www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Snart är det JUL.

14-12-15,

Oj nu var det längesen jag skrev nått här. och snart är det jul, här i vårt hus! :) Försöker dona med det sista fixet, har nån gardin kvar och nått bakeri och sånt, men tror att alla julklappar börja vara färdiga nu. Känns skönt iaf, dvs man är pank :)

Annars rullar allt på i en väldig fart. På onsdag ska jag på julmiddag med mitt jobb. Jag börjar jobba igen den 20 Januari, så vi hinner ha lite ledigt tillsammans, Adam kommer nog vara ledig ungefär 14 dagar under jul, vilket kommer bli wonderful!! :) Längtar!
Adam fyller ju år den 23 december så det blir kalas då! Sen firar vi julafton hos Adams familj och syster och hennes kille. Sen brukar vi träffas juldagen hos mina föräldrar men då skulle Robert o Jennifer fira hos hennes mamma, så vi kommer träffas alla på annandagen istället hos mina föräldrar, och mina syskon och barnen och alla! Tänk att min storebror nu har två barn, jag har två barn och lillebror har ett barn, 5 barnbarn har mina föräldrar :) Det är fullt upp när vi träffas haha :) Men roligt!

Idag fick jag ett meddelande från Lokes förskollärare att han skulle vara med i deras levande julkalender som det visar upp varje dag i december fram till jul. dem har som byggt upp en scen och gjort jättefint. Så läser en pedagog upp en saga och barnen får vara med och spela olika roller. Idag var Loke en liten hare :) så himla söt. är glad att jag fick se det! Det gjorde min dag :)Nu ska jag göra lite nytta här hemma , sen se lite tv. Är trött i ögat efter en rätt vaken natt. Thea sov oroligt och var ledsen, ingen aning om vad det kan ha varit heller. Lillpluttan!

Ha de gött.
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0