www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dagen gick som fort.

14-04-09,

Dagen har gått fort trots att Adam hade sin första beab dag idag. Dem brukar ju aldrig vara roliga då han kommer hem så sent. Men på morgonen sov jag med Thea, gud så välbehövligt det var och sen for jag och hämtade sushi och sen mot Magda! Mycket gott vare :) och tack för hjälpen Magda, med att hålla koll på Thea medans man åt resten av sushin. Lite krångligt med en liten tös som inte vill sitta still :P Men de är kul nu då hon kryper runt och ska ställa sig mot de mesta hon ser :) Hon hade en kryp runda hon körde hos Magda, mot hallen sen satte hon sig på rumpan och tittade på oss och kröp tillbaka mot bordet och ställde sig vid stolen och sen ner igen och mot hallen, satte sig upp och kikade på oss och log och tillbaka :) så höll hon på haha! Sen for hon runt och utforska köket och vardagsrummet också. Busen :)

Sen iväg och hämta Loke på förskolan, han låg och sov när jag kom. han brukar knappt vila nu mer på dan, ibland en halvtimme max men nu hade han sovit en timme! :) Tröttisen. så jag fick en nyvaken kram när jag kom! Mysigt.

Sen lekte vi på hemma tills middagen skulle göras, Adam kom precis till då maten var klar så vi kunde äta alla tillsammans! Härligt :) Sen lägga barnen vid sju och efter de tog jag mig den dagliga promenaden. så himla skönt. få rensa tankarna, motionera i lagom takt och lyssna på min ljudbok! :) 5 km, 45 min. Brukar gå kring det varje dag.

Nu ska jag dyka ner i säng i bra tid. Barnen vaknar ju så sjukt tidigt på mornarna så hade dem vaknat 07.00 så hade de varit sovmorgon!!

Gonatt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!