www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hunnit en del.

 
14-05-27,

Idag har vi hunnit en del på gården, skönt! Igår planterade jag ju blommor, skulle dock vilja ha fler men det får vi se. Sen har vi hunnit klippa gräset, var på tiden :) Sen har vi även börjat gräva för att göra en sandlåda! Oj vad Loke längtar och han är med och gräver och flyttar jord. Ibland hittar han maskar som han gärna visar upp. Han kör ner sin traktor i gropen och grejar :) Han är så duktig, är glad att han kan vara med oss ute fastän vi grejar med annat än att leka med honom, vi var säkert ute två timmar och donade. Krattade upp det sista löven på gården, fyllde i 4 sopsäckar. Thea var inne med morfar så vi kunde dona riktigt ordentligt utan att hon ska krypa på gräset och stoppa allting i munnen :P Men hon var gode söt när hon stod i vardagsrums fönstret och vinkade när vi gick förbi med gräsklipparen!! :) Min fina lilla tjej.

Har varit en sväng på stan då det var kvällsöppet, gick med mammsen och kikade. Hon fyller ju år idag, GRATTIS och även min fina Marre fyller ju år idag, GRATTIS! :) Så jag sa till mamma att hon får välja nått klädesplagg eller så som hon vill ha så får hon det i present, det är så svårt o hitta på nått annars! Hon hittade en klänning som fick bli present! :) Jag hittade en klänning till mig och Loke fick sig nån tröja som han kan ha och dra på sig nu när sommaren är här, istället för jacka.. och Thea fick sig ett par rosa shorts och en jacka! :)
 



Nu dags för sängen, goooode trött ikväll.

Gonatt.

Loke-mamma-dag.

14-05-25,

Idag har det varit en riktig Loke-mamma-dag. Väldigt skönt tycker jag :) och roligt framför allt. Adam var på fest igår med polarna och kom hem sent så han var trött på morgonen och sov då Thea sov sin förmiddagsvila. Jag och Loke var på gården och jag började fixa lite i landet, bredda landet och gräva upp allt gräs. Loke hjälpte till och vi hittade många daggmaskar som han samlade i en burk.

"titta mamma, den rör på svansen" :) Så kul och höra hans funderingar och tankar.
"mamma, man kan inte äta daggmaskar"
Ska bli en sandlåda också :) Loke ser framemot det!
 Var och kikade på tåg också :)
 
 
Sen är det ju Mors-dag idag så vi delade upp oss denna gång, alltså att jag och Loke åkte till min mamma och Adam och Thea åkte till Adams mamma. Så jag och Loke gick på stan och köpte en ros, som han fick välja och ett stenhjärta till där det stod "jag älskar dig". Loke valde även ett hjärta som jag skulle få. Sötnosen. Där stod det Mamma och var ett rött hjärta bredvid! :)

Efter de möttes vi upp hos farmor och farfar, sen hämta vi mat från Panelen för att fira mig litegrann :) Första Morsdag som två barns mamma! Loke har sagt grattis flera gånger idag :)

Näe det har varit en riktigt bra dag och Loke är ju lite mammasjuk just nu så han har varit så glad att få ha mig för sig själv! Fina storkillen min.

Nu ska vi se lite 24, säsong 9! Så himla bra.
 


Denna fick mamma av mig! En bok som jag vikt till två små hjärtan...Jag pysslade ihop den igår kväll :) Blev glad att jag lyckades :) Ska göra en till mig själv också, är som fint och ha som prydnad.
 
Hejs.

Lekparken.

14-05-24,

Idag har vi varit och handlat en ny cykelhjälm till Loke, hans förra har blivit för liten och i år kommer han cykla desto mer så en viktig grej att inhandla. Han var så stolt igår när jag gick med han och han tränade att cykla, han har ju stödhjul men han lyckades trampa igång och cykla :) Kul och se han så glad! Roligast var ju att cykla i vattenpölar ;)

Sen for jag och barnen ut till Heden för lite lekparkshäng och kaffe! Vi promenerade förbi Robert och Jennifer och såg hur deras altanbygge går, verkar gå bra :) Blir fint! Sen hängde Jennifer och Lucas med till gungorna och så gunga dem små och Loke lekte i klätterställningar :)
 
Glada barn = glad mamma!


Nu sover mina hjärtan och jag ska bara slappa i soffan. Kanske pyssla lite också men mest slappa! :)

Önskar verkligen att vissa saker var lättare än dem är.. Vissa perioder är riktigt tuffa, just nu är en sån.. :/

Trevlig kväll.

Sommaren är här!

14-05-22,

Vågar man säga så? Att sommaren är här? Imorgon kanske det snöar? Näe men det har varit riktigt konstigt väder fram till nu iaf. Nu senaste dagarna har det varit tokvarmt och skönt! 20 grader i princip :) Härligt! Man har ju dock inte hunnit ta fram nå sommar kläder så man har svettats en hel del.

Fredag imorgon, skönt! I onsdags var Mia och Magda här, jag och Magda åt sushi och Mia åt macka från Subway, gott det med. Emil hade hon med sig så när Adam hämtat Loke från förskolan fick dem leka tillsammans en stund. Det verkade båda tycka var kul, Emil ville inte hem sen och Loke sa att han ville leka mera med Emil. :) Idag när vi åt middag berättade Loke att: "igår lekte jag med Emil, här inne och där ute!" :) hehe jo det gjorde ni!

Idag efter förskolan for vi hela familjen till stan och köpte mjukglass som jag hade lovat Loke. Med noisette topping på! MUMS! Så traskade vi till smörblomman så fick Loke leka där!

Annars rullar allting på, tiden går fort. Jag försöker njuta av mammaledigheten men allting går så fort. Man hinner ju knappt stanna av och njuta utan de är mest full rulle hela tiden. Thea far överallt och vill vara med Loke hela tiden. Hon e så söt, hon blir så sprallig när han kommer nära henne och de lyser glädje i ögonen! Loke har dock börjat säga att han vill vara ifred ibland när han ser tv i sackosäcken och hon kommer krypandes mot honom och skrattar och vill upp i sackosäcken hon med. Näe det får hon inte, då vill han vara själv och inte bli störd :) Klart han måste få va ifred också!

Loke var så söt på morgonen när Thea hade vaknat och vi tre låg i våran storsäng, så kramade han Thea och sa" hej Thea, jag har saknat dig". Det värmer så i hjärtat!

Näe, nu ska jag pyssla lite, eller jag virkar ju mest nu för tiden. Ska visa senare vad jag gjort för pyssel :)

Trevlig kväll!

Mina fina.

Thea 9 månader.


 
14-05-11,

Idag är det 9 månader sen vår lilla tjej kom till oss och förgyllde vår familj, då Loke fick ett syskon. Det är så himla underbart att se dem tillsammans, eller ja i alla fall oftast då Loke är snäll med henne, ibland busar han lite väl häftigt haha. Men när dem skrattar med varandra och myser. Ikväll badade dem tillsammans, Loke ville så gärna det. Han tog en lite svamp och skrubbade hennes rygg och rumpa haha :) Thea flinade och plaskade i vattnet. Kärleken till dessa två barn är obeskrivlig. Man blir helt varm i hjärtat.

Haft en skön helg. Vi har fått gjort lite på gården, dock lite svårt ibland med två små som härjar på, Loke kan ju leka rätt bra och hittar saker att pyssla med men Thea vill inte alltid sitta i vagnen och kika, vilket är förståeligt. Så idag fick Thea vara med farmor och farfar en timme så kunde vi kratta och Adam klippte häcken på framsidan och Loke lekte med stenar och traktorer och löv :)

Har en del löv kvar men snart så :) I sommar kommer vi göra en sandlåda på baksidan som Loke kan leka med och även Thea sen såklart när hon blir lite större. Vi kanske kommer köpa grannes träbåt som dem har på sin tomt. Deras barn har blivit stora och leker inte med den längre men för Loke kan de ju va riktigt kul :) Jag måste göra iordning landet och dona! Vi skulle behöva skrapa trapp räcket och måla ny färg. Ja de finns tusen saker och göra ute.

Nåja lite i sänder så blire nog bra, man ska hinna njuta av dagarna också! Fast med barnen så går tiden så sjukt fort. Alltid nått att göra och dona med :)
 
Thea har börjat sitta och gunga med till musik som kommer från leksakerna vi har :) Ser så himla gulligt ut. Gungar fram och tillbaka och slutar när musiken slutar hihi. Sen har vi börjat fråga "vart är lampan, vart är klockan, vart är Loke" :) Så nu kan hon faktiskt vart lampan är och försöker peka! :) Sötnosen. Tänk vad dem förstår snabbt. Hon ställer sig upp mot allting och sen har hon blivit himla bra på att ta sig ner, hon hasar sig ner och duns på blöjan. Man får ju vara med ändå nära för hon kan ju helt plötsligt falla åt sidan och snurra runt. Man får akta lillhuvudet. Hon kryper rätt fort nu också och när man kryper efter henne och säger "nu kommer jag och tar dig" så flinar hon och kryper snabbare iväg :) och skrattar oftast då man hinner ifatt henne! Hon har blivit så himla go och glad. Hon gillar att hålla om en runt halsen och borra in sig vid håret.

Hon är en riktig mysflicka! :) och hon fyller snart 1 år. Kan inte fatta det. Min tjej!
 
 



Näe nu ska jag dona på med lite pyssel. Hejs.

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0