www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

9 månader.

11-09-30,

Idag har Loke varit precis lika länge utanför magen som han var i magen min :) tänk så länge! och det har gått fort. Idag fick jag sluta tidigare från praktiken o det var så skönt. var även hem på lunch och när jag kom hem sov mina fina killar i sängen! :) vilken lyckligkänsla jag fick när ja såg dem ligger där o sova tillsammans. smög ut igen och åt lunch, sen hann dem komma upp en stund innan ja for.

Men nu e det HELG. gud så skönt det är! Jag ska njuta ordentligt. har varit en hel vecka utan Loke på dagarna.. men nu har vi några hela dagar.



Stor killen, inte länge kvar till 1 årsdagen.. tänk..

Ja nu ska vi ha en toppen helg! Mys mys mys.

Hejs.

Känslig.

11-09-29,

Att man har blivit såhär känslig och bölig för saker är ju helt otroligt. Visst var jag känslig och lätt till att bli tårögd INNAN man blev gravid och hela den här biten... men NU?! Det har blivit mer och mer sen jag fått Loke. Man är så rädd om det man har, man blir känslomässigt mer rörd och lätt till att bli tårögd än innan. helt sjukt... haha!
Men rätt kul ändå, på praktiken har jag blivit det fleeeera gånger och jag har fått rysa i hela kroppen av känslor som bara vält över en, BRA känslor alltså, men som man blir så rörd av.

Det är otroligt vad det gör med ens kropp och sinnen sen man fått barn! Hur tusan ska det bli om man skulle få två? haha blir det ännu mer så vette tusan, då kommer man ju gå omkring o böla för att man klev utanför dörren på morron haha..

Haft en jättebra dag idag på praktiken, igen. Superkul.

Nu väntar jag på att min lilla son ska vakna så jag kan få ta igen alla pussar o kramar ja missat idag.

Sen ikväll blire att bara ta det lugnt!

Hoppas ni också haft en bra dag.

Hejs.

Sakna familjen.

11-09-28,

Ja det här e helt ovant för mig.. ska inte va borta såhär länge om dagarna från min familj eller lillhjärtat.. Till o från känns det helt okej och man är så fokuserad på det man gör med barnen osv, men stunderna där emellan, ojoj.. då saknar jag dem så oerhört mycket. Funderar vad dem gör, om dem skrattar tillsammans, busar, gosas, ja allt.. men då är det så underbart då man kommer hem till en suuuuperglad bebis som vill komma upp i famnen.
Idag kom ja hem då han sov middag.. så när Adam kom med honom så överöstes han med pussas o kramar! :)

Imorron är det torsdag redan, snart helg. Då har de gått 1 vecka. Det går fort det här måste ja säga. Men det är väldigt kul också, på praktiken.. man hinner som inte kolla klockan, tiden flyger iväg.

Ja vad annars? Har lekt o pussas på Loke sen ja kom hem! Han måste tycka jag e jobbig :P

Har tusen pysselgrejer som väntar på mig, men det är lagt på hyllan nu då man har allt annat att göra. Men har gjort en liten tavla iaf klar. Blev rätt okej! :)

Så nu äre praktik praktik praktik som gäller. och direkt man kommer hem LOKEMYS! och får ju inte glömma Adam heller. Världens bästa pappa.

Gonatt.

Bastu.

11-09-27,

Det är himla skönt att vi har gjort klart bastun nu så vi alla kan basta, när man vill och hur länge man vill :) Till vintern kommer de vara såå skönt. Även nu är det ju det. Vi har bastat två kvällar i rad nu, härligt. Loke har fått sitta i sin balja längst ner och plaskat, han gillar de massor. Idag doppade han huvudet framåt ner i vattnet, trodde han skulle bli rädd men inte det, inte ett ljud. Skönt. Vi ska försöka vänja honom vid vatten så han inte är rädd det.. det vore inge roligt. Så vi får åka på badhuset fler gånger också :)

Praktik dagen idag har varit bra. Vi slapp vara ute i detta rusk väder tack och lov. Det har ju blåst och regnet massvis, höll på blåsa bort där när vi gick från bilen bara in till skolan.. Hur mycket vatten som helst överallt.

På fredag ska vi dock vara ute med barnen så får hoppas på bättre väder då! :)

Nu ska jag packa iordning för imorron, då ska barnen på Badhuset och vi ska ha med oss shorts o t-shirt så vi kan stå med bredvid, de blir ju lätt fuktigt och varmt.

Haft en bra dag så det har känts kul men gu så härligt det är att komma hem sen, till sina killar och bara pussa på dem och ta igen alla pussar man brukar pussa på Loke! :) hihi.

Näe nu ska jag mysa lite i soffan innan sängen väntar..

Kram på er.

Igång igen.

11-09-26,

Nu e jag igång igen med träningen, känns skönt. Ikväll blev de ett fartfyllt pass, himla jobbigt men bra! Så får vi se vad de är imorron eller så kör ja onsdag igen.

Första dagen på praktiken gick bra. Vi var ute och lekte lekar med barnen och sen har vi varit på bibblo och lånat böcker. Fick dock fara hem en vända och hämta mer kläder, haha de var ju inte varmt i morse direkt. Blev täckisar, stövlar o mössa. Så de var skönt att inte frysa.

Nu e jag helt slut, ska sova typ nu. ont i ögonen så jag ser nog knappt vad jag skriver!

Höres.


Söndag redan?

11-09-25,

Söndag redan.. helgen går alltså sjukt fort. Man vill ju ha längre helg med sin familj. Nu på måndag börjar min praktik i 5 veckor! fy tusan så länge och min kära sambo ska vara pappa ledig med Loke. På ett sätt är det ju bara bra, så han får vara hemma med honom och se allt som ska göras och donas på med. Tror alla pappor kan behöva en sån stund med sitt barn när dem är små, för att också känna på hur det är att va hemma med en liten. All planering med mat, sov stunder, kläder osv. Det kommer göra honom gott och han är jätteglad för att han får denna tid med Loke! Det gör mig också glad :) Dock kommer jag sakna mina killar om dagarna... men får hoppas vi inte slutar alltför sent om dagarna..

Är inte ett dugg laddad nu men man kanske kommer in i det då man kommer dit..

Idag har vi monterat in nya bil barnstolen, gud vad stor den är och vilket bökeri om man skulle behöva ta loss den och sätta den i nån annan bil. Får hoppas vi inte behöver göra det men ja, kanske blir nångång?!
Men nu sitter den där och Loke kommer ha mer plats än i den lilla gamla som vi ska lämna igen.

Efter lunch ska vi iväg på marknaden, mamma skulle komma förbi! :) Trevligt.

Hoppas ni har en bra söndag.

Hejs.

Första badet.

11-09-24,

Idag har vi badat allihopa första gången tillsammans på Nordpoolen! Loke trivdes verkligen i vattnet och var så glad. så härligt och se. Han sprattlade med benen och plaskade på :) Vi fick en del pussar också, så himla gossigt.

Var superlänge sen verkligen man var där, men de kommer säkert bli fler gånger nu med lilla sonen våran.



Nu är vi trötta och Loke sover.

JO, i morse upptäckte Adam att Loke håller ju på få två tänder till!! :) I överkäken.. hihi så gulligt. och inte har man sett nått, eller tänkt på det men nu ser man att dem håller på spricka fram.

fast jag tycker ändå det är så himla gulligt med ett tandlöst leende, men snart har han 4 tänder alltså :)

Hoppas ni har en härlig lördagkväll!

Bada bastu.

11-09-22,

Idag har jag varit med Lisa och hjälpt Helen i hennes lägenhet litegranna, var där igår också! Så hon får komma iordning tills barnen kommer dit. blir jättefint där.

sen har vi storhandlat och köpt lite mer brallor till Loke! Behövs alltid.

vi har badat och Loke har fått bada bastu för första gången, han satt så bra i sin balja och lekte medans vi njöt högst upp i bastun! :) så underbart att ha en bastu alltså. man blir genom varm o härlig. längtar bara tills vi får in en jacuzzi där också, vore toppen.

jäklar vad det regnar, de öser ner mot fönstrena.. man undrar ju när de ska ta slut, detta regnande?!

nu ska vi mysa med film iaf. tack o hej för idag.

slänger in nån bild på mitt lillhjärta o jag.






Kärlek

Trött o less.

11-09-21,

Ja idag är man himla trött och less blev ja också. Vi har haft skola hela dagen och redovisat suuuperkula uppgifter NOT. dem har inte direkt varit relevanta till oss som pluggar mot förskolan utan istället mot skolan, genom att de handlar om betygsättning. hmm? hur tänkte dem då... jaja bara göra det iaf. Men tråkigt som tusan har de varit idag och jag har bara saknat mina älsklingar hemma. Var så underbart att komma hem till mina killar och Loke som kröp mot dörren och lät ivrigt och log :) man blir så glad. Fick många kramar och jag tog många pussar som jag missat under dagen..

Har ju lärt han att pussas haha :) Jag säger, kan mamma få en puss? och putar med munnen, så sträcker han fram sin mun som är heeelt öppen och lutar sig fram! haha så söt :) en riktig blöt puss får man! Gooooaste sötungen min :) Tack och lov får man energi och glädje av sin familj då man är less på mycket annat.

Skolan har man ingen motivation till, stressigt med c uppsats delar man ska skriva. vill va med familjen o Loke. har missat träningen i måndags o idag pga förkylning o trötthet.

idag blev man ännu mer less. förstår inte riktigt, men det känns inge kul iaf.

nåja ska sova tidigt ikväll. suck.

hejs.

Sorry för ett tråkigt inlägg, men fokusera på de gulliga som Loke gör, det försöker ja göra! :) min solstråle!

Tänker.

11-09-20,

Ibland blir jag less på mig själv, att ja tänker för mycket. och ibland analyserar i onödan. men det är svårt o komma ifrån då det är nått man funderar över. men önskar ja gjorde det mindre iaf, för det tär bara på en själv och kanske min sambo haha... näemen borde stänga av hjärnan för ett tag! vore skönt.

less på tänka. kommer ju ändå inte fram till nått vettigt.

gonatt.

Beställa bilder.

11-09-20,

Har busat me Loke på morron och när han sov så har jag beställt bilder, några förstoringar o några vanliga. Fuji hade kanonpriser nån dag till :) Får hoppas dem blir fina.

Nu ska vi äta lunch, sen får vi hoppas pappa kommer hem snart från regn rusket ute...

Ha en bra dag!

Inte direkt tid.

11-09-19,

Nej nu är det himla mycket runtikring allting så kommer inte ha samma tid att blogga här.. iofs så skriver ja ner ett inlägg väldigt snabbt men det är så mycket med allt annat nu så.

Har haft en skön dag iaf ute i solen med min lilla son! :)

Sen har vi busat allmänt o haft oss!

Det är jobbigt att känna att man inte hinner städa exempelvis. skulle ha storstädat idag. det blev aldrig. När jag är med Loke måste ja ha full fokus på honom, genom att han far överallt o står överallt. hemmet hinns inte med. Skola får man ta på kvällar, men hur trött är man inte då egentligen?

Ja idag är man trött o nu ska jag försöka plugga... lycka till!

Städningen får bli imorron. om de hinns. är dock ett måste.

Ja o Loke har tvättat idag iaf, och så blev han lite rädd för tvättmaskinen och slängde sig i min famn, det är så gulligt. som att jag ska rädda honom från den läskiga maskinen hihi :)

Nåja ja skriver då ja hinner. så ni vet.

Hejs.

Söndagsmys.

11-09-18,

Idag har vi tagit det lugnt och sovit på morron med Loke :) Vi har badat honom och plaskat på. Sen begav vi oss ut till Heden där vi först for ut till en badplats och fotade oss alla tre :) kul o ha kort från en annan miljö än hemma också! Plus att det är så sällan man är med alla tre på korten, de blir ju oftast bara Loke eller så Loke o mamma eller Loke o pappa... men jag har sagt att vi ska ta sånna familje bilder lite då o då så man har kvar :) det är ju så fint.

Ni får kika på nån iaf! :)






Sen har vi busat i Heden med allihopa, ätit goo mat och haft allmänt trevligt! Mysigt med alla familjerna samlade o kusinerna busar på.

Nu ska vi mysa med film.

Älskade familj, ni gör mig så lycklig!



Lördag.

11-09-17,

Idag har vi varit med mamma på stan o handlat lite bodys till Loke och även ett par söta Converse skor :)
skit gulligt. sen fick vi ett par söta gardiner av henne som vi kan ha i Lokes nya rum! :)

Sen bar de ut till heden för bus med Lokes kusin Hugo! :) dem härjade på o lekte. Loke ställer sig upp mot allt och är superglad för det, även när han ska sova middag haha. trodde inte han skulle kunna ställa sig upp i resesängen men det lyckades han med flera gånger iaf så att han blev helt sprallig. vi fick ta en tur med vagnen ute istället så han kunde somna, tok stollen! :)

Tänkte slänga in lite bilder också men kamera batteriet tog slut precis då ja skulle sätta in dem, så de får bli bilder en annan dag.

Min förkylning känns bättre men är ändå hur trött som helst o vill bli helt frisk nu så man kan träna till veckan, blir arg om ja måste missa passen vi brukar köra, har ju kommit igång nu!

Nu ska vi mysa o se film! :)

Trevlig kväll.

Nu måste ja kurera mig.

11-09-16,

Huvva har dragit på mig nån dunder förkylning.. inge kul alls! Snorar och är täppt i hela huvet och när man går omkring så blir man anfådd av ingenting.. usch de är tungt! Man har som ingen energi i kroppen, jobbigt när man ska leka med sin lilla son.. fast man håller ju mest till på golvet och stödjer honom när han vill stå nu hela tiden :) hihi gulle plutten. tur han och min älskling ger mig kraft o energi!

Idag har Loke varit med morfar medans jag har pluggat med min studiegrupp hos Helen. Hade gått jättebra! han är så duktig och lätt o ha o göra med lilla Loke! :) Glad för det!

Men igår hade jag en riktigt tjorvig läggning, han har ju kommit på att man kan stå i sängen och hålla sig i kanten o dona, och han blir sååå glad då han kommer upp sådär! så söt. men kanske inte då man ska sova?! :) haha. så vi tjorva på där och han vart less o grina o hade sig. tog en timme o lägga han! Haha man är ju bortskämd med att det tar annars typ 5 minuter så de var lite tungt..

Men nu hade jag lagt han o han somna på en gång!! så skönt :) hade nog inte haft krafter idag till att tjorva med honom så tack för det.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan o äta popcorn. usch hoppas man får sova bort den här betongskallen sen :)

Ha en trevlig fredagkväll nu!

Nu ska jag se Idol , har ju fasen missat alla avsnitt hittills men nu ska jag se, en tjejkompis från vår klass kanske är med idag, hoppas!!  söta Emmy! :)

Hejs.

Mitt bustroll.

11-09-14,

Nu sover Loke eftermiddagsvilan efter att vi kommit hem från Linda o Oliva! Dem har krypit på varandra och ska ha samma leksaker :) Vi åt sushi o surra! Himla trevligt och GOTT! Är sugen på mer, haha.

Lite bilder från imorse, då Loke nu vill slå på och av tv:n hela tiden på den stora lysande knappen i mitten!



Sen lite som vi inhandlat..



Nä nu slappa , sen äre ju träning ikväll som gäller! Cirkelträning pust, då man redan har träningsvärk!
Nåja de ska gå!

Hejs.

Man ska göra allt samtidigt.

11-09-14,

Ja så känner jag nu, vill hinna med ALLT. och får jag en ny idé till nånting så vill jag göra det på en gång! Håller ju på måla i Lokes rum, igår så ritade vi dit alla figurer som ska vara i rummet! blev jättebra men nu återstår ju det pilligaste arbetet, att fylla i dem! men de får vi ta nån dag framöver..

Nu sover Loke förmiddag och jag sitter här för ja vet knappt vart jag ska börja? Man vill då göra allt.

* Plugget skulle behöva sig en omgång, att kika igenom iaf det jag gjort ( men det tar jag ikväll )

* Dona på med armbanden, njae inte idag, vill hellre måla och dona..

* Städa borde göras men de får vi göra tillsammans alla tre nån dag!

* Handla på dollarstore ska jag göra!

Men det som är skönt med detta väder är att man kan göra sånna här inne saker utan att man missar nått väder eller så.

Loke är i farten nu, han drar sig upp mot allt han får tag i, klättrar på damsugaren, försöker krypa in i bil barnstolen då den står på golvet, han drar sig upp vid tvbänken ja överallt :) Duktig liten! Nu har han börjat förstå att när man ska flytta sig då man står så måste de små fötterna och benen hänga med också, så nu flyttar han dem åt sidorna! :) vingligt men de går hihi.

Näe ont i halsen har ja fått också, supertråkigt! vill inte bli sjuk, har ju kommit igång så bra med träningen!

Äsch nu ska ja göra nått iaf, försöka va effektiv då han sover.

HEJS



Tråkigt.

11-09-12,

Ja det är så himla tråkigt med detta väder alltså, hur länge har det inte regnat? man ids ju inte ens gå ut på en promenad med vagnen när det är såhär. blä! Det blir att vara inne hela tiden..

Nåja idag fick jag o Helen lite gjort med skolan iaf, då Loke sov ja! Annars gåre ju knappt. Han far som en vilding överallt och ska ställa sig upp mot allting han ser. då gäller det att vara med, annars faller han i golvet, han är inte så stadig på benen än. Men det tar sig, det går fort nu kring denna ålder.

Så man blir som mest trött o seg när detta väder är här!

Men ska försöka ta mig iväg på träningen ikväll iaf, det vore som skönt o röra på sig! Då man väl kan, annars så är ju Adam på träningar så de gäller att klaffa in det så man kommer sig iväg. Har ju inte joggat på en vecka nu, kör dem där passen istället, funkar bra det med. Är ju mer styrka i kroppen än kondition men all träning e ju bra eller hur?

Kul att ni gillar mitt projekt. kommer bli roligast att måla figurerna i hans rum! Har vi tur kanske vi ska göra det imorron kväll, ska bara få bilderna utskrivna på OH och sen ska vi låna hem en OH apparat! :) wooohoo!

En av figurerna vi ska ha! :)



Nu ska jag fortsätta göra ingenting tills mina grabbar vaknar!

Tråkdag känns de som. blähä.

Hejs.

Besviken.

11-09-11,

Ja nu är jag allt lite besviken på Zumban.. var inte som min härliga video jag hitta där man blir så sugen på att dansa Zumba, näe detta var segt och hon höll inte riktigt koll på vad hon själv skulle göra för rörelser. visst, vissa moves var svåra men de blev så mycket pausande och små korta steg o grejer.. så efteråt var man ju knappt svettig, tänkte till o med, "fan nu skulle man ha farit ut och sprungit pampas runt istället".. men då skulle ja hem och göra middag så det blev inte. Så ja besviken! Har hört att de verkligen beror på vilken instruktör man har, som gör det hela på olika sätt och olika roligt..

jag vill ju dansa såhär till den här musiken också!! :) ser de inte kul ut?? sånt härligt flyt i dansen!



Näe man kanske får ge de nån fler chans? får se!

Nu har jag målat med Adams syster i Lokes rum. lite himmel o så :) Himla trött jag är nu. så jag ska dyka ner
i sängen alldeles strax. kanske kan lägga in en liten tjuvkik på målningen. men är ju inte klar ännu så ni får inte se alltför mycket än! :)


Det är en del kvar ändå, det ska finjusteras med detaljer och så ska alla figurer målas dit och palmen som ni ser ska inte vara av blommigt tapet mönster utan såklart färg :P M.m.

Men nu sooooova! Gonatt.






Trött dag idag.

11-09-11,

Ja idag e vi sega. det blev sent igår, vi spelade spel med svärföräldrarna och så :) sen fick jag ett ryck på målarfronten så ja fyllde i de som behövdes vara 2 varv.. så nu äre klart! har himmeln kvar att måla sen kan man börja greja lite med vilka figurer som ska på plats! så kul.. :)

Vi fick sova förmiddag med våran lilla stjärna iaf, 2 timmar!! :)

Nu äre 3 timmar kvar till Zumban! ja längtar faktiskt. Jag kommer nog ha svårt o hänga med men man får göra det man kan, det härliga är ju om de är bra musik så är ju dansa kul hur som helst :)

Näe nu ska vi busa med lill trollet!

Hejs.

Göra lite nytta.

11-09-10,

Ska försöka göra lite nytta idag, dvs plugga. Tänkte fara ut till Heden så dem kan leka med Loke medans jag försöker läsa bort det jag ska! Vore skönt o ha det bortgjort.. Men kommer samtidigt bli svårt, man vill ju som helst leka och busa med lillhjärtat! Nåja får ta sig i kragen så ska det nog gå.

Pappan i huset kommer vara borta nästan hela dagen, de har match långt borta idag men till middag ses vi! Sen får vi se vad som händer ikväll, kanske lite spel med Lokes farmor o farfar?!

Nu ska ja packa iordning det vi ska ha, sen packa skolgrejerna också!

Längtar massor till imorron, Zumba på schemat! :)

Hejs.

Friday i'm inlove.

11-09-09,

Idag har vi busat o lekt och jag har även försökt plugga medans lillhjärtat sov, nog för att jag hade behövt sova med honom men måste ju få skola gjort nångång också. inte bara göra allt roligt. Så det fick bli så. När älsklingen kom hem for vi en sväng till storheden, han fyndade ett Playstation 3 och jag köpte lite till mitt pysslande, trådar o tenn osv. :) Sugen på göra fler armband nämligen! det är ju så fint!

Ett jag gjort tidigare.nu vill jag göra nya svarta armband med kanske turkost i? :)


Fått min skolbok idag, äntligen! skickade efter den 1 september och fick den nu, 9e. Skulle ta 2-5 dagar. nåja så brukar de juh vara! :) bra att den är här nu iaf.



Nu ska vi ha fredagsmys här hemma. se film o bara ta det lugnt!

Har såklart målat lite idag också :) kan inte dygnet ha fler timmar? vill så mycket.

Näe nu ska vi iaf se film! Igår såg vi en rätt bra film faktiskt, läskig och spännande. 

Den hette The collector.

En skuldsatt tjuv gör inbrott i ett hus för att få ihop pengar. Väl inne i huset upptäcker han att en psykotisk mördare valt ut samma hus och riggat det med dödliga fällor.



Men vi ska se nu Henrys crime.

Henry blir dömd för ett bankrån han inte begått. När han släpps från fängelset bestämmer han sig för att han lika gärna kan begå brottet...



Trevlig kväll.

Känslosamt.

11-09-08,

Livet är himla skört. Tänker på alla de barn och sambo/flickvänner som förlorat sina pappor/pojkvänner i flygplans katastrofen. fy tusan alltså. hittade en länk där de visas bilder från Stefan Livs bröllop och gud så lyckliga dem ser ut, och barnen deras. så himla söta! Det är så fruktansvärt att tänka att dem inte kommer se sin pappa nå mer... usch så ont det gör i hjärtat.. man förstår ju verkligen nu ännu mer sen man fått barn själv, vilken oerhört stark kärlek och känslor man har för det lilla livet.... Näe alla tankar till deras familj.

http://smallpigart.se/show/annastefan/

Man ska va rädd om det man har! Ta vara på stunderna tillsammans!


Älskade lillhjärta!

Bus.

11-09-08,

Imorse vaknade min plutt vid sex, åt mat och gormade lite en 45 min sen somnade han om till klockan 8. skönt! Tackar för varje lite stund till sovmorron!

Efter de har vi busat o tjoat här hemma, tills han sov förmiddag vid halv elva. då passade mamma på att måla, borde egentligen stå plugga men va fasen, måla e 49 gånger roligare just nu. vill dona på med hans rum juh :) Men jag ska plugga också, det är ett måste. ikväll tänkte jag läsa då han somnat. där med basta!

Efter lunch for vi iväg på Öppna förskolan, himla mysigt för honom och se nya leksaker och se andra bebisar! Sen hade de en sångstund och då lyssnade han ivrigt :) gulleplutten!

Helt slut när vi for därifrån o det tog inte länge innan han somnade hemma med pappa medans ja var o handlade.

Näe kanske man sku fara ut till heden en sväng efter middagen.. vi får se.

Haft en bra dag iaf! :)

Nu luktar vitlökskroketterna i ugnen gott och snart ska laxen stekas med Creme bonjour vitlök! GRYMT GOTT.

Hejs.

Sjusovarn.

11-09-07,

Idag har Loke bus sovit från 19.45-07.30 :) fast då åt han klockan fem litegrann! Himla länge tycker jag. Han brukar annars sova från åtta till sex, men nu fick vi lite sovmorron, det tackar jag för! Som tur var la jag mig inte allt för sent igår så jag e rätt utvilad idag. plus att man gjort kaffe på morron! :)

Nu ska vi busa vidare! Nyss ställde han sig upp igen på knäna mot ugnen och sen upp på fötterna.. shit, de kommer gå undan det här känns de som..

Men roooooligt :) tänk när han kan gå! stort :)

Tjingeling.

Framsteg.

11-09-06,

Mitt lilla charmtroll gör små framsteg hela tiden! Han brukar ju nu dra sig upp på knä då han får tag i nått som är i hans höjd, han e gode stark i armarna som drar sig upp sådär från liggandes på mage. Sen när han står på knäna så har jag hjälpt honom i nåra dar, att ställa sig på fötterna så han ser ännu mer o kommer högre upp. Så idag och igår en gång så gjorde han det själv, drog sig upp och ställde sig på fötterna.. Han är vääääldigt ostadig men man får vara med och hålla i honom såklart. Men det är kul och se hur glad han blir då han kommer upp mer och kan se sakerna ur nya perspektiv! :) Duktiga lillhjärta.

Nu sover han sött och jag e rätt seg. men ja tänkte måla lite i hans rum, har börjat lite smått men vette tusan om de blir bra men vi chansar. i värsta fall får man ju bara tapetsera över allting! Hur som helst så äre ju kul o måla! :)

sen ska ja försöka läsa lite skola. Haha mitt försök tidigare idag då Loke hade lagt sig blev sådär.. jag läste massa och skrev ner o var duktig, tills ja blev så trött så ja somna i soffan men kröp då ner med Loke istället.. så fick ja sova en stund ja med. haha. man e himla trött då man går upp så tidigt med busisen!

Ja, nog surrat om det. nu ska ja måla!



Hejs.

Godmorgon.

11-09-06,

Godmorgon på er!

Har ja nå träningsvärk idag? svar Ja! inte så farligt så jag inte kan gå eller sådär men det känns :) skönt! var längesen jag hade det nu! Så idag kan jag bara vila och ta det lugnt, för vi ska köra ett pass imorron igen, cirkelträning puuuh.. men nu e man igång och jag e glad för det! Ska nog köpa ett terminskort så man kan köra vilka dagar man vill o verkligen ta sig dit. Roligt med olika pass också som aldrig kan bli fullbokade.

Längtar redan till Zumban på söndag!



Idag vaknade jag av en Loke som satt upp i sin säng och pratade och luktade bajs haha. Så det var bara att gå upp på en gång, annars brukar jag försöka mysa lite med honom på morron men nu flög vi upp.

Har även borstat hans tänder för första gången! :) han var supernyfiken på tandborsten o fick borsta lite själv (tugga lite själv) :)



Nu ska vi mysa på och äta frukost, sen busa hela morron! Kanske man far en sväng på stan, får se vad som händer och fötter.

Hejs.

Fara på pass.

11-09-05,

Nu har min gamla barndomskompis dragit med mig på ett träningspass ikväll, får hoppas det går bra! Det skulle va aerobics ikväll.. Ska köra ett prova på pass så får vi se! Dem hade även Zumba som vi tänkte köra isåfall på söndagar! :) Så wish me luck!

Nyss ätit middag, nu ska ja slappa tills vi ska träna.

Hejs.

Ny vecka.

11-09-05,

Morning, ny vecka nya tag.

Idag var vi uppe tidigt igen, klockan sex! men då hade han sovit från kvart i åtta till sex utan att vakna eller behöva mat, mkt skönt.

Sovit lite förmiddag har vi båda gjort :)

Nu får vi se om Adam hinner hem innan jag o Helen ska iväg och kolla lite om vår C uppsats. Annars får Loke följa helt enkelt. Bus trollet mitt.

Nu vill han dra sig upp till allt han når, himla kul :) helst vill han stå, då ser an juh mest. Guuu snart kommer han säkert stå o hålla sig längs möbler, vi får se.. kul med nytt iaf o nya framsteg :)

Känner lite stress över skolan men man får försöka vara effektiv då man får tid!

Hejs.

Skön dag!

11-09-04,

Ja de har varit en skön söndag tycker jag! Sovit på morron och lekt o busat med Loke tok :) Sen efter lunch blev de juh Emils 1 års kalas.. Han var så söt så! Tuppkam, snygg skjorta och tuffa jeans. Tror fasen jag glömde ta ett kort på födelsedags barnet, :/ men här e några andra bilder därifrån iaf.

Loke var dyngtrött då vi kom dit så han fick sova en stund i bilbarnstolen.. de smälldes ballonger så man höll på få hjärtattack men Loke sov vidare, tills de hade smällts typ 5-6 ballonger, då vakna han haha. Men sen var han tjurig resten av tiden så de var bara att åka hem men vi hade ju hunnit fika och sett dem öppna presenter så de var ju bra!



Här e några andra bilder från helgen..

Hugo och Loke busar i heden, Mina 2 snyggingar (Loke med spikes haha), och
jag själv med min son! :)



Efter kalaset fick jag min soffa såld som jag hade haft på blocket!! Äntligen guuu så skönt! Så nu slipper vi köra den på tippen iaf. Sen tog jag mig en springrunda i regnet, grymt nice. Var helt förvånad över hur bra det gick och man kände sig lätt, inte alltid benen känns så!

Nu kanske jag ska måla lite och sen blire film!

Hoppas ni med haft en mysig söndag.

Söndag.

11-09-04,

Det är redan söndag och vi ska iväg på en timme till Emils 1 års kalas :) Får se hur länge Loke e tålig, men vi får ta me nå mellis till han!

Sen hem och ta det lugnt resten av dan.

Vi började se Hanna igår, en liten stund bara, jag var så trött haha så vi ser nog klart den ikväll :)

Hejs.

Filmer.

11-09-03,

Den där filmen jag såg, Rabbit Hole.. nja den var tragisk och hemsk men tyckte ändå den inte var så jättebra i sig.. men tragiskt såklart..men man fick ingen direkt känsla för barnet i sig genom att händelsen redan hade hänt och man slungades in i hur de var för föräldrarna och deras sörgande o det var inge kul och se i 1,5 timme. nej hujja.. men den tog i hjärtat såklart. fick lite hemska tankar som man fort ville bli av med, tur älsklingen kom hem sen och vi pratade om hur lyckliga vi är som har Loke. världens finaste.

Nu e vi iaf nyss hemkomna efter att ha sett Jägarna 2 på bio.. Min brorsa o hans tjej var också o såg den :) Riktigt lyxeri denna lördag. Min pappa var med Hugo i Heden och min mamma var med Loke här hos oss! Tusen tack!
Den var väldigt bra också, så den kan ja rekomendera.



Annars har vi haft en bra dag, jag o Loke har varit i Heden och busat med brorsans familj och ätit god Lasagne och jag hade gjort efterrätt. Gjorde egen Marianne glass och den vart jättegod :) (esas recept) :)
Men det blir nog nån spring runda efter den där hihi.

Nu ska vi inviga bastun, ska bli härligt! :) sen kanske ännu mer film?! Funderar på en läskig en .. vad hette den nu, Bereavement. men vet inte om vi vågar se.. får kolla efter en stund i filmen..



Eller så blir det denna film;



Nej bastu vare!!

Ciao.

Rabbit Hole.

11-09-02,

Nu ska jag sätta mig och se film själv. Adam är och ser fotboll hos Palo. Min underbara son sover redan så nu blire det mammamys helt själv. ska frossa godis och popcorn med vitlöksdipp haha! :)

Men ja tror denna film kommer vara jättehemsk och kommer säkert sluta med att jag sitter och bölar helt själv, buuhu, men som tur är kommer ju älsklingen hem sen o kan krama mig :)




Handling;

Vi möter Becca och Howie mitt i den uppslitande sorgen, åtta månader efter att deras fyraåriga son Danny omkommit i en bilolycka.

Howie klamrar sig fast vid alla minnen av sonen medan Becca tröttnar på all sorgknarkande gruppterapi, vägrar lyssna på sin mammas råd och blir ovän med familjens hund. Hon känner att hon måste sälja huset och skynda vidare.



Buhu!! nu ska ja kika.

Hejs.


Fredag.

11-09-02,

Ja idag äre Fredag och jag har ingen skola! Jag tänkte att ja o Loke kunde sova ut idag men hmm, han vaknade före tuppen.. han vaknade klockan sex! Usch det är tidigt :/ Men men, så äre! Inte så mkt o göra åt..

Bus o lek på morron, sen har vi tillsammans sovit förmiddag, sköönt!

Har nyss varit ute och sprungit, guu så jobbigt men nu kan ja med gott samvete mumsa på nått gott ikväll till film! Godis kanske? :) har kvar en påse ja köpte för hur länge sen som helst, men äter inte så mycket godis nu för tiden.. blir kanske 5-6 godisar sen äre bra. Det är skönt. Det blir mer popcorn i det här huset :)

Nu e ja dock trött, röd i nyllet o luktar inge gott. Det blir en dusch o sen busa vidare med Loke då han vaknat. Tror mina killar sover just nu hihi.

Han har varit superduktig idag Loke, dragit sig upp på knäna flera gånger mot lådor o sånt, det är kul när han lär sig nya saker! :)

 Hoppas ni har en mysig fredag kväll.

Btw så är våran bastu klar nu!!! :) så imorron ska vi inviga den!

Hejs.

Finaste av gåvor.

11-09-01,

♥ Nååå slog på vår låt vi hade på Lokes dop... så himla fin! ♥


Du somnar sött vid mammas bröst
Du finner lugn och ro
Och du ser världen är så stor
Du somnar sött vid mammas bröst
En ängel som du är
Och du är välkommen till oss


Vill ligga nära när du sover
Du är den finaste av gåvor
I dina ögon ser jag mig
Man blir glad
Av kärleken till dig


Du somnar sött vid mammas bröst
Du finner lugn och ro
Oh du ser världen är så stor
Du somnar sött vid mammas bröst
En ängel som du är
Oh du är välkommen till oss

Mitt liv har fått en helt ny mening
I detta kaos i en värld
Full av förnedring
Du sprider glädje i vårt hus
När du skiner upp som det gladaste av ljus


Du somnar sött vid mammas bröst
Du finner lugn och ro
Oh du ser världen är så stor
Du somnar sött vid mammas bröst
En ängel som du är
Oh du är välkommen till oss
Oh du e välkommen till oss





Du är så otroligt älskad av dina föräldrar så du anar inte..

Heldag.

11-09-01,

Ja guu, första september nu!

Idag har vi haft hel dag i skolan, mina föräldrar var så söta o kom o hämtade Loke hos oss, så slapp ja stressa iväg med honom på morron! Jag hade ställt klockan på 06.20 ifall nu Loke inte hade vaknat då, men så 06.15 vaknade han som en väckarklocka o tyckte vi skulle upp.. Så det var ju lite tajming.

Denna dag har varit mer eller mindre givande, vissa grejer var givande med inte andra. nåja så äre ibland.

nu är det igång iaf, och man vet vad man ska läsa o dona med, men ja behöver skaffa mig en kalender. har ju ingen koll annars. ska nog beställa en nu!

Loke är precis lagd för natten, hoppas han sover bra inatt så jag kan sova utan att behöva tänka att det är skola imorrn. nu har vi nästa skoldag den 21 september. egna arbeten o uppgifter att göra fram tills dess.

Näe har nog inte så mycket mer o säga. förutom att det var tråkigt att jag missade öppna förskolan idag, men vi får ta igen det nästa vecka :)

Och sen så har jag inte hunnit vara ut och springa nått denna vecka! känns inte bra, men det blir nog en runda imorron, ja MÅSTE.

Hejs.
 

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0