www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ny energi.

12-02-29,

Idag har varit en riktigt bra dag enligt mig. Jag har fått ladda massa ny energi och det behövdes verkligen. Jag for ut till Lisa så vi gick en lååång promenad på ca 1,5 timme med de små liven i vagnarna. så himla mysigt och skönt att bara strosa på i det härliga vädret och surra. nånting jag tycker är jättehärligt och just idag var det mycket välbehövligt för humör och sinne. 

Sen for vi hem och då fick jag en snilleblixt för jag kände ju hur underbart vädret var så jag fråga om min kära sambo var sugen på att åka och grilla korv nånstans och dricka varm oboy! :) det ville han så vi drog iväg. Det är ju svårt o veta hur det skulle gå med Loke i farten men det gick bara fint, man fick hålla han undan från elden bara. Sen kunde han sitta i vagnen vi hade med oss och äta korv. så söt där han satt och sträckte sig efter små korvbitar.

Så jag har fått samla energi idag :) Känner mig på ett bra humör! Tänk att det bara behövs att få komma sig ut och göra nånting så blir man genast på bättre humör.






Åh vad jag älskar svartvita bilder.. det är så fint!

Jag vill skriva ut bilder när jag ser några jag tycker mycket om men blir genast påmind om att min kära fotoskrivare inte fungerar längre. Det tar emot, jag måste få kunna skriva ut bilder. Måste fixa detta snarast.

Hoppas ni har haft en bra dag ni också.

Kram.

Inte som man tänkt sig.

12-02-29,

Igår kändes nog som värsta dagen någonsin. det gick inte alls som vi hade tänkt, var man för naiv och trodde det skulle gå bra? tydligen. var då det värsta mötet med handledarna någonsin. det kändes som att man ville fly fältet på en gång de öppnade munnen och sa deras första meningar.

nåja. antingen kan jag gräva ner mig över detta som det känns till o från, eller så försöker man vara stark och köra vidare. men styrkan har ju nästan tagit slut? men jag vill hitta den sista styrkan för att köra vidare. jag vet ju själv att det inte hjälper med att bara ge upp. men oj så många sånna tankar de fanns igår. bara fly nånstans långt bort och inte behöva tänka.

suck. just nu är det väldigt tungt, men får hitta en bra strategi så man kan hitta på roliga saker emellanåt med vänner och familj och hitta kraft via dem. annars kommer nog inte detta gå, om ja ska vara inlåst med endast tankar på skolan. nej det känner jag redan nu. då äre kört.

skit just nu.

Nervös.

12-02-28,

Ja nu börjar man bli riktigt nervös. Ska till skolan på en timme och höra domen.. Hoppas hoppas de går vägen och att det inte är alltför mycket ändringar som ska göras.. Nej nu ska jag slänga in lite bilder på lilltjoddas för dem som är intresserade :)

Idag sov han lite bättre iaf, blev inte att vakna kring fem utan 06.15.. så en timme längre iaf :P Men vi har en taktik vi ska göra om han börjar tjorva där vid fem igen.. så får vi hoppas det funkar. Är inte okej att gå upp fem halv sex, och sen så behöver ju små barn 12 timmars sömn! Så eftersom han lägger sig vid 7 så tycker jag det vore superbra om vi kunde gå upp 7 också :) Fast som sagt, ska inte klaga.. finns de som inte alls sover bra och Loke vaknar ju inte en enda gång under natten annars så, vi är himla nöjda som de är ändå men ja är ingen morgon människa, nej nej.

På morgon har jag klippt min son för 3e gången, hans hår växer fort :) Han ser allt lite större ut då han e klippt. Han fick se på lite Goliat medans jag klippte, funkade bra! Ibland undrade han såklart vad jag höll på med i håret :P




De nedre bilderna är från klippningen idag!

Nu sover han och jag ska snart iväg.

Solen skiner och det är nästan PLUS 2 grader!! Wohoooo Välkommen våren, kom nu för att stanna också!! Det droppar från taket och rasar snö, yey!

Hej.



För tidigt.

12-02-27,

Jag tyckte det var lagomt då Loke vaknade kring sju halv åtta men nu tycker jag inte det är lagomt längre.. alltså att han vaknar antingen 05.30 eller 06.00.. Tre dagar i rad har han nu gjort det. Man är INTE pigg och alert den tiden... håller tummarna att detta ska vända. Men han är ändå rätt söt då han far runt i sin lilla säng och mestadels ropar han efter pappa på morgon... Dadda, dadda, daaadaaa.. :) Men nu är pappa på jobbet och jag har en ledig dag med lillhjärtat :) woho. Idag är det dock minus 20 ute.

Vi får se vad denna dag har att erbjuda :)

Gomorron från oss, inte alltför pigg mamma idag.



Hejs.

Äntligen!

12-02-25,

Äntligen har vi skickat in C-uppsatsen nu, efter att ha suttit 7 timmar idag!! Usch och fy, var helt slut efter det, ont i huvudet och inge krafter alls. Det var då läge för att laga mat. Det blev idag potatisgratäng och baconlindad fläskfilé med vitlöksost inuti, goooooott som tusan :) Jag höll på äta ihjäl mig. Nu e jag proppmätt och glad över att ha söndagen FRI från plugg. Det ska bli obeskrivligt skönt efter dessa slitsamma veckor. Jag undrar just hur många timmar man har suttit med denna uppsats totalt?! Nej jag vågar då inte räkna på det, då kommer jag få en chock.

Det blir en skön hemmakväll i soffan, orkar inte med nå mer ändå. Ska bli skönt, en bra film och min sambo nära mig :) Myspys!

Nu ser jag ljuset i tunneln. På tisdag får vi domen.




Håll tummarna.

Fast nu ska jag släppa uppsatsen och njuta av tillvaron! Hoppas ni gör desamma :)



Fredag.

12-02-24,

Fredag idag och jag har njutit extra mycket idag på dan med Loke eftersom jag senare ska plugga. Vi har busat och lekt på golvet. Jag möblerade även om köksbordet och vips så fick vi mer golvyta, inte illa det inte. Tror det blir bra så, ska kolla med sambon :) Så har vi tvättat stolsöverdragen, och har dem svarta skinn nu framme ett tag. Nu ska jag ta och vila med min lilla son för att orka med plugget senare.

Svar på en fråga jag fick, när jag har studerat så har jag haft CSN även då jag var hemma med Loke, tog inge föräldradagar då alls förutom på sommaren Juni, Juli och Augusti. Sen eftersom skolan var klar nu i Januari och vi egentligen hade tänkt gå upp med uppsatsen där vid jul, så slutar CSN då. Jag har därför börjat ta föräldradagar igen från och med januari. Det var iofs för att jag ansökte om CSN lån fram till Januari. Är inte hundra på om man kan få CSN trots att studierna har slutat om man skulle ha kvar lite på C-uppsatsen. Är tveksam på att det går. Då får man nog ta föräldradagar.

Känns bra och ha tagit väldigt lite dagar iaf :) Så har vi många kvar, fast en hel de kommer ju gå åt nu fram till Augusti då han ska börja på Förskolan! Men det gör ju ingenting, vi har ju ändå kvar dagar efter det :)

Nu vila lite.

Trevlig fredag alla och Grattis min vän Lisa som fyller år idag!

Hejs.

Sista krafterna nu.

12-02-23,

Ja nu gäller det att klämma fram dem sista krafterna jag har till att fixa denna C-uppsats. Jag har inte mycket krafter kvar kan jag säga men det ska fasen också gå. Vi sitter varje kväll och helg, har jag inte pluggat så har jag jobbat helg. Jag hinner knappt se Adam, jag har tur som kan vara med Loke på dagarna iaf så jag inte missar ALL tid med honom. Men det är endast för att Helen jobbar på dagarna, vilket resulterar i plugg på kvällarna... det är inte så lätt de heller då man e trött efter dagen. men men nu kämpar jag så det ryker, vi ska klara detta!! Denna helg är sista helgen innan de ska bedömmas om vi är redo för att vara klara i MARS, annars blir det JUNI och jag vägrar det. nä fy fasen. då pluggar jag hellre hela nätterna i helgen för att va klar. så är det.

Så ni kan ju gissa hur min helg kommer se ut... SUCK.. inge familjemys överhuvudtaget. men de vänder väl snart. jag måste hålla ut! Haha, pepp till mig själv.. Detta är antagligen skittråkigt att höra om men var tvungen skriva av mig lite. Detta tar nå enormt på krafterna vill ja lova..

Nu sova, ögonen värker. Hejs.

Välkommen till världen.

12-02-23,

Imorse föddes en liten prinsessa på Karolinska sjukhuset. Viktoria och Daniel är nu föräldrar till en liten dotter! Man får så starka känslor då man hör någon som fått barn för man tänker tillbaka på hur det var då man själv var med om detta otroliga mirakel, då ens egen bebis föds. Helt magiskt! Så ett stort grattis till dem :)



Loke några minuter gammal ♥



Vi ska vandra hand i hand genom livet ♥

Lycka.

Gullungen.

12-02-21,

ibland kan han gå en på nerverna så man håller på bli tokig men oftast så gör han nå sött så man smälter inombords och så är allt glömt på en sekund.. det är sjukt hur det kan vända så fort. Kärleken är så stor till dig lille vän. Mammas hjärta.



Fettisdag idag.. så Ikväll blir det att äta en Semla då jag kommer hem från skolan..



Wish me luck med arbetet.

Hejs.

Ny vecka, sista veckan.

12-02-20,

Nu är det sista veckan med plugget, HOPPAS ja verkligen! 28 Februari ska det in och då vill jag vara klar så man slipper dona med det där nå mer. är obeskrivligt less faktiskt, blir inge kul då man måste sitta dag ut och dag in med samma rapport som man läst massor. huvva. näe nu vill jag ha det bortgjort. Senaste tiden har vi suttit varenda kväll o pluggat, min helg var inte direkt spännande heller.. Jobb och plugg blev det, träffade knappt Adam o Loke alls. Men de vänder väl snart?!

Imorron träffa handledarna i skolan o se vad vi saknar, då stannar vi kvar i luleå och pluggar i bibblo där. Så vi verkligen får gjort allting och om vi behöver nå böcker så sitter vi ju där så :)

Nåja.

Nått roligare är ju att idag har jag haft en härlig dag i solen ute med Loke. Tänkte att han behövde få frisk luft trots att han e lite småsjuk, han har hosta och är slemmig i halsen. Men frisk luft behöver man juh :) O denna dag var ju underbar, blev två promenader då Frida o Cornelia kom förbi och så gick vi med vagnarna! Supermysigt med sällskap :)

Laddade precis in bilder från mobilen :) Blir lätt att man tar kort med den nu också.





Min lilla älskling som blivit så stor! Så kul när han kan gå omrking ute med skorna och allting i snön, fast han faller ju då och då men då får man hjälpa han upp bara så knatar han på igen! superglad :) Vi gick en bit hand i hand tillsammans... :)

 Annars så lär han sig väldigt mycket hela tiden här hemma och han härmar det man gör och älskar att busa! Ikväll sa vi, ska vi gå och bada? Då säger han BA... BABA och går mot grinden vi har till källaren och ropar BA BA.. Han älskar att bada så han blir ivrig och vill ner direkt :)

Han är van nu och klättra upp i soffan och så lägger han sig där och chillar :) Gullungen. Men då man försöker lägga sig och chilla med honom så får han fart igen och kryper runt där! Han har även upptäckt knapparna man tänder lampor med på sladden och där trycker han så dem tänds och släcks.. hel nöjd när han trycker på dem! Loke tokis.

Nu blire soffmys med film.

Skönt!

Hejs.


Bra dag.

12-02-15,

Haft en mycket bra dag idag.. har varit iväg med Loke på Babysång på bibblan! Var himla kul, först var han lite avvaktande och satt klistrad i mitt knä men sen när de började sjungas och fick han liter mer fart :) så det ska vi säkerligen fara på fler gånger, han älskar ju musik och dansar ju varje dag här hemma till massor av låtar.
Min älskade lilla son.

Efter de sov han middag och sen hämtade vi upp Magda och for o köpte sushi!! Tror ni de var gott, eeeh joo :) Så det var riktigt lyckat det med! Kul o surra på här hemma :)

Har pluggat ikväll, och känner mig stressad men vi ska fan klara detta. så är det bara. Blir o fortsätta plugga varje kväll framöver förutom helgen då jag kommer att jobba. hmm inte helt passande eftersom vi säkert hade behövt plugga men men, Helen hade också saker att göra då så vi får hoppas det funkar ändå.

Nej trött som tusan är jag. så nu blir det bums isäng.. men tack för idag.

Hejs o Gonatt.

Alla hjärtans dag ♥

12-02-14,

Idag är det alla hjärtans dag och det ska vi fira litegrann såklart :) Jag är som ganska mitt emellan där vad jag tycker man ska fira och inte.. jag är mer en romantiker än inte så jag ser ju gärna fram emot att överaska varandra med något sött :) behöver inte vara något speciellt men bara att man tänkt på det iaf. Sen tycker jag inte det är livsviktigt att göra något just denna dag utan det är minst lika uppskattande om det skulle ske en dag då man kanske verkligen behöver det lite extra...

Imorse hade min sambo visat att han tänkt på mig och Loke och det var mycket gulligt det han gjort. Tänkt vad ett litet meddelande och söta detaljer till kan göra ♥

Nu väntar vi på att min älskling ska komma hem så han kan få en liten överaskning han med! Vi ska även lyxa till det och äta mat från Panelen! Åh tror ni jag längtar nått? JA! hihi. Vi ska njuta av familjemys idag. Hoppas ni med får en bra dag med era nära och kära.

Jag älskar er så, Adam o Loke! Ni är mitt allt ♥



Nu sprider sig en mindre god doft här i rummet... misstänker ett blöjbyte haha!

Tjao.

Fullt schema.

12-02-10,

Ja här har det varit fullt schema länge nu och de kommer nog fortsätta så.. Eftersom det nu är 2 veckor kvar tills C-uppsatsen ska vara klar så har vi jobbat järnet på den och kommer göra det framöver. vill verkligen bli klar nu, jag orkar inte med den där längre.. hua! Så de ska bli en befrielse när allt e klart.

Har även fått jobba några dagar igen på förskolan, vilket känns jättebra och kul.

Annars så är det fullt upp med Loke och hans tokerier! Han har börjat klättra nu, så nu kan han klättra upp i soffan men han har inte riktigt lärt sig hur man tar sig ner, så nu gäller det att visa honom att fötterna och rumpan ska först annars kan det gå illa. Han äter bra igen och är en riktig glad kille! :)

Jag har fått någon konstig huvudvärk som inte vill ge sig, sjukt jobbigt. Spränger i hela huvudet och imorse mådde jag illa och vart svettig av de onda. hua! Har fått rinexin så får vi se om de släpper, annars kan det vara ansträngning och att synen blivigt sämre igen?! återstår o se, just nu känns de lite bättre.

Ja så här rullar de på just nu!

Hejs. 

Dålig motivation.

12-02-06,

Ja på senaste har jag haft dålig motivation till att skriva och blogga. Har mycket funderingar kring detta och jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag fortsätta blogga eller skippa det en stund, eller ska jag sätta lås på bloggen så att bara mina närmaste kan läsa?! Har en del funderingar på det men vi får se hur jag gör. Har inte bestämt mig ännu...

Har knappt suttit vid datorn på senaste, jag har målat och donat hemma. Jag o Loke har lekt och sen har jag haft jobbhelg på det också. Är i så full gång med att inreda och greja, det är så kul. Har även hänt lite tråkigheter som gjort att jag inte haft lust och skriva nånting.

Just nu snöar det och är fortfarande kallt, brr.. längtar till våren nu, så man kan traska på med sin lilla son utomhus :)

Näe, nu ska jag göra annat, håller på måla köksluckor :)

Hejs.



Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0