www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sista krafterna nu.

12-02-23,

Ja nu gäller det att klämma fram dem sista krafterna jag har till att fixa denna C-uppsats. Jag har inte mycket krafter kvar kan jag säga men det ska fasen också gå. Vi sitter varje kväll och helg, har jag inte pluggat så har jag jobbat helg. Jag hinner knappt se Adam, jag har tur som kan vara med Loke på dagarna iaf så jag inte missar ALL tid med honom. Men det är endast för att Helen jobbar på dagarna, vilket resulterar i plugg på kvällarna... det är inte så lätt de heller då man e trött efter dagen. men men nu kämpar jag så det ryker, vi ska klara detta!! Denna helg är sista helgen innan de ska bedömmas om vi är redo för att vara klara i MARS, annars blir det JUNI och jag vägrar det. nä fy fasen. då pluggar jag hellre hela nätterna i helgen för att va klar. så är det.

Så ni kan ju gissa hur min helg kommer se ut... SUCK.. inge familjemys överhuvudtaget. men de vänder väl snart. jag måste hålla ut! Haha, pepp till mig själv.. Detta är antagligen skittråkigt att höra om men var tvungen skriva av mig lite. Detta tar nå enormt på krafterna vill ja lova..

Nu sova, ögonen värker. Hejs.

Kommentarer
Postat av: Sannah

Tycker du verkar jätteduktig! Funderar lite i samma banor som du med barn sista året. :-) hur fungera det nu? Är man berättigad till csn om uppsatsen tar till juni eller får man ta ut föräldradagar?

2012-02-23 @ 23:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!