www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lokes dag idag :)

11-03-31,

Idag blir min älskade son 3 månader gammal! hihi, min pluttis växer så det knakar. den 4 april ska han få sin första vaccination och förhoppningsvis vägas och mätas också :) blir spännande, var ju ca en månad sen då!

Säger som alla andra med barn, tiden går sjukt fort! men de är verkligen Loke mys varje dag som man njuter av i högsta grad, finns ju inge bättre :) Underbar känsla att va mamma!

här kommer lite bilder på min snuttis :)





Så idag har vi myst på, haft skola och vi har även varit ut till Lisa o Wille i trånkan! Där var även Ida så jag och Helen for dit en sväng o surra :) mysigt! Kul och se Wille också, så himla söt! :)
Loke var inte så social under tiden, han soooov i bilbarnstolen hihi..
Han var en trött kille!

Nu ska vi strax äta kotletter o ris med en goo sås gjord på creme fraiche matlagningsgrädde och soja! enkel och goo :)

Senare ska Loke få sig ett bad! så skönt :)

Hoppas ni får en trevlig kväll, det ska vi ha!

Hejs.

Blev fullt upp ändå.

11-03-30,

Vi fick besök där kring två på dan av Adams mormor som ville gratta mig i efterskott och samtidigt kika på Loke som ju blivit större sen sist hon såg honom. jag fick blommor och ett jättefint armband!

Sen så gjorde vi middag, blev grytbitar med matlagningsgrädde och ädelost i. det är riktigt gott! och så ris till det.

sen så fick Loke äta lite och sen for vi iväg och hälsade på Linda o David och deras lilla Olivia :) hon e ju två veckor yngre än Loke! supersöt tjej. Hihi, var trevligt och hälsa på dem.. men så typiskt då man säger att Loke inte skrikigt och gormat på flera dagar eller kvällar så börjar han såklart där hos dem :P man får igen då man tror att det börjat bli bra. men jag tror han var trött, för han åt där och somna till men jag råka skratta så han vakna och blev gnällig igen, sorry gubben.. så vi fick gå omkring med honom hihi. men så kan de gå! så äre ju me bebisar, man vet ju inte alltid riktigt hur dem vill ha det :) Deras Olivia var så snäll så under tiden hihi.

sen när vi kom hem iaf, så somna han i bilen och åt lite till nu och nu tror jag han gått in i sin sovperiod för natten. den här natten ska jag försöka komma ihåg när han vaknar o äter så får vi se. hoppas på en bra natt.

jag har nämligen skola via datorn hemma imorron, men de är så skönt att ha det så! slippa fara iväg.

nu ska vi nog krypa ner med Loke. vore skönt.

det har varit en toppendag enligt mig :)

hejs.

Förvirrad?

11-03-30,

Ja jag tänker på i natt, OM jag ammade honom kring ett nångång eller om han verkligen sov hela tiden från klockan 21 till 05.00? det känns ju helt otroligt om de var så. men jag vet fasen inte, haha.. men då jag skulle amma honom kring klockan fem så var jag tvungen att leta lite efter en handduk, och den brukar ju hänga på hans sängkant annars så jag direkt kan ta den och amma honom... men om jag var tvungen leta lite så kanske han fasen har sovit så länge??!  Haha ja det är inte lätt då man e trött! :)

Nåja nu e vi uppe och jag tänkte skriva klart min rapport, så jag får den ur världen.
Älsklingen ligger och leker med älgen sin :)

Solen skiner idag och de var minus 7 tror ja minsann. jag vill att det ska bli PLUS grader nu så att solen riktigt värmer ute, de vore grymt skönt!

Vi får se senare vad dagen erbjuder :) see you later!

Hejs.

Besök.

11-03-29,

Ja nu sitter jag o Loke i soffan o myser. han har fått på sig sin pyjamas så han lätt kan somna in när han vill sen :) han surrar o ler mitt hjärta.



Innan detta mys så hade vi besök av Adams kompis Kribbs och hans tjej Carro och deras lilla Amie, eller hon är ju större än Loke, hon e 9 månader den tjejen :) supersöt! Så det var mycket trevligt, åt kladdkaka o surra.
Ja det tog emot att äta kladdis men men , jag är ju igång nu iaf med träning så de fick bli så!

Var ju hos Barnmorskan idag o fick väga mig där, nu väger jag som jag vägde då Loke blev till i magen min. alltså jag e tillbaka på samma vikt som innan gravidmagen , känns ju skitbra :) men de ska bort mer. yepp! men det var puschande iaf o gör en lite glaaa! 

nu ska vi mysa vidare! ha en trevlig kväll.
 

Fått sova lite.

11-03-29,

Ja, är himla tur Loke sover på nätterna ändå, för man har ju inte tagit vara på att sova på dagarna på LÄNGE. haft mycket i skola o annat att göra då han sover. men igår somnade han in i sin "sovperiod" kring 10, sen vaknade han klockan 01.00 för mat. sen vaknade han 05.00 för mat och sen klockan 08.00... så det ska jag inte klaga på :) men man är ju ändå trött, haha. men så kikar man ner i hans säng och ser hans söta leende så vips, är all trötthet borta haha.. :P

nej men de är en underbar känsla iaf.

solen skiner ute, undra hur kallt det är?

idag ska jag på efterkoll hos Yvonne, får hoppas det går bra, lite nervös faktiskt. hua! Och Loke får följa och va snäll under tiden :) och efter det ska vi senare på Banken! så vi har lite små ärenden idag.

Tycker han börjar bli jättesnäll faktiskt. vi har slutat med Minifomen för 2-3 dagar sen och det funkar då fint :) han har inte skrikit sen dem dagarna heller utan då det är mat han vill ha. Jättesnäll pojke, han vill helst leka och att man sjunger och donar med honom :) myspys alltså.

Får hoppas det håller i sig så vi slipper börja om med Minifomen, hans mage börjar väl komma iordning lite mer nu. De sägs ju att de "värsta" magontet är borta kring när de börjar bli 3 månader. det är han ju snart :)

nu ska jag göra mig frukost och Loke ska få sin frukost också ;)

Hej hej! :)

Promenad!

11-03-28,

Idag var vi uppe kring sju, och Loke me, sen så hade jag skola via adobe connect klockan åtta till tolv. Loke var så snäll o söt och gymmade massa under tiden, och lite matning också! :) så skönt de var, så skulle man alltid haft skola. iofs denna kurs kommer vi nog bara behöva vara inne i skolan typ 5 dagar fram till JUNI! så skönt. för detta var så perfekt, man kunde göra frukost när som helst, mysa och gosa med Loke medans man lyssnade på läraren! helt perres :) sen efter "skolan" så tog jag och Loke en promenad till stan i solen. där mötte jag upp Helen och vi gick på bibblo o kolla efter böcker o strosa runt lite.. sen kom Linda dit med hennes Olivia i vagnen så traskade vi på.. så himla skönt de var! 2 timmar var jag ute och gick :) yey, helt perfekt!

Bra start iaf på min "träning" :) det blir nog mest promenader för mig, iaf nu. sen kanske gymmet, men då blire att åka utan Loke såklart.  men de är skönt för Loke att kunna sova i vagnen då man e o prommar.

nu har vi precis ätit o ja e så mätt.

ska försöka göra lite nytta ikväll, lite plugg o så. om ja orkar.

men nuuu, Loke mys :) det bästa som finns!!

Hejs.

Varit en bra dag.

11-03-27,

Ja det har varit en bra dag idag! :) dock har jag ätit för mycket fika haha, helt fullproppad med sötsaker. hua. det känns i magen. men som sagt, imorron då är jag igång, då startar jag att motionera! Yes box, nu ska vi komma igång på rikt :)

Här kommer några bilder från dagen, mest mys bilder :)










En sån där vare jag fick av Adam, fast en grön en! :) kan man göra mycket fint med inom Scrapbooking.

Nu ska vi snart krypa ner, tack för idag alla.

pussokram.



Då e man ännu äldre då :P

11-03-27,

Ja idag blir man 28 år gammal, huaa.. tiden går så fort! Och nu framöver kommer man märka på Loke att tiden går fort. de sägs ju så, man ser på barnen att tiden går. Loke är ju snart 3 månader..

Vi har myst på idag med hela familjen och fikat tårta och haft besök! Och Loke har fått träffa sin kusin Hugo :)

Snart ska vi hämta mat från Panelen och äta gott :) hihi vattnas i munnen!

Men det är iaf min första födelsedag med min underbara son! Känns jättebra, så glad man är att ha honom, de bästa som finns! :) Mellan besöken låg vi tillsammans hela familjen på sängen och myste och sov lite. :)

Igår var ju jag o Johanna på Farmen och såg Hoffmaestro, dem var mycket bra men dem spelade inte så länge, en timme typ. eller de kanske var länge men de kändes väldigt fort iaf. men vad man kände sig mal placerad haha.. massa småglin som var fulla och själv gick man och drack på en cola :) Ja de kändes konstigt, och särskilt utan Loke också, han e ju som en del av mig som inte var med.. (fast vad skulle han på farmen o göra?) haha men jag menar allmänt. att vara utan honom e som konstigt. han e ju min ögonsten!

Ja det känns iaf att man har blivit äldre och kommit in i en annan fas i livet. helt klart. jag var inte ens sugen på att festa då man var där, nej usch. det där har man gjort så sjukt mycket så det räcker ett bra tag framöver haha.. Jag har ju inte ens tagit mig ett glas vin sen Loke kom! och mig gör det inget.
visst, en tjejkväll med ost o kex o ett vinglas hade ju varit trevligt nångång framöver men inte just för att dricka utan mer socialt då bara. så äre, man har nya saker att fokusera på i livet. och det är det bästa :)

Allt för mina killar :)

Nu ska vi äta gott. Hoppas ni har en mysig söndag!

Hejs.


Lördagsblandning.

11-03-26,

Ja idag blire att försöka göra lite av varje! Loke ville vakna klockan sex, men vi surra en stund och somnade om till åtta iaf.. men kan lova man e trött i ögonen iaf! har lite sömn att ta igen.

Så idag ska vi städa huset, mysa med familjen, jag ska plugga klart det jag måste sen skicka in skiten! :P

Solen skiner ute men ska göra det jag ska först, sen får vi se om man hinner ut nått.

Det är så mysigt och se Loke leka i gymmet och ta tag i grejerna som hänger och dra ner dem, helst för att försöka sätta dem i munnen men han når inte helt :P Men vilket grepp han börjar få...

Hihi i morse låg han och myste med pappa medans jag gjorde frukost och då höll han ena handen på pappas kind och kände, han har en hel del skägg nu och det kändes väl speciellt.. så sött, låg och strök honom på kinden :)

Så mys med familjen blire garanterat idag :)

Sen ikväll ska ju jag o Johanna iväg på Farmen och se Hoffmaestro! kommer också bli superskoj :)

Så lite av varje idag helt enkelt! Wiho.

Kram Ha en mysig lördag ni med.

Freeeedag:)

11-03-25,

Woohooo..

Nu sitter jag äntligen hemma och chillar i soffan med mina älsklingar... dricker en cola för att orka va vaken nån timme till. huaa ögonen svider som bara den! kan säga att det var sjuuuukt länge sen jag var såhär trött och slut.
har fasen gått ner nått kilo dem här dagarna av stress och plugg, haha... väldigt intensivt har det varit.

nu är iaf båda redovisningarna gjorda! wiiho och jag fick bra respons av klasskamrater o lärare så det känns grymt bra! så nöjd att jag tog mig igenom detta TROTS allt annat :)

Vilken känsla o kunna slappna av lite! men de är då tröttheten kommer också. har som varit uppe i varv annars varje dag men nu börjar tröttheten smyga sig på.

imorse var det bara att kliva upp 05.30 för att packa in grejer och Loke o allt som skulle med till Heden. han fick vara hos sin mormor och morfar igen! kändes bättre idag men då jag skulle gå fick jag fasen tårar i ögonen.. jag hade matat honom och han var i mormors famn, pussade honom på kinden och han ler tilbaka! man blir så lycklig.

samma när vi kom till Heden efter skolan kring ett på dan, så pussar jag på min son och han leer massa, så fin! sen började han gnälla direkt, så han fick komma till mig o äta. han kände väl att nu e mamma och maten här igen :) hihi.

så glad att de gått bra dessa dagar med honom. men haha, Magda fick ett roligt sms i morse, jag var dyng trött och skulle skicka till Adam men Magda fick tydligen smset haha :) så kan de gå.

Loke har somnat igen nu och vi funderar på att ta en riktigt tidig kväll, måste samla på min nya krafter nu.
så för oss blire en tidig fredag, hoppas ni har en mysig fredag kväll! :)

hejs.

Mycke känslor.

11-03-24,

Ja det känns som att det är alla möjliga känslor som flyger runt i kroppen.. dels stress o ont i magen över skolan men det har verkligen lättat nu, för idag har vi redovisat en uppgift och imorron är nästa! men är så lättad... säkert mycket för att jag lyckades samla ihop mjölk till Loke också så han hade massor idag, så behöver jag inte vara orolig för det iaf.

sen testade vi ge honom ersättning igår för första gången, måste ju se om han ville äta det ifall det snart börjar sina med min mjölk,man vet ju aldrig.. verkade som de nyss men kan bero på stress också.men iaf, han åt då det som ingenting :) superduktig! så nu har vi ju det också att varva med OM det skulle behövas :) mkt skönt.

Loke har varit hos mormor o morfar idag, huvva kändes jobbigt när jag for därifrån, vill ju va nära min bebis helst heeela tiden, men han var ju i goda händer så :) men ändå... lite läskigt. Adam for dit vid ett så var dem allihopa där.

jag hade skola till fyra. hua, svintrött är jag, natten till idag blev inte heller speciellt bra.. men men, får ta igen sömnen i helgen då allt e över :) men så skönt att va på bättre humör :) skit skönt!

Glad att min sambo kan pusha mig då jag kände som mest panik och ville lägga ner allt. men han gjorde så jag kämpade vidare och det är jag superglad för. sötnosen.


Så nu e vi gladare här hemma :) wiiho! Längtar till helgen, kommer bli en bra helg :)

Hejs.

Lite bättre.

11-03-23,

Ja, idag har jag suttit hela dagen IGEN och pluggat.. och donat på med Loke såklart! Han är faktiskt duktig som kan vara med mig och gymma så jag kan skriva.. men usch så jag känner mig dålig då jag inte gosar med honom eller pratar eller sjunger för honom. han blir ju så glad då, han ler och ser så söt ut :) fast det var jag juh tvungen att göra ändå, ta några pauser och mysa med honom!! man vill ju inget annat egentligen. hatar dessa måsten.
så jag ska ta mig en funderare, nu imorron ska vi ju examinera de sista i denna del kurs. sen börjar Matte kursen på måndag och den fortsätter till juni. om den går bra så visst, men äre mycket och det gormas med Loke osv, då vette fasen alltså... kanske skiter i de... men de vore så dumt eftersom denna kurs inte kommer tillbaka nå mer alls?!! så vi får se... men ja ska fundera på det iaf... som sagt, vill ju inte känna mig som den dålig mamma och ha press och måsten hela tiden. nåja tål o tänkas på.

ska bli så grymt skönt med helg sen,då jag e klar med allting. kommer va så underbart!

och efter helgen börjar ju Matte kursen men ska göra så mycket jag kan hemmifrån och så ska jag äntligen börja mitt promenad/tränings liv med Loke :) hihi.

imorron ska mormor och morfar vara barnvakt för första gången åt Loke, då jag e på skola o Adam jobbar, fast det är bara 3 timmar men ändå, aaaah läskigt :) sen hämtar Adam honom :) 
 jag hoppas verkligen de kommer gå bra, min lilla älskling.
fast vi har ju ett trick, skötbordet funkar alltid :) där e han glad och surrar, skönt o va naken hihi.

näe nu ska jag läsa igenom det jag ska göra imorrn. pust.
kan de inte va över typ NU!

hejs.

Tröttare kan man leta efter.

11-03-22,

Pluggat hela dan och haft panik då man väl ska göra powerpointen så funkar inte de att göra länkar.. faaaan! så jag fick koppla in min gamla feta burk dator och där fanns ett powerpoint som gick o använda. tuuuur det. höll på lägga ner skiten med skolan för man har ju inte varit den piggaste idag heller.

blev inge vila under dagen överhuvud taget :/

haft huvudvärk och så istället konstant.

nåja det är några riktigt tunga dagar nu, men jag ska fan bita i. tänker inte skita i kursen och känna att allt jag gjort hittills gått till spillo. så nej jag ska slita för detta.

neeej nu måste ja pumpa mjölk, om de nu finns nått. det har tjorvat eftersom jag varit så stressad. ingen bra kombination. nej nej.

åter kommer då jag e lite gladare kanske, nu känns de mesta skit faktiskt.

lite sömn kanske behövs? :P

fick mig en promenad idag iaf, woohoo.. behövdes!

hejs.

Sömnlös natt.

11-03-22,

Ja igår så var ju Loke vaken nästan hela dagen.. va tusan, han e ju en liten bebis och de ska ju sova mycket. man blir ju lite orolig varför han inte sover, han gnällde däremot hela dagen också.. :/ stackarn..
tillslut tog Adam en promenad med honom kring sju då somnade han in nåra timmar.. så kunde jag plugga lite, hade ju gärna gått annars....sen på natten så sov han endast nån timme och sen vaken och tjorvade.. och så höll det på.. huvva inge kul och han behöver ju sömn stackarn. men kring fem somna vi till halv sju iaf, sen efter han ätit sov han lite till. men tror inte de är nog för en sån liten bebis..

så idag är vi grymt trötta! usch o fy.

får se hur mycket man orkar göra med denna dag.

näe inge mer o säga om de, det är som det är.

hejs.

Värdering.

11-03-21,

Det blev ingen Helen här idag, hon var hemma med Sofie som är förkyld.. och de förstår jag juh, sen vill jag ju inte fara dit med Loke då heller. han är lite snorig redan iofs men vill inte det ska bli värre. han har varit med om NOG redan min lilla plutt. Usch han har haft dropp som inte ens jag har haft nångång i hela mitt liv. stackarn.

Har skrivit massor på rapporten, men ska fortsätta efter middagen också! All tid kommer jag sitta med skiten nu, tills den är klar, för jag ska fasen hinna.

Loke har skött sig bra på morron, legat bredvid mig och surrat och myst. fått massa leenden och vi har sjungit lite tillsammans också, det tycker han om! haha trots mammas dåliga sångröst :P

sen har Peder Ledin varit här också och värderat upp vårat Hus! yey. så det kändes superbra! Att man får öka värdet i det vi har gjort och sen kan vi även bygga om lånen litegranna nästa vecka på banken.

Jag fick tydligen ha tur på morron som kunde plugga medans Loke låg bredvid, för sen under dan har han bara gnällt och varit grinig. vela vara i famnen på axeln HELA tiden. vi har ju varierat jag o Adam men det blir ändå jobbigt och tungt! han väger ju massivs nu haha. Sen blir man stressad då man behöver plugga och då han gnäller, och äter hela tiden om vartannat... nåja...

varit en tung dag me mycke plugg, lär ju bli desamma imorgon.

hoppas Loke e gla då :)

gonatt.

Streeeess.

11-03-21,

Idag ville min sötnos vakna då pappa skulle till jobbet, dvs typ klockan fem!! men då bytte jag blöja och matade honom lite så han blev pömsig igen och somnade om till halv åtta. tack o lov! annars hade jag nog fasen gått upp och pluggat ändå.. men jag fick nån timme till o sova!

så nu är vi uppe och jag ska göra frukost sen ska jag skriva så datorn glöööder.. känner mig skit stressad.

så de blir inte så mycket roligare än så för mig idag. blir inte ens en promenad eftersom Adam har bilen med vagnen i. skit.

men Helen kommer hit iaf, så ska vi plugga tillsammans. lite roligare iaf :)

näe frulle och bara sätta igång sen! tjohej.

ni har säkert en roligare måndag framför er än jag?! ;P

Hejs.

Sista solsidan.

11-03-20,

Nyss har vi badat vår lille son, han tycker de är så mysigt. gossingen! Så nu luktar han så gott så och han är luddfri haha. han samlar ju på sig massvis med ludd den lille krabaten!

 Snart äre dags för sista avsnittet av Solsidan, blä.. inge kul med sista avsnittet, det är ju så bra och söndagens höjdpunkt på tv iaf :) vi får se om de kommer en tredje säsong senare då kanske?



Till det blir det varma mackor, gott!

Sen slappna av lite grann resten av kvällen för imorron blire PLUGGPLUGGPLUGG nonstop!
ser jag inte framemot men..

Ha en trevlig söndag kväll.

Väckarklockan :)

11-03-20,

Ja väckarklockan Loke ringde i morse vid halv sex, haha.. lite väl tidigt tycker då jag! fy tusan och särskilt när de är helg och man vill sova ut lite längre. men men, bara o surra på med honom och byta blöja. sen kunde han somna om mellan oss i sängen en timme efter det, så då sov vi allihopa.
sen vid halv nio ville han vakna igen så då klev vi upp, jag e himla trött i ögonen känner jag. nåja!

vi ska iväg på en stund till Heden för lite taco lunch, ska bli gött :) sen kanske en prommis i solen?!

sen ska jag ta tag i pluggeriet, huvva. but i have toooo.. suck!

nepp, nu ska jag pussa på Loke som leker med sin älg och sen byta om på honom, nu har han pyjamas på sig.

ha en bra söndag i sooolen :)

Myskväll.

11-03-19,

Varit ute och promenerat i Heden med mamma, var så skönt! surra och få frisk luft. skönt när det börjar vara ljust ute längre också! när de blir mindre i plugget så ska jag ta mig ut VARJE dag minst en halv timme med vagnen, helst en timme. det är mitt mål. men i veckan som kommer går de inte. då jag måste plugga dygnet runt :/ ser inte framemot det direkt men ett måste. kommer även vara hemma själv nu, för på måndag börjar Adam jobba igen... så då blire att försöka plugga med Loke bredvid mig också, inte de lättaste..

nåja jag hoppas jag hinner klart i tid! så på tors/fre till veckan så är denna kurs klar! och då börjar nästa som fortsätter till juni, sen har jag klarat av det halvåret! OM jag nu lyckas... hoppas..

men usch för stress o press.. blä!

näe men nu e vi hemma iaf, och de är myskväll för oss.

Blir väl mest att slappa och ta det lugnt!
Hoppas ni har skoj på tjejfesten brudar!

Hejs.

Då vare helg.

11-03-19,

ja då vare helg och lördag :) vad ska man hitta på idag mån tro?

solen skiner iaf och vi har varit upp med Loke klockan åtta. då började han surra och var pigg som en mört :) så nu när Adam farit på träning så ska jag bara mysa på med lillhjärtat mitt och sen tänkte jag nog bege mig till Heden en sväng, de var väldigt länge sen nu jag var där, genom att vi varit sjuka och haft oss..  det har redan gått en vecka sen vi for in med lillhjärtat på sjukhuset, hua. men tiden går fort. som sagt, gäller att njuta av tiden!

jag borde plugga idag också egentligen, för det är inte många dagar kvar nu. På torsdag har vi skola och då ska saker redovisas. det stressar mig så nått borde jag göra idag iaf. men som sagt, det är inte alltid det lättaste med en liten plutt som är så söt som man MYCKET hellre myser på med... faaaasen :P

nej nu ska jag kila. ha en trevlig lördag.

hejs.

Fredag.

11-03-18,

Ja inatt vaknade lilleplutten min klockan tre och ville surra, hehe.. var ju mindre trevligt men han e alltid så gullig när han surrat så lite kunde man ju lee innan man sen blev supertrött.. jag skulle ju upp kring åtta för att invänta Helen eftersom vi skulle plugga hela dagen. så när han inte somnade om så var Adam med honom så fick jag sova vidare, tack älskling.

Loke har ju tidigare låtit små ljud men nu verkar de som han ibland kommer på sin egen röst och vill surra längre och mer, så söt. så nu surrar han på massa och han har även kommit på hur man gör bubblor med munnen och grejar på :) så härligt och se de små framstegen han gör!

ja så det har blivit en del plugg idag, pust.. ja har varit himla trött hela dan. tänkte jag skulle sova middag men de blev inte, de blev en promenad med vagnen istället och efter middagen blev de födelsedagsfika hos Adams systers kille. trevligt.

nu e jag massa trött och längtar efter sängen. Loke är pigg ännu, han borde vara supertrött nu eftersom han sov sist för typ 6 timmar sen.. vi får hoppas på en bra natt.

ha en trevlig fredagkväll.

Så skönt.

11-03-17,

Så jäkla skönt att få komma sig ut lite! Usch man har ju varit isolerad i huset hur länge som helst känns det som. Så idag tog vi oss hela familjen iväg till Luleå en sväng och promenerade med barnvagnen och Loke sov så gott. Jag fick gå i några affärer och hittade nåra tröjor, så det var skoj, men måste fortfarande köpa leggings, de glömde jag.. ville inte gå nå länge heller för lille sonens skull. Men alltid skönt att komma sig ut, frisk luft.

Så nu resten av kvällen blire mys med mitt hjärta!

Imorron måste jag tyvärr plugga, usch känner inte alls för det. vet inte vad det är, bara less på skolan nu, men men de måste göras. så ska försöka ta mig i kragen iaf imorron och göra så mycket jag kan! blä.

Ha en trevlig kväll.

Hejs.

Just det, vet ni vad jag ska på?

11-03-16,

Ska äntligen fara och se på HOFFMAESTRO när de kommer på Western Farm i Boden :) Den 26 mars spelar dem där. Har länge vela se dem, och nu när mina bröder och Johanna skulle fara så tänkte jag hänga på. Men de verkar som nu att min ena bror inte kan följa pga jobb så vi får se vem vi kan sälja den biljetten till.
Johanna frågar en kompis nu så får vi se. Den tjejen kunde inte...

Är det nån av er mina vänner som vill följa me? :)

Hoffmaestro:
Genom flitigt turnérande har Hoffmaestro cementerat sin position som ett av landets bästa liveband.
Den senaste turnén "Skank-a-tronic Punkadelica tour" inleddes på ett utsålt Globen Annexet i Stockholm och under sommaren 2010 var Hoffmaestro det mest bokade bandet i landet med publikrekord och utsålda konserter överallt. Bl.a. gjordes en historisk spelning på Gröna Lund som för första gången i nöjesparkens historia tvingades stänga insläppet på grund av publiktrycket.




- Seize the day



- Highway man



- Young dad



- Ibracadabra



- So do you



Jaa det finns en del, de har lite blandade låtar. Lugna och fartiga :)

Det ska bli kul att göra nått annat en kväll sådär :)

Hör gärna av er om ni vill köpa biljetten vi har över och hänga på. 

Kram.

Ser härligt ut idag.

11-03-16,

Sa det till Adam igår, att det är fascinerande att Loke kan gå in i sin sömnperiod för natten kring tio typ och då sover han verkligen hårt och sover länge.. för på kvällarna innan tio så kan han gnälla väldigt mycket och vill att man ska bära och gunga honom massor. men sen när väl de närmar sig natt så somnar han in och vi lyfter över honom i hans säng, och i natt sov han till klockan 03.00 då han ville ha mat. sen somnade han om och vaknade kring klockan 06, och sedan var han pigg och alert kring åtta :) så då myste vi på i sängen och surrade massor.

Än en gång håller jag tummarna för att detta håller i sig, han e så duktig min sötnos. kanske blir annat när dem blir lite större? att dem har lättare för att röra sig då och kan sprattla omkring, vet att brorsans Hugo är så, han sprattlar på och snurrar.. jobbigt men hoppas de me går över så småningom.

nåja vi får väl se, får leva i nuet iaf :)

Idag ser det jättehärligt ut ute, det är ca -4 och solen skiner massor! Jag kanske tar mig en prommis med vagnen OM man orkar. känner mig fortfarande svag i kroppen men skönt att man kan äta igen.



Nu ska vi bara mysa på och jag ska äta frukost..

Hoppas ni får en härlig dag.

Uppskattar de lilla.

11-03-15,

Ja man får uppskatta de lilla nu. haha att vi kunnat ta en dusch och fått i sig en macka o the! grymt gott.. men min mage e dålig fortfarande.. jag har ju väldigt känslig mage så den tar nog lite längre på sig att bli bra..

Men grymt glad att man e piggare idag, men har inga som helst krafter i kroppen. gick två vändor i trappen till källaren och flåsade som aldrig förr haha...

Nä usch och fy, detta har lätt varit det jobbigaste jag varit med om hittills. Att vara så sjukt orolig för sin bebis är det jobbigaste nånsin för mammahjärtat, och sen få kräksjuka så att man känner sig så orkelös och dålig då man inte kan fokusera allt på Loke. men de gick ju bra allting eftersom han var väldigt trött själv o sov mycket så! :)

nu blire nya tag! skolan jagar på mig, har examinationer den 24 mars.. dvs typ snart. och då ska en rapport, en powerpoint och en annan uppgift vara klara... har jag börjat? knappt. blä! det stressar mig.

ibland känner jag bara att jag vill skita i skolan, huuua! och BARA kunna mysa hemma med Loke heeeeela dagarna utan några MÅSTEN hela tiden.. men men, man får försöka bita i och klara det. jag vill klara det!

så idag blire ännu mer kurera sig och bli bättre. vi måste typ ta hit anticimex känns de som, få bort alla basilusker.. nä men vi har kört igång ett lass med tvätt och ska städa toaletterna nu, BLÄ.

längtar efter en promenad i solen...

Hejs.

Fy tusan alltså.

11-03-14,

Ja då trodde man att man skulle få ta det lugnt hemma och rå om Loke så bra som det bara går efter vi varit på sjukhuset.. men så blev de inte riktigt.. Igår när vi skulle äta middag så kunde jag inte få i mig så mycket och kände hur ont jag hade i magen. huua. sen kom det, Vinterkräksjukan! tack så mycket :P

det var bara att befinna sig på toa hela tiden. Adam blev lite stressad eftersom han skulle o jobba på morron idag med Beab eftersom de är massvis med post och ville inte bli sjuk. men tji fick han me... jag fick de kring sju på kvällen och Adam vid elva. sen har vi legat däckade. inte speciellt kul när man ska försöka ta hand om Loke också! huvva.. de värsta! försöka amma lite snabbt för att sen springa på toa... fy fan. inte att rekommendera.

rktigt jobbigt har de varit, nu börjar de bli bättre lite smått. men fortfarande sjukt ont i magen och helt död i kroppen. har fasen gått ner 3 kg såg jag, haha värsta bantningskuren, men jag rekomenderar den inte :P

huvudsaken att Loke verkar bli bättre och han har ätit lite oftare nu, skönt! Så när Loke legat pigg och glad i sin säng och kikat på mobilen så har vi varit däckade i sängen bredvid.. huuaa.. men tur att han varit snäll så.

Hoppas vi blir friska snart.

Men störande att jag missar mattetentan jag skulle göra imorron, missade ju första tillfället för då hade Loke precis kommit och då kunde ja inte göra den. men men, kommer säkert fler gånger men surt iaf.

suck, hej från oss.

Helgens hemskheter.

11-03-13,

Ja huvva vart ska man börja? är helt slut nu men ska sammanfatta mig lite kort.. eller vi ser juh, kanske blir superlångt inlägg nu...

Natten mot Lördagen åt han klockan 03.00 och sen somnade om, han vakna till vid fem halv sex och då trodde jag han ville äta men han mådde inte bra. han spydde helt slemmigt och gult. huvva sånt har han inte spytt nånsin tidigare, bara mjölk så de kändes genast inge bra. men efter de lyckades han somna om iaf, var väl jättetrött. vi vakna kring åtta igen och då spydde han igen gult och slemmigt. och jag försökte mata men inge mat ville han ha. och det fortsatte, han spydde mer och de var riktigt hemskt att se, han skrek och massor med slem o gult HUVVA.

när han inte hade fått i sig mat på 6 timmar (han äter ju ca 3 tim mellanrum) så ringde vi Bvc och de tyckte vi skulle försöka få i honom nå mjölk och om de inte gick försöka mata honom med sked så han får i sig nånting. han måste ju få i sig vätska. och när de är så små så kan man inte ge nå vätske ersättning heller...
gick bra ett tag med att ge med sked, men de vände på en gång. Tillslut blev han trött och helt seg o lös... jag försökte verkligen mata honom med sked men tillslut stängde han munnen och blev helt dåsig. usch då var jag rädd kan ja säga. och både jag o Adam tänkte som att är man dålig så ska man som inte somna in, för de känns som att man ska försöka hålla han vaken, och när de knappt gick så kändes det RIKTIGT hemskt :/ var ju rädd han skulle hamna i nå hemskt tillstånd eller nått.. vi tänkte även att OM vi tar våran bil så somnar han ju garanterat och de tar ju en stund in till sjukhuset så nej, vi ringde akuten och de tyckte att de skulle skicka en ambulans... Stunden där tills dem kom var så otäck och tårarna sprutade...

Annars när man hör ambulansen tänker jag alltid, usch nu har de hänt nått hemskt för nån, vad jobbigt.. och nu när man hörde den komma så var de till oss?! usch ofattbart vare..
De kom in och vi fick åka med honom direkt, lindade in honom i filtar och åkte på en gång! försökte väcka honom men de gick inte , han var helt lös i kroppen... men hjärtljud och sånt såg bra ut i ambulansen så de var skönt! men OJ så lång tid den ambulansfärden tog, kändes som evigheter..

väl framme kollade dem honom och vi fick bli inlagda på avdelning 44 på barn. vi fick ett rum där vi var isolerade. vi fick röra oss ut för att handla mat typ men annars skulle vi hålla oss där inne. 

Det blev dropp på en gång på honom, usch stackarn när de ska sticka honom o dona, då skrek han iaf, så dem tyckte de var jättebra av honom (så att han kunde va med lite iaf)  medans ja ville trösta. 

Han hade dropp och ja skulle försöka mata ibland, men de gick inte. han spydde och spydde. huvva så hemskt mycket de kom också fyyy.. lillaplutten, tycker så himla synd om honom! Då skrek han och de förstår ja, de kom mängder o genom näsan o allt. hua.

Tillslut fick de urinprov som han fått ha en liten påse i blöjan så han kunde kissa i. proverna visade ju bra så de var jätteskönt, men vilken väntan de var också innan man fick veta nått från proverna. men då blev man lättad.
Inget bakteriellt utan nått virus hade han. Kanske kräksjuka av något slag?!

grejen var ju att han tidigare typ 3 dagar varit snorig och vi har använt nässpray o så, så nu kom ju verkligen allt slem upp som han haft i hals, mage o så.

sen efter 17.30 igår så har han inte spytt nå mer, kvällen fick han i sig lite, och en gång på natten sen hade han droppen också, som tur var.



Nä detta var verkligen hemskt, så sjukt stressad man blir och känner sig så hjälplös. Min älskade son, så orolig man var. För visst blir barn sjuka och får virus då och då, men när han nu är så pass LITEN så är det inge bra om man väntar eller ser att de blir sådär pass sega. det gäller ju att agera fort! Hade han varit lite större så har han ju desto mer immunförsvar än nu iaf, så just för att han är så pass liten också så blir man ÄNNU mer orolig. nej usch!

detta hoppas jag att ni aldrig behöver uppleva...

Men nu är vi hemma och han verkar piggare, håller alla tummar som går! Börjar han spy igen flera gånger så äre bara att åka tillbaka, vilket ja hoppas vi slipper. glad att det bara blev en natt där.

Var rädd om era nära och kära! Usch jag älskar mina killar nå så kopiöst mycket.
Så otroligt glad att ja har Adam som alltid är med och finns vid min sida, i vilka stunder som än kommer och då man behöver honom som mest så kan jag alltid lita på att han finns där!

Nya krafter nu, nog om detta!

Han har badat och nu sover han så sött :)



Orkade ni läsa allt? haha.

Kram på er!

Avslappning.

11-03-11,

Ja idag var sista dagen på fältstudierna, vi var inte där så länge men vi hade ju fått ut mycket bra redan första dagen i onsdags så de kändes som att vi var klara. Adam matade Loke hemma med mjölk som jag pumpa ut igår, guuuu vilken bra maskin BTW. behövde ju inte anstränga mig nått, den bara pumpa på och de kom massor med strålar :) haha toppen bra kan ja säga. så vi ska försöka skaffa oss ett lager nu som man kan frysa ner och tina upp sen då det behövs.

Ja så Loke var superduktig, mamma blir stolt! Han åt allting ur flaskan, var ca 100 ml och tror faktiskt han kunde ha ätit mer men det gick bra så! Sen somna han tillsammans med pappa på sängen.

Så jag behövde inte känna mig lika stressad idag då ja visste att han hade mat hemma och att Adam fixar de :) bara de gjorde att en stor sten föll från axlarna. så idag var en toppen bra dag, sen kom ja hem och myste med Loke tills han somna till igen! Adam for o jobbade lite med att fina, blir ju inga trappor än på ett tag men brevdoneri kan han ju göra.

snart ska vi äta kycklingsallad, ska bli riktigt gott! längesen vare också.

så nu ska jag njuta av helgen utan att tänka så mycket på skolan iaf, bara slappna av och vara. tack för de :)

Hoppas ni har en mysig fredag :)

Tävling :)

11-03-11,

Ja tävling gillar vi :) alltid kul att kunna va med och ha CHANS iaf att vinna. Är man inte med så har man ju ingen chans heller :)

Nu har du chansen att tävla om en mössa från Kapp Ahls underbara serie Newbie. Perfekt vårmössa för de små!




Storleken på mössan är 0-6 månader.

Tävlingen pågår till söndagen den 20 mars 2011.

Så gå in på hennes sida om ni är intresserade att ha chans o vinna!

Nu ska här matas Loke. återkommer senare.

Blir en tidig kväll.

11-03-10,

Ja nu e jag här igen men jag tror det blir en tidig kväll idag. Fortfarande trött men känns på bättre humör iaf :) har haft trevligt besök och lilltjejen deras var så söt och sprang runt och kikade på allt möjligt, 2 år var hon :)
ja gud tänk när Loke är så stor. och kan prata. ja vilken grej :) kommer säkert gå fort så är vi där!

bjuder på en bild innan vi senare kryper ner! blir ju en tidig morgon imorron också! :/
men sen äre ju HELG och skönare dagar :) wiiiiihoo.



Hej och Gonatt från oss!

Lite besök sen vila!

11-03-10,

Ja nu har man fått vila en halv timme, var grymt skönt men de räckte inte... har fortfarande skallebank och är sjukt trött. Har ätit middag och donat på med Loke, nu slocknade han i gymmet. han har varit trött och tjurig hela dagen och gnällt. huvva, men när han verkligen fick somna in så fick han sova typ 2 timmar, skönt för honom!

Jag o Helen fick en hel del gjort iaf, var skönt!

Nu strax kommer en polare till Adam hit med sin tjej och sin dotter, blir trevligt om än man e trött! Men de skulle ba komma en sväng och kika på Loke o huset :) De har inte varit här förut.

Sen efter de ska jag då bara mysa med Loke och ligga i soffan. Längtar till helgen då man kan sova ut och bara ta det lugnt. Imorrn ska vi till Mårängsskolan igen, sista dan iaf. skönt.

näe en huvudvärkstablett igen då. suck.

Är på lite bättre humör men inte helt bra än haha :) skulle vilja ha nå godis ikväll också men jag vet ju att jag bara äter typ 5 stycken och sen tycker det är för sött.. men kanske glass? hmm.. haha,

nä nu sluta svamla. besök väntar! hejs :)

Typ slut.

11-03-10,

Typ svintrött, varit hos tandläkaren i morse ap tidigt, halv sju vare bara o kliva upp. inte sovit så länge i natt alltså. sen sitter vi nu och pluggar järnet, men ögonen svider och huvudvärken e på topp. suck.

sen på en stund blire att sova middag, garanterat!!

usch less :/

återkommer när jag e på bättre humör :P

hejs.

Full rulle idag. pust.

11-03-09,

Ja idag började våra fältstudier som vi ska ha 3 dagar... suck! Men men, bara och heva sig dit, i Sävast är vi igen, på Mårängsskolan i en klass 3:a. Jag matade Loke innan jag for och sen fick Adam komma med Loke en sväng kring halv elva. usch så tjorvigt de känns, blä. inte alls kul. sitta o amma i bilen som ett annat flum :P haha. nääe inge kul. så efter fältstudierna så for vi så Adam fick lägga om sitt knä och sen brassa vi iväg till Sunderby sjukhus för att hyra en elektrisk bröstpump som tydligen ska va skit bra. man behöver inte göra nå utan man sitter ba och slappnar av så sköter den allt och man får ut MYCKET och ALL mjölk och inte bara små skvättar som med en manuell och slipper sugmärken haha.. så de var ett måste kände jag. nog med gorm nu.

så den ska jag nog testa imorron! hoppas den funkar bra som folk säger.

Annars när jag väl var på fältstudierna och kollade de vi skulle göra så blev jag helt taggad. man blir ju som så, innan kände jag skit också att man ska dit, men när man väl är där så äre himla roligt ändå!! :) det är ju bra att det är så iaf.

så vi har farit runt en del med bilen efter vi var på Mårängsskolan och sen när vi kom hem så vare bara att slänga in sig nå mat innan folk skulle komma. Jag hade ordnat ett Mary Kay party hos mig :) Så vi satt och testade produkter och så, så fick jag även välja en valfri grej för 300 kr, hon var schysst med mig idag, för de uteblev en person så då hade jag nog inte fått nå egentligen men tur hon e snäll :)
Men de var himla kul iaf, de har så bra grejer och det känns så skönt i ansiktet , verkligen.

Är ju inte torr längre i ansiktet, vilket är så skönt!

Näe nu e jag dyng trött och ska upp tidigt imorron igen, har fasen tandläkaren imorron på morron också, blä för det och hoppas man inte har nå hål så man får pröjsa så jäkla mycket.

nä nu e jag för trött för detta. svider typ i ögonen, den dumma magvärken gjorde ju att jag höll mig vaken i natt massor, haha.. inte Loke som höll mig vaken utan värken, suck. Min son e så snäll o duktig. Älskar han så ini noorden :) Så klart även då han skriker ;)

Älskar min Adam så mycket, han e så duktig som kämpar på med sitt och tar hand om Loke då jag måste iväg på skolan o dona... tjorv men han fixar biffen :) Underbara du! Såklart vet jag ju att du vill vara med din son men du gör de grymt bra, stolt över dig. Tänk att man har en sån fin sambo, överlycklig ska du veta :) puss.

Nä sängen vare... Hejs.

Mindre kul.

11-03-08,

Ja mindre kul för min älskling idag då han skulle operera knät i Piteå, de trodde ju att de var miniskern det var fel på och att de skulle rätta till de, men när de opererar så ser det att det är korsbandet som är uttänjt bara och de kunde de inte göra nått åt.. suck! han får träna rehab och försöka förstärka knät istället. Usch han trodde ju att de skulle bli lättare att spela fotboll och även med hans jobb, springa i trappor dagarna i ända.. men näe..
huvva lika less jag me! :/ min stackars älskling. nått han får försöka leva med då istället, ständigt ont i knät. blä!

Annars så har jag och Helen pluggat idag, spånat på kommande fältstudie dagar som är imorron, torsdag och fredag.. usch ångest inför dem, vill inte alls ha nå mer skol dagar nu. vill ju va hemma med mina älsklingar.. särskilt nu när Adam är lite halt också, så vill man ju vara till hjälp. så det känns lite skit nu att man måste på dessa dagar, nåja... det är bara halv dagar så de är ju bra iaf. Men tjorv då man ammar Loke, har försökt få ut lite men blir nog att han får komma nån gång också så han får matas.. Ja blä för detta gorm! Kommer säkert gå bra men just nu är jag less för att ja måste fara...

men så äre ju och ha skola samtidigt. man får pussla. och man får bli less :P

annars så har jag hämtat ut 2 semlor idag från Mackan! ska bli himla gott :) det är vi värda hihi!



(inte vår semla, bild från google, orkade inte fota våra semlor, för lat idag :P )


Nu ska jag mysa med mina älsklingar!

Hejs.

En unge i minuten.

11-03-07,

Åh sitter och ser på En unge i minuten... så himla underbart och vilka känslor man får i kroppen då man ser detta! Förut när jag såg förlossningsprogram så tyckte jag det såg så hemskt ut och var livrädd för att man nångång skulle föda barn. Verkligen livrädd. Huvva. Men då man blev gravid så insåg man ju att slutet av graviditeten så måste man ju genomgå förlossningen haha... men förnekade det ganska länge ändå, det var ju Adam som skulle föda barnet hade vi kommit överens om :P

När värkarna började komma så visste man ju inte hur länge det skulle ta eller så. Jag hade värkar ca 31 timmar innan krystvärkarna kom på sjukhuset. Det var många tunga timmar hemma men det gick bra, Adam var otrolig då, hjälpte mig med allt och hittade lönsingar hemma som kunde lindra värkarna. så söt.

Krystvärkarna hade jag 10 minuter sen var han ute, vår prins! Jag e glad att det gick fort, den delen iaf. Men det var så fränt.. hur kroppen verkligen känner att nu ska bebisen ut och vilken kraft det är som kommer då den ska ut. Man hänger bara med, som många beskriver det!

Sån känsla som när man får sin bebis upplagd på magen efteråt finns inte. det är obeskrivbart. sån lycka, sån lättnad, sån mäktig mäktig känsla... en liten människa som jag och min älskling har gjort tillsammans av kärlek!
ojoj, blir helt tårögd bara jag tänker på det..

Det är fantastiskt att föda barn! Visst gör det förbaskat ont men oj, vilken lycka det är när allt släpper och man har sitt lilla underverk i famnen.

Nu är han här med oss varje dag och jag kan inte va lyckligare. så fin, så underbar, och bara min o Adams :)

Usch, blir nog en del tårar snart...

Finaste gåvan två människor kan få tillsammans.





Det gick ju bra.

11-03-07,

Ja läkarkollen på Bvc gick bara bra idag :) Han var helt klart godkänd vår lilla Loke! Så skönt och veta :)
Han skötte sig bra! Blev lite kinkig då doktorn kom och lyfta han o gorma lite men sen blev det bra igen :)

Han väger nu 5750 g vår lilla tjockis :)

och är 60,2 cm lång..

Han hattmått är 40 cm!

Så han har helt klart växt massor!

Efter det så åkte vi hem och vilade middag en stund, vilket blev typ en och en halv timme och Loke sov som bara den, gud så skönt det var! Och tur att han ville sova middag med oss också.

Strax ska vi äta och sen blir det en lugn kväll! Skönt.

Hejs.

Läkarkoll idag.

11-03-07,

Imorse när Loke skulle äta så andades han så tungt genom näsan.. det lät verkligen som att han var täppt.. stackarn! Så när han låg brevid mig i sängen och skulle äta så kunde han ju knappt andas genom näsan och det blev bara gormigt.. inge kul för honom men som tur var så hade jag ju köpt nässpray på Barnens Hus då vi var där sist.. men var lite nervös för tänkte att han verkligen inte skulle gilla då jag skulle spruta in i lillnäsan på honom, men det gick bara fint :) Är inget vanligt nässpray utan ett som är mildare och gjort för små bebisar.

NäsFridas nässpray!



Efter ett tag blev det bättre för honom, så skönt då man hör att det lättar i näsan för honom.

Nu har jag fått äta lite frukost då Loke somnade i soffan med mig.

När darlingen min kommer hem blir det dusch och sen ska vi iväg på Läkarkontroll med Loke. Blir intressant vad han väger nu och hur lång han har blivit. Sen vet jag inte mer vad de ska göra men vi får se :)

Ha en bra måndag.

Badkille.

11-03-06,

Här kommer bilder på våran badkille :) Vår gulleplutt.


 

Nu sover han så sött i soffan bredvid mig! Armarna rakt ut som vanligt, då vet man att han sover gott!

Nu ska vi mysa på och sen sova! Hoppas på en bra natt igen :)

Imorron ska Loke på Läkarkontroll, ska bli spännande!

Hejs och gonatt.

Söndagsmys.

11-03-06,

Vi har fått sova bra i natt, Loke sov från tolv till halv fem innan han ville ha mat, så tacksam när han kan sova flera timmar i rad :) sen åt han igen kring halv åtta... så tycker han e himla duktig.

vi har hunnit städa huset, slagit på tvättar, och nyss badat vår lilla sötnos! Han gillar verkligen varmvattnet att plaska i :) och himla skönt att få bort ludd från honom, hihi de blir lätt luddiga bebisar :)

strax ska vi iväg till Heden på Kalkonmiddag :) vi har som tradition att alltid äta det efter julafton, antingen juldagen eller annandagen men i år blev det aldrig, då vi inte kunde vara samlade allihopa.. så den kommer nu helt enkelt haha :) bättre sent än aldrig som sagt!!

Kul och träffa hela gänget och Loke ska få träffa sin kusin Hugo hihi. De är så söta när de tittar på varandra och undrar vad det är för någon pys den andra, hihi..

Nu ska jag dona på med det sista innan vi ska åka! Hoppas ni har en mysig söndag, det har då vi här iaf :)

Hejs.

Lördag och sol.

11-03-05,

Vi får hoppas att Loke har en bättre dag idag.. igår var det gnäll hela dagen!

Han har sovit bra inatt iaf, men jag e himla trött.. han ville upp vid sju halv åtta men vi låg kvar i sängen och surrade och joxade istället.

Solen skiner men det blåser ute. jag tror vi ska ut på en promenad sen när Adam kommer tillbaka från stan en sväng. Vi väntar även på att Lokes farmor och farfar ska komma förbi, dem har ju varit i Thailand i 2 veckor och kom hem igår så de ska vi träffa och dem vill ju träffa Loke också :)

Jag e helt slut i kroppen känner jag, huaa. ont i ryggen, armarna och fogarna känns också. mindre kul.. Han börjar bli tung Loke att gå och bära på, använder ju bärselen då och då men igår ville han vara så nära som möligt och då var bara att gå omkring och bära på honom.. Armarna känns som bly ibland haha..
Men allt för min plutt!

Nu ska jag leka med Loke och pussa på honom. Har fått massa leenden och surr i morse så det känns mycket bra iaf, man blir så glad!!

Hoppas ni har en bra lördag! Jag hoppas på en någorlunda skrik-fri dag :)

Hejs.

Småkinkig.

11-03-04,

Ja Loke har varit små kinkig idag, iaf tills vi kom ut på promenaden.. I morse så ville han bara vara i min famn hela tiden, de var tur att jag hann göra frukost i morse :) Sen skrek han och var gnällig.. visste inte riktigt vad det kunde vara. Han hade ätit och sen tänkte jag byta blöja på honom men direkt jag la ner honom på skötbordet så skrek han, panik skriket som jag verkligen inte tycker om o höra.. usch. så jag tog upp honom direkt, sen testade jag igen, skrek igen... hann få av honom blöjan iaf men var tvungen ta upp honom igen, så höll honom naken i famnen, och så känner jag nått varmt på magen... hahaha! han pinkar såklart på mig :) så tittar ner och ser en stor pöl på golvet.. haaha hur skulle ja fixa detta när jag inte får lägga ifrån mig honom? nej de fick vara där helt enkelt och jag satte mig för att amma honom igen... jo lite mer mat ville han allt ha. sen var han lite lugnare men då kom Adam hem så han kunde torka upp pinket haha :P  Loke TOK! :)

sen fick jag mig en sköön lång promenad med Linda och Olivia i vagnen. Loke sov då hela vägen, vi gick en timme. De var så skönt i solen och jag njöt verkligen :)
Var dock en galning som höll på köra på oss då vi skulle gå över ett övergångsställe som blinkade grönt till o med, korkskallar!! och så går man ju med bebisen först, vagnen före en själv också.. livsfarligt.. arg blev jag!
Se er för, för fasen!!

Men det var mycket trevligt och gå och surra om allt möjligt, kanske mest bebis snack hihi men det är ju det man är helt uppe i nu ändå så alla tankar handlar ju om Loke :)

Har fått resten av mina Mary Kay grejer idag, dvs puder borsten och concealern (stavas de så?) som inte fanns inne då jag var där på hudproverna! :)

nu ska vi snart äta.. blir mat från Kina! Fyra små rätter.. ska bli riktigt gott :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

usch har en orolig känsla i kroppen, känns inte bra.. får hoppas det ordnar sig snart! men kommer nog va en del tankar på det där ikväll också!

som Marre skrev i sin blogg, ta inget för givet!

Minns gårdagen

Dröm om morgondagen

Lev idag

Hoppas ni har en trevlig Fredag.

Fredagsmys.

11-03-04,

Alltid trevligt med fredag eller hur? och fredagsmys såklart :)

Imorse blev det att kliva upp "tidigt" haha.. för att vara oss iaf. Vi vaknade kring sju, halv åtta och då var mitt lilla hjärta helt pigg och han låg länge i sin spjälsäng och tittade på mobilen som jag rörde så den hoppade runt. Surrade med honom och fick massa leenden tillbaka och lite gggrnnnw ljud .. hehe... det är så gulligt när han börjat små prata och det kommer några ljud här och var, samtidigt som han ser väldigt koncentrerad ut och så kan de komma lite bubblor från mun hihi. min sötnos.

nu fick han mat och somnade om, inlindad i en filt och jag hör hur han små snarkar.

jag har fått i mig lite frukost så nu ska jag nog klä på mig och dona lite här inne, för sen ska jag ut och promenixa, det är just nu 3-4 grader PLUS!! :) och SOL!! Det kan man ju bara inte missa..

vi hörs senare, hejs!

Barnens hus.

11-03-03,

Vi for en sväng till Barnens Hus då dem hade lite rea på en del baby grejer :) mellan 19-21 var det ikväll. Vi var egentligen inte ute efter nått speciellt men bara kul att kika lite och kanske handla nån bodys eller så..

Fanns billiga babysele och sånna grejer också men det har jag juh redan. Bil barnstolar till rätt bra pris men det orkade jag inte kolla på, var sjukt mycket folk.

Blev lite små grejer bara men funderade fasen på att skippa dem med eftersom när man skulle ställa sig i kön så gick kön runt hela butiken haha... helt sjukt mycket folk som sagt! tror det tog 40 min innan jag kom ut med nå små grejer, puuuuust... Adam och Loke väntade i bilen :P









Så lite fyndade vi, och en lite tripp kan ju alltid va skoj!


Till nå helt annat.. kom på att jag inte fotat denna förrän nu..


Sådär, nu ska vi krypa ner snart!!

Hoppas ni får sova gott och jag hoppas på att Loke sover som han gjorde igår, dvs från halv elva på kvällen till halv fem!! helt sjukt :) man tror inte det är sant då man tittar på klockan.. man får vara glad för de nätter de är så!

Lyx för en natt haha..

Hejs.

Sköna dag.

11-03-03,

Torsdag idag och vi ska bara ta det lugnt och mysa :) Det blir garanterat en promenad också med vagnen!

Mys!



Han har på sig sin pyjamas som han har fått av Marre, min underbara vän som bor i USA!
Saknar dig gumman.

Mer Lokemys väntar nu.. hejs!

Äntligen!

11-03-02,

Idag hade jag sista skoldagen inne på Ltu. tack o lov! Vi hade en uppgift vi skulle göra idag och vi skulle diskutera inför våra fältstudier så idag var det viktigt att jag var med. Vi gjorde språklekar som man kan använda med barnen i klass 1, 2, 3 och vi hade en bra föreläsning. gillar verkligen Malin som lärare, hon engagerar och inspirerar mig massor. fick många idéer till hur man kan arbeta m.m. och bra bok tips!

Min älskling var hemma med Loke idag så länge som det gick iaf! Han kom in med min älskade plutt kring tolv, då var han superhungrig! Han hade ju dock matats hemma av pappa sin, och han hade ätit upp allting ur flaskan, så jäkla duktig. blir helt stolt att han klarade av det! hade de inte gått hade han ju kommit in direkt med honom, men nu gick det ju bra så de kunde komma lite senare. jag hade ju inte hunnit pumpa ut nog mycket mat så de kunde vara hemma hela dagen. ska jobba på det :P

men har gått bra dessa dagar och Adam har varit jätteduktig med Loke dessa dagar. tror det kan vara nyttigt för honom att vara själv med Loke också och bara vara dem tillsammans :) mina älskade killar.

fick dock lite panik då Loke var superhungrig då han kom till skolan o hade varit ledsen på vägen dit, huvva! det kändes i hjärtat kan ja säga... Jag har ju som sagt inte varit ifrån Loke heller nå mer än två timmar typ 2 gånger totalt sen han kom så nu kändes det riktigt jobbigt då han grät om man inte var där.... fy tusan! värsta känslan!!
så jag fick massa ont i hjärtat, men det gick ju bra då han fick mat sen. min lilla älskling.

men nu framöver har vi fältstudier 3 dagar till veckan, halv dagar och sen ska vi in 24 och 25 mars för examinationer, sen är det en ny kurs som väntar. Matte kurs. men skönt att ha klarat en kurs då iaf.
Men då ska vi göra iordning så vi har massa flaskor med mat hemma så äre ju lugnt, när han nu kan ta flaskan så :) jag e så stolt att han kan det, på bara 3 dagars testande.

så nu ska jag andas uuuuut, och slappna av... så imorron blir det sova, vila, mysa, bara rå om Loke och njuta av hans närvaro. min älskade son. ingen dum skola.

jag e supertrött, dessa dagar har varit tunga, hel dagar med skola, stress o tankar över hur allt går med Loke, lite sömn m.m.

Är ändå glad att man kan klara av skolan hittills iaf, men de krävs ju en del med en liten plutt hemma.

Men nu får jag slappna av, yey!! :)

Pappa Adam e bäst, älskar dig såå.

Så länge vi är tillsammans faller resten på plats...





Mina killar.

11-03-01,

1 mars idag minsann!

Vi har varit i skolan idag, föreläsningen tyckte jag var jättebra och man blir ändå himla inspirerad. Mina killar har varit superduktiga idag, stolt! Adam e så himla bäst, och en grym pappa. Loke är så duktig han med, han har inte gråtit nått idag alls, mest sovit och pratat med Adam som varit iväg till en polare i luleå med lillkillen. så skönt för oss alla att det går bra :)

Hörde att man kunde sett den där föreläsningen hemmifrån också, men nu hade vi ju tänkt va i skolan så det var ingen fara, Adam hade ju också nån att åka till under tiden så de gick bara fint. kul och träffa lite klasskompisar samtidigt juh :)

Imorron äre sista dagen i skolan, sen äre inge mer, skönt! och imorron ska vi testa göra så att jag matar Loke innan jag åker på morron och så stannar Adam hemma med Loke och när Loke då blir hungrig efter nåra timmar så testar han flaskan vi har. funkar de så äre ju toppen, funkar de inte får han komma till skolan. vi har kortare dag imorron också så det känns skönt!

Testade nyss flaskan igen med bröstmjölk, gick rätt bra faktiskt, han börjar förstå att det kommer nått från flaskan också och suger och tuggar på den haha :) så himla söt.

Nu e jag dock skit trött. får hoppas på en lika bra natt som igår, då vílle han bara ha mat klockan 3 och sen halv sju. han sover längre mellan gångerna nu verkar det som, men de kan ju vända. jag hoppas de håller i sig :)

nu ska vi mysa i soffan. ha en bra kväll.

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0