans tjej, de hade varit o kikat på ett hus här i närheten.. och då satt Loke i gåstolen och donade på!

Igår tog han faktiskt sina första steg i den, bakåt :) haha så söt!



Nu ska vi äta räk och skinkpaj som jag just gjort! Ska bli smaskens, sen blire en sväng ut mot Heden ikväll :)

Ha en mysig kväll.

Min lilla snuttis.

11-06-16,

Efter att ha ätit lite smakportion i form av palsternacka o morot + ersättning efter det så blev han supertrött min lilla son! Så han ligger nu o myser på gästsängen.. Det ser så skönt ut och han måste alltid ha snutten kring ansiktet eller kudden då han sover på natten..

Loke just nu..



Min lilla snutt! :) Den där snutten fick han i dop present, det står Loke på den!
Precis som mamma när hon var liten, jag hade en snutte som jag alltid sov med! :)

Hejs.

Inte på topp.

11-06-16,

Näe idag var jag inte alls på topp.. La mig igår med lite huvudvärk men tänkte de skulle gå över, men icket. Vaknade med en desto kraftigare huvudvärk, usch.. jag hatar verkligen att ha ont i huvudet, det gör att jag mår illa. Även ont i min mage. Huvva, hoppas detta går över snart..

Så vi myser inne och donar på, tvättar lite och leker med Loke! :) Han grejar på i sin gåstol, han e så duktig, blir kul när han kan röra sig runt i den :)

Igår kväll var vi och fiskade med Adams polare Kribb och hans tjej Carro! Mkt trevligt :) Vi fick en hel del fiskar men det var även många smååå mörtar haha.. men alltid kul och få upp fisk iaf! :) Så det måste göras om!

Känner mig hungrig, vi ska nog och handla sen också, men nu kanske ja ska ta mig en macka! :)

Hoppas på en bättre dag imorron med nya krafter :)

Hejs.

Shoppat lite.

11-06-14,

Idag har vi vaknat med Loke kring halv åtta, åtta nångång och sen när han sov första gången så sov vi hela familjen igen hihi. Det är rätt skönt o göra så :) Behöver man ibland också.

Vi satt o såg film igår kväll. Scream 4.. haha, den var rätt okej. Det är ju en ny Scream som kommit nu, 10 år efter de gamla filmerna, med samma skådespelare osv..man kommer ihåg för 10 år sen då man såg alla dem där filmerna och var dörädd.. haha!



Sen idag for jag en snabbsväng till luleå och shoppade litegrann, guu de fanns ju massvis men mycket satt konstigt och inte som man ville.. man har ju några kilon att gå ner kvar men lite hitta jag iaf.
Sen ska jag ta o rensa ur garderoben nån dag o se vad man har som man kan ha och inte!


Men alltid kul o fynda nått iaf :)

Nu ska vi kanske se nån fler film, men vad e frågan :)

Ha en trevlig kväll.

Åh vad jag längtar tills jag får mina spring skor som Marre ska skicka till mig!! HOHO. Så himla schysst, jag e så glaaaad, tack söta du!
Då ska jag ut och springa av fläsket mitt, yey längtar längtar..
Det blev då ett GRYMT PRIS kan jag lova! En tredjedel av vad dem kostar i dyra Sverige, wiho.






Hejs.

För ett år sedan..

11-06-13,

Idag för prick ett år sedan så jobbade jag på Ica kvantum och jag stod i spelet.. Hade ätit lunch och gick tillbaka för att jobba och sen kring efter två fick jag ett MMS med en bild på lilla Hugo (min brors son) som hade kommit till världen :)  Åh så glad jag blev! 13.51 kom han till dem!

Och en vecka innan detta hade jag just berättat nyheten om vår lilla krabat som låg i min mage! :)
Ja shit ett år fyller han idag, storkillen Hugo! Grattis!! På söndag ska vi alla åka och fira honom i Luleå :)



Annars idag har vi inte planerat nått speciellt, kanske blir en sväng på stan o promenixa o bara njuta av Adams första semesterdag :)

Ha de gött. Kram

Svalare!

11-06-12,

Ja idag är det mycket svalare ute och ingen sol alls. Nästan skönt faktiskt så man kan ha på sig nå kläder och att Loke kan ha på sig nått utan att vara supersvettig på huvudet och allt hela tiden. Det är nu typ 13 grader istället för 30 :P

Men sen får gärna sommarvärmen komma tillbaka om det är sådär lagomt, typ 24 kanske :)

Så idag känns de som att vi tar en innedag o bara donar på inne. Adam har fotbollsmatch o jag tänkte bara mysa på med Loke. Kanske städa lite, det behövs..

Nu vilar Loke och jag ska plocka undan lite här hemma.

Idag ska Loke få testa smakportion av gröt också, får vi se om han gillar det :)

Ha en mysig söndag.

Ojoj så härligt.

11-06-11,

Ja man hinner ju inte uppdatera här då man grejar på och är ute i solen hela dagarna, det är ju så skönt :)

Igår var jag o Loke  med Linda och hennes Olivia och promenerade till stan, det var gode varmt kan jag säga.. Huuua men vi skyndade oss till skuggan på kvarnängen och satt där o myste ett tag, vi såg student tågen komma efter ett tag.. men vi blev inte alltför länge då Loke var lite less.. Tror han börjar få tänder eller nått, det verkar klia i munnen iaf massor, för han har händerna i munnen och låter och blir som arg samtidigt.. Men vi får se om de dyker upp några framöver snart :)



Vi promenixa till henne istället och satt där en stund istället, igår måste ju ha varit varmaste dagen EVER.
Det var över 30 grader inomhus och i skuggen ute vare över 25, typ 27-28.. helt crazy! Man ska ju inte klaga :P

Sen igår efter middagen som bestod av grillning hos Adams föräldrar så drog jag o Adam iväg och fiskade! Superkul var det.. Eftersom vi for kring åtta så var hans föräldrar inte alltför länge med Loke innan han somnade för kvällen kring nio så det gick fint! :) Vi fick faktiskt massor av napp o det var jättekul. Dem högg hela tiden! Då äre ju riktigt roligt. När vi kom tillbaka så lyfte vi ner älsklingen i vagnen och gick hem och sen lyfte över honom i hans säng hemma, han sov hela vägen och brydde sig inte ett dugg :) så himla duktig han är!





Det är faktiskt himla vackert här ute vid deras stuga och när solen går ner :)

Idag tog vi oss en mys frukost nere i källaren allihopa och det var så svalt o skönt :)
Sen har jag varit en sväng på stan och fixat ett parasoll vi kan ha på altanen nu med skugga för Loke. Så han har legat där ute med oss o bara myyyyst.. Sen köpte jag även en babypool med tak,som ska skydda mot solen för de små... Men när jag blåst upp den så tyckte jag inte den funkade nå bra med skudd för skuggan så jag tror jag ska lämna igen den faktiskt. För när han blir större så är den så liten och med tak, kanske inte så kul då.. Men men, vi får se. Han fick bada i sin balja ute idag iaf :) Funkade jättebra, han var så söt :) Plaskade och hade sig.


Nu ska vi grilla :) MUMS!

Hoppas ni har de skönt i värmen!





Vår familjesemster närmar sig.

11-06-10,

Ja för idag jobbar Adam sin sista arbetsdag sen har han semester!! :) woho, våran första semester tillsammans med vår älskling Loke! Kommer bli riktigt kul.

Idag är det MINST lika varmt om inte varmare, det skulle tydligen vara typ 28 grader i skuggan. Det blir alltså sjukt varmt i detta hus här uppe, men det är ju tur vi har källaren så man kan fly ner till om man vill.
Faktiskt sånna här dagar tittar man till grannen som har fetaste poolen och tänker att nog vore det skönt med ett dopp haha! Men eftersom vi inte brukar ha alltför många sånna här toookvarma dagar så skulle jag aldrig byggt en pool själv men nu är det ju toppen skönt :)
Jag funderar om vi skulle köpa en liten pool till Loke som vi kan bada han i ute, eller ta ut baljan det går ju också.

Men sånt ska inhandlas i helgen eller till veckan då vi nu e lediga alla tre! :)

Igår fyllde Adams pappa år men vi hann aldrig fara dit då Adam jobbade 05.30-17.00 och hade träning efter det. Han fick jobba efter middag då deras arbetskollega som har ca 3 år kvar till pension fick en hjärt attack igår, huvva. Hoppas verkligen han repar sig stackarn.
Så vi ska fira hans pappa lite senare ikväll.

Nu på dan så får vi se vad som händer?! :) Tror jag skulle träffa Linda och Olivia en sväng i värmen..
Oj så härligt det är med semster, JAG NJUTER AV VARJE SEKUND!

Kram på er.

Mys på filt.

11-06-09,

Idag har jag varit på stan med Loke och handlat lite mer sommarkläder till honom, var verkligen välbehövligt i denna värme, puuuh.. Köpte även en solhatt och en solkepa..


Sen for vi ut till Lisa och Wilmer för o hälsa på dem! Vi hade supermysigt ute i solen och de små killarna fick ligga i skuggan med sina solhattar. så söta dem var! Det skiljer ju bara en vecka på dessa killar :)
Jag o Lisa fick oss lite sol iaf, var skönt ändå när det är frisk luft också, för inomhus blir det så kvavt juh.



(Du får säga Lisa om du inte vill att jag ska ha bilderna här!)

Men är dem inte för söta?? :)

Nu har vi ätit middag och det är ca 30 grader inomhus, så jag tog med mig Loke ner i källaren, tack gud för att vi har källare! Det är ca 10 grader mindre här nere MINST. så det känns otroligt svalt. Så nu sitter vi här nere o myser i den svalare delen av huset. så skönt.

Egentligen borde man ju ha sovrummet här nere?! Vore nice.

Ha en bra kväll.

Riktig utomlandsvärme.

11-06-09,

Ja det är fasen som utomlands nu, det är typ 25 grader inne och 35 ute :P och inne i huset blire riktigt varmt.
Min lilla stackars bebis, han får ha blöja mest hela tiden då vi är inne, sen när vi ska iväg idag så får han ha en så tunn body som möjligt. Måste hitta en solhatt idag, hoppas dem inte är slut på stan..
Vi skulle även behöva köpa ett parasoll som vi kan ha här på gården så man kan sitta under eftersom han måste vara i skuggan lilleplutten.

Man ska ju inte klaga och för mig är det jätteskönt att det är såhär men jag tänker ju på min lilla bebis och jag vill bara inte att han ska bli för varm och bli dåsig. Det är så svårt också då han inte dricker vatten ännu, att om han ser varm ut, vad ska man då ge han som kan svalka lite? det är ju inge kul att ge han mer mat då bara för att han ska få vätska, de vill han ju säkert inte ens ha ändå.. men funderar på att börja ge vatten i mindre doser så han får i sig litegrann iaf.

Ja man oroar sig då för ALLT sen man fått bebis, man vill ju hans bästa hela tiden :)

Gud vad jag skulle behöva updatera min garderob känner jag, har typ ingenting att ha på mig. Så det är ett måste också nån dag, att shoppa sig lite nya sommarkläder som man trivs i.

Näe nu ska jag skicka in min komplettering på matteuppgiften och sen ska jag äta frulle. Sen göra iordning mig och honom. Han ska få äta lunch innan vi åker!

Ha en mysig dag nu :)

Kvavt.

11-06-08,

Det är riktigt kvavt här i huset, solen gassar på och man vill inte ha öppet allt för mycket så det drar på lilleplutten men nåra fönster i andra rum har vi öppet. PUH. I sovrummet i natt var det sjukt dålig luft, jag vill ju ha dörren stängd så det inte blir så ljust av solen men då får man ju ingen luft heller haha. usch..
Loke var varm av bara en pyjamas med korta armar o ben, fick ta av honom den tillslut, han e en riktig varm kille.

Nu sover han och det borde jag med göra, är så jäkla trött. Inatt ville Loke äta och det räckte inte med det jag hade utan han ville ha lite till så jag fick göra mat kring fyra. sen gick Adam upp fem och sen vakna Loke sju..
Så det blev inte många timmar man fick sova, men jag har nu egentligen inte tid o sova.
Har fått en komplettering på del B på tentan. Två tal ska jag skriva lite mer om och göra nya uträkningar och skicka in till imorron!! så det var tight... Måste alltså sitta med det hela dan, suck!

Nåja måste ju göra bort det.

Men jag svettas som tuuuuuuuuuuusan, aaaah måste hämta vatten!

Hoppas ni inte smälter bort i värmen!

Hejs.

Sån värme.

11-06-07,

Det är ju riktigt utomlands värme detta :) så härligt juh!! Man ska inte klaga.. men dock har jag huvudvärk haha. Druckit för lite vatten!

Idag var vi iväg med Loke till Bvc, han skötte sig jättebra men det var inge kul och få sprutorna huvva. Det är ju så jobbigt att hålla i dem små benen. Men då han kom upp i min famn så gick det rätt snabbt över :) Då tittade han sen på pappa och började skratta istället. Haha sötnosen!

Han väger nu 7670 g och är 68 cm lång! Storkillen våran :)

Än så länge verkar han inte bry sig att han fått nå sprutor, men vi får se! Kanske närmare kvällen, men vi håller tummarna att de går vägen utan ont eller feber.

Har planterat lite blommor idag, så mysigt och få det lite somrigt framför huset. :)








Sådär! :)

Nu ska jag iväg till Heden en sväng, ska fixa att sy nå kuddfodral av ett tyg som vi köpt på Ikea tidigare. Sen blire hem och sova, guu så trött jag är idag!

Ha det bra. Hejs

Så härligt.

10-06-07,

Jag njuter av varje dag, det är så härligt med sommar och sommarlov! :)
Igår var vi iväg till Fagernäs trädgård och köpte några blommor som jag skulle plantera i blomlådorna. ena blomlådan utåt mot vägen har gått sönder.. satan! Åh jag har sett sjukt snygga blomlådor men vet inte vart dem finnas att köpa, tror de var Plantagen och dem är säkert dyra men ska visa en bild!
Snygga va? Men men, våra får nog duga i år iaf.



Jag måste köpa mera blomjord idag, det vart för lite igår då jag plantera. Har ju fler blommor som ska sättas! :)
Sen ska jag även sätta i landet frön och odla sallad m.m. Det är som mysigt :)

Sedan igår fick vi besök av Familjen Öberg. (Adams kusiner) Kul och träffa alla :) Maria och hennes dotter Alina har jag inte träffat sen vi var på Alinas dop, dvs 3 år sen snart. så det var mkt trevligt!

Annars så tog vi en lång kvälls prommis i solen igår, så otroligt skönt, det var nästan kvavt ute som att man var utomlands :)

Jag gjorde även fot och hand avtryck på vår lilla Loke! :) Hade fått en fotoram med två sidor där man ska göra gips avtryck för hand och fot, så det gjorde vi igår innan han skulle bada! Tror de blir superfint.

Näe vad händer idag då? Det får vi se. Det enda vi har planerat är att Loke ska på BVC för koll och han ska även få andra dosen av sprutorna, hujja.. Bävar lite inför det, för jag vill inte han ska bli dålig efteråt. *håller tummarna* att det går bra. Det gör ju så ont i mamma hjärtat då man måste hålla de små benen och låta han bli stucken. men men det är ju för nått bra så!

Nu frukost. Trevlig dag!

Ta vara på sommaren.

11-06-05,

Ja jag ska verkligen försöka ta vara på sommaren nu, denna sommaren då man är ledig så pass länge med lillhjärtat också. Man vet ju aldrig när det händer igen, jo kanske nästa sommar också men det är inte säkert, man får ju se hur det blir efter skolan och allting :)
Så denna sommar kommer jag försöka njuta så mycket det bara går av alla dagar och ta vara på dem ordentligt!
Han är så nyfiken nu Loke och vill vara med och titta så det kommer bli en kul sommar med honom.

Har nyss pratat med min sötnos på andra sidan antlanten! Man blir alltid så glad av o surra med henne. Oj vad jag saknar henne, ska bli så kul då vi ses igen  och jag önskar verkigen hon kunde varit här och sett Lokes uppväxt och mysa på med oss! Bara komma över och surra och leka och vara med oss.
Men jag ska prata med Loke om henne så att han vet vem hon är då hon kommer och hälsar på oss :) hihi.

Nu ska jag snart krypa ner bredvid mina killar. Mitt hjärta spricker snart av all kärlek jag känner för dem, ni är verkligen mitt allt. mina killar :) usch man blir verkligen sentimental efter man fått barn, haha mer än man var innan.. kärleken är obeskrivlig.



Hej från oss.

Söndagsmys.

11-06-05,

Idag blire en lugn och skön dag! Vi ska nog inte göra många knop :) Vi ska ta en promenix till Fagernäs trädgård och kika lite där. Måste ju plantera blomlådorna snart.

Sen ska lilleplutten badas och vi ska städa lite här hemma.

Igår var vi ute i Heden och firade att farmor och mamma har fyllt år! Vi åt grillat och tårta och hade mysigt :)
Loke satt och tittade på när Hugo härjade runt på golvet :)

Näe nu ska vi pyssla på här.

Hejs.

Härliga väder.

11-06-03,

Idag har solen lyst heeeela dagen och det har varit så skönt så :) Jag tog en lång prommis med Loke kring lunch, träffade brorsan en sväng som sku kika på nått hus så vi promenixa förbi de o kolla.. Sen så kom darlingen hem då vi hade promenixat klart. Efter nån timme så vare bara att sätta igång med bakgården..

Vi har klippt gräset, och krattat..

Vi har klippt ner en liten buske som ska bort och börjat klippa ner en större som bara är i vägen och tar plats, plus att den även har giftiga bär så det är inte bra då Loke blir större. Så den ska väck. Det är den snart.

Vi har rensat i landet, undra vad jag ska plantera i år? Måste fara på fagernäs trädgård nån dag snart och handla! :) Ska även handla blommor så jag kan sätta i blomlådorna ute.

Så det var riktigt nice och få lite sånt pyssel gjort, och våran lilla ängel sov i vagnen hela tiden :) haha, det trodde jag verkligen inte han skulle göra, men han låg så mysigt i vagnen och sussade. Toppen! inge avbrott i pysslandet.

Nu e vi trötta allihopa tror ja, utom Loke då :) han har ätit puré och ersättning och e på sprall humör!

Hoppas ni har en mysig fredag! :)



SOMMARLOV.

11-06-01,

På förmiddagen hade jag ingen chans att ens försöka plugga, lillemannen Loke var i full gång och ville dona på och leka, klart vi ska leka :) vi lekte i gåstolen, låg på backen, han snurra, vi lekte en lek som fick Loke och skratta.. haha han låg på rygg och drog en filt över ansiktet (som han ofta gör) och sen tittar han fram efter en stund och då var jag där och sa tittut.. haha så höll han på så några gånger, så himla söt :) vi skratta o dona. Han satt även i matstolen en stund och donade på med leksaker. min snutt.

Sen efter lunch så blev de en prommis med Linda och Olivia! Mkt skönt och välbehövligt. vi gick 2 timmar och surra o greja! De vart himla varmt då solen kom fram istället för regnet som var på morron..
Nu ikväll äre juh riktigt go väder, inge blåst och ren sool som ser ut och va supervarm!

Älsklingen har bjudit på kina mat idag, så fin han är. och nu e jag mätt. och trött.

Har just skickat in sista uppgiften och vet ni? Vet ni vad det innebär?! Haha SOMMARLOV för mig.
Jag är så ofantligt glad och lättad! Ni anar inte vilken stoooor sten som föll från mina axlar! Det är många gånger man hann tänka att nu skiter jag i skolan, men det har gått vägen ändå.. tack vare hjälp från studiekompisar, mina föräldrar, Adams föräldrar och darlingens peppning! Tack söta ni.

och idag har jag även kunnat kolla på nätet hur Matte tentan Del A gick och JAG KLARADE DEN! Nu äre bara B delen kvar som ska rättas.. kom iiigeeeeen! Jag e sjukt glad just nu :)

Så detta är nog den bästa dagen på länge! wihoo!

Ja nu slänger jag in nån bild på sötplutten innan jag skriver ännu mer trams haha. Han ville leka tittut leken igen när vi låg på gästsängen och myste, då lekte han det med Adams morgonrock som han drog över hela sig , haha!



Älskade du. (med klösmärke på näsan) :P

Nu ska vi mysa på här.

Hejs.

1 Juni.

11-06-01,

1 Juni idag, nu är det verkligen sommar!
 Det var nästan skönt att det var skit väder idag, för då kan jag med gott samvete sitta inne med lillhjärtat och göra klart de sista på min uppgift, är inte mkt! Så kan jag skicka in den idag :)

Idag blev det att kliva upp sju, lite tidigare än vanligt men det var ju för att min lilla son åt klockan sju på kvällen och ville somna in klockan åtta, tänkte att det var en kortis han skulle sova men det var för kvällen tydligen, han var himla trött. Så jag lyfte över honom till hans säng och sen sov han hela natten, vaknade vid halv tre och ville äta lite men sen sov han till sju. Så att somna 20 och vakna 07, med ett mål emellan är heeeelt ok! :) Lite lyx kanske för många! Jag e glad så länge det håller i sig som sagt!

Så idag blir en, fixa-sista-plugget-dag, och efter det pyssel inne! Mys och doneri :)
Började med en ny scrapsida till Lokes album igår då han hade somnat. Åh det är så kul att scrappa! Helt sjukt :) Vill bara köpa lite fler grejer till, men denna månad är jag inte den rikaste då vi bara fick pyttelite från csn. Så de får vänta en stund, är viktigare med kläder o jox till Loke att köpa!

Nu morgon mys!

Hejs.



Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0