www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fullt upp kan man lugnt säga.

12-05-30,

Ja här är det full rulle hela dagarna. Aktivera Loke med roliga saker hela dagarna och när han sover försöker jag göra nån nytta här hemma, oftast iaf. Ibland sover jag med honom då jag e så himla trött eftersom han vaknar klockan sex på morron. Huuuuua..Tänk när han sov till åtta, nio.. Det var tider det :P

Sen om kvällarna så har jag donat på i trädgården, fixat mera gräs på de plättar som varit jordiga då vi tog bort träden där tidigare. så nu hoppas vi de kommer mera fint gräs :) Sen rensat landet. Ska sätta frön där snart, kanske imorron?



Loke hjälpte mamma rensa lite av landet igår :) Tills han fick jord i munnen och var helt brun!

Idag på dan har jag o Magda varit och handlat SUSHI! gud så gott, som vanligt :) Sen har vi pysslat. Hon har pysslat med prismor o häng smycken och jag har målat på en grej som jag senare kommer sätta på väggen, ja om den nu blir bra dvs :) men rätt kul att testa nått nytt pyssel också. Lite less på scrapbooking faktiskt. just nu iaf.



Och ikväll har jag hunnit med att måla ett grundvarv med vit färg på vår kommande grind vi ska ha här ute, just när man kommer in vid bron så inte Loke springer ut i vägen för det kör ju ändå en del bilar där och missar man att kolla honom en sekund så kan det hända otäcka grejer. Så sätter hellre en liten grind så kan vi slappna av mer i sommar också :) Skönt för oss alla.



Tänk vad allt blir mycket snyggare när det är VITT :)

Nu ska jag andas och slappa i soffan!!

Hejs.

Underbara helg!

12-05-27,

Ja det har varit en underbar helg trots jobb för min del på Ica. Jag verkligen älskar då vi tillsammans, vår lilla familj, kan hitta på saker och vara ute och leka, hälsa på mormor och morfar, farmor och farfar och när man ser hur glad sin lilla son är i dem! Lycka!

Lördagen jobbade jag 10,5 timmar på ica, for direkt till Lokes farmor o farfar där dem hade grillat och hade en tallrik färdig till mig om jag hade vela ha, och såklart jag ville :) Där mös vi på ett tag och sen for vi hem så jag hann ju pussa Loke gonatt iaf innan han somnade. Sen såg vi melodifestivalen, har inte sett dem där andra deltävlingarna men brukar alltid se finalen iaf. Mycket skit låtar kan jag säga. Men Sverige vann i år och det tyckte jag var riktigt bra gjort! Grym låt också av Loreen! :)

Söndagen bestod av en utedag i Heden med hela gänget samlade, min familj, Richards familj och mina föräldrar, lillebror och farmor Britt. Så härligt det har varit idag, 25 grader i skuggan, riktigt utomlandsvärme. Loke och Hugo sprang runt i bara tshirt där ett tag på gräsmattan och luftade små rumporna, skit söta :)
Min mamma fyllde även år idag, på morsdag. Så henne firade vi dubbelt! :)



Loke och Hugo vattnar blommorna :)





Klippa lite gräs behövdes :)

Själv fick jag en bukett rosor av Loke på morron ;) Underbart!



Min kära vän Marre fyller ju även år idag men du svarar inte gumman, ska testa snart igen! :) Grattis till dig med, synd att du inte bor närmare!!! Puss o kram.

Nu e jag trött, inte sovit så mycket inatt.

Hoppas det blir varmt i veckan.

Gonatt.

Vårruset!

12-05-25,

Idag har det varit strålande väder igen och kring 20 grader, så grymt nice. Jag o Loke har varit och lekt i lekparken och han älskar det. Han tycker jättemycket om att vara ute, så kul att se. Så de kommer bli en bra sommar och att kunna vara ute massvis!

Var inte alls taggad på att springa Vårruset tidigare idag, hade tänkt tanken att skita i det också, för sen i morse har jag haft ont på vänster sida i ryggen, känns som nån nerv eller muskel som är i kläm, superjobbigt. Har inte gått över än men men, tog mig till vårruset iaf och sprang! :) Var fyra startled. De som springer under 30 minuter skulle stå längst fram, haha nej där kan man ju inte stå. Nästa var Jogga och de var dem som visste man orkade jogga 5 km, sen vare Strosa och då var de blanda gå och jogga och sen sista ledet var att gå.

Jag tog mod vid mig och ställde mig vid Jogga och orkade faktiskt jogga hela vägen :) Är superimponerad av mig själv, tänk vad man orkar om man bara blir lite pushad och peppad. Jag sprang 5 km på 32 min. Så det var nästan så att jag hade kunnat klasificera mig till de första ledet till o med. wooohoo.. :)



3400 kvinnor sprang vårruset ikväll. Den som var snabbast och vann sprang på 17 min. Hujja!

Så nu vet jag ju att jag klarar av mer än jag tror själv, så nu när jag ska springa själv så ska jag ha de i åtanken åtminstone och inte sluta då jag tycker det är lite tungt bara! Pepp till mig själv :)

Nä det var himla kul, efter det satt vi och åt picknick, bröd, lax, potatissallad, juice, banan m.m. Gott.

Sen bar de hemmåt, nu e jag gode trött o kommer sova gott. Imorron väntar jobb tidigt.

Hejs.

Lovley väder.

12-05-24,

Gud så härligt med detta väder! Man blir så glad :) Vakna upp till strålande sol! Man behöver inte mycket kläder och man känner att sommaren är snart här!

Idag är det även Förskolans dag, men är glad att jag e hemma med min älskling ännu och men nästa år kan vi fira förskolans dag då han går där! Det är många som gör något extra kul då på förskolan under denna dag.

Men tänk så underbart vi ska ha det i sommar, mammaledig med Loke heeeeeeeela sommaren lång! Jag ska njuta av varenda dag med min älskling för sen kommer ju tiden då han ska börja förskolan... *klump i magen*



En liten snygging med mamma på promenad :)




Kratta måste man ju göra och kika på blommorna! :)

Hoppas ni också njuter av dagen!

Senare blir det att inhandla lite mer grejer till gården, får visa senare!

I´m happy today :)

Hejs.

Jobbdag.

12-05-22,

Idag har jag haft en lång jobb dag på BC. Himla kul som vanligt :) Kan ju säga att det är rätt skönt att vara med de större barnen nu då man annars e hemma med Loke :) Lite omväxling iaf. Men har saknat gubben idag, massor. Men jobbet gick bra. Var så härligt väder och det var skönt att vara ute på eftermiddagen med barnen.

Var helt slut då jag kom hem, blir o sova i tid ikväll. Har varit ut en stund på gården o krattat ihop löv o grejer, måste köpa lite mer gräsfrön till våra fläckar som är från stubbarna vi hade kapat ner förra sommaren. Sen måste jag även köpa blommor att sätta i våra blomlådor också. Blir så somrigt och fint :)

Och undra vad man ska plantera i landet i år? Blir nog inte så mycket men sallad, morötter och nå mer iaf!

Nu ska jag krypa ner, har sett liten snabbrepris av lilla prinsessan Estelles dop, så söt hon var. Tänker tillbaka då vi döpte Loke. shit vad tiden har gått fort sen dess. Det var den 8 Maj så nu är det mer än ett år sedan vi döpte honom!! Vår lilla älskling har blivit så stor.

Gonatt.

Ny vecka.

12-05-21,

Ny vecka, nya tag! Men idag har jag känt mig så himla trött hela dagen, usch inge kul. Ingen ork alls känns det som, har iofs inte sovit nå länge alls inatt. Och Loke vaknade 06.10 jippi. Det är sjukt tidigt för mig. Hujja!

Har iallafall varit till Sunderby sjukhus idag, skönt att köra dit och faktiskt må bra och inte behöva in på nån akutmottagning! Skulle göra röntgen för att se så det inte nu finns nå mer stenar eftersom jag fått ut den jag skulle få ut. Har även skickat iväg den till analys. Bye bye stenen. Skulle egentligen vilja ha kvar den, bara för att, som en souvenir men äsch det sprollar juh :) Vem vill minnas det där onda fanskapet haha.

Nu sitter jag här och har ont i ryggen o är sjukt trött. Massa borden och måsten känner jag att det finns, men jag orkar inte. Ska kanske skriva en lista på alla måsten jag känner så jag får dem ur mig iaf och så kan man stryka där eftersom dem blir gjorda. Usch måsten stressar mig, fy.

Imorgon ska jag jobba på BarnCompaniet igen, ska bli roligt, fast är en lång dag. 8.30-17. Men det ska nog gå fint, är så himla glad att Adam slutar kring lunch så han kan vara med Loke efter det så inte vi behöver barnvakt så himla länge. Bra för alla. Skönt för mig också att veta då ja jobbar.

Har fått hem ett paket idag med två armband som jag beställt :) nice.









Nä nu ska jag chilla i soffan bara sen blir det en tidig kväll.

Hejs.

Bilder från dagen!

12-05-20,

En liten bilbbomb från dagen :)




Loke bustroll tog på sina första solglasögon som han hade då han var bebis :)




Han matchar sin tröja haha ;)



Busungarna i Heden springer fram o tillbaka o skrattar :)



Sen blåste vi såpbubblor, det var spännande :)











Loke och Elvis spelade boll :)



Så! Nu ska vi kika en film och äta popcorn!

Trevlig kväll.

Innemys.

12-05-20,

Ja det blir inte mycket att vara ute då det är så trist väder. Regn idag med, en skvätt iaf. Sen annars grått. Men till veckan har jag hört att de ska bli varmt, det tycker vi om :) Så vi kan busa ute med leksakerna jag o Loke!

Idag fick jag sovmorgon, mycket välbehövligt. Sen frukost hela familjen!

Efter mellis så beger vi oss ut till Heden för middag med hela gänget. Blir trevligt :) men nu när Loke sover så ska jag passa på att duscha och göra mig klar och kanske hinna vila lite till, hihi.

En seg mamma här.

Trevlig söndag!

Lördag!

12-05-19,

Lördag idag.. vi har inte haft nått planerat i helgen så vi har tagit det lite som det kommer vilket kan vara skönt det också. Vi for på morgonen till Elon och köpte lite ute leksaker som Loke kan dona på med i sommar, vill ha mer grejer men det får vi ta eftersom. Det blev iaf, några hinkar spadar, en gräsklippare, en uteboll och en kratta! :) Han gillar ju att dra runt på vår stora borste så tänkte han måste ju få en liten så han kan hjälpa oss kratta sen :)

Sen efter det så var jag så himla sugen på att shoppa lite så killarna for hem och åt lunch och sov och jag passade på att brumma iväg en snabbis till luleå, haha. Skönt att gå själv i lugn och ro :) Hitta en del också. Nu vill jag det ska bli sommar! Här är nått av det jag hitta. Tar bilder från internet sidorna, har inte hunnit fota.


 




Plus en hög svart kjol med dragkedja, leggins och lite annat :) Nice och spendera pengar haha!

Sen har vi ätit goda köttfärsbiffar med fetaost i :) en grym sås och pommes.

Ett snabb besök hos farmor har vi också hunnit med.

Nu blire att bara njuta av lugnet och göra typ ingenting :)

Hejs.

Fredag o lediga.

12-05-18,

Fredag it is :) Skönt! Jag är visst ledig i helgen också, längesen jag jobbade känns det som. Men det var ju för att jag befann mig på sjukan förra jobbhelgen, hade ju hellre jobbat! Men nu e jag ledig och det känns bara fint :)

Ikväll ska dock Adam iväg på trav med några polare så jag får pyssla på själv med nått. Igår pysslade jag ihop en sak till Lokes rum :) alltid lika kul när man kommer på nått man vill göra. Då vill jag helst att det ska vara klart typ 10 sekunder efter jag kommit på idéen ;) Men den gick fort att göra så! Vi bakade även igår, chokladbollar och vit kladdkaka! Haha massa slisk.. Nåja de får man ibland.

Kul att ni gilla tavlan! Gör ja med :)

Nu ska jag njuta av lite egentid medans Loke sover.

Trevlig Fredag på er!

Regndag!

12-05-17,

Idag är det regnväder här.. mindre kul. Men det är en röd dag och Adam e ledig! Skönt o vara hemma hela familjen tillsammans :) Fast Loke var lite rastlös på morron så vi drog iväg med bilen och kolla om de var nått som var öppet, men knappt. Mio var öppet, där kika vi en sväng :) Hitta en fin lampa men shit vad dyrt det är där inne alltså. Man blir alltid chockad över de dyra priserna. Hujja.

Testat på icas salladsbar som de fått upp idag till lunch, helt okej! :)

Nu sover plutten och vi har precis fått upp tavlan jag snackade om, i trappen :) Wiiihoo.

Här kommer en bild på den!





Blir framöver att sätta upp mer familjekort men det är på god väg nu iaf, kul att ha nått på den stora vita ytan! :)

Ja det är kul med nått nytt iaf.

Nu ska vi dona vidare här hemma.

Ha en bra dag trots regnet.

Hejs.

Så härligt :)

12-05-16,

Så härligt när man mår bra igen, att man bara mår toppen :) inte ont, ingenting! Man underskattar det verkligen att vara frisk, för när jag varit sjuk så har jag bara längtat efter att bli normal igen! O nu e vi där, tjooohoo.

Idag har jag och Loketok varit en runda med bilen, handlat mat på ica, varit på Dollarstore, vill in på Elon också men svårt att bära massa leksaker tillsammans med lillgubben själv, så det får jag ta lite senare. Hittade även en tavla jag vill köpa eller SKA köpa till våran trapp! Kommer bli pöööörfekt!

Jo Marre, kan lägga in en bild på stenen om du vill se. Haha, den är typ mörk brun, grön aktig. Ser lite äcklig ut faktiskt, usch o fy. Men jag ska ju skicka iväg den på analys och då får vi se vad den består av. Mysko hur det där funkar alltså!!



Senare då min kära sambo kommer hem ska vi en snabbsväng till Luleå, han måste ha en ny mobil, hans har lagt av HELT... och sen brumma hem igen för att laga potatisgratäng och grilla tillsammans med min lillebror Robert och hans flickvän Jennifer :) Kommer bli jättetrevligt.

Sen hoppas jag på att komma iväg i bra tid till Magda, då jag Mia och Magda ska ha en PYSSELKVÄLL :) Vi ska pyssla på, scrappa och surra. Gud så kul. Det borde vi göra oftare tjejer , eller hur?! :)

Nu ska jag städa lite här hemma, tjohej.



Tittuuuuuuut :)

Den har kommit!

12-05-15,

Det är som att ett litet barn har kommit, som jag har gått och väntat och haft ont och jobbigt som bara den, de senaste 10 dagarna. I lördags då jag hade så pass ont, så antar jag att det var "sista passagen" som stenen skulle igenom, som läkaren sa var lite trängre utrymme och därför gjorde det säkert så ont. Men efter lördagen har jag ju mått superbra. Idag hur bra som helst :) Kände lite stickningar och sådär, som när man har urinvägsinfektion ni vet... och sen satt jag i soffan och kände som att det var nått konstigt, som att det var nått hårt som var rätt nära på att komma ut. Men jag vågade ju inte hoppas.. men så gick jag på toa och plopp!! Där kom stenen ut, de sved lite men inte så farligt som jag hade föreställt mig :)

OJ VILKEN LYCKA KAN JAG LOVA! Min dumma, skit sten kom äntligen ut!

Jag började såklart storlipa med Loke i famnen och hoppade runt, Loke såg konstigt på mig när jag grät men var jättesnabb med att ge mig flera pussar. Gullenosen!! Han skrattade då vi hoppade och jag var så glad :)

Jag överdriver inte, detta har varit ett rent ut sagt h-vete och jag vill aldrig nånsin vara med om det igen och jag hoppas ingen får detta. Så jag känner mig befriad, inte behöva fundera nå mer på om jag kommer få ont, inte vara begränsad nå mer alls. NU e jag FRI!!! :) woohoo..

Firades såklart med SUSHI till middag :) gud så gott.



Annars så har jag o Loke varit ute HELA dagen i princip. Han har då inte klagat. Vi har varit i lekparken, och sen på gården. Mamma har krattat löv och Loke har sprungit runt och grejat.

Fått fler bra besked idag också! Så detta har varit en väldigt väldigt väldigt bra dag.





Jag o mitt älskade lillhjärta!

Tack o hej från en lycklig tjej!



Lycklig!

12-05-15,

Som sagt, jag for igår med Magda till Piteå för att se Terry Evans och det gick hur bra som helst! Jag är så nöjd :) Kan inte va lyckligare känns det som. Nä men det är så läskigt denna smärta jag haft så jag var ju livrädd att jag skulle få tillbaka det, men hade med mig en bunt smärtstillande o sånt. Men de gick kanon!

Gud vad spännande det var. Helt sjukt. Han fick kontakt med säkert 10-15 personer i publiken som hade någon på andra sidan och förmedlade budskap till dem. Tårarna gick inte att hålla tillbaka några gånger och fick en hel del rysningar. Tyckte det var värst då han fick kontakt med anhörigas barn som gått bort, en 24åring och en 5årig pojke. Fy tusan, då vare tungt.

Nä jag är så lycklig att jag fick fara på detta, obeskrivligt glad.

Himla kul sånt där och väldigt intressant, jag och Magda surra som bara den om hur det kan vara hit och dit! Vi funderar på att gå på en privat seans om det finns här i stan någonstans, vore sjukt spännande.

Hejs.

Chansar och far iaf.

12-04-14,

Japp jag chansar och far iallafall! Ni kan väl hålla tummarna att det går bra och att jag inte får ont!

Ska bli superspännande :) wiiiii.

Skit sten, nu håller du dig still. Bara under några få timmar, sen kan du röra dig hur mycket du vill! Tack.

Hejs.

Missar det jag vill göra.

12-05-14,

Man blir så himla begränsad när jag har såhär.. I lördags på dagen så var vi till Smörblomman i stan, en lekpark där Loke kunde leka av sig lite. Himla kul och han uppskattade det. Då kändes allting jättebra och hade nästan dåligt samvete att man sagt bort sin jobbhelg till någon annan pga detta. Men så kring tre på eftermiddagen så fick jag ont igen. Ont på sidan av ryggen och magen. Det höll i sig hela kvällen och de varvade mellan att göra ont i rygg och mage. När jag "bara" hade ont i magen så kunde jag somna på kvällen men vaknade då och då på natten av värk i ryggen. På morgonen orkade jag inget mer och vi fick fara på sjukhuset igen.

Dem hade ju sagt att om jag hade så ont att inte tabletterna jag fått hjälpte så skulle vi komma tillbaka. Och dem hjälpte inte så tillbaka vi for. Dem gjorde endast blodprov och så fick jag starkare smärtlindring och sen skickade dem hem mig igen. "De ska ju kännas då den ska ut" joo.. men inte så att man blir så begränsad och inte kan göra nåt annat än att ligga på soffan och kvida?!

Jag fattar inte. Låta folk lida i flera veckor. Nu är det 1 vecka och 2 dagar jag haft detta! Det verkar komma då och då jag får ondare. Hade jätteont torsdag och även lördag. Verkar vara två dagar mellan. Igår mådde jag skit efter sjukhuset, mådde illa av smärtlindringen... åt endast en macka på hela dagen.

Idag mår jag bättre, men inte fullt bra. Men mycket bättre.

Jag hade ju tänkt fara med Magda på ett evenemang i Piteå idag, Terry Evans som skulle hålla i en stor seans! Det är fullsatt, ca 400 pers. Han får kontakt med "andra sidan" och förmedlar till folk i publiken. Gud vad jag hade velat fara... ååååh.. är riktigt less på att man inte kan göra nått.

Måste vara hemma, kan knappt ta hand om sin son, kan inte göra det enda man bokat på länge.

Mycket suck härifrån, men lovar att energin kommer att komma tillbaka då stenen är ute. Då kommer det bli glaaaaada inlägg framöver! Men just nu är det bara skit. punkt slut.

Sådär!

12-05-11,

Sådär nu kör jag på detta ett tag! Kan vara skönt o känna att man kan skriva vad man vill och lägga ut vilka bilder man vill, fast iofs vill jag ändra tillbaka sen så kommer väl alla inlägg att synas. Nåja skitsamma.

Suck. Var är vi då? Jo jag går hemma med en sten i urinledaren nånstans, lagomt kul sådär. Den verkar inte vilja ut heller, igår kväll kände jag stickningar som att man hade urinvägsinfektions känslan.. men de säger att det kan kännas så när den är påväg, jag vart ju glad, men icket. Ingen sten ännu. Det börjar bli lite jobbigt. Vill ju kunna vara som vanligt och ha energi till massa saker. Det har jag inte nu. Inte mycket energi alls men som tur är har vi underbara föräldrar jag och Adam som ställer upp i vårt och torrt. Dem har varit ett jättebra stöd under den här tiden. Adam har varit tvungen att jobba då dem har Beab, ingen annan som kan det och det tar sjukt lång tid. så han har fått jobba mellan 05.30-17.00 nu torsdag och fredag. Jag har varit i Heden och mina föräldrar har varit här och hjälpt till. För ibland då och då får jag sådär ont, jättelik mensvärk och ibland upp mot ryggen.

Fy fasen. inget jag önskar min värsta fiende ens. Eller kanske?! Haha näedå så grym e jag inte.

Men jag försöker vara positiv, men stundtals är det faktiskt svårt.

Vi har iaf varit ut en stund till lekparken här i närheten så Loke har fått greja på. Han tyckte det var superkul och gick med ett leende på läpparna och tungan rätt i mun :) gooofisen.

Tacksam över all hjälp från nära och kära!

Hejs.

Lösenordsskydda.

12-05-09,

Just nu känner jag för att lösenordsskydda min blogg och jag kommer göra det ett tag framöver, vi ser om jag ändrar mig och låter den vara öppen senare... Men inte som det känns nu, det känns bäst för mig att kunna skriva av mig och dela mitt liv till de jag själv tycker. Tänker även på Loke, vill inte slänga ut allför mycket om honom då han inte själv har nån aning om det och han blir större han med. Bland annat är det därför.

De som fortfarande vill följa min blogg, kan maila mig på facebook och be om lösenordet.

Hej så länge.

Hur är det möjligt.

12-05-08,


Ni som orkar kan läsa. Skrev de när jag hade tråkigt på sjukhuset. Kanske är världens längsta inlägg. Ni andra, skippa, det är ändå bara jobbigheter och tråkigheter :)

8e maj, när jag sist satt vid datorn var det den 4e maj. Var jag har varit? Jo på sjukhuset. En liten rolig tripp sådär igen. Eller inte. I fredagskväll satt jag o min kära sambo och såg film och myste i soffan när jag tidigare under dagen beskrivit hur kraftig mensvärk jag haft. Precis när det är ca 10 min kvar av filmen så får jag superont i ryggen på sidan av magen. Åh nej, jag sätter mig ned på golvet och försöker alla ställningar jag kan för att försöka minska smärtan. Men icket, jag känner igen känslan och börjar storgråta. Vill inte, vill inte tillbaka till att ha njursten. Den värsta smärtan som finns. Tyvärr var det ju det.


Vi ringer Lokes farmor mitt i natten och hon får komma över och vakta Loke medans vi kör iväg till akuten. Väl där kommer jag in samtidigt som en gravid kvinna som ska föda barn, hon såg inte berörd ut ens och här kommer jag. Dubbelvikt och hänger på min sambo. Ja, jag har ju fött barn också och jag tror fasen denna smärta är värre. Eller den var det! Inget upphåll i smärtan som det är när man har värkar utan konstant känns de som någon kört in en kniv i ryggen och vrider om. Jag låg på deras sjukhussäng och skakade med benen, kunde inte ligga still. Hade frossa. Grät. Adam satt bredvid, hjälplös. Ledsen och tårögd han också. Sköterskan, som var en kille, förklarade till Adam då jag låg där och våndades att det är troligtvis den värsta smärtan man kan ha och därför kan man inte ligga still och man kräks ofta för att det gör för ont helt enkelt. Jag kan säga att jag kräktes hela tiden. Fy, direkt smärtan avtog lite av deras sprutor i magen kunde man slappna av i benen och må lite bättre, men så kom det attacker tillbaka lite då och då och det gjorde lika ont igen. Skakande ben, kräkningar och gråt. Ville bara försvinna. Hujja.


Tillslut iaf, av smärtlindring och när jag kan prata igen så hör vi med sköterskan, läkare ja vad han nu var, och han sa att alla prover visade på att de förmodligen var njursten men att värderna såg bra ut. Jag skulle därför få med mig smärtstillande tabletter hem och eftersom det kändes bra då så for vi hem i hopp om att kunna sova. Vi kom hem vid halv tre. Tog min tablett och la mig. Ca 40 min senare vaknar jag av smärtor från h-vetet igen, jag går upp på toaletten, kräks för smärtan. Ligger kvar på toaletten, somnar ihop krupen där av utmattning nån minut, vaknar till kräks mår dåligt. Ber Adam att vi måste åka igen. Han är såklart trött så han mumlar, ja säg vad jag kan göra så gör jag det. Jo vi måste ordna barnvakt igen, och åka. Dumt att vi åkte hem, oooja! Kring fem på morronen kommer Lokes morfar och är med Loke om han skulle vakna. Vi åker in och jag skäms, skulle inte ha åkt hem. Inga tabletter hjälpte ju, måste ju ha den där sprutan i magen annars går det inte att andas. Världens längsta bilfärd till sjukhuset.


Jag blev inlagd men smärtstillande. Sen har jag legat inne 4 dagar totalt. Första två dagarna bara mått skit. De senare två dagarna bättre. Verkligen uppskattat sällskap och som tur var har jag varit i ett bättre tillstånd då jag haft besök, hade varit jobbigt annars. Hade ju dock smärtor en gång då brorsan var förbi, han fråga varför jag inte kunde vara still med benen?!

Jaaaa, kunde jag svara?! Nej, hade ju så förbenat ont.


Då Magda var förbi var det som att jag var någon annanstans, vi surra på om allt möjligt och jag tänkte som att vi hade tjejkväll, fast jag blev ju påmind då jag såg på min handen som var kopplat till dropp, att så var inte fallet, de var ingen tjejkväll. Men det var skönt att komma bort från de tankarna den stund hon var här. Söta du! Men hon visste hur man känner sig när man ligger i en sjukhussäng och inte kan ta sig därifrån och dagarna går. Man känner sig så ensam, världens ensammaste. Så tack igen.


Just nu är jag överlycklig över att må bra igen, inte illamående eller denna hemska smärta.
Hur kan man få så ont. De är ju en annan sak då man föder barn,då kan man ju stå ut med den smärtan för att man VET att man får nånting för det. Ett barn, ett litet liv. Vad får jag för denna smärta? En liten sten. Spännande. Nåja kan ju inte göra så mycket, den ska ju ut. Väl hemma nu ska jag vänta på att den kommer ut, jag hoppas inte det kommer göra alltför ont. Men låter ju mindre trevligt, en sten brukar väl inte vara helt runt och len, näe kantig och hård. Nåja det lär ju märkas, men tror inte det kommer vara i närheten av anfallssmärtorna jag hade tidigare så allt är bättre än det.



Kan ju tillägga att det står att 3-5% av kvinnor får detta och det är vanligare bland män. Men sicken tur man har att vara nån av dem procenten.


Detta jag har jag gjort i helgen, hoppas ni gjort nått betydligt roligare.


Dags för nya rutiner hemma, vara noga med kosten, äta fullkornsgrejer, dricka 3 liter vatten per dag, mindre kaffe osv. Mina råd till mig själv. Måste! Detta vill jag aldrig vara med om igen! Inte ni heller, tror ja. Drick vatten!


Var helt magiskt att träffa sonen igen. Få pussa o krama på lillhjärtat. Kärlek.


Hejs.

Härliga fredag med värk.

12-05-04,


Ja fredagar är alltid bra tycker jag, då ser man framemot helgen och fredagsmys på kvällen med darling. Vädret har varit bra också och jag o Loke har varit ute mycket! Men de som är skit just idag är min sablarns värk, värken från h-vetet, anar lingonvecka på g (intressant va?) och efter jag fått Loke har värken blivit så mycket värre. Väldigt jobbigt. Har mest vela lega ner idag och inte göra nånting men det är lite svårt med en liten sprallig son som springer runt över allt och hittar på hyss :P Men har överlevt det med.. Nu sover han och jag ska färga håret. Var på tiden kan jag lova! Sen blir det film o bara slappa på..

Imorgon ska jag till Lisa på tjejfest! Åh jag längtar, ska bli så himla roligt. Och få träffa hennes kompisar också, det är 4 till som jag aldrig träffat förut. Spännande att lära känna nytt folk :) Vi ska grilla och dricka lite gotta. Sen får vi se vad kvällen erbjuder :)

Nä nu vila och däcka i soffan. Ha en bra fredag!

Hejs.

Redan onsdag.

12-05-02,

Redan onsdag?! Yey! Skönt med en kort vecka!

Idag har vi haft lite utomhus bus jag o Loke :) Jag har försökt få bort den sista snön vi har på tomten för nu vill jag ha grönt gräs och sommar. Inge mer snö tack!



Skulle visa en annan bild på baksidan av gården, men de får bli senare, får inte in bilden nu.

Ni får en mysbild på mig o Loke istället.



Vad tycker ni, är bilden finare i färg eller svartvitt??

Senare ska jag iväg på tjejkväll hos Mia! Vi ska äta sushi och surra o mysa! Hoppas ni med har en mysig dag.

Hejs.

En extra familjedag.

12-05-01,

Ja idag blev det ju som en helgdag eftersom den är röd. Så det har känts som söndag hela dagen lång. Det gillas, då blire som en kort vecka detta! Vi har varit ute massor idag, på förmiddagen och sen på eftermiddagen! Däremellan har vi haft besök av Lokes mormor och morfar och busat runt här inne :) Loke har busat och kissat på golvet, haha trots att han hade blöja på sig. Han drog ner blöjan och pinkade, tyckte de var superkul och satt och plaskade med händerna i kisset. Tokunge :P

Nu ska jag parkera rumpan i soffan och bara slappna av, känner av knät idag med. Har ju fått en inflammation vad jag tror iaf, har rådfrågat på Vårdcentralen. Dem sa, vila och smörj voltaren på svullnaderna på benen. Precis nedanför knät till vänster mot insidan av benet har det blivit svullnader och gör riktigt ont. Tippar på att det är att jag gått ut för hårt då jag sprungit på asfalten och även på springbandet på gymmet. Jag har ju sprungit typ 3-4 dagar i veckan, två veckor i rad. Sen pallade inte benen nå mer. Känns inge kul för jag vill ju träna upp mig inför vårruset och allmänt komma i form. Så lite störigt. Nu äre vila som gäller. Nåja hinner jag inte träna till vårruset kanske jag skippar det, målet är ju att orka springa hela. Suck. Vi får väl se. Jag hoppas barkspåret på Pampas kommer fram snart så ska jag springa där istället. Skit kropp :P

Nu blire att se sista avsnitten av Alcatraz. Igår såg vi en bra film, vi såg denna:



Spännande och bra! :)

Nu soffan.

Hejs.

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0