www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Rycket hemma.

12-01-31,

Just det, idag är min lilla älskling 1 år och 1 månad gammal! :)

Jo idag har jag gjort ett litet ryck hemma, vill ju göra iordning massor och göra fint hemma! Har fått upp två tavlor i sovrummet, två tavlor i vardagsrummet, en ny gardinkappa i köket, gardiner till Lokes rum..
Jag har målat i Lokes rum massor och jag börjar se ljuset nu, har städat undan i hans rum och dammsugit.. Jag har målat svart i trappen till källaren där vi brukar ha ljus.. Jag har bytt badrumsmattor (tyckte inte blommorna passade och glömt ta bort dem från sommarn, ni ser.. inte hänt mycket här hemma på läääänge)... Men nu har jag ju ett nytt ryck och det är inte litet kan ja säga haha :)

Sen har jag sagt till Adam att snart ska vi måla köksluckorna vita! Åh de kommer bli fint. Mycket finare iaf. Sen har jag ett projekt att jag vill måla tv bänken vit. Då skulle den passa mycket bättre in i vardagsrummet.

Ja allt detta lyckades jag göra då Loke sov, både igår och idag...  tavlorna åkte upp då Loke var med och hjälpte till.. Skönt o kunna göra nått pyssel och doneri fast han e vaken!! Sen fick jag lite tid då Adam kommit hem också!

Det är så kuuuuuul :)

Bilder kommer en annan gång.

Nu ska jag slappa i soffan...

Btw, Är glad att några små ord kan göra så mkt inom en... Ibland behövs det inte mycket så blir man så glad.

Hejs.

Söndag.

12-01-29,

Idag är det söndag, vilodag/städdag/hitta på familjegrejer- dag?! Ja vi kör nog lite av varje idag!

Vi har städat på morgonen tillsammans med lilltrollet som springer bakom dammsugaren och ska hjälpa till :) Fast efter ett tag hjälpte han inte till så mkt utan drog ut sladden till dammsugaren och de var roligare :P Nu ska vi vila med Loke, för att sen orka oss iväg på lite familjemys. Vi ska iväg till Nordpoolen tänkte vi och bada, han älskar ju att bada och vi har bara varit där en gång då han var ca 7 månader gammal så vi får se om han gillar det lika mycket nu :) Kul o göra nå aktiviteter tillsammans hela familjen.

Sen efter det blir det middag på Kinarestaurangen tillsammans med min mamma och pappa, så det ska bli mysigt! Loke får nog äta sin middag där också :)

Jo just det, ska lägga in bilderna från igår, hade en jättetrevlig kväll. Mycket surr och skratt! Precis som det ska vara. Till förrätt hade jag gjort en räksoppa:



Hade börjat äta av den innan jag kom på att jag skulle fota ;)

Till huvudrätt blev det Oxfilé med pepparsås och jättegoda sallader till:



Mums var det!! :)

Till efterrätt blev det Blåbärskaka:



Supergod den med, botten var gjord på bulldeg :)

Nu äre vilodags.

Ha en trevlig söndag, det kommer vi ha!

Hejs.

Tjejmiddag.

12-01-28,

Strax ska jag iväg på tjejmiddag.. ska bli himla trevligt och särskilt spännande eftersom vi inte vet vad som bjuds. En ska ta med vin, en gör huvudrätten (den man är hos), den tredje gör efterrätt och den fjärde (jag) gör förrätt! :) Hoppas dem gillar det bara!

Kanske återkommer senare med bilder! Hoppas ni också har en trevlig lördagkväll :)

Hejs.

Fredag, känns bra.

12-01-27,

Fredag och helgen är här. Känns mycket bra! Få lite extra tid med familjen att mysa och göra saker på! Imorse tog jag mig samma promenad som igår, var så himla skönt ute, nu var det minus 4 bara. Sen kröp Loke omkring lite i snön, det tyckte han om! Han höll på doppa hela huvudet i snökarmen också men jag hann rädda honom :P

Åh jag vill så gärna lägga upp nått videoklipp också men jag tycker inte det är speciellt trevligt att man måste lägga upp videon på Youtube först, för att sedan ha den i bloggen.. nej det kommer inte att ske. Tyvärr.

Men bilder blir väl bra iaf?!

I helgen tror jag att jag ska försöka få klart Lokes rum faktiskt! Måla det sista och finslipa på det som finns, just nu luktar det massvis med färg där inne så det ska vädras ut ordentligt innan han ska leka där. Vill såklart till Ikea nu också eftersom jag vill hitta lite grejer till rummet. Men jag fick inte mycket mammapengar denna månad så det var mindre kul. Februari månad kommer bli destobättre.

Kommer bli svårt att bestämma sig för vad man ska ha i barnrummet, det finns ju så mkt fint!!

 







(bilder från google)

Vill ju ha allting! :)

Hejs.

Vinterlandskap.

12-01-26,

Morgonbus utomhus.




Härligt snöväder och lagomt kallt. Minus 7 tror ja det var.

Hejs.

Jobbkläder.

12-01-26,

Inser ju att då jag kommer jobba på förskolan så är det inge speciella arbetskläder vi har på oss utan det är sina egna kläder. Man kommer ju då vilja ha dels bekväma, genom att man böjer sig och far runt med barnen hela dagarna men samtidigt vill jag ju ha fina kläder. På det sättet vore det enklast med arbetskläder fast det vore ju tråkigt?! Nåja, jag inser iallafall att jag behöver handla sådana kläder. Det jag vill ha på mig är typ leggings och nån tunika som går lite nedanför rumpan, helt perfekt och skönt samtidigt. Ledigt och bekvämt. Jag måste inhandla sånna kläder nån dag, för jag har inte alltför mycket sånna kläder just nu och nu händer det ju att jag faktiskt får jobba på förskolan, vilket är helt underbart kul.

Här kommer några från Gina... ungefär sånna här kläder skulle man kunna ha, som ändå är fina och sköna!





Det finns säkert mycke liknande kläder på fler ställen, jag måste bara bli lite rik först, eller få pengar först o främst innan jag kan fundera på detta :)

Hejs.

Myseri hemma.

12-01-24,

Idag har vi struttat på här hemma och busat :) Rätt skönt det med! Han går omkring och bär på leksaker och donar, efter förmiddagsvilan ville han inte släppa snutten sin utan var med den ett tag då han lekte :)



Så vi har haft en mysig dag inne med mycket bus.



Loke innan klippning och efter..

Det finns lite kvar att klippa på honom så man ibland ser nå fjun sticka ut över öronen hihi men de ska fixas nästa gång vi badar, kanske imorron. Men han blev då mycket äldre av bara klippningen, ser det ut som iaf :)

Vår storkille.

Nu ska jag kika om det är nått bra på tv, och det är det juh men jag får inte se det idag för vi ska se det tillsammans imorron, Adam har träning.

Vi har börjat se Mot alla odds som är ett program där 10 personer med olika funktionsnedsättningar far ut på deras livs äventyr. Dem ska ta sig 150 mil genom Afrika och Uutmaningen består i att trots svårforcerad terräng, extrema väderförhållanden och faror i form av vilda djur, vätskebrist och utmattning, tillsammans nå det uppsatta målet. Alla ska med och ingen röstas ut. För att klara utmaningen måste deltagarna gemensamt övervinna både yttre hinder och sina egna begränsningar.



Spännande och mycket starkt gjort av dem, tänk vad man egentligen klarar av?

Hejs.

Glad.

12-01-23,

Ja första dagen man egentligen då är arbetslös eftersom vi tog examen i lördags så får jag jobba på den bästa förskolan som finns :) Grymt glad blev jag! Hoppas på mer jobb bara..

Tur att jag har sånt bra stöd från familj o släkt! :)

Är sjukt trött nu dock men vi har hela familjen tagit oss en skön bastu och Loke har fått bada balja. Han älskar att bada och han blir så ivrig när man ska klä av honom inför badet, han vill knappt ta av sig kläderna utan helst hoppa i på en gång, sötisen. sen kryper han dit med rumpan bar och klättrar i :) Lillhjärtat. Otroligt vad jag älskar dig.

Kort o gott, haft en toppendag!

Hejs.

Då var man tillbaka.

12-01-22,

Idag har varit en seg dag men jag har ändå inte varit såå trött som jag trodde ja skulle vara. Vi kom iofs hem i bra tid igår från banketten. var himla trevligt men saknade dock lite spex och sånt där som vi är vana från skolan.. men jag o Helen hittade på vårt eget spex och skrattade kvällen lång så det var himla kul ändå :) Var många härliga garv!

Tänk att nu kanske man inte träffar dem i klassen på lääänge.. eller vissa kanske aldrig? ja, alla ska ut i arbetslivet och så. men nog kommer man hålla kontakt med några iaf. det vill man.

Var hemma idag och myste med Loke o Adam och sen vare dags för mig att bege mig iväg och jobba... ja fast bara på ICA, är tillbaka där nu och kommer jobba varannan helg. Men det är det värt tror ja, dels få komma ut lite och träffa folk och få betalt! Skönt att det är härliga arbetskamrater man jobbar med också, det gör det mycket lättare :) Är helnöjd nu att man INTE tar nå mer studielån utan tjänar mina EGNA pengar iform av mamma penning och kvantums helgjobb! Sen om man kan jobba inom förskolan nån dag här och var hade inte heller varit dumt, vi får se vad framtiden utvisar.

Är då glad att Adam o Loke fått lite egentid i helgen och det uppskattades även av Adam, han sa det innan lördagen att han ser framemot att jag ska åka iväg.. vaa`? säger jag då, schysst... Han ba, näe men då får jag egentid med Loke och kan dona på bara jag o honom :) Och ja är så fruktansvärt glad över att han känner så och VILL ha egentid och bara vara grabbarna tillsammans! Älskar er så.

Vilken underbar familj man har! Är otroligt tacksam..



Nu väntar sängen, gonatt.

Examen.

12-01-20,

Imorron är det dags för Examen av min utbildning, då har man läst 3,5 år av utbildningen Lärare, Förskollärare. Det känns faktiskt himla skönt att vara klar, jag var väldigt skolless där i slutet, men det är ju inte så konstigt eftersom man pluggat sista året med en liten son hemma. Tänk att det gick ändå, det trodde jag inte från början men jag sa till mig själv, jag testar så ser vi, går det bra så kör jag på... går det inte så äre ju bara att pausa och köra vidare sen! Men de gick och det är jag väldigt glad och stolt över! Så kan jag gå ut med mina klasskompisar imorron :) Vi kommer att ha en ceremoni i aulan på morgonen där vi får ett diplom och en nål. sen efter det ska vi byta om och göra iordning oss i Idas lgh, för sen är det bankett middag på skolans Stuk som det heter..

Jag tror det kommer bli jättekul, önskar bara man var friskare... har bihåleinflammation och är förkyld så det var mindre kul men fick dunderkur av Helen idag så det släppte litegrann faktiskt.. hoppas de är bättre imorron!

Nu äre bara att göra klart sista på C-uppsatsen så är man färdig sen! Wiho!

Allting går, bara man vill det nog mycket!

Kram

Sjukstuga här hemma.

12-01-19,

Ja här snoras det massvis, Adam var först förkyld och rosslig sen blev Loke det och började snora så man fick torka honom vid näsan hela tiden stackarn och han sov dåligt. Men han blev rätt snabbt bättre, iallafall sov bättre vilket är superskönt. Har inte heller snorat lika mycket men är rosslig... sen fick jag allt snoreri så jag får snyta mig typ hela tiden för det bara rinner, uuuusch.. är sjukt öm under näsan nu trots lambi näsdukar haha. Nåja det går nog över snart, jag vill bara att de ska gå över till lördag.

Då har jag examen!! Vi ska vara i Aulan på skolan och få diplom och en Ltu (luleå tekniska universitet) - nål... och mina päron ska med och Adam. Loke får vara med farmor och farfar för det är precis under hans sov tid så det blir lika bra, sen tror jag inte han tycker det är så kul att sitta still i en aula! :) sen på kvällen har vi bankettmiddag, tre rätters med underhållning och spex. Klart jag vill bli frisk och känna mig bättre då... kom igen kroppen, kämpa! :) Men som de känns nu är jag inte alls sugen på nånting.. hoppas de ändras.

Nu ska jag testa lite klänningar, inte bestämt vad jag ska ha ännu.

Tänk att man nu e klar och egentligen så blir jag ju arbetslös redan på måndag eftersom skolan e slut (har dock c-uppsatsen kvar till slutet av feb) ,men ändå läskigt, och roligt på samma gång.

Vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa helt enkelt. Har ju mina drömmar, så vi får se om dem slår in ;)

Har även klippt lilla Loke idag och igår, blev rätt bra, får lägga in bild sen, har ingen nu. Men svårt var det för han satt ju inte direkt still :) Men han såg genast större och äldre ut när frillan kom på plats :)

Nu dona sen sova, imorron ska vi till skolan en sväng.

Hejs.

Tisdag.

12-01-17,

Idag mår lillskruttis bättre vilket känns mycket skönt!

Det är minus 12 grader och de småsnöar lite. Det kanske blir att vi far o handlar lite, vi får se. Annars donar vi på här hemma istället. Ikväll kanske det blir att plugga. Vill bli klar med skolan snart. Det är nått jag längtar till. Tills man kan släppa det ur tankarna HELT.

Näpp, nu bus time!

Grattis Mia föresten på din födelsedag :)

Hejs.

Nu går jag!

12-01-16,

Ja nu är det full fart här hemma, nu går Loke omkring helt o hållet. Ja nu kan man säga att han går! :) Det ska antecknas såklart. Det gick väldigt fort där efter han fyllde ett år, då gick han bara några steg, sen tog han dem där 12-13 stegen för nån vecka sen och sen poff, så gick han hela tiden! :)

Min älskade duktiga son, tänk vad du har lärt dig på ett år.

Vi myser inne idag med, då Loke blivit lite snorig igen så natten var inge vidare bra, han vaknade massor av gånger och låg vaken länge. skönt dock att han inte skrek då han var vaken utan han låg och surra och gormade. men ändå, själv håller man ju sig vaken då.. och gav välling men nja, de var en hopplös natt. Ska verkligen sova middag med honom idag..



Rutiner
Det har gått väldigt bra med att endast sova en gång per dag iaf. Första dagen vi skulle vänja av honom att sova två gånger så la vi honom kring 19 och då vaknade han vid 22 och trodde väl de var hans eftermiddagslur.. så vi fick göra om proceduren att lägga honom, gav lite gröt och sen i säng igen och då somna han.. sen dagarna sen dess har gått utmärkt. Han var nog redo för det så :)

Det där med maten har varit lite krångligt på senaste men nu går det bättre. Man kan inte tro att de ska äta på en speciell tid längre, iaf inte helt och hållet. Han vill inte äta lunch kring elva nå mer utan han får sova förmiddagsluren först och sen äta..  För han är väl fortfarande mätt efter frukosten..

Men det är ju ingen fara, bara göra så, huvudsaken han får i sig mat. Vi ger han nu all möjlig mat så han får testa, igår åt han lite korv o potatis. Idag får vi se vad det blir. Men han gillar då mest smörgåsrån med leverpastej på, de e gött ;)

Nu ska vi busa vidare!

Söndag.

12-01-15,

Söndags doneriet är gjort.. det blev att vi städade ut julen idag, det var på tiden och det var faktiskt himla skönt. Först ville jag ju ha kvar allting men när det var borta så blev det så mycket ljusare o finare hemma så det kändes bra. Vitt o svart är fräscht :)

Sen har jag strykit gardiner och dammtorkat.

Har inte klippt min lilla prins ännu men det är ett måste nu, han har blivit så långhårig. Men ska ta det då vi badar nästa gång, typ imorrn :) Wish me luck.. är nog inte de lättaste.

Annars har vi haft en lugn och skön innedag då det var minus 20 grader ute.

Vi har diggat barnlåtar och jag älskar ju Moraträsk från de vi var små! Dem e grymma :) Sa jag föresten att jag fick två skivor av Adam i julklapp? Jag blev supernöjd, nästan så tårarna kom haha, jo men det är sant :)
Hittade en låt då jag sökte på Moraträsk - vi ska gå på zoo... denna låt, var himla kul den med! Så den diggade vi litegrann och Loke dansade, hihi.. Sån nivå är det här hemma rätt ofta ;) Det är tur man har barnasinnet kvar eller hur?





Bra va? ;)

Nu blire läggdags för Loketok, sen slappa vidare i soffan!

Hejs.

Fredag.

12-01-13,

Fredag den 13e, får hoppas ingenting olyckligt händer!

Ska iaf bli väldigt skönt med helg, familjen tillsammans igen. Adam har jobbat väldigt länge denna vecka. Jag sitter och funderar på hur länge lillsnoddas ska sova.. han har sovit 2 timmar nu, han var skit trött då vi åt lunch, han höll på somna i stolen haha :) så han behövde nog det. men han ska få en skvätt mat till då han vaknar.

Näe nu ska jag kila..

Ska hålla tummarna litegrann också.

Hejs, Trevlig helg.

Inser.

12-01-12,

Jag insåg i morse hur skönt det är att inte gå skola igen, för imorse var det stress på morgon! Upp med Loke, försöka få i han nå mat, han e hopplös nu för tiden med maten, förstår inte varför och det kan bli väldigt enerverande.. sen stressa ut till Heden för att lämna honom där och sen iväg på skolan.. var på skolan hela dagen och lyssnade på opponeringar (en person som kommenterar en annan persons C-uppsats, bra dålig kritik).. 3 sånna seminarier har ja lyssna på och tagit med tips för när vi själva ska göra det i Mars... men iaf.. så skönt att man inte behöver in dit nå mer... huaaa!  Aldrig mer skola med barn, nej usch... Inte nu när det är sån fart på Loke heller, de går ju inte... Så det inser ja lätt nu! Men gick ju bra när han var liten o låg still..

Blev lite less nu, trött ont i huvudet och lite annat... inge kul och känna stress, ångest och börja grubbla på massa saker. nej då äre bara o gråta en skvätt så kanske det känns bättre sen.. vem vet...


Hej o Gonatt.

Måla o pyssla.

12-01-10,

Det är så himla roligt.. bland det bästa jag vet, och fota såklart :) Så fort vi lagt Loke för kvällen så funderar jag vad jag ska pyssla med.. Fast det är så himla mycket man vill göra då han somnat så man hinner ju inte alltid med. Tvätta, städa, plocka undan, se tv och slappa, pyssla, måla, se film, ja you name it. Men oftast brukar ja pyssla lite och sen slappa!

Har inte alltför mycket kvar i Lokes rum nu, många finjusteringar är ju kvar men inte många figurer.. På begäran fotade jag idag de jag målade, så här kommer det, är inte klart men påbörjat..


Pumba, Timon och Simba springer längs garderoberna :)
Timon är inte målad ännu, den är mellan de två..

Jag pysslade även ihop några små söta Ugglor, gillar verkligen ugglor numera, finns så mkt sött med just Ugglor.. Tyckte dem blev rätt söta, va tycker ni?! :) Ska göra några till framöver och någon större.




Nu sängen! Gonatt


Snosat bebis.

12-01-10,

Idag har ja snosat minibebis minsann! :) Min vän Frida har fått barn för 1,5 månad sen och nu har vi kunnat träffa dem först, genom att Loke varit snorig så vill man ju inte smitta lille flickan! Cornelia ska hon heta, himla fint namn! Åh hon var så söt och goo, och alla dessa små ljud bebisarna gör när de är så små, gossigt värre. Då minns man tillbaka på när Loke var så liten, oj oj det har gått fort. Bara ett år gammal och sån stor skillnad på de små liven, han for runt som en virvelvind och ställde sig vid soffan , försökte ta våra kaffekoppar, ner igen, runt på golvet, stod och släppte taget och gick några steg osv.. Han var nyfiken på Cornelia och ville röra men han är ju inte så försiktig i hans rörelser nu så han fick bara titta och inte röra :) han hade säkert nypt henne eller nått annars hihi tokisen.

Det blir kul då hon blir större så kan dem leka mer tillsammans också :)

Men vi konstaterade en sak iaf, att man hade då inte pallat med att ha två barn själv som är i dem här åldrarna, en på 1 år och den andra på 1 månad.. det går ju rent logiskt och vissa har ju så... men oj nej, jag skulle inte palla det. Jaga den stora medans den lilla vill äta bröst. oooo nej. haha. Det får dröja några år innan syskon kommer. Inte två blöjbarn tack.

Loke gick från vardagsrumsbordet in till halva rummet utan att sätta sig ner på rumpan, superduktig. och samtidigt han gick där och vingla så flåsade han, haha det var jobbit o hålla balansen! Vi höll oss för skratt för att inte skrämma honom :)

Nu ska ja måla igen. kuligt.

Hejs.

1års sprutor.

12-01-09,

Idag var det dags för Lokes 1 års sprutor men jag hade helst inte velat fara ut alls idag.. varit minus 20 grader, men vi tog oss iväg och jag fick hålla honom i knät då han fick sprutorna, en i varje ben.. huaa! Till o med jag var nervös för hans skull. Stackars liten. Han grät inte då dem stack men då dem sprutade in vaccinet så började han toktjuta.. hua! Fort upp i mammas famn och tröstas, de gick rätt snabbt över som tur var. Han har inte reagerat så mkt på dem förut så hoppas han slipper det idag med. Sen har brorsan och Hugo varit här en sväng innan dem for tillbaka till Luleå. Trevligt med sällskap :)

Sen blev de veckohandling hela familjen tillsammans..

Har varit och tränat ikväll också, mkt skönt o vara igång igen, de var på tiden. usch vad man ligger efter igen och det var jobbigt men kul med nya låtar och nya rörelser för denna termin :)

Näe nu sängen! Gonatt.

Helgen e nu slut.

12-01-08,

Ja helgen gick fort som attan men det var skönt att det blev en lång helg tillsammans med familjen. På lördagen var jag förvirrad och trodde de var söndag hela tiden så det var skönt med en extra dag. Idag har vi låtit Loke måla med fingerfärg, han var så söt med de kladdiga fingrarna! :) sen tog jag även ett hand- och fot avtryck från lillhjärtat nu då han är 1år! :) Har ju sen han var 1 månad så kan man jämföra :) Kul o ha kvar också! Våran storkille. Samtidigt som vi kladda så vill man ju fota också. Det är ett dilemma ibland, att jag vill samtidigt fota ALLTING och även filma, så jag glömmer att filma och fotar istället, samtidigt som man ska vara med i stunden med gubben.. ja de blev några kort iaf, ni kan få kika på ett.



Sen for vi på middag i Heden med hela gänget, himla kul. Jag for mest kring golven och busa med Loke o Hugo, dem var så söta tillsammans. Full fart.. och även där gick Loke till Mormor 10 steg utan att hålla i sig. Vår duktiga son som snart kommer gå omkring här hemma. shit pomfritt.



Nu har ja målat lite i hans rum, 2 små bin blev det. Har några figurer kvar nu men inte många. Snart klar, ska bli skönt och få in alla hans leksaker i ett rum så man slipper ha dem ÖVERALLT.

Nej nu sängen. Har haft en jättebra helg..

Var rädd om varandra och lev idag! Som uttrycket vi har på väggen i huset.

Dröm om morgondagen

Minns gårdagen

Lev idag

Gonatt.

Mys.

12-01-07,

Vi hade en trevlig 5 årsdag tillsammans med middag på Far East och sen massa film hemma! supermys, vi såg film med hög volym :) sen fick vi ju sova ut på morron, vi sov till halv tio! rena lyxet :) haha. Men de var ju konstigt utan Loke hemma, han saknades såklart. Han är ju annars i fokus hela tiden så de var tomt. Men sen hämta jag han i Heden..

sen när vi kom hem till oss så tog vi en tur med pulkan och det verkade han gilla :) sötplutten. vi tog en sväng förbi Farmor o Farfar och dem ville att vi skulle komma in så vi var där till middagen. sen har vi lekt allihopa bara o myst!

Det finns inget bättre än att hitta på saker med min familj! Oj vad jag älskar er, mina killar.

Har även diggat Moraträsk idag och Loke har dansat :)

Hejs.

Långhelg.

12-01-05,

Det blir en lite längre helg tillsammans för oss här hemma i och med att det är en röd dag imorron :) Och imorron är det min och älsklingens 5 års dag!! :) Vi kommer att mysa på ordentligt med middag ute och bio osv, eller kanske hyra film. vi får se. Loke ska få vara med mormor och morfar från middagen och sen sova hos dem! Det kommer kännas jättekonstigt igen, andra gången han sover borta från oss.. men de kommer gå bra. Han sover ju så pass bra så det är inga problem, mest konstigt för en själv. Men det kommer bli skönt att kunna se film med HÖG volym och sen sova ut på morron ordentligt! Så imorron kommer bli en mysdag. Förhoppsningsvis hinner vi med att träffa Jossan o Dylan också på förmiddagen, tror Loke är klar med sitt snoreri också! :) Ska höra med dem!

Har målat i Lokes rum lite också, det är lite kvar men nån gång så.. sen måste jag ju till Ikea för o kika på möbler och hyllplan o sånt! :)

Näe nu ska vi se nån film.

Kram. 

Stapplandes.

12-01-03,

Ååååh min lilla älskling har stapplat omkring mot mig idag.. När han stod vid tv bänken så ville jag han skulle komma mot mig och han tittade och sen släppte taget och gick 12 steg sammanlagt :) jag hann räkna dem små fotstegen.. så jag vart glad och sprang ut till Adam som var o skottade.. han trodde mig knappt :P Loke har ju gått mellan saker och stolar och sånt tidigare men då endast 3-4 steg, vilket också är stort såklart men nu när det blev så många på rad, wiiii... Så gick vi in igen och jag ställde honom på samma ställe och då gick han 12 steg igen!! :) När väl Adam kom in så ville jag ju visa vad lillgubben kunde men han var inte riktigt med på noterna först, vi hade filmkameran redo och sen rätt vad det var, gick han igen... 13 steg :) whiioooo,  Så nu fick han också se! Vår stora kille... tänk vad dem kan lära sig på bara 1 år, från att va miniliten o ligga helt still, till att surra, skratta och snart gå omkring! Ja det är stort... Min älskade son! Kärleken är oändlig!

Hann inte ta någon bild då vi filmade istället men ni får en annan bild då han står i luften utan att hålla i sig :)





och en där han chillar på golvet :)

Annars idag så har jag pluggat med Helen, har gått bra det med, så de var skönt. Dock mindre kul med all snö som kommit, plog vallen som blev imorse var en meter hög! hur skulle ja komma ut med bilen? ja bara skotta. usch usch. men jag tog mig ut tillslut.

nu ska jag slappa då Loke sover! Ha en bra dag alla.

Kram / Glad stolt mamma


Nu har vi en 1åring.

12-01-02,

Oj vad konstigt det var att skriva datumet :) tar ett tag att vänja sig.

Ja, nu har vi en 1åring här hemma, lilla storkillen våran! :) Vi hade en jättemysig födelsedag för honom. Vi sjöng och myste på morron, sen på dan kom min familj o firade honom och senare kom Adams familj. Han fick massa roliga leksaker så nu har han att leka ett bra tag framöver :) Han var så söt då han satt i stolen och öppnade paket, han rev i pappret och när det kom något mjukt paket som han hade öppnat slängde han det direkt i golvet, och de hårda paketen började han leka med... haha han vill väl inte ha nå kläder heller, han vill ju ha roliga leksaker haha! :P



Han fick vara en liten tuffing på sin födelsedag med skjorta o slips o frillan ;)

Sen fick han smaka tårta, såg ut som att han gillade det! Han stoppa även handen i tårtan o kladda lite. Sen när vi la Loke kring sju halv åtta så var vi i full gång med att laga nyårsmaten. Oxfilé och potatisgratäng med pepparsås och efterrätt Vitchokladmousse med jordgubbssås. Det var riktigt lyckat allting och gott. Vi åt tillsammans med mina föräldrar och Adams föräldrar och firande in det nya året. Det var riktigt mysigt och lugnt o skönt, som sagt.. skönt o slippa festandet ;) Vi skålade in tolvslaget och sen strax efter ett nångång så kröp vi ner. Jag tror det nya året kommer bli bra, nya äventyr väntar ju med Loke och allt som hör till är ju spännande och vara med om, sen kommer de även bli någon resa och så, vi får se men de kommer bli ett bra år detta med.

Näe han födelsedag blev lyckad. Min lilla älskling som nu är en ettåring. Älskade du.




Älskade lilla familj.

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0