www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Stackars liten.

13-04-01,

Ja Loke har fått ögoninflammation på ena ögat för några dagar sen, och nu är det på båda ögonen... Hujja! Ser helt förstörd ut, röd och svullen både under och över ögonen och det kleggar så man får torka små klegg klumpar då och då.. stackars! Han har haft de nu 3 dagar och de har blivit rödare i ögonen än förut så imorgon tänkte jag nog vabba och åka med honom på Vårdcentralen för och se om man kan få nån salva eller så mot det.. Kanske gör att de går ner snabbare?! Kanske alltid lindrar nått?! Känns inge kul att han ska ha sådär, plus att snoret rinner, så var 5 minut får man typ torka näsan..

Men annars är han pigg och glad :) Han sov som en sjusovare inatt, vi fick sovmorgon till 8.40.. har väl aldrig hänt förut?! Haha. Vi klagar dock inte! Men förmiddagsvilan blev lite förskjuten så han var kinkig och sur när han skulle upp efter bara en stunds vila.

Nåja haft en bra dag annars, har målat ett till varv på toan, väggarna vita.. Kanske kommer behövas ett tredje varv, ska kolla. Har varit hos farmor och farfar en sväng. Varit på promenix hela familjen och även badat nere i vårt badrum, tvättat osv. Sånt fix.

Nu e jag helt slut och trött. Borde egentligen färga håret men orkar nog inte ikväll. Kanske imorgon?

Näe ikväll blire att se lite tv och ta de lugnt! :) Nice.
Kommentarer
Postat av: Marre

Stackars lilla vannen! Inte kul med ogoninflammation heller! Loketok verkar aka pa allt han!!! Hoppas det blir battre snart!! Pussar fran auntie (faster/mnoster) bastis??? Marre!

2013-04-04 @ 00:49:26
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!