www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

10 månader.

11-10-31,

Idag blir våran son 10 månader gammal! :) Det närmar sig ett år snart, gud så tiden går fort. Nu är Loke himla aktiv, han ställer sig superlätt upp typ överallt. mot skåpsdörrarna, mot väggarna ja överallt. sen far han ner på rumpan och ålar sig vidare. NU har han faktiskt börja krypa mer o mer på knäna! Men han tycker ändå inte det går lika fort som när han ålar sig så när han ska skynda sig iväg så kryper han först och sen slänger ner benen och ålar sig snabbare :) sötnosen.

Han har nu fyra tänder och han dregglar massvis. funderar på om de kommer komma flera snart.

Han kan göra "high five" med oss, supergulligt. :)

Han pratar och surrar hela tiden, inte riktigt nått jag vet vad det betyder ännu men de kommer!

Han kan bli smårädd för nya saker, en ny leksak jag hade köpt som blinkade och hade sig var han lite skeptisk och rädd för en stund men nu verkar de gått över.

Han kan ställa sig vid stereon i köket och höja volymen då vi lyssnar på radio och sen bli superrädd och börja grina. tokis!

Han vill inte direkt ligga still på skötbordet längre, han snurrar och fladdrar runt :)

Han tycker om när mamma leker "nu kommer jag och tar dig-buset". Då blir han superivrig och vill iväg fort, samtidigt som han skrattar så han nästan tappar andan.

Han är kittlig under hakan och skrattar om man busar med honom o kittlas!
´


Det var lite om våran Loke tok! :) Det händer grejer som sagt, heeeela tiden och det är så kul o se och vara med om! Bästa som finns!

Imorron ska jag njuuuuuta hela dagen med min son och bara vara! GUD SÅ SKÖNT!

Hejs.



Äntligen! :)

11-10-28,

Wohooo klar med sista praktiken nånsin!! :) Gud så skönt! Vi har haft det superbra idag, vi har Halloween pysslat med barnen, vissa barn i skolan var utklädda och vissa pedagoger också. tända ljus i skolan o alltmänt mysigt. Efter lunch fikade vi i personalrummet, bjöd på lite kladdkakemuffins med grädde :) Sen efter det var vi med vår sexårsgrupp där vi bjöd barnen på fika, lite Kärleksmums :) det var uppskattat. så söta dem är! Världens bästa grupp av barn, så söta och fina! Så när de började närma sig slutet så satt en tjej som är väldigt väldigt goo av sig och krama mig och strök mig på kinden o jag fick pussar. haha! "jag vill inte att du ska sluta" Hon e för söt.

När dem insåg att vi skulle fara så var det många "vi kommer saaaakna er" och "kan ni inte komma och hälsa på nån dag?" jooo visst kan vi komma och hälsa på er! :) goobarnen.

Sen bar de hemmåt, så skönt. Kom hem till mina pojkar som satt o myste tillsammans, njöt av tiden dem hade. Imorgon kommer dem också få mycket tid tillsammans då jag ska följa med min mamma, johanna och Adams mamma och hans syster till Arcus mässan. Där tänkte jag fynda lite :) Då for Adam o Loke va hemma, Adam e ju inget större fan av sånna tillställningar. Plus att dem får en extra dag tillsammans bara dem två.

Och sen efter det ska jag iväg till Helen, för då ska vi äta middag ute med henne, Lisa och Ida :) vår bästa studiegrupp! ska bli superkul. sen får vi se vad kvällen erbjuder :)

Nu ska jag slappa här hemma iaf och taaaaat himla lugnt! :)

Slänger in nån bild på min älskling, sötaste i världen!

Jag tycker han blir mer och mer lik Adam, eller vad tycker ni?



Trevlig Fredag på er alla.





Sovdags.

11-10-27,

Japp då vare sovdags, imorron är sista dagen på praktiken.. känns lite tråkigt nu faktiskt, men samtidigt ganska så skönt. vi har varit fem veckor och det har gått så fort. vi har haft superkul, det har varit mycket lärorikt, man har fått ta duster med större barn på skolgården, man har fått se det ena och det tredje, men det har varit toppen bra, denna barngrupp vi har varit i kommer vi nog aldrig få se igen, världens bästa lugna grupp av barn! Riktigt härligt har det varit att arbeta med dem alla dagar i 5 veckors tid :) söt barnen! Nog kommer man sakna dem allt... men nu får jag desto mer tid med MIN EGEN sötnos här hemma! DET ska bli riktigt skönt. som jag saknat honom på dagarna. ojoj.

bums i säng var det..

Gonatt.

Hejs!

Känslor.

11-10-27,

Ja jag tror alla känslor håller på bubbla över.. snart kommer Adam hem från handling och Loke sover. Jag måste nog få ut allt så det blir o haffa Adam då han kommer hem, så skönt att man kan prata om allt tillsammans. Han är så fin min darling.

Idag har dem varit iväg på äventyr igen, farit till trångfors och hälsat på där, mina duktiga killar. tagit med sig grejer och donat på. tänk så fina killar jag har. ojoj..  tårögd! näe nu svämmer de snart över här.. haha

måste kila.

hejs.

2 dagar kvar.

11-10-26,

Nu är det bara 2 dagar kvar så är vi klar med vår absolut sista praktik någonsin! :) woho! Sen har vi bara C-uppsatsen kvar och sen är vi klaaara.. gud jag kan knappt fatta att vi e klara då, det har som bara rullat på då man har läst och man har inte hunnit tänka men nu så.. närmar sig den dagen sig med stormsteg! :) Härligt!

Härligt att ha en utbildning man kan söka jobb på! :)

Idag har vi badat med barnen på Nordpoolen, var himla skoj! fick hålla extra öga på dem som ej är simkunniga och vi åkte den strömmen som går runt där under i grottan och dem tyckte de var spännande. åkte även röda röret med en kille som aldrig åkt det förut och han tyckte de var superkul. Man blir som glad då man kan hjälpa dem och vara deras trygghet i något nytt de ska testa. Tänkte mycket på Loke då också, att tänk när han är så stor och vi kan åka och testa nya saker på badet osv. Det är som overkligt att han kommer bli så stor men de blir han ju så småningom men nu är han ju världens sötaste plutt och de kan han gott vara ett bra tag till tycker ja.

idag har Loke o pappa Adam varit på stan och fikat med Adams kusin, kul för dem o komma ut lite o greja på. Han har haft de så bra med pappa under tiden jag varit på praktik, tänk 5 veckor har Adam varit pappaledig nu. Glad att dem fick den tiden men mindre glad e Adam nu när jobbet snart väntas..

Nåja, så är det men är superglad att dem fått va med varandra själva så länge också, och skapat en bra
pappa-son kontakt! :) mina killar.

Nu ska vi se klart en film vi börja se igår.

Snart är det helg, ska bli himla roligt :)

Hejs.

Första snön.

11-10-22,

Första snön faller just nu idag på morronen! Vi har inte satt på några vinterdäck ännu men det blir att göra det imorron. På morgon har vi haft en mysmorgon med frukost allihopa hela familjen tillsammans :) Sen har vi städat lite och Loke har jagat dammsugaren och slagit av den och blivit överaskad då det blåste från dammsugaren då han stod på den :) hihi sötnosen. Men då pappa slog på dammsugaren i källaren (som låter sjukt högt och tjuter) så vart han rädd stackarn.. han kröp upp i min famn och såg rädd ut. Tokisen :)

Efter Loke har sovit ska vi äta lite lunch, sen en sväng på stan med min mamma o pappa och sen ut mot Heden för att busa där idag. Adam har fotbollsavslutning och ska bowla o festa. Så vi får mysa på jag o Loke idag, men imorron är vi tillsammans igen allihopa.. :)



Hoppas ni har en trevlig lördag.

Hejs.

Äntligen helg.

11-10-21,

Yey! Äntligen helg :) Det är så sjukt skönt ska ni veta då man haft fullt upp alla dagar med praktik och skolfix och grejs. då man får komma hem på fredagen och krama om sin son och känna att nu är det helg och mysdax hela dagarna, det är otroligt skönt. och välbehövligt var det, man har varit fullproppad i skallen hela dagarna med vad man ska göra och nu även när jag är lite risig.. men får hoppas de kommer gå över snart.

Har köpt på apoteket mot tillfällig hosta och slem i halsen, plus halstabletter och hemma har vi Zyx. Nu ska jag bli frisk och jag ska dricka mycket the i helgen.





Nu ska vi strax göra Tacos till middag, fredagsmys tacos! ska bli gött de :)



Hoppas ni får en lika mysig fredag som jag ska ha!

Hejs.

Tung i huvudet.

11-10-20,

Ja gud så tung jag är i huvudet, vaknar flera mornar med huvudvärk och det är så trist.. sen får jag alltid hosta o ont i halsen mot kvällen o natten.. huvva, vill att detta skit ska gå över men vår handledare hade så i början till sin hosta, att hon hade huvudvärk i typ 5 veckor innan.. näää nå sånt vill jag inte åka på!

måste köpa dundermedecin i helgen, så äre bara!

Annars gåre fint på praktiken, vi har gjort en grej till C-uppsatsen idag och det gav himla mycket faktiskt, så det är jag glad över. Blev lyckat o mycket info :) ska nog intervjua barnen imorgon också! :)

Ikväll blire bara att chilla, kanske lägga sig i god tid?! imorgon är det freeeedag wiiiihoo :) ska bli superskönt me helg! som jag längtat.

Ha det gött.

Hejs.

Fjärde veckan.

11-10-17,

Nu e jag inne på fjärde veckan... på praktiken alltså! :) Dagarna där går så sjukt fort och det är ju bra iofs. Men som sagt det är fullt upp med praktik och bebis livet hemma.

Har inte så mycket att skriva egentligen, blir nog lite mindre inlägg eftersom jag gör ungefär samma varje dag.

Praktik, hem fort och mysa med familj, har lite egentid på kvällen och sen bums i säng.

Usch vill bli av med min halsont iaf, undrar när de kommer ske? less på att ha så, så man inte kan fara o träna utan istället äter massa onyttigt.. nu har jag ingen karaktär alls. inte bra. och blåsor i munnen får jag titt som tätt, i hate it.. de gör så ont och det är inte att ja råkar få en då och då, utan då jag väl får blåsorna så är det ca 5 stycken i munnen!! skönt.. haha näe... Nåja.

Ingen idé och klaga här, inte så roligt och läsa kanske? :)

Loke tok är iallafall min solstråle i livet, han gör mig alltid glad. Tänk vad han kan vända ens humör på en gång, han är underbar :)




Gonatt på er!

Fredagsmys!

11-10-14,

Yes! Äntligen är det HELG! Så himla underbart och denna vecka har gått så fort!

Nu får jag vara 2 hela dagar med Loke igen, underbart härligt. Nu sussar han efter mycket om och men då han skulle sova middag, han var nog trött men vägrade sova, han fick greja på och dona så det tog nog en halv timme men nu sover han så sött.

Vi ska köpa mat från Kina idag, gött och ta hem hit. Så vi kan äta tillsammans med Loke då han vaknar.

Sen ska vi bara mysa på och ta det luuuuugnt! Hyra film kanske :)

Hoppas ni har en härlig fredag ni med.

Trevlig helg!! :)





Full rulle.

11-10-13,

Ja dagarna bara flyger fram. Man har praktik hela dagarna, kommer hem och vill pussa o leka med Loke och bara vara hela familjen, sen kommer kvällen och då slappnar man av nån timme, ser lite film eller tv. och sen ner i säng igen. Så ser det ungefär ut varje dag nu. Jag längtar tills jag får vara mamma ledig igen med Loke, fast jag unnar verkligen Adam att va hemma den här tiden. Är jättenyttigt och bra för både honom och Loke! Så dem får lite egen tid med varandra, så ska man kunna ha tycker jag.

Nu ska vi slappa och äta lite gott. kanske spela lite nintendo 8 bitars, e så himla kul :)

Älskar livet just nu (förutom att jag har praktik då) men allmänt.. Älskar att vara mamma till den finaste pojken som finns, och att vara sambo med en sån omtänksam kille är sjukt härligt. Och att tillsammans hjälpa Loke att upptäcka världen och leka så mycket vi bara kan. Det är livet det.

Näe nå gotta vare :)

Tjohej.

Fin höstdag.

11-10-09,

Mysig höst dag vi har idag. Solen skiner och det är gula, röda löv lite överallt. Fast jag tror jag är lite sent ute eftersom det flesta löven redan har fallit ner. men men så kan det gå.

Vi har iaf varit upp till gruvberget och fikat på ett café som dem hade där idag, dem kanske ska börja ha Café där så vi får se. Men vi åt våffla med sylt o grädde och drack varm choklad! supermysigt och med fin utsikt :) Loke åt mellis och tyckte de större barnen som var där var intressanta!

Sen tog vi en tripp till en lekpark ganska nära oss. Loke gungade och vi fota lite :)




Nu ska vi strax lyxa till det med mat från Panelen! Mina kära föräldrar ska vi bjuda också :) Gott! Vilöksfilé väntar.

Ha en trevlig kväll.

Hejs.

Att man kan sakna så mkt.

11-10-08,

Som vi längtade tills vi skulle fara till Loketok som var i Heden. Måste ju skryta lite om vår underbar son nu... :P

Det har gått hur bra som helst för honom, han hade somnat 20.30 och sovit till 06.30 i ett!! :) Dem behövde inte ens ge honom en skvätt mat, som vi brukar ge kring fem sex.. skönt för dem att det blev så! Och då hade även Elvis, deras vovve krafsat på sovrumsdörren och velat ut och kissa men Loke hade inte vaknat. skönt! Verkligen tur att han är trygg i sig själv och kan somna där han är! Tänkte de kanske skulle bli jobbigt med ny miljö och säng o så... men icke :) Glad!

Sen hade dem myst på morron, i sängen tillsammans :)

Så det kändes bra att allt gått fint och smärtfritt! :) Men på morron här hemma var det konstigt att inte ha Loke som kröp omkring och kröp in på toan då man sitter där osv :) Så vi sov ut till 10, vilket var grymt skönt. Sen for vi på stan och fixa presenter och sen iväg mot Heden. och seeen fick vi pussas med vår son igen! så underbart!

Nog hade man Loke abstinens av bara en dag nog!

Nu e vi hemma efter kalasandet hos brorsan. Gott fika och han blev nöjd över presenterna, de var ju bra.



Och ikväll ska vi ha en mysig familjekväll tillsammans! Hoppas ni har en bra lördag ni med.

Hejs.


After work.

11-10-07,

Åh härliga Fredag! Har gått jättebra på praktiken, barnen är så söta! Idag var det Karate barnen fick testa på, riktigt kul och se! Sen har vi läst och grejat på.

Sen hem och gjorde iordning mig inför After work kväll med Lisa och Ida. Vi åt buffé på Bodensia och sen satte vi oss och surra hela kvällen, drack drinkar o skoj! Tack brudar. Det var riktigt riktigt längesen man gjorde något sånt och det var riktigt skoj o komma sig ut och bara sitta och surra. Ingen krog utan bara mysa tillsammans ute.

men det blev inte alltför länge för oss men det gjorde ingenting. man har ju trots allt haft praktik hela veckan och på fredagar brukar man ju va rätt slut. Adam hämta mig från stan, gulle!

Och idag är första dagen då Loke faktiskt sover hos sin mormor och morfar. jag sitter nu och saknar han som fasen, riktigt jobbigt men det ska nog gå bra. Dem erbjöd sig att ha honom över natten om vi ville sova ut imorron. först tänkte jag neeeee det går inte.. men sen tänkte ja, näe asså han sover ju hela natten och det är bara en måltid de behöver ge på morron så somnar han om och sen gå upp med han kring sju. Han är ju så lätt och ha att göra med :) hoppas han nu sover bra också. Mitt hjärta. Men usch det känns nu kan jag säga. Hoppas man själv kan somna :) men det tror jag, jag är så förbaskat slut i hela kroppen och ögonen.

Sen ska vi direkt till Heden då vi vaknat, och sen iväg på kalas! Lillebrorsan har ju fyllt år.

Men nu sova var det. Nu ska vi få våran första sooovmorgon! :)

Gonatt. Älskade lillhjärta. Gonatt.

Längtar till helg.

11-10-05,

Jo nog längtar man till helgen alltid. Då man får heeela dagar med sin familj. Idag har vi varit på badet med barnen och även sett barnen ha elevens val. Varit kul och det har gått fort som vanligt. Imorron ska vi arbeta med vår vfu uppgift, hoppas barnen tycker det är kul :)

mina killar har varit på äventyr till luleå idag, fixat och donat o köpt lite olika grejer. så söta! Duktiga ni. Pappa o son.

Själv har jag varit o tränat ikväll, med Jenny. Gick bra men var grymt jobbigt. Cirkelträning så vi får se hur träningsvärken är imorron haha. Sen nu så ser jag på tv. Var inte igår kan jag säga. Kommer knappt ihåg sist jag såg på tv. det blir som aldrig att man hinner med det tycker jag. Man gör så mycket annat. Men tv dosan hade visst kajkat ihop, öppnade luckan till batterierna och där var det dreggel. Anar att Loke tok varit i farten :)

Så jag fick bara se på en kanal i taget idag, inget zappande här inte haaha..

Näe nu lite popcorn och sen sängen!!

Gonatt.

Blött.

11-10-04,

Tisdag idag va? dagarna går rätt fort o man hinner inte med.. vi donar på för fullt på praktiken och då man kommer hem så vill man ju baaaara njuta av sin underbara son o sambo! Det känns verkligen i hjärtat då man kommer hem och Loke antingen sitter och toksmilar och börjar skratta eller att han är på golvet och kryper fram till en i full fart och vill upp i famnen :) det är kärlek och precis vad man behöver när man kommer hem efter en lång dag.

idag fick jag sova middag med lillhjärtat, otroligt skönt.

sen har vi bara myst och busat o mamma har fått många pussar o kramar :) precis som de ska vara!



En Loke som ska stå överallt han kommer åt :)

nu äre en härlig bastu som väntar. vi har varit ute hela dagen idag på praktiken i det härliga vädret?! störtregn heeela tiden, nåja jag fick ju se att mina regnbrallor inte höll mot allt vatten. mindre kul men så kan det gå när man har friluftsdag. men barnen tyckte min o Helens aktivitet var rolig iaf, de var huvudsaken :)

Lyckad men blööööt dag.

Varma bastu, here i come!

Hejs o gonatt.

Söndag.

11-10-02,

Idag har det regnat och nu skiner solen på eftermiddagen. Vi har varit inne o busat tillsammans alla tre, sen har vi varit o storhandlat inför veckan. Nu sover min son men jag tror han kommer vakna strax, då blire middag.

Det små tänderna uppe är framme nu litegrann, ena är det iaf och den andra är påväg. Stackarn slog i tandköttet uppe när han satt i kundvagnen då vi handlade, han hoppade samtidigt som han ville sätta munnen mot den där man sätter in 5kronan i.. ingen bra kombination.. så börja de blöda lite men det är ingen fara, han vart glad igen efter nån minut :) Han skratta även åt en gubbe där inne hehe.. som sa: det verkar vara en glad kille det här.. :)
hihi jo han e en glad en :)

Nu ska vi äta middag och sen ska jag o Adams syrra måla lite i Lokes rum! skönt att ha hjälp av henne, som e duktig o kan komma med lite tips och idéer :) Mitt mål är iaf att ha klart rummet till han fyller 1 år :) Det vore kul!

Så vi har 3 månader kvar på oss.. det ska vi nog hinna fixa :)



Denna kommer finnas i Lokes rum, visst varen söt?:)

Ha en trevlig kväll.

Hejs.

Skön dag.

11-10-01,

Första oktober idag. Shit, då fyller snart min lillebror år, han fyller 6:e.. :)

Idag har vi haft en skön dag. jag har fått sova ut på morron, tack för det! :) sen har vi busat och ätit gofrukost hela familjen. sen blev vi bjudna på lunch i stan med mamma o pappa, så Loke fick träffa sin mormor o morfar en stund! vi strosade runt på stan en sväng också, så skönt väder det var idag alltså! Stötte på Mia o Emil en sväng också :)

Det är sånna här dagar man skulle ha farit o fotat massor, men det ska jag göra nästa dag det är fint ute! Vill inte missa alla höstfärger o löven när det är såhär. Det är så fint på kort!

Nu ska vi spela lite spel med Lokes farmor o farfar, alltid skoj.

Ha en trevlig kväll.

Hejs.

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0