www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Blä.

 
12-11-26,

Nä blä idag har jag varit så trött och tyckt de varit segt! Näe nu vill jag veta saker så man kan bli lite mer positiv..
 
En annan sak.. Varför hakar man upp sig på saker som man stör sig på, och tillslut blir dem så stora så man håller på bli galen av de saker som stör en.... suck!! Kan ju va läge och ta itu med saker också men vet inte om ja orkar.

Näe skit också, blir nog en bastu och sen sova tidigt. känner mig inte på humör..

Gonatt.

Julfesten.

 
12-11-25,

Ja igår bar det av med Ica gänget på julfest, bussen rullade mot Western Farm där vi höll till i år. Var några år sen vi var där faktiskt. Men de var god mat, JULBORD. så himla gott. Åt mig proppmätt och sen var det massa gotta till efterrätt också. Massa underhållning och show som Lisa Eklund såklart var med i, himla duktig hon är alltså!! :) Man vill bara kunna dansa själv när man ser henne!


Sen blev det mingel och dansa loss! Men var himla trött faktiskt, bussen skulle gå hem ett men jag åkte med Magda hem kring tolv! De fick räcka för mig med :) Men kul var det iallafall. Tråkigt dock att inte chefen var med, han hade ärenden med sin son att reda ut i södra Sverige så kunde ej delta. Men men!

Är iaf inte så bakis som jag trodde idag, mest trött och seg. Men det är så himla skönt att inte känna den där fruktansvärda smärtan i magen ja brukar känna så jag är glad över att slippa det. Då tar jag tusen gånger hellre tröttheten!
 


Nu på dan då vi skulle lägga Loke för att sova förmiddag så ville han verkligen inte sova, han ville upp och greja och hade sig. Var ett himla gorm, gav han välling till och med, brukar vi inte göra på dan. Då ville han ha meeeer och ropa efter mera välling. Ja då gjorde vi ännu mer.. han gorma iallafall, men vi gick ut från rummet och tänkte att då kanske han finner sig till ro och kan sova, oftast är det så. Men icket. när vi är i köket båda två så hör vi sovrumsdörren knarra... WHAT? har han gått ner från spjälsängen? Mycket riktigt, när vi kommer dit står han vid dörren helnöjd med ett smile och nallen och snutten i händerna. Men guuubben!! Ner med han i sängen igen, pust.. Hur kom han ner? vi hörde ingen duns eller nått, han måste ha hittat en bra väg ner.. ojoj... suck!

Frågan är nu om man ska börja använda hans barnsäng o sätta den i hans rum och träna där med honom, eller om man ska vänta ett tag och se om han kanske förhoppningsvis "glömmer bort" hur han gjorde då han klättra ur spjälsängen.... ?? Åh :) Tokis.

En till grej.... ikväll blire BIO! Yey. Med brudarna.. Vi ska se The breaking dawn 2, Twilight! Jag längtar massor. Kommer bli superkul och spännande och se hur allting slutar nu :)
 
 
Trevlig söndag alla!
 
 

Snurrig i huvet.

12-11-23,

Fredag idag, skönt! Har varit en rätt bra dag på jobbet förutom en del nyheter som bara gjorde en förvirrad och uti nya tankar... lite små besviken faktiskt och håller mina tummar för att det ska bli som jag så gärna vill. snälla håll tummarna för mig!

Annars är jag trött som en gnu, Loke måste ha legat och pratat i sömnen fast istället för att prata i sömnen så skriker han till, neeeeeeeeej... och mammaaaaaaaa... osv! Hujja man flyger ju upp snabbare än en mikro sekund. men så somnar han om på en gång. Men de gör ju att natten blir avbruten hela tiden så det resulterar i all denna trötthet. Nåja får sova mer i natt. Ikväll blir det att se På spåret som börjar igen. Jag har aldrig varit en fan av det men Adam gillar det och vi har följt det förut ett tag så nu ska vi se det igen! Sen blire lite spelkväll med Adams päron, alltid trevligt eftersom vi alltid vinner ;) haha.

Imorron vankas party! Jag hade fått hem klänningspaketet från Nelly och jag tror jag ska behålla ena och ha den imorron! Måste bara fundera ut om jag har nått som passar till. typ skor, leggings, halsband.. pust. Varför ska man ha så mycket att fixa inför en enda kväll. Håret? Ja vad göra med håret? det får vi också klura på. Sminket, naglarna? Haha... ibland önskar man att man vore kille! :)
 
Lillgubben 1 år och 1 månad.
 
Näe nu mysa lite sen spela spel! Trevlig fredag!

Fredag imorron!

12-11-22,

Imorgon är det fredag, jippi! Skönt med helg, och på lördag är det Personalfest med Ica gänget :) Undra vart de bär av denna gång?! Spännande. hoppas dock på att det går bättre att ta sig hem denna gång hihi! Har ännu ingen aning vad jag ska ha på mig, imorron kommer förhoppningsvis några klänningar med posten så hinner jag prova dem iaf, annars får de blir nått jag har. Men man vill ju som alltid ha nått nytt, som man helst inte ens använt en gång. Varför är man så? :)

Nyss har jag sprungit på bandet, gud så jobbigt men skönt nu efter. Måste göra det till en kontinuerlig runda. så känns de ju bättre då man orkar mer och mer.

Annars går det bra på jobbet, de rullar på och jag har nog lärt mig nu alla namn på barnen och hur dem är osv. Känns ju bättre då man får mer koll på läget och rutiner m.m. Så de är riktigt kul :) Trivs som fisken i vattnet.

Ikväll blir det att se Uppfinnarna på tv kl 20 och Hela Sverige bakar kl 21. Skönt att man sprungit innan så kan man slappa i soffan hela kvällen.
 
Det kryllar av innovation runt om i landet. Men även om Sverige är världsledande i antalet sökta patent är det inte lika många som får ut sina idéer på marknaden. Därför har programledaren Martin Timell och en expertjury under våren varit på jakt efter Sveriges bästa nya uppfinning. Under turnén besökte de Umeå, Jönköping och Stockholm.
 
Ett antal deltagare får chansen att visa vad de går för och tävla om att koras till Sveriges bästa amatörbakare. Under tidspress ska de baka allt från helt nya recept till hederliga klassiker och försöka imponera på juryn som består av Johan Sörberg och Birgitta Rasmusson. Varje vecka får den som inte håller måttet lämna tävlingen.
 
Fast man blir ju alltid sugen på nå gott när man ser Bakprogrammet. suck! :)

Trevlig kväll.
 
 

Måndag.

 
12-11-19,

Måndag idag! Dem brukar alltid vara så tröga och sega men denna dag har faktiskt gått riktigt fort :) Har haft väldigt kul på jobbet idag, vi har skrattat mycket tillsammans kollegorna och det gör alltid gott :) Blir skönt efter jul när nya bygget är färdigt och vi får flytta dit med 4 åringarna och 5 åringarna och tillsammans börja arbeta med nya spännande idéer! :) LÄNGTAR.

Efter jobbet for jag direkt och klippte mig, behövdes! Men jag toppade bara håret så ingen stor förändring, ska kanske klippa kortare nästa gång. Så de var mormor och morfar som hämtade Loke idag från förskolan, Adam har fortfarande BEAB räkningar att dela ut så det tar tid. Klockan är nu snart 19.30 och han är inte hemma än!! Han började 05.30..... hujja min stackare!

Denna vecka kommer säkert gå fort, och till helgen är det personalfest med ICA kvantum gänget, min sista fest med gänget, sen äre bye bye för mig! Känns lite tomt utan ICA hehe eftersom man varit sååå himla länge där men nu äre nya tider och det är så himla mycket roligare så de kunde inte bli bättre!! :)

Hoppas ni haft en härlig Måndag ni också!

Börjar bli bättre?!

12-11-14,

Ja idag har vi börjat må bättre iaf. Jag jobbade på förskolan i Måndags och far hem för att snabbt slänga i mig lite mat, innan personalmötet med all info om hur verksamheten kommer bli framöver med nybygget och allting, vart man ska bli placerad och massa som jag längtat efter att få veta. Jo vad händer? Jag ska ta första tuggan av maten men har superont i magen, springer på toa och ja ni förstår. Kräks. Hujja! Kommer ut från toan och frågar Adam om han ska fly fältet fort som tusan eller om jag ska slänga mig ner i källaren, så han kanske slipper. Adam hade Beab på ingång med jobbet, vilket gör att man MÅSTE vara på jobbet.

Äsch de var redan kört tyckte han så då började det. Jag missa såklart mötet och ringde o berätta det. Fick iaf veta hur jag kommer att jobba framöver och vart supernöjd, precis som jag hade önskat. Kommer jobba med 4 åringarna fram till hösten 2013 tillsammans med Helene och Ellinor, de kommer bli grymt! :) Sen när vi haft 4 åringarna fram till hösten så börjar vi med inskolningar för 1 åringarna hösten 2013! :) Så kommer de rulla på!

Några timmar senare på kvällen fick Adam kräksjukan, haha det slår aldrig fel att vi ligger samtidigt och kräks! De har vi gjort nu senaste 3 gångerna vi haft det. Vi springer varannan gång på toa och skrattar åt vårt elände! Låg i soffan hela tiden och sprang till toan då och då.

Tisdagen var vi hemma allihopa, Loke var den enda som var pigg. Han lekte på och greja, underbara älskling som fick stå ut med oss den dan. Vi rörde oss knappt från soffan och vi tog in Lokes leksaker till vardagsrummet. Han var så sjukt duktig, klagade aldrig och vi såg på film mest hela dan :) Du är bäst Loketokis!

Idag onsdag var Adam tvungen att jobba, tur att han kände sig bättre iaf. men har varit tungt för honom. Jag o Loke har grejat på hemma, städat och tvättat och diskat. Gud så jag svettats av det. Har inga krafter i kroppen. Vägde mig igår, hade gått ner 2 kg! haha.. säkert för att man tömt hela kroppen.

Vi var ute en sväng iaf för att få frisk luft, var himla skönt! Till en lekpark så Loke fick leka av sig lite. Men min mage e knasig ändå.
 
 

Nåja imorron ska jag fara o jobba, Hoppas det går fint. För efter jobbet så är vi bjudna på Panelen med jobbet!! :) Så de vill ja inte missa. Gooooooomat och surr med nya kollegorna! NICE!

Nu ska jag slappa i soffan! De var det om kräksjukan de. Nya tag nu :)

Hejs.

Farsdag och söndagsmys.

12-11-11,

Idag är det Farsdag :) Det firade vi med att Loke fick ge lite presenter till Adam från honom. Loke hade ritat en teckning på morgon som han gav honom och köpt lite rosor och choklad och en tavla! :) Hihi. Mysigt!

Så kom han där gåendes med dem i famnen och gav Adam! Gullenosen, sen sa han Glaaaattiiiissss :)

Sen har vi varit till Adams päron och fikat, nu sover plutten och sen ska vi iväg till Heden för att fira min pappa lite! En firande dag och myspys dag med familjen.

 
Pappa och sin son i lekparken!
 
Då vi hade lite snö, nu har allt regnat bort. Hoppas de kommer mer snart.
 
Trevlig dag!

Kladdkakans dag!

12-11-07,

Tänk en sån bra dag! Kladdkakans dag.. då måste man ju bara göra en och mumsa i sig :) Yepp den är nu färdig och jag o darling ska avnjuta den!
 


Annars är jag redigt trött hela tiden så sömn är det enda jag lever på känns de som, huvva. Inge kul. Hade gärna varit piggare så man hade orkat med nått kul på kvällarna. Nej sätter man sig i soffan är det i princip kört! Men håller på kolla upp mina värden i kroppen nu också, så ja är under utredning.... måste va nått knas..

Trevlig kväll.

Slö helg.

12-11-04,

Ja denna helg blev en riktig slö helg :) Bara slappat och varit sega och trötta. Hujja! Inte orkat göra många knop. Men har varit skönt det med. Nu känner jag dock att jag måste göra nå nytta av helgen också, så jag har börjat måla mera köksluckor. Är på tiden det blir klart. Så nu gör jag ett sista ryck! Sen ska vi nog göra nytt kakel och bänkskiva i köket också, kommer bli så fint när de är klart :)
 
 
Vore snyggt!! :)
 
 
Detta också, är nog samma kakel fast med svarta fogmassa istället för vit :)


När lillegubben vaknat från sin vila så ska vi ut till Heden för middag med hela gänget, kommer bli trevligt! Så får Loke och Hugo busa lite, igår träffades dem här hos oss en sväng också. Så kul och se när dem leker med varandra, fast mest så trissar dem upp varandra och springer och skrattar! :) Toknissar.

Näe nu ska jag ta mig en springtur på bandet, hujja wish me luck. Sen dusch!

Tjao.

Härliga helg!

12-11-02,

Har haft en sjukt lugn dag på jobbet, 8 barn var det på 4 förskollärare :) haha! Vi slet inte direkt ihjäl oss, haha såg film o myste med barnen! Och så kom min Loke tokis över ibland och ville kolla läget med mamma :P mys! Samtidigt skönt o ha han nära, man kan alltid fråga hur de går och om det är nått med honom eller så. Perfekt vill jag säga. Åh jag e så glad! Sån tur jag haft :)

Nu äre fredagsmys! vi har myst tillsammans och sen ville Farmor ha Loke så han åt middag där och vi åt på Kina! :) myspys! Nu blir det att vi får sovmorron imorron eftersom Loke sover hos Farmor. Det blir gode skönt efter en lång vecka! Men sen ska vi mysa hela familjen och hitta på nått :) Vi får se, tar de som de kommer!

Ha en trevlig fredagkväll! :)

Var rädd om varandra!
 
 
Goaste killarna, kusinerna! :)

Imorgon är det fredag!

12-11-01,

Längtar faktiskt till imorron, fredag och ledig helg! Det är faktiskt efterlängtat efter en hel arbetsvecka. Men jag har haft en mjukstart på jobbet eftersom de varit höstlov och mindre barn. På måndag drar det igång igen på riktigt med fulla barngrupper. Det byggs och byggs också hela tiden och det är så mysigt på förskolan! Åh jag stortrivs :)

Imorron slutar jag 13.30 också! Jippi.

Idag har jag pimpat upp våran kyl här hemma litegrann, blev rätt bra! :) får visa bild senare!

Ikväll eller alldeles strax ska jag ta mig en löptur på springbandet i källaren, just nu springer Adam och snart är det min tur. Pust, inte laddad men man måste ju röra på fläsket o komma igång igen! Det är dags!

Nä trevlig kväll på er.
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0