www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nu var det längesen!

14-09-27,

Oj nu var det längesen jag bloggade. Har bara inte blivit av. Tror det är mycket sen vi gjorde om datarummet till vårt sovrum så blev datorerna inflyttade i en liten skrubb vid sängen så man får som hopppa över sängen och in i lillskrubben för att sätta sig vid datorn. Och det är mest där jag bloggar, sällan från ipaden eller mobilen. Så har inte suttit lika mycket vid datorn helt enkelt.

Här är det full rulle iaf. Idag har Loke fått välja vad vi ska göra, badhuset eller Leos? Vad tror ni det blev? LEOS! Han sa igårkväll när han la sig att han saknade Leo massor och ville träffa honom. Så då tänkte vi att vi gör han glad och lycklig och far dit! Thea blev ju också glad såklart, som hon sprang runt där med sina små ben och ville man skulle jaga henne och som hon skrattade! sockerungen :)

Loke hade full fart och sprang och åkte grejer, och cyklade på cyklar. Leo kom ju dock aldrig så han var lite besviken över det när vi satt i bilen påvägen hem.

Sen har vi ätit god mat, fläskfile bitar i marinad som vi stekte och gratäng till det. och halloumi ost :) mums.

Sen blev de lite lördagsmys, Loke fick smaka några godisar och Thea fick kex och vindruvor haha! Hon älskar verkligen det. Hon kan stå vid skafferiet och snacka lite kinesiska och peka på skåpet och titta på en. Typ hallå jag vill ha kex. Så säger man, vill du ha kex? Mmmmmm säger hon då och nickar :) Hon har blivit så förståndig. Hon förstår så mycket mer än man tror! Vår lilla 1åring.

Nu sover snart pluttarna och vi ska bara ta det lugnt. Jag är ju inne i nå pysselträsk så jag vill ju pyssla typ VARJE kväll , och börjar alltid med nått men det är en del projekt som jag måste slutföra också. Haha. Men det är så kul. Får se vad det blir ikväll :)

Vi lever och mår iaf. Dagarna rullar på och jag njuter av mammaledigheten för snart är det ju dags för jobb igen. har redan ångest inför det, men samtidigt kommer det nog bli skönt att börja då det väl är dags. I slutet av Januari är det dags och då börjar Thea på förskolan. Spännande.
(från Lycksele-resan i somras.)
 

Hej från oss. Ha en mysig lördag.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0