www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Känns som söndag fast bara lördag.

13-04-06,
 
Ja det känns som söndag fast det är lördag, det är ju bra! Har man en till dag ledig. men de är säkert för att man varit hemma med Loke typ hela veckan och inte hållt koll på dagarna...
 
Vabba betyder att man tar ut vab-dagar med sitt barn då barnet är sjuk. Man får betalt från försäkringskassan då man är hemma med sjukt barn. Kallas att föräldrarna vabbar. :)
 
Hujja känner mig som en strandad val. Måste köpa body butter från Body shop som jag hade och smörjde då jag väntade Loke. Magen blir så mjuk och fin och man kanske förhoppningsvis slipper bristningar på magen. Fick inga med Loke så jag hoppas jag slipper dem nu också. Den luktar supergott också och ska vara bra just för gravidmagar!! :)
 
 
Vi myser på i helgen och har varit på promenad i solskenet och varit till lekparker. Annars har vi lekt med bilar, ritat, målat och donat på. Man får sig alltid ett gott skratt av Loke, han har blivit så himla förståndig nu på senaste, så duktig. Han vill prova klä av sig själv, han vill att man ska ta på sig strumpor om man inte har de på sig (kommenterade han i morse till mig) :) Han lyssnar mer på det man säger han ska göra och INTE göra. Är mer försiktig osv. Himla skönt med lite förbättringar på den fronten! :) Nu ska vi mysa och se Mästarnas mästare på svtplay, har sett dem två första avsnitten och nu måste vi se tredje på play, sen imorgon är det ju fjärde avsnittet. Sen blire film efter de.
 
Trevlig lördagkväll.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!