www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördagsfix.

13-11-30,

Idag har vi varit och köpt en bärsele, en billig en! Min e ju totalt borta, nåja då har jag två att sälja sen :P haha! Så nu ska vi se om Thea vill sitta i den och flänga runt på magen min :)

Sen var vi en sväng till Heden där gammelfarmor nu är och tar hand om Elvis. Min päron är ju utomlands dem fubbisarna, men näe, det behöver dem! Slappna av och njuta av egentid för annars är det oftast fullt upp för dem tycker ja.

Sen har vi städat och donat i huset, ska ta fram julsaker och pyssla på, men vi gör nog det mesta sånt imorgon då Loke kan vara med. Nu har han varit hos farmor en stund och lekt. Det är så mysigt med julen och alla julstjärnor och pynt som ska upp. Imorgon är det ju första advent!! :)

Berättade för Loke att imorgon ska vi på gå stan tillsammans hela familjen och kolla om vi ser nån tomte :) Han fick stora ögon och sa: kanske han har paket?!
Hihi, ja kanske har han paket, vi får se.
Då sa han: kanske det är racerbilar! :)
Hehe ja man vet aldrig vad tomten har i paketen :)

Sötnos. Det är så underbart att se han utvecklas och prata mer och diskutera och få höra hans underbara små funderingar! Älskade kille.

Nu dona vidare. Hoppas ni har en mysig helg.

Mest ont idag.

13-11-26,

Idag har inte varit nån bra dag, har haft ont mest hela dagen. Först i magen, typ tarmarna och velat spy men inte gjort det. Sen ont i ryggen (peppar peppar för att det INTE är njursten igen) då dör jag. Asså det är ju det värsta jag varit med om. Vill inte hamna där igen. Och speciellt inte nu med lilla Thea som ammar. Hur skulle det bli? Panikbörja med flaska eller vad?! Nej vill inte. Nu gäller det att dricka ännu mer vatten än innan. Sen ont i huvudet också. Allt på samma gång.

Har vilat då Thea vilat, alla gånger idag, är fortfarande trött och slut. Idag ska jag bara se Bagge festen på tv sen gå och sova. Helt färdig.

Nä nu ska jag bänka mig i soffan, mår piss.

Nån liten bild kommer iaf.
 
 
Myspojken min!
 
Thea försöker kämpa och lyfta huvudet, det är jobbigt men de går bättre och bättre :)
Loke är så gullig då han står bredvid och hejjar på :)
 
 
Denna gjorde jag ikväll iaf. Har tänkt länge att ha en bok som man kan skriva upp sånt roligt eller händelser som Loke eller Thea kommer göra eller säga :) Kul att ha kvar som minnen när de blir större.
Ska skriva upp vad han sa om blommorna som jag fick av mina killar igår. Loke sa titta mamma, blommor! För du är så söt.
 
Jag kan lova jag blev rörd. Mina älskade. Sen när jag frågade om dem luktade gott så sa han: dem luktar utsökt!
Haha, vem har lärt han det ordet? jag har då aldrig sagt så och inte Adam heller. Hehe det var så gulligt :)
 
 
Nog är man ganska så snygg i onepiecen :)
 
Nu soffan!

Mysig helg.

13-11-25,

Haft en jättemysig helg med familjen. Älskar att umgås alla vi fyra! Vi har inte gjort något speciellt, farit på nått eller så men haft de supermysigt ändå. Vi har bjudit mina föräldrar på middag i Heden, grekisk kyckling och på söndagen så var Robert, Jennifer och deras lilla Lucas här. Annars så har vi bara myst, busat och haft de bra :) De är så otroligt att vi har en liten kille på snart 3 år som går runt och surrar och har en egen vilja och säger när han vill nått och är allmänt duktig. Han är så otroligt fin! Det är så kul att se han utvecklas, min lilla/stora prins! Han är så go med lillasyster också, stryker henne ofta på kinden och vill vara med på morgon när vi ska väcka henne. Ja tacksam är man, kan man lugnt säga.

Nåja nog tjatat om de, men kan nog inte tjata för mycket :P

Måndag och ny vecka, jag o Thea myser hemma, städar, fixar och donar. Sen hämta prinsen på förskolan, hoppas han haft en bra dag. Jag frågade imorse om han ville på förskolan och det ville han!

Nä nu ska jag byta blöja på vår pinsessa.

Ha en toppen måndag nu :)

Hejs.

(bilder kommer nån dag!)

Sushi o surr.

13-11-20,

Idag hämtade jag, Magda och min brors tjej Jennifer sushi på det nya sushi stället i stan. Var gott men håller nog med Magda att Sushi och The ändå är snäppet bättre. Älskar ju mina alaska rullar och 10 bitars lax där. Mums! Men gott vare ju såklart ändå :) Vi surra och Lucas han sov i bilstolen och Thea var vaken och smågnällde och surrade och åt och såg tv. Haha det är en vaken tjej det här :) och en bestämd liten dam! Vill helst sitta upp i knät trots att huvudet är så tungt och hon spänner hela kroppen som att hon gör situps :) Gullegumman! Så de var mkt trevligt.

Sen hämtade jag Loke på förskolan och så har vi ätit middag. Efter middagen blev det att fara till förskolan igen, jag och Adam och Thea iaf, och städa. Loke fick vara hos farmor så länge. Förskolan var ju stängd och vi som är föräldrar på Barncompaniet har vissa städ dagar och nu hade vi en dammtorkningsuppgift. Är väl inte det roligaste med städdagar men det ingår i priset och jag är så nöjd med stället så det får man ta :) Världens bästa place! Men de gick fort och bra, Thea låg på en madrass under tiden och spanade :)

Nu har vi myst i soffan en stund, dags för sängen snart. Man e trött idag.

Hejs.

Pyssel :)

13-11-19,

Det tar sin lilla tid att göra iordning ett pyssel färdigt, särskilt då man är två barns mamma och har fullt upp hela tiden, förutom nån timme på kvällen då Loke och Thea somnat. Väl då sätter jag igång och pysslar, oftast, inte nu varje kväll det orkar jag inte men är inne i ett pyssel ryck så då vill man ju greja på! Igår såg vi faktiskt film också :)

Nåja här är en ljuslykta jag gjort iaf :) Blev rätt söt.Kan man ha snart när det närmar sig julen.

 
 
 
Sen blev jag väldigt nöjd med detta pyssel på mina fina barn :)
 
 
Enkelt men som stilrent på nå vis.
 
Måste bara göra fler :)
 
Det är så kul! :)
 
Nu ska jag slänga i mig en kopp kaffe och sen bege mig mot Björknäs för babymassage med Thea! Hoppas hon vill vara med och bli masserad :)
 
Kram hej.
 

Då var helgen slut.

13-11-17,

Helgen har gått fort, som vanligt. Men har varit så skönt att vara hela familjen igen samlade, efter en tuff vecka då Adam kommit hem EFTER Loke lagt sig varje kväll typ. Hujja jobbigt för honom också att inte ens hinna se Loke under dagen.. Men så är det med beabräkningarna, de är enorma mängder och det är iofs det dem lever på i stor del så företaget måste ju gå runt :)

Vi har då haft en mysig helg och haft roligt tillsammans! Busat, skrattat, lekt ute i snön, hälsat på farmor och farfar och ätit middag där, städat tillsammans (Loke är så söt då han ska hjälpa till), åkt bob ute och promenerat.

Nu ikväll har jag pysslat lite igen, målat en del saker som jag gjort, ska se hur de ser ut imorgon, fortsättning följer på dem. Ska på lite dekorationer och sånt jox så kanske jag kan visa sen. Men nu måste jag vila mina ögon så dags att krypa ner bredvid Thea. Adam har ju tyvärr börjat sova inne i Lokes rum just för att han är så orolig på nätterna och det funkar mycket bättre och alla sover bättre, förutom Adam då kanske som måste ligga på en madrass men de funkar :) han kan ju sova i princip överallt så. Vi har iaf bytt ut läspuffen mot en madrass så han e nöjd haha. Puffen var inte skön att ligga på. Jag hoppas Loke snart blir tryggare och kan sova ordentligt men det är en period nu och detta är nog bästa lösningen, vi erbjuder ju han såklart att komma upp och sova i våran säng om han vill men han har velat gå tillbaka till sitt rum då han kommit över till oss på natten och då gör vi ju det men just för att slippa springandet och oroligheterna så tittar nu Loke upp bara att Adam ligger där och somnar om. Skönt, vill ju inte han ska känna sig otrygg.

Jag och Thea myser på själva, ammar och sover, byter blöja, ammar, sover osv :) Hon äter typ 2-3 gånger på natten, oftast 2. Nä nu måste jag dyka ner.

Hejs!

Pysseltime!

13-11-13,
 
Idag for jag till Magda efter att ha lämnat Loke på förskolan. Frågade han imorse om han ville fara och det ville han. Så då fick han det, är ju ändå inte så många timmar han får vara där så det gäller att han får leka med sina kompisar under den korta tiden som är. Väl hos Magda surra vi, pysslade och jag ammade och vaggade lillgumman! :) Hon somnade också en sväng i Magdas soffa lilla Thea. Då var det lättare att pyssla ;)
 
Gjorde några pompoms som jag tänkte ha i Theas kommande rum och några i Lokes rum. Man kan sätta fast dem i taket och ha några olika längder och färger. Tycker de är jättesöta! :)
 
 
 
Finns ju andra sorter också man kanske måste prova göra, ser så mysigt ut att ha sånna i barnrum! (bild från google)
 
Sen for jag och Thea o hämtade Loke och myste på hemma tillsammans. Adam jobbade länge och kom kring halv sju. Barnen somnade kring halv nio.
 
Jag tog mig en sväng på Coop för och handla och gud vilken avkoppling det kändes som! Haha, alldeles själv, inget barn som är missnöjd eller behöver uppmärksamhet, bara jag. Kändes faktiskt väldigt skönt den halvtimmen jag var borta. När jag körde i bilen skruvade jag upp volymen och diggade på :) Härliga lilla ensamtid hihi.
 
Nu äre dags för sängen. Imorgon ska Loke på förskolan igen, då har dem idrott, det tycker han alltid är så skoj. Sen på fredag är vi lediga tillsammans för då äre ju snart helg igen! Lovely :)
 
Puss o hej.

Ibland är man bara helt slut.

13-11-12,

Ja ibland är men helt slut. jag är slut i mina armar, axlar och rygg. Jag måste bära Thea största delen av dagen och kan säga att det känns rejält efter sådär 8 timmar. Hon kan ligga bredvid en stund, men inte är det länge. Ibland sitta i babysittern på bordet så jag kan åtminstone snabbt slänga in disken i diskmaskinen. Pust. Hon e redan mammig :P Det gör mig ingenting då jag är hemma med henne själv på dagarna, men då jag har båda barnen så känner jag att jag vill ju leka med Loke och vara med honom också, han märker ju verkligen av att Thea behöver så mkt uppmärksamhet och det syns på honom. Det gör ont i mammahjärtat när man ser att han reagerar så han får all uppmärksamhet och jag själv känner mig splittrad. Vill ju ge mina barn 200 % uppmärksamhet var, men det går ju inte. Det skär i mig och är fruktansvärt jobbigt. Det är svårt att kombinera men försöker mitt bästa att båda är med och nära hela tiden. Visst ibland kan Loke leka själv också men han tycker det är så kul nu när jag är med, han är så söt. Haha gubbarna i huset heter fortfarande Magda och Mia :P

Mina barn är ju mitt allt, vill dem det bästa och vill ge dem allt jag bara kan. Tror det är jag själv som har för höga krav på mig hela tiden: Jag ska hinna med allt, tvätta, städa, diska och samtidigt vara med mina barn till 100% men självklart prioriterar jag dem först. Men pust, man är gode slut i knopp och kropp.

Happ, måste kila. Hejs.

Farsdag!

13-11-10,

Idag är det Farsdag! Adams första farsdag med Thea i familjen! :) På morgonen var jag och Loke uppe och slog in lite paket och blommor till honom. Loke ritade teckning och jag hade pysslat ihop en liten tavla. Ska visa bild sen, nu har jag inte mobilen här. Sen smög vi in tillsammans med blommor och kröp upp i sängen bredvid Adam.. sen fick han öppna och Loke hjälpte till. Thea vaknade till också (hon hade säkert sovit längre annars) så hon fick också komma upp i våran säng. Där satt vi alla fyra och myste på morgonen. När Adam såg tavlan och läste den lilla texten som var till blev han rörd till tårar, och så hade jag gjort fotavtryck på båda våra skatter och skrivit "i dina fotspår". :) Denna kärlek för dessa barn är oändligt stor, kan knappt förstå hur känslorna ryms i kroppen, ibland är man så överfull av all kärlek så man vet inte vart man ska ta vägen, men det kommer nån tår då och då över lyckan att vara föräldrar till två underverk. Det är så stort. Så magiskt. Så underbart.

Sen åt vi mysfrukost tillsammans. Jag måste by the way köpa en sån där bricka vi hade med mina föräldrar förut, då man fyllde år så fick man en bricka på sängen med lite frukost. Det var så mysigt. Så var vi tillsammans i rummet en stund och man fick äta där. Måste införskaffa det så man kan göra så i framtiden, vore mys. Sen for vi en sväng till Adams päron på morgonen för att gratta Anders och nu efter Loke har vilat ska vi till Heden för att gratta min pappa. Våra kära pappor :)

Så idag är vi lite extra snälla och goa med pappan i familjen, Loke sa grattis och jag älskar dig pappa på morgonen, så gulligt att höra! Vår fina son :)

Ha en trevlig dag och fira era pappor idag :)

Hejs.

Bowling o middag.

13-11-08,

Ja idag är det fredag, alltid lika skönt! :) Betyder helg med familjen! Idag ska vi iväg på bowlingen tillsammans med ett gäng som Adams mamma bokat in, hans syster mfl. Ska bli roligt. Vi kommer äta gott innan, oxfilé med massa gott till och sen bowla 2 timmar :) Jag har ju inte ens varit in i våran nya bowlinghall, Strike Alley. Så det blir skoj! Thea måste ju såklart följa med, genom att jag ammar men de ska nog gå fint, hon har många famnar att vandra mellan :) Loke får vara med mormor och morfar ikväll och sova där till imorgon. Det såg han framemot :) Han tycker verkligen om dem, så roligt.

Nu ska vi bege oss! :) Vi ska även hämta en film vi ska se ikväll. Camilla Läckbergs -strandridaren. Har sett dem två andra som kommit ut tidigare.

Tjohej, trevlig kväll!

Pyssel! :)

13-11-04,

Åh det här är inte bra för min ekonomi! Jag vill köpa och göra hur mycket pyssel som helst. Jag har blivit tokig :) haha! Jag har HUR många idéer som helst och vill göra allt samtidigt. Hur gör man då?! Haha.
 
Här har jag gjort lite pyssel i papper.
 
En adventsstjärna :) Kan man ju även dekorera mer om man vill.
 
En lite juligare :)
 
 
 
Sen pysslade jag en söt liten blomma. kan man göra en bukett av eller nått, om man gör flera :)
 
 
Sen har jag gjort min helvita kruka lite mysigare med blommor :)
 
Som sagt, jag håller på bli galen av alla idéer jag fått och bara MÅSTE göra på en gång!
 
Hihi, måste köpa silkespapper nu också haha!
 
Återkommer med mer pyssel då jag gjort nå mer :)
 
Hejs!
 

Förbereda lite.

13-11-03,

Idag har vi myst på inne på förmiddagen tillsammans hela familjen och lekt med bilar, tåg, bilbana och ett hus som Loke byggt i duplo lego. Han e så söt, "kom mamma, du kan leka me mej".

Sen efter hans vila for vi till storheden och gick på Toys r us, det finns ju så mkt grejer man vill köpa till barnen men man får ju begränsa sig lite iaf. Vi hittade en julklapp eller födelsedagspresent till Loke iaf, känns bra. Nu har vi börjat förbereda oss inför julen o så. Man kan ju beta av litegrann eftersom de inte är så himla länge kvar faktiskt. De har gått så fort.

Loke fick köpa några bilar också så han var så glad! Han gick runt med dem hela kvällen och när nån bil var borta då han hade lekt med dem på olika ställen så började han nästan gråta och sa, "mamma, min blåååååååa bil" och "mamma var är den gula däcken" och tjöt :) när vi gick och letade och hittade dem tillsammans så var lyckan total igen. Gossingen!

Nu sover båda snuttisarna och jag känner mig så otroligt lycklig över det jag har. Må de vara jäkligt tufft emellanåt och man känner att man knappt orkar nå mer så är dem så otroligt fina, och jag är evigt tacksam. Ibland känns det sådär bra för att vara sant, som att jag är rädd att det kommer hända nått hemskt.. Ja vet, man får sånna dumma tankar ibland. Varför ens tänka så?! Bara njuta av dagarna och känna glädjen med barnen, dem är ju det finaste jag har. Men det gör jag också, bara ibland man får sån där känsla, som att kan det vara sant det här?! Alltså lyckan är total. Tack vare dig min älskade sambo.

Lycka, rädsla, oro, känslor, glädje, trygghet.

Allt på samma gång! Har ja för mkt hormoner i kroppen?! :)

Hejs.

Moraträsk! :)

13-11-02,

Japp idag var det dags! För Moraträsk konsert :) Jag tror jag har varit mer taggad än Loke haha. Men det är ju sån nostalgi och jag älskar ju verkligen alla låtar, oj så bra! Vi diggade med på golvet och Loke stod upp och dansa några gånger och hängde med i rörelserna man ska göra, sötnosen! Så himla kul att göra något för bara honom! Vi lämnade Thea hos Adams föräldrar så jag matade henne allt jag bara kunde innan vi for och så höll vi tummarna att hon skulle klara 2 timmar utan oss. Det gjorde hon, hon sov 45 min och sen hade dem vandrat runt och grejat, så de var skönt att de gick bra. Det är ju lite nervöst när man bär med sig maten hela tiden och maten inte finns där hihi :P
 
 
 
 

Men Loke sa att det var jättekul och när vi skulle gå så ville han vända tillbaka och vinka hejdå till Moraträsk, sötnosen, så de gjorde vi. Han fick autograf också! :) Stort! Man vet ju aldrig när dem slutar köra Moraträsk, han är ju trots allt 64 år tror ja det var.

Nu blir det mys med film ikväll :) hoppas ni haft en bra lördag ni med. Jag går fortfarande o trallar på låtarna i huvet.... :P

hejs!

Fredag.

13-11-01,

November är det ju nu! Shises. Tiden flyger iväg och vår lilla pluttis är 3 månader om 10 dagar! Helt sjukt, hon kom ju nyss.

Igår var vi hela familjen till Jossan och Tomas och träffade deras två pojkar, Dylan och Jack. Mia tog med sig Emil och Magda kom också! :) Så de var full rulle på killarna, Emil Dylan och Loke sprang och busade och lekte och hade sig. Men dem verkade ha skoj iaf för de var mycket skratt och sen när vi skulle åka hem så ville inte Loke det, han ville stanna hehe. Dylan sa att han fick sova hos dem och det ville Loke men inte vi haha :) sötnosarna.

Men kul med en playdate!

Nu är det fredag och helg, skönt! Idag blir det att äta tacos till middag, var grymt längesen och det är ju så gott :) Ska strax fara och handla det.

Nä nu måste jag äta nått och gå på toa! Har tom duschat idag och badat lilla Thea :) woho!! :) Inte alltid man hinner med sånt, duscha själv alltså.
 
 
Jag och mina fina barn! :)


Trevlig fredag på er.
 
Imorgon ska vi på en liten konsert, jag e så taggad och Loke kommer säkert tycka det är superkul. MORATRÄSK!!!! :) Woho.  Lyssnade man ju själv på när man var liten!
 
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0